|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
topazio napsal(a):
Mě přijde, že někteří chlapi ztratili soudnost.
Dneska jsem potkala kamarádku a říkala mi, že je těhotná a že na miminko bude sama. Ten její jí opustil s tím, že prý jak si dovolila otěhotnět a že to dítě určitě nebude jeho. A když mu řekla, že je jeho, že ho nepodvedla. Tak jí odpověděl, že k...a. A že se sejdou u soudu. A tam si nechá prokázat jestli je to dítě jeho. A to spolu chodili skoro šest let. A že jestli se prokáže, že to dítě je jeho, tak že prý nemá počítat s alimentama. A ještě jí řekl, ať táhne na potrat.
jen jestli tohle těhotenství nebylo z její strany plánované a on z toho pak přepadlej. znám dvě, které si vysadily antiko, aniž by to svém partnerovi řekly (obě vdané) a obě věděly, že partner prostě další dítě NECHCE. a když přišly s tím, že je na cestě další dítě, reakce jejich partnerů byla dost podobná 
Není tady
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
topazio napsal(a):
Co mi říkala, tak miminko plánovali, plánovali i svatbu. Říkala mi, že si chtěli pořídit i větší byt.
takže chlap se zalekl nebo si fakt narazil novou babu..
zajímalo by mě, co by o této situaci řekl ten dotyčný
. myslím, že jeho podání by bylo jiné
.
To rozhodně. A to i v případě, že si mezitím našel někoho jiného a nebyl dost charakter, aby o tom partnerku informoval. Na někoho se to hodit musí a on to rozhodně nebude, žejo. 
Není tady

aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
topazio napsal(a):
Co mi říkala, tak miminko plánovali, plánovali i svatbu. Říkala mi, že si chtěli pořídit i větší byt.
takže chlap se zalekl nebo si fakt narazil novou babu..
.
Vždycky tu čteme názor jen jedné strany. Takže i reakce jsou jiné,než kdyby jsme do situace byli nějak zasvěceni,nebo se týkala někoho blízkého..
Není tady

topazio napsal(a):
Oni se k sobě chovali úplně normálně. Dokonce mluvili i o svatbě. Jemu muselo rupnout v hlavě, jinak to nevidím. Nebo je zatím jiná ženská. Ona mi toho více neřekla. Byla z celé té situace velmi špatná.
Taky mám známou s podobným problémem - oba prý plánovali dítě a když se zadařilo, tak chlap couvl, protože prý vlastně dítě nechtěl.
Ale nevím, jestli mu ruplo v bedně, spíš byl takovej od začátku. Nemastnej- neslanej, všechno odkejval, líbilo se mu, když ženská všechno zařídila, na ničem se nepodílel aktivnějc..... a pak při zkoušce ohněm zjistil, že má na společný život taky svůj názor - a navíc úplně opačný. Teď u je holčička větší a vypadá to, že je jim obou lépe bez váhavého tatínka.
Není tady
Taky znam dve ditka pocate pres tajne vysazenou antiko. Obe jsou z dlouhodobych vztahu a jsou to prvni deti, kdy se partner nemohl rozhoupat a v jednom pripade to vypadalo na rozchod, tak tim partnerka chtela vztah zachranit.. 
Není tady
pecule napsal(a):
Taky znam dve ditka pocate pres tajne vysazenou antiko. Obe jsou z dlouhodobych vztahu a jsou to prvni deti, kdy se partner nemohl rozhoupat a v jednom pripade to vypadalo na rozchod, tak tim partnerka chtela vztah zachranit..
maminka by potřebovala 
Není tady
Taky to nechapu. Ani nevim jak to u nich dopadlo, protoze se odstehovali. Ale prekvapuje me, kolik lidi chce nejaky problem ve vztahu resit ditetem. Ted mame zase jedny zname, kde to zacina skripat a tak chteji dite (treti), ze to bude novy impulz.. I kdyz musim uznat, ze znam i jeden pripad, kde to vyslo. Dite mit nemohli, tak pozadali o adopci a nez se dostali na radu, tak to u nich vypadalo na rozchod. Ona ho umluvila, aby to u ni vydrzel nez dite dostanou, tak pockal a kdyz ho dostali, tak to se to u nich zmenilo a postupne si vztah znovu vytvorili a ted cekaji na adopci druheho a clovek by nerekl, ze se malem pred par lety rozesli.
Není tady

