29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Erem, matka může sedět klidně celý dny doma a stejně z těch dětí slušný lidi nevychová, viz matka, které se víceméně týká tohle téma. Jakou i matky, který jsou do rána do večera v práci a při tom málu času, který na svoje děti mají, z nich vychovají slušný a pracovitý lidi. Je to taky o příkladu, co mají děti doma. Děti výše zmíněné matky mají příklad v tom, že matka je imrvere těhotná, nikde nedělá a jen nadává na stát, že se o ni nestará. Takže ta má na děti času dost a je to k h.ov.nu, protože jen o tom času to není.
Není tady
Jsem proto, ať stát pomáhá samoživitelům, ať už matkám nebo otcům, ale jen těm, kteří mají snahu si pomoct i sami a nespoléhají jen na ty druhý, jako tahle "úžasná" matka devítí dětí, který sice za svoje nezodpovědný rodiče nemůžou, nicméně díky takovému "zářnému" příkladu, jaký mají doma, to na kvalitní budoucí generaci nevypadá. Jak říkám, bílí cikáni.
Je to hnusný, co teď napíšu, ale chátra zplodí většinou zase jen chátru, bohužel ve větším množství. To je realita.
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
Erem, uvedu příklad tatínci mají děti jako smetí, výživné bude stanoveno cca 100-200 kč/dítě a výživné budou řádně hradit, myslíš, že je tato částka uživí nebo znovu se má o tyto děti postarat stát ?!Nevim,ze by nejaky tatinek dostal vyzivne 200 kc.Jestli ano tak je to jeden z tisice.Ale otcu co neplati je spoustu a proc by platili,kdyz je to beztrestne.
Já vím, že ty víš úplně všechno!
Myslíš, že soud stanoví výživné otci cca 5 dětí (s minimální mzdou) ve výši 1000 Kč na jedno dítě?
April pracovala jsem s pani co mela s manzelem 5 dcer.Rozvedli se a bylo mu vypocitano s 12 tisic 6 tisic na vyzivnem.Pak ztratil praci a vyzivne neplatil a vzniknul mu dluh.S tim panem jsem se setkala nahodne,protoze v minulosti jsem s nim pracovala nez skoncil podnik.Ptala jsem se ho jestli,uz nasel praci.Tvrdil,ze pracuje u popelaru,ze sice plat ma pekny,ale vse mu jde na alimenty a splatku dluhu a nadaval na svou byvalku,ze ji musi doplacet alimenty.Kdyz jsem mu rekla,ze ty deti neziji z vody,tak on me rekl,ze se nemusela rozvadet.
Není tady
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nevim,ze by nejaky tatinek dostal vyzivne 200 kc.Jestli ano tak je to jeden z tisice.Ale otcu co neplati je spoustu a proc by platili,kdyz je to beztrestne.Já vím, že ty víš úplně všechno!
Myslíš, že soud stanoví výživné otci cca 5 dětí (s minimální mzdou) ve výši 1000 Kč na jedno dítě?April pracovala jsem s pani co mela s manzelem 5 dcer.Rozvedli se a bylo mu vypocitano s 12 tisic 6 tisic na vyzivnem.Pak ztratil praci a vyzivne neplatil a vzniknul mu dluh.S tim panem jsem se setkala nahodne,protoze v minulosti jsem s nim pracovala nez skoncil podnik.Ptala jsem se ho jestli,uz nasel praci.Tvrdil,ze pracuje u popelaru,ze sice plat ma pekny,ale vse mu jde na alimenty a splatku dluhu a nadaval na svou byvalku,ze ji musi doplacet alimenty.Kdyz jsem mu rekla,ze ty deti neziji z vody,tak on me rekl,ze se nemusela rozvadet.
Proč si nepožádal o snížení výživného když byl nezaměstnaný?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jsem proto, ať stát pomáhá samoživitelům, ať už matkám nebo otcům, ale jen těm, kteří mají snahu si pomoct i sami a nespoléhají jen na ty druhý, jako tahle "úžasná" matka devítí dětí, který sice za svoje nezodpovědný rodiče nemůžou, nicméně díky takovému "zářnému" příkladu, jaký mají doma, to na kvalitní budoucí generaci nevypadá. Jak říkám, bílí cikáni.
