29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Končí mi mateřská,syna mi nevzali do školky a já přemýšlím,co dál. V domě se nám uvolnily prostory a mě napadlo zřídit dětskou hernu s malou obsluhou pro maminky. No jo,ale nevím jak pořádně na to. Co vše k tomu potřebuji,musím mít nějaké pedagogické vzdělání? Poradí mi někdo zkušený?
Není tady
Danuše,
nevím, jestli se dá na herně vydělat. Spíš jako přivýdělek. Co vím, tak vstup do heren bývá tak 20-30 Kč na 1-2 hodiny, déle tam dítě většinou nevydrží. A když vezmeš náklady na hračky, které mají v hernách hodně krátkou trvanlivost, moc ti asi nezbude.
Lépe to možná spojit s nějakými kroužky pro prcky...
Podle mého názoru do herny chodí skupina maminek, které si chtějí pokecat. A ta skupina se musí kolem té herny vytvořit.
Není tady
Ahoj, já myslím, že na tomhle se nedá vydělat. Co chodíme do herny my, je to v rámci mateřského (rodinného) centra. Vybavenost je následující:
- 2x malý záchod pro děti, umyvadlo, nočníky, stupínek
- kuch. koutek s varnou konvicí, mikrovlnkou, lednicí - nutno pro přípravu UM, ohřátí konzerviček apod.
- lékárnička
Myslím, že to by se ti prodražilo, vstupné je 20 Kč na dvě hodiny. V rámci MC jsou organizované různé kroužky. Projdi si třeba tohle http://www.klubickosu.cz/
Není tady