Tak já znám jednoho, co to uděla dvakrát po sobě. Zrušil plánovanou svatbu, nechal si udělat testy otcovství a o dítě se teda alespoň staral (s novou přítelkyní). A když ohlásila ta nová, že čekají miminko... rozešel se s ní a nechal si udělat testy otcovství.
asi nějaká mánie, nebo co. 
Teď stará o dvě své děti svých dvou v těhotenství opuštěných partnerek a bydlí možná raději
u maminky... aby zase nechtěně neotěhotněl...
i když, třeba napotřetí to udělá jinak. 
Já když to po sobě kolikrát čtu, tak mi přijde, že znám samý lidi exoty... 
Není tady

javena napsal(a):
Tak já znám jednoho, co to uděla dvakrát po sobě. Zrušil plánovanou svatbu, nechal si udělat testy otcovství a o dítě se teda alespoň staral (s novou přítelkyní). A když ohlásila ta nová, že čekají miminko... rozešel se s ní a nechal si udělat testy otcovství.
asi nějaká mánie, nebo co.
Teď stará o dvě své děti svých dvou v těhotenství opuštěných partnerek a bydlí možná radějiu maminky... aby zase nechtěně neotěhotněl...
i když, třeba napotřetí to udělá jinak.
Já když to po sobě kolikrát čtu, tak mi přijde, že znám samý lidi exoty...
Javeno, někdy je to rychlejc, než na nové boty.. 
Není tady
aprill napsal(a):
holcina napsal(a):
Možná to je naivní, ale přesto si myslím, že pokud zaměstnanec zaměstnavateli je užitečný tak nějaká agenda navíc mu nevadí
z praxe neznám nikoho komu dal zaměstanavatel výpověď , protože měl exekuci. všichni odešli sami, protože se jim "nevyplatilo" pracovat.
Jenomze v mym pripade to bylo.Byl to soukromnik,ma autolakovnu navic muj byvaly byl ve zkusebni dobe.Mel tam zamestnano jen asi 5 lidi.A s tim dotycnym jsem mluvila pres telefon,kdyz me od nej neprisla srazka ze mzdy BM.
Není tady

topazio napsal(a):
Dneska jsem potkala kamarádku a říkala mi, že je těhotná a že na miminko bude sama. Ten její jí opustil s tím, že prý jak si dovolila otěhotnět a že to dítě určitě nebude jeho. A když mu řekla, že je jeho, že ho nepodvedla. Tak jí odpověděl, že k...a. A že se sejdou u soudu. A tam si nechá prokázat jestli je to dítě jeho. A to spolu chodili skoro šest let. A že jestli se prokáže, že to dítě je jeho, tak že prý nemá počítat s alimentama. A ještě jí řekl, ať táhne na potrat.
Znam.
Tohle je scena z meho manzelstvi!!!
Tihle dva nejsou manzele, my jsme byli....a to dovedlo meho chote k poznamce, ze podava zadost o rozvod, kvuli tomu, ze jsem ho podvedla a mam do tydne vypadnout s tim bastardem z domu.
Ovsem bastard se narodil a tatinek mu rikal bastard nadale.
Není tady

aprill napsal(a):
.
Co myslis ze by tak rekl?
napr: neni tehotna, v zivote jsem jio nevidel, je to moje sestra......je vdana za XY?????????
Cpo myslis ze asi rekne, kdyz je to pro TEBE tak dulezite.
Není tady

sahleb napsal(a):
topazio napsal(a):
Dneska jsem potkala kamarádku a říkala mi, že je těhotná a že na miminko bude sama. Ten její jí opustil s tím, že prý jak si dovolila otěhotnět a že to dítě určitě nebude jeho. A když mu řekla, že je jeho, že ho nepodvedla. Tak jí odpověděl, že k...a. A že se sejdou u soudu. A tam si nechá prokázat jestli je to dítě jeho. A to spolu chodili skoro šest let. A že jestli se prokáže, že to dítě je jeho, tak že prý nemá počítat s alimentama. A ještě jí řekl, ať táhne na potrat.Znam.
Tihle dva nejsou manzele, my jsme byli....a to dovedlo meho chote k poznamce, ze podava zadost o rozvod, kvuli tomu, ze jsem ho podvedla a mam do tydne vypadnout s tim bastardem z domu.
Sahleb a tatínek ještě žije ? 
Není tady

