|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Dobre rano
Tady teda dost zamracene,tak nevim ani kam se pujdeme projit,asi jen pro neco na vareni do obchodu.
Dadulko tyhle katastroficke sny mam cele tehotenstvi
i to predchozi.. Tak ten sen rychle zazen necim dobrym na snidani
I kdyz na chuti teda to tve psisko neprida
Ona spava s vama v posteli?Ja v tehu se Sofinkou odnaucovala naseho kocoura ,aby nemel pak sok ,ze ho tam uz nechci.No a ted se tam cpe zase
Ale to uz je fakt moc , dva dospeli ,dve deti a jeste jeden tlustej kocour v jedne posteli
takze dostal vcera do kozichu
A s tema polepkama- nemas jeste nejakou treti moznost?
Peti gratulec ke skolce
at se tam malemu moooooc libi
Leni jsi tu, jak je?
Není tady
Aj mne sa páčia viac tie kolieska, no a asi som blondína, lebo ja som najskôr na to pozerala, že takto vyzerajú háčkovacie vzory? A čo to vlastne bude? 

Pupík som sa Julinke bála dávať na bruško, lebo sa mi nejak nepáči ten jej pupík. Ideme dnes k doktorke, tak sa opýtam, či je to normálne, lebo jej to nejak mokvá.
Holči tfuj tfuj, posielam pôrodnú slinu.
Upravil(a) bellatrix (1. 4. 2011 8:08)
Není tady
Baf
Zuzi, jsem tu, snad jsi mě nepodezřívala z nějakých nekalostí?
jinak špíňo pořád malinko je, ale už jen minimální...
Holčičko, Heri, tak co, šprýmařky? rodíte? 
a chlapákům od Míši a holčičky přeji, ať dobře vykročí do nové práce (snad si nezapomněli svačinky ani nezaspali
)
Upravil(a) lenkaB (1. 4. 2011 8:21)
Není tady
Ahojky a dobré ráno,
Dádulko tak mě se více líbí ty oválky :-)
Pet gratulace ke školce :-)
Já právě vylezla z postele a moc se mi nechtělo :-( Vikinka ještě spinká tak mám čas a klídek na snídani :-) Robík ráno vstal v pohodě, byla jsem vzhůru když si dával na chodbě kafe, ale nějak jsem neměla sílu na cokoliv. Takže jsem mu potom při kojení poslala sms. A asi to je vše oki po včerejším nedorozumění protože doma není :-)))))
Je holky on je dneska apríl tak bacha ať vás nikdo nenachytá :-)
Není tady
Bell, díky, chytám - ale moc to nevidím, zatím... Třeba jen Danča čeká až přijde tatínek z práce 
Ten vstal v pohodě a já to jistila, byl jsem vzhůru už od 2:30 a nemohla zabrat
Ale když odešel, tak jsem usnula hned - jestli ona nebude chyba v tom, že leží vedle mě 
Dádul!! - teda ty katastrofy ti nepřeju, ale dneska se mi o tobě zdálo (nevím, kde jsem tě vzala
), že se Vám někde zatoulala Anetka a ty jsi byla naprosto ledově klidná, protože jsi věděla, že je s Petiným Domíkem, takže pohoda...
A to už byla noc a všichni kolem tebe stresovali, že co se jí stalo a že jí musíme jít hledat a tak a ty néééé, v klidů 
Není tady
Ahojky 
Tak co naše aprílářky?? Už rodí?? 
Holči, tak kdyby byla Anetka s naším Domíkem, tak by to asi rozhodně pohoda nebyla. Vymýšlí poslední dobou jen kraviny
. Jak jsem nedávno psala, že když byl ráno tatínek na záchodě pomazal zatím psa pastou...tak předevčírem už neměl k dispozici pastu, tak aspoň v obýváku vylil celé své sladké pití (půl litru) do sedačky. Normálně seděl a lil si to schválně z výšky do klína
. On prostě čeká, když člověk na něj chvilku nedává pozor a zaútočí 
Není tady
Pet napsal(a):
Ahojky
Tak co naše aprílářky?? Už rodí??
Holči, tak kdyby byla Anetka s naším Domíkem, tak by to asi rozhodně pohoda nebyla. Vymýšlí poslední dobou jen kraviny. Jak jsem nedávno psala, že když byl ráno tatínek na záchodě pomazal zatím psa pastou...tak předevčírem už neměl k dispozici pastu, tak aspoň v obýváku vylil celé své sladké pití (půl litru) do sedačky. Normálně seděl a lil si to schválně z výšky do klína
. On prostě čeká, když člověk na něj chvilku nedává pozor a zaútočí
Vidíš a i to má na malou Anetku dobrý vliv, když je Dádul tak v klidu, že...

