6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky v úterý nebo ve středu na embrio transfer a tak by mě zajímalo jestli to bolí nebo je to nějak jinak nepříjemné.Podle videa co jsem viděla tak to vypadá tak nějak bolestivě.Děkuji za odpověd
Není tady
Terko, nevím, jak ostatní holky, ale já jsem byla na ET dvakrát, necítila jsem vůbec nic, napřed nám embryjka ukázali pod mikroskopem... a pak už ho / je dr. zavedl katetrem... rozhodně to není nic horšího, než třeba odebrání stěru z děložního hrdla, které se dělá při preventivní prohlídce
nemáš se čeho bát... držím pěsti, ať je to poslední krok za krásným ukřičeným
Není tady
Terko jak píše Popík, vůbec to nebolelo! Nás tam bylo šest a problém měla jen jedna. Jen ve vyjímečních případech se transfer z důvodu neprůchodnosti děl. čípku dělá v narkoze, ale na 99% nebudeš nic cítit neboj. Důležité, že budou embryjka u mámy a hodně štěstí
Není tady
Moc děkuju holky,docela mě to potěšilo,protože po odebrání vajíček jsem nemohla ani vylézt z postele jak mě bolelo břicho . No já doufám že se embriu u mě bude líbit a už u mě zůstane Pak dám určo vědět jak to dopadlo a jak se to vyvíjí.
Není tady
Terko, no jooo, jenže si vezmi, že při OPU ti museli pro každý folikul píchnout do vaječníku..... nevím, kolik jsi jich měla, ale já jsem při 25ti taky cítila docela silnou bolest....
tady ale vezmou jenom katetr a embryjko dají do dělohy
hodně štěstí ... kolik si jich necháváte zavést ?
Není tady
Já jich měla 24 a bolest cítím i dneska:(,říkali že si klidně můžu něco vzít od bolesti ale mě se moc nechce,nechci se ládovat práškama. Za jak dlouho tě to přestalo bolet? Vajíček jsem měla 13, 8 jsme si nechali oplodnit metodou PICSI a 5 ICSI. Ještě nevím kolik si jich tam nechám zavést,v pondělí si teprve budu volat jak se ty embria chytla - snad to bude dobrý.
Není tady
Tak včera proběhl ET mám z toho smíšené pocity a těch 12 dní čekání jestli se to chytne nebo ne bude asi nejhorších v mým životě.Musíme doufat,že jim u mě bude líbit a zůstanou u mě
Není tady
Taky držím palce...ať se u tebe mimískům líbí. Já jsem z testováním vždycky vydržela, zkus taky vydržet...
Není tady
terko hodně štěstí at se bobískum u tebe líbí
Není tady
Holky moc děkuju,budeme doufat a uvidí se. Každopádně jsem se zařekla,že si těhot.test doma dělat nebudu a vydržím až na odběry krve,které budou 18.4. teda jestli vše bude ok a já nezačnu krvácet . Chtěla jsem se ještě zeptat jestli některá z vás měla při IVF i aistovaný hatching (AH)? Mě to na těch embryjkách dělaly.
Není tady
přišla rudá mrcha a je to v prde.i
Není tady
Terko to je mi líto drž se ..třeba ještě není vše ztraceno,test si vůbec nezkoušela
Ty jsi dneska 9 den po ET,vid? mě mrcha přišla taky přesně tak....ET ve čtrtek a mrcha za týden v sobotu..vím jak to bolí
Není tady
Terko, mrzí mě, že to nevyšlo tuhle zkušenost má bohužel řada z nás... držím pěsti, ať se co nejdříve oklepeš a najdeš sílu do dalšího boje... sama moc dobře vím, jak je to těžké
Není tady
TT jsem si dělala dnes a je negativní Dnes jsem 10 den po ET ale já už krvácím od včerejška.Sice o dost míň než při normálním cyklu,ale přece.
Není tady
To je mi moc lito Teri ale mate nejake mrazacky, tak muzete zkouset znovu drzim pesti, a hlavne bud silna, at to zvladnes brzo a muzes bojovat dal
Není tady