1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Zuzi, já jsem pořád tady .... se od toho kompu nemůu odlepit
U děláte ty omítky ?????
Upravil(a) Dadula (13. 4. 2011 8:17)
Není tady
A kdy Ti la Sofi spinkat, e jetě vychrupkává ????
Není tady
Ahojky,
my jsme vylezly s Vikinkou z postele teprve teď :-) a to jsem měla v půl sedmé telefon Michálkovi se nechtělo do koly tak mi volal jestli můe zůstat u babi:-)
Jinak tady je hnusně zima a bude pret :-(
Není tady
Dadul to je mi lito s kamaradkou .. ona ti ho mela pujcovat ,nebo ty ji a vzniklo nedorozumeni?
Sofinka kupodivu usnula hned v 8 vecer ,ted uz tu basti pribinacek a cte si
No omitky .. manzel dela vse pro to aby dokonce tydne uz par pokoju bylo hotovych
Není tady
Hlásím se,stále 2v1:vissla:
U nás normálně taky lítá sníh,a tchýně si nemohla vymyslet nic lepího ne mi vytáhnout mue z postele aby jí el nařezat dříví,co včera přivezli,ono to nemůe do výkendu počkat:dumbom:
Není tady
Ahoj Zuzko jak se vede ,uz sa ti to krati co?Uz sa tesis?A co Sofinka poslucha?
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Dadul to je mi lito s kamaradkou .. ona ti ho mela pujcovat ,nebo ty ji a vzniklo nedorozumeni?
... měla ho půjčovat ona mě - u před půl rokem jsme se na tom domlouvaly. Ale ona mi řekla, e mi ho půjčí jen v tom případě, e holka, které ho půjčovala někdy v listopadu u ho nebude potřebovat, e je jí trapné jí o to říkat, a se spolu potom domluvíme. Take já cca před 14 dny jsem psala té společné známé co má monitor teď doma a sluně jsem se zeptala, jestli ho jetě na malého pouívá ??? Ona e jenom na noc, ale e naprosto není problém a e mi ho a se nae malá narodí doveze;) To byl konec debaty. No a včera mi přila hnusná sms od majitelky monitoru e jak jsem si dovolila té holky vlastně ptát či mi monitor půjčí, e jako ona o tom nic neví atd. No já byla zmatená jako včela, protoe jsem nepochopila tu pointu - vechny 3 jsme o tom monitoru věděly
Nakonec z ní vylezlo, e jsem se prvně měla dovolit o svolení majitelky monitoru zeptat se té maminky, která má teď monitor doma
Já nevím, jestli je to pochopitelné .... mě to toti taky jako nedolo hned. O co jí vlastně lo .... Nicméně zastávám názor, e takové hovadiny se mezi kámokama neřeí .... Take jsem se jí omluvila a napsala jsem jí, e se zařídím jinak ... ona mi potom jetě psala nějaké maily, ale u jsem neodpověděla - pro mě je to konec. Nesnáím bezdůvodné napadání a myslím, e toho bylo naprosto zbytečné osočování, kor kdy jsme na takovém postupu byly domluvené ...
Se mi asi zase zvedl tlak ...
No ale jen tak pro ukázku, e i takhle to prostě někdy je .... Take jsme bez monitoru, ale asi to řeit nebudu, páč s A. jsem ho taky neměla a nakonec jsem si zvykla
Není tady
Jéi holky sorry za ten román
Co holky Holčičkovic, nějaké nové zprávičky ???
Jak je mamčo a co spodek, bolí to hodně ?????
Není tady
Ahoj holky.
Dádul, já miluju tyhle abomyí války. Takový slepičí mylení, kali na ni. Taky jsem monitor neměla a nemám. Kdy má donoence a nepije, nefetuje, neře .
Holky, máte někdo doma sedací vak?
Není tady
Dádulko nic si z toho nedělej, já zaila něco podobného kdy jsem čekala Míu a kolikrát jetě potom. A jak říká Robík takhle pozná opravdové kamarádky a je to pravda. Třeba u mě co jsem se odstěhovala z Plzně vechny "kamarádky" jak mi pomůou se stěhováním, přijedou na návtěvu atdtak kolik myslí e mi jich pomohlo, přijelo? Jediné dvě z těch asi deseti co jsem tam měla. Jediné dvě, jedna je jako moje segra za tu dám kdykoliv ruku do ohně a ta druhá je taky skoro jako segrue :-) Jediné dvě holky mi zbyly a jsou obě daleko:-( Ale jsem ráda e je mám.
Tak to hoď za hlavu, buď ráda za ty kamarádky co má a s touhle si nelam hlavu :-)
Mě se opět nechce nic dělat, je mi nějaké chladno. Vikou spinká tak to asi taky jetě zalomím ikdy bych měla jít ehlit a trochu dát Míovi pokojík do pořádku. Nevím po kom je takový bordelář.
Není tady
u sme na 43. strane. Netreba zaloi nové vlákno?
Není tady
Mío, tady jo - na novém jsme to nemusely řeit... za chvilku na nás někdo dojde
Není tady
A není to tady omezený příspěvkama .... 1000 a dost ????
Holky, tady se fakt sype sníh Mám teda íleně plodné (pracovně) dopoledne, vude krásně vytřeno, utřený prach, dokonce jsem i umyla vechny boty a vypulírovala gará a lítal mi tam na tu umytou podlahu sníh
Jsem si teĎ uvařila čajík z maliníku noky nahoře a přemýlím kterou čepičku doháčkovat
My přily příze Leni ví ????
Medulko, je pravda, e teĎ to nějak moc skočilo ... začínám být troku nervózní, mi jako teprve dochází, e taky třeba za 14 u můu rodit a mě se nechcéééééé.
Co nějaká aktuální fotka Jonáka
Není tady
Dádul, fotky budou profi . Tak potom třeba hodím odkaz a heslo, ale zatím tam nic není. Asi se zpracovávají. Ale trochu se jich bojím. Jony měl hlavičku plnou loupající se kůe a byl omrněnej, take dost brečel. Uvidíme, snad tam byly i světlejí chvilky. Ale Krypí se vyřádil...
Apropos - rodit prý za 14 dní . Ví jak
. Neví dne ani hodiny
.
Není tady