29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, Javeno, ale to se stává málokdy, to je jedna věc a druhá je, že pokud se ženská spálí u dvou chlapů a je tak naivní, že si pak pořídí ještě další dvě děti s dalšíma dvěma partnerama, tak opravdu pochybuju o tom, že je zdravého rozumu
Není tady
pokud má několik dětí s jedním ex a on neplatí, pak si pořídí s druhým ex další a on zase neplatí, proč si pořizuje další děti s dalšími muži, když už v tu chvíli sama ví, že ty předchozí sama neuživí?
Není tady
Protože spoléhá na stát, že se o ni postará
Není tady
Modroočka napsal(a):
Protože spoléhá na stát, že se o ni postará
A nepsala jsem už dříve něco o zodpovědnosti !?
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, Javeno, ale to se stává málokdy, to je jedna věc a druhá je, že pokud se ženská spálí u dvou chlapů a je tak naivní, že si pak pořídí ještě další dvě děti s dalšíma dvěma partnerama, tak opravdu pochybuju o tom, že je zdravého rozumu
Paní nebyla mdlého rozumu... je to čupr dnes už babička a má hojnost vnoučat. První muž - mladická nerozvážnost, první láska, brali se hned po škole, bydleli s rodičema... chlapec se nějak lekl odpovědnosti... a ten druhej se tak nějak naskytl, když byla na dně po rozvodu. Nakonec začal žárlit, když šla do práce, to už měli svoje dítě, předtím dobrý... měl ji doma. Od něj teda zdrhla, začal pít... Ten třetí nevím, ale nakonec odešel k milence, patrně bezdětné... a ten čtvrtej (pracovní kolega inženýr) jí pomohl alespoň k bytu... ten jí zůstal, když on emigroval.
Nejspíš to tak vyplynulo - když se chlap stará o cizí, bude chtít logicky svoje... Ten pátej manžel měl svoje i když vlastně neměl, tak už žádný nechtěl... Dneska dělá dědu cizím vnoučatům (i když vědět, že píšu cizím...) a jsou všichni spokojení.
Ono taky mluvím o době, kdy antikoncepce byla v plenkách a třeba moje o deset let starší sestřenka ji nemohla užívat a to je dnes padesátnice... a donuť chlapa, aby si bral kondom, když je to tvůj muž, stará se o cizí dítě a miluješ ho... Jistě je v tom kus naivity až bych řekla dobrodružství a protože zdaleka není jediná v mém okolí... (tři děti, tři tatínci... dvě děti, jeden platící a jeden otec neznámý... jeden muž, čtyři děti, který po smrti svý ženy žije s holkou dvě děti, dva tatínci...) tak přesně proto já už další děti s dalšími tatínky nechci. Já nejsem dobrodruh.
Taky máš lidi, co chtěl velkou rodinu a nutno dodat, že tahle paní nikdy nedostala nic navíc oproti tomu, co bylo běžné v době, kdy její děti vyrůstaly. Naopak si u ní podávala sociálka svýho času dveře a kontrolovala, jestli jsou děti čisté a chodí do školy...
Není tady
javena napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Paní nebyla mdlého rozumu... je to čupr dnes už babička a má hojnost vnoučat.
První muž - mladická nerozvážnost, první láska, brali se hned po škole, bydleli s rodičema... chlapec se nějak lekl odpovědnosti... a ten druhej se tak nějak naskytl, když byla na dně po rozvodu. Nakonec začal žárlit, když šla do práce, to už měli svoje dítě, předtím dobrý... měl ji doma. Od něj teda zdrhla, začal pít... Ten třetí nevím, ale nakonec odešel k milence, patrně bezdětné... a ten čtvrtej (pracovní kolega inženýr) jí pomohl alespoň k bytu... ten jí zůstal, když on emigroval.
Nejspíš to tak vyplynulo - když se chlap stará o cizí, bude chtít logicky svoje... Ten pátej manžel měl svoje i když vlastně neměl, tak už žádný nechtěl... Dneska dělá dědu cizím vnoučatům (i když vědět, že píšu cizím...) a jsou všichni spokojení.
Ono taky mluvím o době, kdy antikoncepce byla v plenkách a třeba moje o deset let starší sestřenka ji nemohla užívat a to je dnes padesátnice... a donuť chlapa, aby si bral kondom, když je to tvůj muž, stará se o cizí dítě a miluješ ho... Jistě je v tom kus naivity až bych řekla dobrodružství a protože zdaleka není jediná v mém okolí... (tři děti, tři tatínci... dvě děti, jeden platící a jeden otec neznámý... jeden muž, čtyři děti, který po smrti svý ženy žije s holkou dvě děti, dva tatínci...) tak přesně proto já už další děti s dalšími tatínky nechci.Já nejsem dobrodruh.