Frigo napsal(a):
sahleb napsal(a):
topazio napsal(a):
Dneska jsem potkala kamarádku a říkala mi, že je těhotná a že na miminko bude sama. Ten její jí opustil s tím, že prý jak si dovolila otěhotnět a že to dítě určitě nebude jeho. A když mu řekla, že je jeho, že ho nepodvedla. Tak jí odpověděl, že k...a. A že se sejdou u soudu. A tam si nechá prokázat jestli je to dítě jeho. A to spolu chodili skoro šest let. A že jestli se prokáže, že to dítě je jeho, tak že prý nemá počítat s alimentama. A ještě jí řekl, ať táhne na potrat.Znam.
Ovsem bastard se narodil a tatinek mu rikal bastard nadale.Sahleb a tatínek ještě žije ?
Tak mě tohle přijde spíš k pláči....
Tohle je k
b.l.i.t.í.
Není tady

rejka napsal(a):
Frigo napsal(a):
sahleb napsal(a):
Znam.
Ovsem bastard se narodil a tatinek mu rikal bastard nadale.Sahleb a tatínek ještě žije ?
Tak mě tohle přijde spíš k pláči....
Tohle je k
b.l.i.t.í.
Já myslím, že to frigo myslela spíš ve smyslu - kdes ho zahrabala, hodim na něj pro jistotu ještě jedno kolečko...
Tohle je na ptáčka mezi dvě cihly... a na hlavičku litinovou pánvičku. 
Není tady

Javeno já to tak i pochopila,ale v tu chvíli jsem se tak vžila do pocitů Sahleb,že mi fakt naskočila husí kůže a chtělo se mi zařvat : To je přece ale kr.i.pl....fuj,i teď mi to hnulo žlučí. 
Není tady

rejka napsal(a):
Javeno já to tak i pochopila,ale v tu chvíli jsem se tak vžila do pocitů Sahleb,že mi fakt naskočila husí kůže a chtělo se mi zařvat : To je přece ale kr.i.pl....fuj,i teď mi to hnulo žlučí.
Rejko - já nebo tatínek ?
Nevím, ale tohle mi manžel říct, tak ho minimálně pozvu zkouknout septik...
Není tady

Rejko, já jak to mám v přímým přenosu, tak už i udržím obsah žaludku... už jsem tu někde psala, že to selhání antiko občas vyzvedávám ze školy... je to suprový, šikovný a chytrý dítě, až se ani nechce věřit, že jeho otec je idiot na entou...

Upravil(a) javena (6. 6. 2011 22:09)
Není tady

Frigo - jasně,že ten oplodnitel ( nezaslouží si titul tatínek
) 
Javeno - to je pro mě nepředstavitelné..jsem také s otcem svých dětí rozvedená,občas bych ho fakt
, pro ty jeho myšlenkový pochody,ale když tu čítávám takové story,tak jsem snad za něj i ráda. Já vůbec netuším jestli bych chtěla dítě s někým takovým jako ex Sahleb a jemu podobní..Docela hodně jsem nad tím přemýšlela,samozřejmě nevím,jak bych se doopravdy zachovala,ale říkám si jestli bych milovala dítě takového muže
. Já vím,že namítnete,že to dítě za nic nemůže a je to pravda,ale geny toho haj.zla by v sobě mělo..........je to blbost,už nad tím nepřemýšlím,když to řešit nemusím. Moje děti byly obě plánované,chtěné a byly počaty z lásky a v lásce.To,že to nakonec nevyšlo je už jiný příběh....
Javeno,jsem moc ráda,že se můžeš radovat ze svého dítěte. Asi lze dobrou výchovou potlačit idi.otské geny 
Není tady