Je to hnusný, co teď napíšu, ale chátra zplodí většinou zase jen chátru, bohužel ve větším množství. To je realita.
Modroocko pred koncem roku se me dostal do ruky blesk,kde psala matka mam za to,ze mela 6 deti a,ze po zruseni socialniho priplatku ji na den vychazi 200 kc.Ta pani mela s pritelem,ktery ji zemrel 4 deti.Takze nepobira ani vdovsky duchod.Nejstarsi dcera,byla velmi nadana vyhrala souteze v baletu i v zahranici.Mladsi dite chodilo na gymnazium.Takze ne vsichni s vice detma maji nekvalitni deti.Dcera diky zruseni socialniho prispevku nemuze dal navsevovat baletni skolu.
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
Já vím, že ty víš úplně všechno!
Myslíš, že soud stanoví výživné otci cca 5 dětí (s minimální mzdou) ve výši 1000 Kč na jedno dítě?April pracovala jsem s pani co mela s manzelem 5 dcer.Rozvedli se a bylo mu vypocitano s 12 tisic 6 tisic na vyzivnem.Pak ztratil praci a vyzivne neplatil a vzniknul mu dluh.S tim panem jsem se setkala nahodne,protoze v minulosti jsem s nim pracovala nez skoncil podnik.Ptala jsem se ho jestli,uz nasel praci.Tvrdil,ze pracuje u popelaru,ze sice plat ma pekny,ale vse mu jde na alimenty a splatku dluhu a nadaval na svou byvalku,ze ji musi doplacet alimenty.Kdyz jsem mu rekla,ze ty deti neziji z vody,tak on me rekl,ze se nemusela rozvadet.
Proč si nepožádal o snížení výživného když byl nezaměstnaný?
Tak to nevim.Nemela jsem moc casu s nim mluvit dele,mluvila jsem s nim rano,kdyz jsem cekala na povoz do prace.Ale taky me rekl,ze tolik deti chtela jeho byvalka,tak at se pry postara sama.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Tak to nevim.Nemela jsem moc casu s nim mluvit dele,mluvila jsem s nim rano,kdyz jsem cekala na povoz do prace.Ale taky me rekl,ze tolik deti chtela jeho byvalka,tak at se pry postara sama.
Jasně, bývalka chtěla tolik dětí a on jí je milerád udělal, jen při tom netušil, že dělá děti
Není tady
Paila napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Tak mě zase zarazilo, že si někdo dovolí ji nazývat sviní. To je hnus jací někteří lidi jsou.
Taky se mi zdá mít 9 dětí dost mimo....je to náročné jak na finance, tak čas, péči a nervy. Kor když pak zůstane sama. Taky by hold ona paní pak měla spoléhat sama na sebe a tatínky....ne na stát. Protože už před pořízením určitě věděla, že to nebude lehké.Kořátko, to mě taky zarazilo, ale pak jsem si přečetla její reakce, je tam pod přezdívkou veverka38 a to mě vyloženě šokovalo. Paní mi už není líto, líto mi je jen jejich dětí, kdyby jsi jen tušila, jak nelichotivě se vyjadřuje o jiných pracujících matkách, s takovým despektem že oni makají a nemají čas se starat o dětí, ale ona se o své děti narozdíl od ostatních zaměstnaných matek stará.
Překvapuje mě, jak žena, která je sama si nechá udělat 9 dětí, druhý manžel ji podle toho článku opustil nejméně před 7 lety, protože to je doba, po kterou se z něj snaží vytřískat alimenty, ale přesto má paní ještě sedmileté, šestileté, pětileté, čtyřleté a roční dítě, tedy i po problémech s druhým exmanželem si pořídí dalších 5dětí, aniž by měla peníze na první čtyři.
Znám docela dost rodin, kde mají 4 děti, ale hodně z nich je mají ve dvou várkách, již dospělé děti a pak miminka, takže v případě této paní 39tileté paní by to byla 17tiletá a 15tiletá dcera a pak až čtyřletá a roční a navíc
Nevidím problém v tom, že má paní tolik dětí, ale v tom, že se o ně není schopná finančně postarat a nikdy nebyla. Nemá zájem pracovat, protože zastává názor, že o děti se má postarat muž, a pokud stát z jejich expartnerů není schopem vytřískat alimenty, tak stát má nahradit muže živitele.
s kým má tedy ty mladší děti? Já myslela, řže má děti jen se dvěma ex - manžely.