Taky máš lidi, co chtěl velkou rodinu a nutno dodat, že tahle paní nikdy nedostala nic navíc oproti tomu, co bylo běžné v době, kdy její děti vyrůstaly. Naopak si u ní podávala sociálka svýho času dveře a kontrolovala, jestli jsou děti čisté a chodí do školy...
Tak tam asi bylo něco špatně, když nad rodinou byl stanovený dohled!
Není tady
aprill napsal(a):
javena napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Paní nebyla mdlého rozumu... je to čupr dnes už babička a má hojnost vnoučat.
První muž - mladická nerozvážnost, první láska, brali se hned po škole, bydleli s rodičema... chlapec se nějak lekl odpovědnosti... a ten druhej se tak nějak naskytl, když byla na dně po rozvodu. Nakonec začal žárlit, když šla do práce, to už měli svoje dítě, předtím dobrý... měl ji doma. Od něj teda zdrhla, začal pít... Ten třetí nevím, ale nakonec odešel k milence, patrně bezdětné... a ten čtvrtej (pracovní kolega inženýr) jí pomohl alespoň k bytu... ten jí zůstal, když on emigroval.
Ono taky mluvím o době, kdy antikoncepce byla v plenkách a třeba moje o deset let starší sestřenka ji nemohla užívat a to je dnes padesátnice... a donuť chlapa, aby si bral kondom, když je to tvůj muž, stará se o cizí dítě a miluješ ho... Jistě je v tom kus naivity až bych řekla dobrodružství a protože zdaleka není jediná v mém okolí... (tři děti, tři tatínci... dvě děti, jeden platící a jeden otec neznámý... jeden muž, čtyři děti, který po smrti svý ženy žije s holkou dvě děti, dva tatínci...) tak přesně proto já už další děti s dalšími tatínky nechci.Já nejsem dobrodruh.
Taky máš lidi, co chtěl velkou rodinu a nutno dodat, že tahle paní nikdy nedostala nic navíc oproti tomu, co bylo běžné v době, kdy její děti vyrůstaly. Naopak si u ní podávala sociálka svýho času dveře a kontrolovala, jestli jsou děti čisté a chodí do školy...Tak tam asi bylo něco špatně, když nad rodinou byl stanovený dohled!
Nebylo nic špatně. Měla hodně dětí. A manžela emigranta.
K mý kámošce chodili taky často - dítě nemělo otce v RL...
Já ti nevím, jak se ta ženská jmenovala (dělala v televizi nebo tak někde) a tý se narodila čtyřčata... ona pak vyprávěla, jak k nim lezli neustále ze sociálky, že je musej kontrolovat i když vědí, že je všechno OK. S nadsázkou říkala, že se porodem dostala do kolonky "sociální případ".
Není tady
Lorna Vančurová, herečka. Po revoluci moderovala nějaký pořad. Říkala taky, že musela pořád zdůvodňovat, proč nemají záclony, ale ona že má nalakované nehty.
Není tady
Jo, Lorna Vančurová měla děti s jedním manželem, za dvou porodů.
Není tady
Prostě ženská, která si naseká devět dětí s několika různýma chlapama, co čeká na to, že se o ni postará stát, mi přijde docela asociální.
Není tady
Jj, Lorna Vančurová proslavila se sloganem: "Bordel v bytě - šťastné dítě"
Upravil(a) Kiara (2. 4. 2011 21:21)
Není tady
Kairo - toto heslo používám taky někdy i já
a nebo říkám,bordel neuteče, nemá nožičky
Není tady
Jo, jo... díky, to je ona.
Není tady
javena napsal(a):
Nojo,ted si vzpomínám, že dávali i dokument, když se narodili. A neměla ještě většího kluka?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Prostě ženská, která si naseká devět dětí s několika různýma chlapama, co čeká na to, že se o ni postará stát, mi přijde docela asociální.
Modroočko, tahle konkrétní paní si nasekala devět dětí s dvěma různýma chlapama.
Nicméně mi to pořád vychází, že stát by se měl postarat v tom smyslu, že by měl chytit otce-neplatiče pod krkem a donutit ho platit, jak se patří ... čili svoji prvotní povinnost by si měl splnit rodič-zploditel a teprve v druhém gardu by měl nastoupit stát.