Jinak teda, je to borec, hlavně že tys to přežila - mě by asi kleplo 
Není tady

Dobré ráno,jsem z toho trochu zmatená,ale to se srovná,koukám že je Miláínek tady na y ženský už sám 

Není tady

Leni tebe jsem fakt podezirala
No tak treba zitra
Peti Sofinka tady pravidelne maze kocoura kremem na zadecek
,taky ho chodi cesat , pred chvili mu davala na hlavu natacky na suchy zip ,ale to uz se teda zvedl a poodesel se uklidit
Holky prave jsem ze sebe delala vola na informacich kvuli mestske doprave.Potrebuju vedet ktery bus jede nizkopodlazni , protoze dostat kocar s malou nahoru do tech schodu je sileny i bez pupiku az u kolen
Pan mi "prijemne" oznamil ,ze maji ted nejake poruchy ,ale aspon jeden bus pro me vylovil
No kdybych vedela ze ridic ochotne priskoci a ten kocar mi nahoru vytahne ,tak "neotravuju" ze
Tak jedem ,aspon koupim par klubicek na decku a trochu se protahnem 
Není tady

mvkoty napsal(a):
TerYss napsal(a):
Dobré ráno,jsem z toho trochu zmatená,ale to se srovná,koukám že je Miláínek tady na y ženský už sám
Z čeho jsi zmatená? Myslíš z toho cestování ze starého na nový a zpátky
přesně tak,leda už jsem se trochu rozkukala tak to bude oki 

Není tady
Zuzi tak to jsme na tom podobně, já jsem takhle hledala na netu jízdní řád tramvaje abych zjistila kdy mi jede ta nízkopodlažní když jedu pro Míšu do školy. No ale abych pravdu řekla tak jsem se ještě netrefila abych s ní jela.... vždycky máme prodlevu v kojení a hodinu čekat než pojede další nemůžeme :-(
Ale naštěstí jsou na zastávce aspoň nějací lidi co kupodivu rádi pomůžou :-)
Není tady
TerYss napsal(a):
mvkoty napsal(a):
TerYss napsal(a):
Z čeho jsi zmatená? Myslíš z toho cestování ze starého na nový a zpátky
přesně tak,leda už jsem se trochu rozkukala tak to bude oki
Už budeme jen a jen tady :-) 
Není tady
Zuzi, já podezřívám spíš Heri, nebo možná ještě víc pravděpodobné je, že když jsme všechny 3 chtěly dneska, tak neporodíme ani jedna
no a jinak o nízkopodlažních busech si tu můžu nechat zdát
když jedem s kočárem (snažím se už jezdit bez něj, ale někdy ho raděj beru, když jdu třeba k Dr a má hlídat babička delší dobu, co jsem u Dr apod.), tak už ani nedoufám, že by mi někdo pomohl.. naštěstí máme jen golfky lehoučké, ale nedávno se mi stalo, že jsem nastupovala, asi 4 ženské kolem 45-50 hleděly a nepomohly (naštěstí malá v něm neseděla, ale stejně - ten můj pupek už nejde přehlédnout, tak bych čekala trochu ochoty)... řidič naštěstí čekal, až zaparkuju a posadím se s malou a když jsem pak na další zastávce vystupovala, tak jsem se zvedala až těsně před zastavením, abych nespadla apod. a jedna z těch bab lezla honem honem, abych ji asi náhodou nepředběhla nebo nepožádala o pomoc a ještě do mně tak žďuchla, že jsem skoro spadla... a víš, že já nejsem zrovna drobeček... než jsem stačila vypustit nějakou nadávku, už byla pryč... tak snad budete mít víc štěstí na lidi 
holky, tak by mě zajímalo - jak vypadá hlenová zátka, když odchází? napadlo mě, jestli náhodou to moje špinění, které pořád je, nemůže být hlenová zátka
včera to určitě bylo krvácení po vyšetření, ale chvilku už to potom přestalo a teď pořád trochu špiním (ale není to čerstvá světlá krev)...
Není tady
Tery, neboj, tady se brzo rozkoukáš, já jsem asi exot, mně ten nový Bb vyhovoval možná víc (až na smajlíky), ale tady je to takové jednodušší
hlavně žes nás našla 
a co dělá Milánek? pořád Tě zlobí a dělá si z Tebe pytel na kopání a bouchání? 
Není tady
Holci, to vis, ze jsem to prezila. Nejak jsem s ditetem nahled na cistotu a poradek prehodnotila
. A ja u toho nebyla, hlidal tatinek
Kazdopadne mame kozenou sedacku, tak to nebylo tak hrozny :-).
Zuzi, to nase Sara ma smulu, nema se tu kam schovat, takze jedina jeji zachrana je, kdyz ji ja nekam zamknu 
Není tady
L?eni tak hlenová zátka je jako bílek z vajíčka a bývá i s troškou krve. Buď to jde po kouskách nebo potom komplet najednou......mě odcházela po kouskách docela dlouho před porodem až jsem se divila.....ale šla po kouskách a až když se mi rozjel porod tak šla ta hlavní část.
Jo a k těm lidem, já včera jela k dr pro lístek na peníze a v metru jsem šla na výtah.....za mnou mamina s golfkama a najednou se přiharašila babka o holi a že jestli se vejde a já jí říkám, že bohužel....no a ona se mi narvala do toho výtahu tak, že mě hodila pomalu do kočáru k malé a Míšu natlačila i s aktovkou do kouta. Aby náhodou nebyla nahoře o minutu později.
A korunu tomu nasadil Míša když před ní v tom výtahu říká " Je jak praštěná viď mami aby jí něco neuteklo" 
v tu chvíli jsem se málem počurala smíchy ale souhlasila jsem s ním.
Není tady
Holky co dneska vaříte? Mě se moc vařit nechce když jsem tady jen s Vikinkou. Tak asi udělám jen nějakou polévku.
Zítra mám v plánu kachnu na medu se zelím a knedlem. Jsem jí slíbila taťkovi :-)
Není tady