Není tady
a kolikpak dětí tahle zasloužilá matka je schopna ještě na svět přivést a s kolika partnery
Není tady
agewa napsal(a):
Paila napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Tak mě zase zarazilo, že si někdo dovolí ji nazývat sviní. To je hnus jací někteří lidi jsou.
Taky se mi zdá mít 9 dětí dost mimo....je to náročné jak na finance, tak čas, péči a nervy. Kor když pak zůstane sama. Taky by hold ona paní pak měla spoléhat sama na sebe a tatínky....ne na stát. Protože už před pořízením určitě věděla, že to nebude lehké.Kořátko, to mě taky zarazilo, ale pak jsem si přečetla její reakce, je tam pod přezdívkou veverka38 a to mě vyloženě šokovalo. Paní mi už není líto, líto mi je jen jejich dětí, kdyby jsi jen tušila, jak nelichotivě se vyjadřuje o jiných pracujících matkách, s takovým despektem že oni makají a nemají čas se starat o dětí, ale ona se o své děti narozdíl od ostatních zaměstnaných matek stará.
Překvapuje mě, jak žena, která je sama si nechá udělat 9 dětí, druhý manžel ji podle toho článku opustil nejméně před 7 lety, protože to je doba, po kterou se z něj snaží vytřískat alimenty, ale přesto má paní ještě sedmileté, šestileté, pětileté, čtyřleté a roční dítě, tedy i po problémech s druhým exmanželem si pořídí dalších 5dětí, aniž by měla peníze na první čtyři.
Znám docela dost rodin, kde mají 4 děti, ale hodně z nich je mají ve dvou várkách, již dospělé děti a pak miminka, takže v případě této paní 39tileté paní by to byla 17tiletá a 15tiletá dcera a pak až čtyřletá a roční a navíc
Nevidím problém v tom, že má paní tolik dětí, ale v tom, že se o ně není schopná finančně postarat a nikdy nebyla. Nemá zájem pracovat, protože zastává názor, že o děti se má postarat muž, a pokud stát z jejich expartnerů není schopem vytřískat alimenty, tak stát má nahradit muže živitele.s kým má tedy ty mladší děti? Já myslela, řže má děti jen se dvěma ex - manžely.
možná - otec neuveden ?
Upravil(a) aprill (2. 4. 2011 10:44)
Není tady
Nerozumím tomuto tématu. Ta matka sem nenapsala a neptala se na náš názor.
O nás bez nás?
Pavlač.
majkafa napsal(a):
Nerozumím tomuto tématu. Ta matka sem nenapsala a neptala se na náš názor.
O nás bez nás?
Pavlač.
Pokud někdo vloží svůj příběh, včetně fotografie, na stránky Blesku, tak je zcela legitimní, když k tomu přidává svůj názor kdokoli, kdekoli.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Je to hnusný, co teď napíšu, ale chátra zplodí většinou zase jen chátru, bohužel ve větším množství. To je realita.Modroocko pred koncem roku se me dostal do ruky blesk,kde psala matka mam za to,ze mela 6 deti a,ze po zruseni socialniho priplatku ji na den vychazi 200 kc.Ta pani mela s pritelem,ktery ji zemrel 4 deti.Takze nepobira ani vdovsky duchod.Nejstarsi dcera,byla velmi nadana vyhrala souteze v baletu i v zahranici.Mladsi dite chodilo na gymnazium.Takze ne vsichni s vice detma maji nekvalitni deti.Dcera diky zruseni socialniho prispevku nemuze dal navsevovat baletni skolu.
Erem, měla šest dětí? Dvě z jednoho vztahu, takže na ně by měla dostávat alimenty, po zemřelém otci děti dostávají sirotčí důchod, nejsou bez prostředků.
Ta paní buď chodí do práce, nebo je na mateřské a nebo je na úřadu práce a má snad nějakou podporu, tak snad úplně bez prostředků není. Je spousta lidí, co si nemůžou moc vyskakovat. Ani já nemůžu a nikdo mi zadarmo nic nedá.