MMCH Modroočko, tobě připadá matka devíti dětí od různých otců asociální?!? A co ten otec-neplatič, ten Ti nepřipadá asociální, když si napráská pět dětí s jednou ženskou, zvedne krovky a odletí a dětem nepošle ani halíř ?!?
Není tady
Ano, má ještě staršího kluka, asi o 6 let, mám pocit
Není tady
Jj, klučík chodil do první třídy, když dostal hned čtyři sourozence najednou
MMCH rozvod se nevyhnul ani paní Vančurové - manžel ji klasicky opustil i s pěti dětmi
Není tady
Kiaro, ti otcové jsou jednoznačně asociálové a dacani. Ale po pravdě, normální ženská, solidní, nemá několik dětí s několika chlapama a kor s asociálama.
Není tady
Fakt ji opustil? Taková sympaťačka...
Ta její historka, jak se málem rozplakala ve výtahu, když zjistila, že se jí jedno již obuté dítě vyzulo a ona napočítaje osm nazutých botiček vyrazila ven... a zjistila, že jedno děcko jde v bačkorkách... v zimě a za šmírování sociálky (potažmo sousedů)...
Není tady
dusička napsal(a):
javena napsal(a):
Nojo,ted si vzpomínám, že dávali i dokument, když se narodili. A neměla ještě většího kluka?
Dokument jsem videla mela starsiho kluka + ty ctyrcata
Není tady
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
javena napsal(a):
Dokument jsem videla mela starsiho kluka + ty ctyrcata
To jsem snad viděla ještě jako svobodná? Kolik je těm čtyřčatům?
Není tady
Čtyřčata se narodila 25. ledna 1983, tak si to spočítej
Není tady
Kiara napsal(a):
Čtyřčata se narodila 25. ledna 1983, tak si to spočítej
Nu, jako svobodná a dětská
Ty bláho, to stejně letí
Není tady
Modroočka napsal(a):
Kiaro, ti otcové jsou jednoznačně asociálové a dacani. Ale po pravdě, normální ženská, solidní, nemá několik dětí s několika chlapama a kor s asociálama.
Modroočko, ono stačí jedno dítě s jediným asociálem, aby měla ta ženská pomalu až do smrti vystaráno
Není tady
Ale tahle jich má devět, vědomě plozených s asociálama. Takže zřejmě tahle matka patří k naší "elitě", myšleno ironicky. Je zvláštní, že většinou jsou tolikadětné spíš ty sociálně slabší rodiny. Povětšinou spoléhající, že se o ně někdo postará a navíc, žehrající, že nemají dost peněz.
Tahle dáma se moc do práce nehrne, pohodlnější je být doma, rodit děti a čekat, kdo jí co dá.
Ať stát pomáhá těm samoživitelům, kteří se sami aspoň o něco snaží, tahle dáma se snaží jen pumpnout stát a parazituje na těch, co mají dětí tolik, aby je slušně uživili, chodí do práce, platí daně a sociální odvody. Tahle dáma jen čerpá, čerpá a čerpá, nic nepřináší, jen rodí děti, který vidí doma, že se o ně někdo postará a pokud to vezmou jako příklad pro svůj život, tak nás potěš z takové příští generace, protože tady je vidno, že jedna matka a dva otcové nemakačenkové zplodí devět potomků, tudíž, pokud půjdou tyto děti ve stopách svých rodičů, což tak většinou bývá, roste nám počet takové populace geometrickou řadou a jsem zvědavá, kdo je jednou bude živit. Ono totiž mít dvě děti s jedním asociálem a pak "hop nebo trop", zkusím dalšího, uvidíme, jak to dopadne, další děti a ejhle, on zase asociál, tak pro jistotu zkusím dalšího, to je opravdu zvláštní smýšlení. Pokud se ženská jednou spálí a nepoučí se, tak nevím, nevím. Myslím, že normální ženská, která má dvě děti s jedním chlapem, on se projeví tak, že na rodinu kašle, tak si určitě nenarazí dalšího takovýho týpka, ale je opatrná a určitě si s ním nepořídí další děti, když ví, co to obnáší už z prvního vztahu. Dělají to takový ty, co se jim nechce dělat a je jim jedno, kolik mají dětí, s kolika chlapama a neřeší, jak to zvládnou, protože ony mají moc dětí a stát se o ně postarat přece musí, že? Nejsme ve středověku, aby je tady nechali pojít hladem. Na svoje děti ani moc nemyslí, jinak by jich měla jen tolik, kolika je schopna zajistit aspoň trochu slušný životní standard.
Není tady