lenkaB napsal(a):
Tery, neboj, tady se brzo rozkoukáš, já jsem asi exot, mně ten nový Bb vyhovoval možná víc (až na smajlíky), ale tady je to takové jednodušší
hlavně žes nás našla
a co dělá Milánek? pořád Tě zlobí a dělá si z Tebe pytel na kopání a bouchání?
Milánek je pěknej Ďábel,asi se už nudí a chce ven,no ještě musí chviličku vydržet 

Není tady
Pet a uklízel taky tatínek, když měl Domíka na povel?
jinak chudák Sára
ta myslím schválně něco dělá, abys ji někam musela "za trest" zamknout
Míšo a jak dlouho před porodem Ti odcházela? to by tak odpovídalo tomu, co nacházím od večera a dneska ráno a až teď mě napadlo, jestli by to spíš než po vyšetření nemohla být zátka... u Dorči jsem to nepozorovala vůbec, jenže u té mi vyvolávali porod, když jsem byla na 10 západů, teď už jsem otevřená aspoň pro 1-2 prsty... tak mě napadlo, jestli tím vyšetřením Dr něco nenastartovala... ale trochu jsem teď pátrala a vpodstatě to stejně nic neznamená, protože i když některé maminky porodily za pár hodin, jiné i za 3 týdny, takže nic 
nooo a s tou bábinou, to víš, on by jí utekl asi levný cukr v Kauflandu
jako člověk by kolikrát rád těm důchodcům nějak ulevil, pomohl, pustil sednout (když není zrovna těhotný, nemocný apod.
), ale někteří se chovají tak, že pak i ty děcka ztratí chuť být slušné... a odnesou to potom třeba babičky, co jsou opravdu hodné a v pohodě a pak je nikdo nepustí např. sednout, protože když vidí důchodce, vzpomenou si na ty, co do nich pomalu šťourali holí, měli řeči apod...
Není tady
Jééé, tak Míša to vystihl 

Leni, taky už jsem našla pár věcí, které mi tu z nového BB chybí, ale asi to přežiju a budu si užívat té jednoduchosti tady
to bychom se mohli stěhovat pořád tam a zpět...
a nestraš s hlen. zátkou
u mě nic takovýho... ani pitomej poslíček, nic 
Holky, máte někdo tel. na Heri, abychom měli info?
Upravil(a) Holčička (1. 4. 2011 10:01)
Není tady
lenkaB napsal(a):
Míšo a jak dlouho před porodem Ti odcházela? to by tak odpovídalo tomu, co nacházím od večera a dneska ráno a až teď mě napadlo, jestli by to spíš než po vyšetření nemohla být zátka... u Dorči jsem to nepozorovala vůbec, jenže u té mi vyvolávali porod, když jsem byla na 10 západů, teď už jsem otevřená aspoň pro 1-2 prsty... tak mě napadlo, jestli tím vyšetřením Dr něco nenastartovala... ale trochu jsem teď pátrala a vpodstatě to stejně nic neznamená, protože i když některé maminky porodily za pár hodin, jiné i za 3 týdny, takže nic
Leni tak já jsem ten případ kdy jsem rodila až asi dva týdny potom co mi začala odcházet.
Není tady
Míšo a já mám dneska v plánu jen hustou zeleninovou polévku, na večeři asi udělám palačinky 
Není tady