rejka napsal(a):
Javeno,jsem moc ráda,že se můžeš radovat ze svého dítěte. Asi lze dobrou výchovou potlačit idi.otské geny
ale buď to dá hodně práce nebo je to i o štěstí..
Se přidávám, když to tady čtu, ex bych taky velmi často nejradši..
, tak díky za něj.
Ale doufám, že to nezakřiknu.. Teď mi akorát vadí, že mladýho upřednostňuje před holčičkou a je to pak makačka, abych to srovnávala..
Ale asi je to tím, že holčička je držštička po mně, neodkejve mu všechno, ale startuje jak čertík na gumičce a stojí si za svým. Mladej to udělá málokdy, ale jen tatínek nevidí, jak si myslí něco o pr..li.. 
Není tady

sahleb napsal(a):
topazio napsal(a):
Povedala by som mu, že vlk ovcu neporodí a z bastarda sa narodí zasa len bastard... a to by bolo to posledné, čo by počul, asi...
Uznávam, že občas príde pár k dieťaťu ako slepý k husliam (napriek všetkému poznám deti "DANOVÉ"
, deti zo zabudnutej pilulky aj deti z "chrípky" a "nevoľnosti". Je to záhul, zvyčajne pre oboch. Mám kamošku, ktorá je teda dosť lempl na dôslednosť, a z jedného zabudnutého prášku má syna
, našťastie to oteck onakoniec rozdýchal a hoci sa s mamkou po cca 12 rokoch rozišli, je dobrým otcom stále, hoci malého ani jeden neplánovali. Ale nie vdžy dôjde k happy-endu.
Niekedy môže ísť o mamičkinu fintu, ako "si zaistiť" ocka, ale poznám aj opačný prípad, ktorý mi pripadne ešte horší - použiť ženu ako "chodiaci inkubátor" s tým, že pre mňa už nie je partnerka, ale dieťa od nej sa mi hodí
. Akékoľvek používanie dieťaťa na manipuláciu s dospelým sa mi ekluje.
Není tady

rejka napsal(a):
No blby bylo, ze jsem nemela penize. Takze jsem zustala. Podobne veci se opakovaly mnohokrat, zakaz koupe jakychkoliv bot v zime, zaklaz kojeni apod. Dite naucil jen jedno, rikat: "Mama je
". Hosicek nevedel co to je. a rikal to . Bylo to blby.....Dneska vim, ze ten cklovek je ztelesnenim zbabelosti.
Dite o tom nic netusi, drzim hubu. Taky to ani nezni vulgarne. Tohle proste nevi a s otcem ma docela normalni vztah.
A jejlikoz je tento tatinek dnes 100% nepohylivej invalida, kluk mu dava od 12 let jidlo do pusy. proste ho krmi. A dneska je mi to vsechno jedno
Selimo, jinak kam jsem mela jit? Chot se bajecne bavil nad tim,kdzy mi rikal, ze mi tu nepatri ani ten kufr.
Upravil(a) sahleb (13. 6. 2011 14:19)
Není tady

sahleb napsal(a):
A jejlikoz je tento tatinek dnes 100% nepohylivej invalida, kluk mu dava od 12 let jidlo do pusy. proste ho krmi.
Vidíš, boží mlýny melou pomalu, ale jistě 
Není tady

Neviem, Sahleb - do azylového domu? Ja som tiež nebola nejaká bojovníčka proti bývalému (on býval aj zlatý, len proste cholerik
), ale keď začal nadávať mladému, bola by som ho asi fyzicky inzultovala. A keď mu vyčítal, že SYN jemu pokazil život, tak som si ho vzala nabok a myslím, že si v živote nevypočul to, čo vtedy odo mňa.
Keď sa chlap vyvršuje na dieťati (a prípadne na žene, ktorá je na ňom závislá
), to je konečná...
Není tady

Selima napsal(a):
Neviem, Sahleb - do azylového domu?
Selimo, nesuď, nevíš, jak těžko se od násilníka či hrubiána odchází i s malým dítětem, v cizině a bez prostředků ... 
Není tady