A zase, mít šest dětí, měla bych předem vědět, zda se budu schopná o ně postarat. Pokud nemám jistotu, že se větší počet dětí postarat nedokážu, nebudu je mít. V tomhle směru se to opravdu nedá brát stylem - ono to nějak dopadne.
Nad náma v bytě bydlela rodinka, otec ožrala, dělal v hospodě dalším ožralům striptýz za peníze, matka, horor, děti titulovala - ty pi.o, co děláš, vy ku.vy za.raný, co děláte a tak podobně, nebylo jí ani hanba takhle na ty děti řvát venku mezi lidma. Kolikrát byli děcka v noci doma samy. Pan tatínek prohlašoval, že dětí budou mít kolik, aby maminka nemusela nikdy chodit do práce, že stát se o ně postará. On teda pracoval, to ano, ale ona ne. Dožadovali se ohledů, pomoci a všeho. Dětí je osm nebo devět, nevím přesně, před šesti lety se odstěhovali, naštěstí, protože ten kravál a bordel od nich byl k nevydržení. Na manžela jednou vytáhl pistoli jen proto, že nás vytopili, nejednou a když jsme to už pak řešili přes bytové družstvo a oni si museli opravit tekoucí WC, tak pán to řešil tím, že chtěl mého BM zastřelit. Nic mu, pochopitelně, neprokázali. Policajti tady byli několikrát, proto, že problémy s touhle rodinou byli skoro na denním pořádku. Sami ti policajti řekli, že s nima nic nenadělají. Pan tatínek od rodiny nakonec skončil v kriminále, za osahavání vlastních dcer. Takže další příklad - spousta dětí=asociální rodina=natažené dlaně: státe, postarej se
Není tady
Ta pani alimenty nedostavala, to si pamatuju a byla na materske.O sirotcim duchodu nic nepsala.Ty 200 kc ji zustavalo po zaplaceni poplatku za bydleni.
Není tady
Erem, děti po zemřelém otci mají sirotčí důchod, tak to prostě je. A upřímně, opravdu nechápu ty matky, co rodí děti jako o závod, aniž by přemýšlely o tom, zda ty děti uživí. A taky by mě zajímalo, jak jsou na tom tyhle maminy s kouřením. Taky mám známou, co pořád skuhrá, že nemá peníze, ale na krabičku cigaret jednou za dva dny, na to má vždycky. Zajímavý. Moc by mě zajímalo, kolik takových matek jsou nekuřačky, u nás ve městě jsou taky takový "maminky", několik dětí, každý s jiným partnerem, pořád se domáhají pomoci státu, ale v hospodě jsou imrvere, léto tam na zahrádce tráví prakticky celý, cigáro v hubě mají i nad kočárkem s děckem.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Erem, děti po zemřelém otci mají sirotčí důchod, tak to prostě je. A upřímně, opravdu nechápu ty matky, co rodí děti jako o závod, aniž by přemýšlely o tom, zda ty děti uživí. A taky by mě zajímalo, jak jsou na tom tyhle maminy s kouřením. Taky mám známou, co pořád skuhrá, že nemá peníze, ale na krabičku cigaret jednou za dva dny, na to má vždycky. Zajímavý. Moc by mě zajímalo, kolik takových matek jsou nekuřačky, u nás ve městě jsou taky takový "maminky", několik dětí, každý s jiným partnerem, pořád se domáhají pomoci státu, ale v hospodě jsou imrvere, léto tam na zahrádce tráví prakticky celý, cigáro v hubě mají i nad kočárkem s děckem.
Otec taky nemusel mít povinnou dobu pojištění= osiřelé děti nemají nárok na důchod.
Není tady
No, pak nevím, jak se tohle řeší. Nicméně proč otec neměl povinnou dobu pojištění, to je otázka.
Pak má matka asi nárok na nějakou pomoc. Ale jak říkám, šest dětí se mi zdá na dnešní poměry dost, tím spíš, že evidentně to nebyla nijak finančně zajištěná rodina.
