|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Kamoška učiteľka sa mi zverila s jednou ftipnou príhodou. Rozoberali - mierne
so študentmi (na návrh jendého z nich) článoček o budhizme a jedna študáčka zareagovala nečakane, ale v podstate typicky západniarsky. "No dobre, ale AKO ZISTÍM, ČI SUSED NEMÁ LEPŠIU KARMU AKO JA?" 
Není tady

Jednoducho. Predhodis Googlovi susedovu znacku, potom svoju... a nakoniec poklikas na odkazy... 
Upravil(a) ViktorkaM (1. 4. 2011 18:29)
Není tady

Není tady
Bo by se asi musela do riti kousnout, kdyby měla horší karmu.

Na druhé straně ji nikdo zřejmě neříkal, že to není důležité vědět.
Pořád nás někdo s někým srovnává, naše výkony stále někdo hodnotí a nikdo nechce viset na chvostu, takže se zeptala , jak se zeptala.
Počáteční úsměv vlastně musí na rtech ztuhnout, kam jsme to s tou výchovou dotáhli 
Není tady
Heluška napsal(a):
Bo by se asi musela do riti kousnout, kdyby měla horší karmu.
![]()
Na druhé straně ji nikdo zřejmě neříkal, že to není důležité vědět.
Pořád nás někdo s někým srovnává, naše výkony stále někdo hodnotí a nikdo nechce viset na chvostu, takže se zeptala , jak se zeptala.
Počáteční úsměv vlastně musí na rtech ztuhnout, kam jsme to s tou výchovou dotáhli
Díkybohu jenom s výchovou některých některými.
Pravda, Helí. Já jsem musela dokonce krotit a usměrňovat už vrozenou ambicióznost starší dcery.
Výsledky toho přístupu mně upřímně řečeno poměrně děsí - vzniká tady svět plný "krásných" umělohmotně vypadajících lidí bez jiskry, bez...ducha se skoro chce říct. Reklamy a plakáty....někdy fakt nevím, jestli to ještě fotili živý lidi, nebo je to počítačová animace
A kolik nešťastníků se tomu chce podobat....mašinky jedny ouhledný.
Jen doufám, že moje milované tohle všechno mine (nebo spíš, že to minou oni) a vydají se jiným směrem.
Není tady
Tak holky, kápněte božskou. Jakou nosíte karmu? Ňáký dobrý značky nebo od ťamanů? 
Není tady
NEMÁM KARMU, MÁM JEN PLYNOVÝ BOJLER....
Není tady
haiel napsal(a):
Tak holky, kápněte božskou. Jakou nosíte karmu? Ňáký dobrý značky nebo od ťamanů?
Jen si dělejte pr*del, Draková
já mám náhodou Českej Brod hned vedle! 
Není tady
lupina montana napsal(a):
haiel napsal(a):
Jen si dělejte pr*del, Draková
já mám náhodou Českej Brod hned vedle!
Ahááá! Když začne Vlkovou zlobit karma, skákne si do Brodu pro novou! Tož to se jí to potom duchní 
Není tady
A já nemám karmůůůů 

bohužel taky bojler. Ale kdyby karmu, hodila by se levandulově modrofialová. Mohla by mít i omen ze Swarowskiho kamínků. 
Upravil(a) Daphné (5. 4. 2011 1:11)
Není tady

Ja instantnú, ako John Lennon.
http://www.lyrics007.com/John%20Lennon% … yrics.html ...
Není tady
No jasně že jo, Dračice 
Člověk musí vědět, kam šáhnout........ 
Daf, téda..........................
úžasný.................lilakarma se swarovskim..............jednou se k ní dopracujem, určitě 
Upravil(a) lupina montana (12. 4. 2011 11:29)
Není tady
Když mi dneska u nákupních vozíků před obchodem dvakrát po sobě spadla na zem pětikačka, složila jsem báseň:
Vždy, když krutě bolí záda,
naschvál všechno z rukou padá.
Děkuji předem za slova obdivu a uznání vyjádřená i nevyjádřená, bude-li zájem, uspořádám na to téma víkendovou přednášku, případně i autorské čtení s autogramiádou 
Kdyby se někomu zdálo, že v Západním přístupu k východním filosofiím jsem mimo téma, ať mne beze všeho nechá přesunout někam do slavných citátů. 
Není tady
Když vás tak čtu, došlo mi, že jsme k mým narozeninám onehdá vybraly s dcerkou krásný prstýnek s kamínky od Swarovskeho. Narozeniny jsou již chvilku minulostí, na prstýnek jsem úplně zapomněla a teď marně přemýšlím, kam že jsem ho v mém z důvodu rekonstrukce naruby převráceném bytě schovala, abych ho určitě v den mých narozenin našla a začala nosit. 
Tak díky za připomenutí.
Třeba ho najdu na Vánoce. Už se těším. 
haiel záda mě taky bolí, ale v úžasu nad tvým uměleckým dílem se hluboce skláním. 

Autogramiádu prosím až kolem již zmíněných letošních Vánoc, neboť to by měla být deadline rekonstrukce, dříve nemám čas. a nechci si nechat tuto vzácnou příležitost setkání se skvělou autorkou ujít. 

Paráda, ako sa témička rozbehla a žije si vlastným životom
... BI. Moja karma upgradeovala a úplne sa chveje blahom.
Není tady
Majkafa - do Vánoc? Tak jo, do té doby stvořím ještě nejméně jedno veledílo pro náročného čtenáře. 
ad karma - my, co to máme do Brodu daleko, jsme si prozíravě pořídili bojler z Dražic 
Není tady
Nu a ode mě daleko do Brodu i do Dražic, a tak mám dálkové vytápění s teplou vodou z daleké 1 km vzdálené ELE. 

Hodím další veršík:
Už nás záda nebolí,
vyběhněme do polí.
. Ale bacha, ať vás to neodfoukne
.
Není tady
á, Lvice jde provětrat nové koště 
Není tady

No baže
. Musím vyzkoušet, jestli mi to doletí do Brockenu, abych nezůstala viset na půl cesty
.
Tak mě napadla modifikace veršíku
:
Už nás záda nebolí, provětráme svá košťata na polích
Upravil(a) Lvice (9. 4. 2011 16:27)
Není tady
Lvice napsal(a):
No baže
. Musím vyzkoušet, jestli mi to doletí do Brockenu, abych nezůstala viset na půl cesty
.
Tak mě napadla modifikace veršíku:
Už nás záda nebolí, provětráme svá košťata na polích
Lvice třímá nové koště
přišlo včera ráno v poště.
Jde ho větrat na pole
a lev za ní na kole.
Není tady

Dračice, měla bys začít dělat reklamní slogany, páč tohle nemá chybu
.
Není tady
Upgradovala karmu?
No jasně - je to fakt.
Dračice, já jsem toho názoru, že tvá báseň o zádech je přímo zenová! Takže je příspěvkem k diskuzi na straně Východ..... 
Není tady