29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Myslíte, že si zvládnem vymalovat byt sami, nebo je lepší to nechat na malíři?
Není mezi Vámi nějaký levný malíř z Prahy 4
Za jak dlouho po vymalování se již může rozestavit nábytek?
-stěhujeme se a mam z toho hrůzu.
Jo a co barvičky? Bílá, nebo raděj barevné pokoje?
Není tady
Já měla dřív všechno bílé, ale teď jsem si nechala udělat barvičky. Kuchyň mám sluníčkově žlutou a vypadá to nádherně, teple a útulně
Není tady
Pokud máš šikovnýho chlapa, zvládnete to sami, já většinou maluju koupelnu a záchod a manžel to ostatní. Taky máme barvičky a je to super, kuchyn mám ostře oranžovou, dětský pokoj merunkový, chodbu zelenou, obyvák capučíno a ložnici lila(ta se mi moc nelíbí, ale manžel to chtěl, já si zas vybrala kuchyn). Nic na tom není a nábytek dáváme ještě ten den co se vymaluje.
Není tady
...a když se rozhodneš pro barvy, tak si trochu schovej, až tě muž, nebo děti ošmatlají zeď kolem vypínače, či rantl u futer... Jinak ti to bude zeď zdobit do dalšího malování, protože stejný odstín už nikdy nenamícháš...
Není tady
To zvládnete spolu s manželem. Není to takový problém. Mě maloval syn barevně a dopadlo to moc dobře, i když to nikdy před tím nedělal.
Není tady
Tento týden jsem měla doma malíře, ale jen na koupelnu. Je sice z Prahy 7, ale jezdí po celé Praze. Většina firem, které jsou sice v regionu mají stejně paušální dopravné, takže ani s regionálním malířem asi moc neušetříš. Byla jsem moc spokojená, vymaloval rychle, dobře a docela levně. Jmenuje se Ouředníček, tel. na něj je 608 175 828 (doufám, že se na mě nebude zlobit, že publikuji jeho údaje na netu).
Nebo si nech udělat prvotní nabídku a třeba i od několika malířů.
Není tady
Electra napsal(a):
Myslíte, že si zvládnem vymalovat byt sami, nebo je lepší to nechat na malíři?
Není mezi Vámi nějaký levný malíř z Prahy 4
Za jak dlouho po vymalování se již může rozestavit nábytek?
-stěhujeme se a mam z toho hrůzu.
Jo a co barvičky? Bílá, nebo raděj barevné pokoje?
Ono dost záleží na tom, v jakém stavu máte zdi. Pokud tam máte třeba praskliny, výrazné nerovnosti, plísně nebo mapy, tak malování obnáší mnohem více odborné práce, jak když malujete na zdi bez vady. Malování zvládne kde kdo, ale ty přípravné malířské práce už taková sranda nejsou. Už jen nahodit štuk tak, aby byl rovný si žádá grif. Já to dělal několikrát a skoro vždy jsem měl zdi takové nerovné...
Pokud zvolíte profíky, tak máto o problém méně. Je zcela běžné, že profesionální malíři odsunou nábytek, vše obalí igelity, oblepí i po malování vše zase vrátí na místo a uklidí. Takové služby poskytují např. reklama
Upravil(a) mala.popelka (17. 7. 2012 19:17)
Není tady