A k té matce, o níž je tohle téma - mít devět dětí, s několika partnery, to už o něčem svědčí, že
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, pak nevím, jak se tohle řeší. Nicméně proč otec neměl povinnou dobu pojištění, to je otázka.
Pak má matka asi nárok na nějakou pomoc. Ale jak říkám, šest dětí se mi zdá na dnešní poměry dost, tím spíš, že evidentně to nebyla nijak finančně zajištěná rodina.
A k té matce, o níž je tohle téma - mít devět dětí, s několika partnery, to už o něčem svědčí, že
protože nepracoval .
Není tady
aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
A k té matce, o níž je tohle téma - mít devět dětí, s několika partnery, to už o něčem svědčí, žeprotože nepracoval
.
A jsme u toho
Není tady
eremuruss napsal(a):
agewa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nejaky takovy podobny clanek jsem cetla v Blesku pred vanocema,nez se mel zrusit socialni priplatek.Ale ta pani mela pritele ktery ji zemrel.Mela asi 6 deti.Ty sprostoty co dokazou lidi napsat,jaka je v nich zlost zasnu.
Drive lidi meli spousta deti, v dnesni moderni dobe je lepsi deti zavrazdit,tim,ze radci pujdou na interupci.Cikanum by pomohli, tahle pani chudak to musi zvladnout se 12 ticicema.Ty nahore si jezdi v luxusnich limuzinach,letaji v letedlech,nacpavaji si pupky za penize nasich poplatniku.A nikoho nezajima jak se zije obycejnym lidem.
Jak je mozne,ze v nasem state muze dluzit otec tolik penez na vyzivnem?Protoze to nikoho nezajima a chrani ty lumpy.existuje antikoncepce, u této ženy by šlo i podvázaní vaječníku - zadarmo a bez problémů.
Pro takovou zenu muze byt i ta antikoncepce draha.
Určitě levnější než další dítě. Na antikoncepci by se měli podílet oba ne? takže třeba 100 měsíčně by snad našla. Spíš jde o to, že o antikocepci nepřemýšlela
Není tady
Není to spíš tak, že kdo není schopen se postarat o své děti neměl by je mít? O počet nejde?
Není tady
Modroočka napsal(a):
A co k tomu otcovi, ktery na ne ani neplati? Ja se snad doufam doziju doby, kdy uz nebude nikdo nadavat, ze zena ma deti s x ruznymi otci. Na to se fakt tesim.......
Není tady
holcina napsal(a):
Není to spíš tak, že kdo není schopen se postarat o své děti neměl by je mít? O počet nejde?
Jenže právě tahle část populace má těch dětí nejvíc
Není tady
sahleb napsal(a):
Modroočka napsal(a):
A k té matce, o níž je tohle téma - mít devět dětí, s několika partnery, to už o něčem svědčí, žeA co k tomu otcovi, ktery na ne ani neplati? Ja se snad doufam doziju doby, kdy uz nebude nikdo nadavat, ze zena ma deti s x ruznymi otci. Na to se fakt tesim.......
Já teda nevidím nic normálního na tom, že má ženská spoustu dětí a s mnoha chlapama, notabene s takovýma asociálama, který jí neplatí
Není tady
Já teda se zase nějak nepozastavuju nad tím, že má ženská děti, co maj každé nebo jen část z nich jinýho otce.
Jedna měla děti čtyři se čtyřma kreténama - vždycky utekla s dítětem, našel se další, co sliboval a pak se ukázalo, že to bylo z deště pod okap... a nikdo z nich se o svý dítě nezajímal a platil dost sporadicky (ale bylo to tehdy trestný a hlavně stíhaný, takže spíš platili). Pak kápla na chlapíka, co o svý děti přišel, protože bývalá manželka mu je odmítla dávat a pak už byly naočkovaný a nestály o něj... a vzal tyhle čtyři za svý a klukům dal krásnej základ do života a holkám našetřil na věno... a toho jednoho si vzala má kolegyňka, která vyrůstala v normální rodině - bratr i ona měli totožnou matku i otce a protože jinak byla rodina disfunkční, tak se s nimi přestala stýkat hned jak mohla.
Čili jestli má někdo šest dětí a k nim čtyry otce, nebo dvě děti a jednoho otce a druhýho "otec neznámý"... o tom to až tak není.
Není tady