|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jarní maminky
Medulka
32let, doma Kryštůfek 4roky
16.2.2011 se narodil v 37.tt Jonášek a má 46 cm a 2,9kg
Dita.L
35let, 4.dítko, doma Pavla, Bára, Christophe Serge Jan
22.2.2011 v 18:01 se narodila v 39+5tt Alexia Josiane Alena a míry jsou 48cm a 3,06kg
Cipísek79
31let,nar. 17.6.79
první těhu,zadařilo až po 11 letech, po 4. IVF
28.2.2011 v 15:15 se narodila v 38+6tt Adélka 2850gr 46cm
28.2.2011 v 15:20 se narodil v 38+6tt Jareček 2090gr a 45cm
Mvkoty
27let, nar. 29.4.83 doma Michálek 7let
10.3.2011 v 00:27 se narodila v 39+1tt Viktorie 2610gr a 46cm
Bellatrix
28let, nar.2.3.83 doma Viktória 7let
24.3.2011 v 9:34 se narodila Julie 3800gr a 52cm
Tutule
28let, nar.10.5.82, doma Kristinka 2 roky
29.3.2011 ve 13:24 se narodil v 36+2tt Davídek 3140gr a 47cm
Heri
37let, doma Lucka 16
Filip 2,5 (IVF)
dne 7.4.2011 v 9:25 se narodila v 40.tt Sára 2950gr a 48cm
Holčička
29 let, 1. těhu
dne 11.3.2011 se narodila Danielka 3800gr a 51cm
Naše jarňátkové těhulky
LenkaB
26let, druhé těhu
doma Dorotka
snažení cca rok a čtvrt,
TP mám 18.4.2011
holčička Anežka
Terrys
24let, první těhu
bez snažení
TP 29.4.2011
chlapeček Milánek
Zuzanka 007
30 let, druhé těhu
doma Sofinka
bez snažení
TP 2.5.2011
holčička Viktorie
Dadulka
35let, 24.2.76
třetí těhu,
druhé ve 11tt nedopadlo (ZT)
snažení 2 roky a nakonec se povedlo po 2.IVF
doma Anetka 3roky
TP 5.5.2011
holčička Elenka
Petra-Pet
31 let, druhé těhu
doma Dominik 2 roky,
snažení 5.měsíců,
TP: 11.5.2011
holčička Michalka
Upravil(a) mvkoty (13. 4. 2011 8:40)
Není tady
Juchůůůůů!!! Vítejte doma, holky 
A koukám na nástěnku - máme to 50:50 s těhotenstvím a maminkovstvím 
Není tady
jo vy už jste tady jo
vidím, že už Míša překopírovala zprávu od Tuli

Není tady
kuku, jeee ja sjem tak rada ze jsme zase na starym BB. No ale ty smajliky by mohli nejak sjednotit protoze prase nebo bomba proste na tom novym nema chybu 

Není tady
Konečne doma.
Ja to mám aj s koncertom-prdíky nie a nie von. 
Inak ako sa tu vkladajú smajlíci priamo? Či to musím vždy otvoriť vedľa na lište a skopírovať daného smajla?
Není tady

Ahoj , konecne doma

Holci tak to nejak nechapu ,co na ebe dr. se sestrou delaji takovy natlak.Ja si proste myslim ,ze dokud se miminko narodit nema , tak se muzes stavet na hlavu a nepomuze to.S tim sexem .... no uz ani nevim jak se to dela a mam docela hruzu ze si budu muset jednou vzpomenout
Tobe drzim pesti at malicka uz chce ven a jde to jako po masle
Dadulko moc diky
Ja si pripadam ze se tu ukazuju jen si postezovat.Fakt byvam normalne i docela prijemna a ne takova koza furt
Ty skrine zni skvele
tam se schova veci
S cepickou je mi to lito ,ale byla fakt suprova
Treba se jeste najde?
Leni uz je to s krvacenim dobry???
Nevadi mi az tak delnici ,ze by slyseli co vykladam Sofince ,nejsou to zadny tajnosti
ale co mi dost vadi ,je ze na wc mam pocit,ze tam sedi ti chlapy se mnou
Oni me upozornovali ,ze se bude delat i jadro a jestli nemame nejaky policky v koupelne ,ze by mohly popadat
Zatim se sype omitka jen kolem topeni,snad tu pak nebudeme muset neco opravovat ...
Mvkoty parada,ze R. ma to misto
Tak at se mu tam libi a slape to

Není tady

Bell a masirujes pupikem?
Muzes prekopirovat .. Ja uz si jich vetsinu pamatuju za ta leta tady 
Není tady
Juchůůůů zpátky doma ... Miško Ty jsi naprosto úžasná 

Není tady
Bell, nevím jak vkládat přímo jinak, než je prostě vypsat... a když chci nějakého . co si nepamatuju, tak je kopíruju z vedlejšího okna...
Posílám Júlince pusinku na bříško, ať to brzy přejde 
A já jdu chrnět, tak dobrou - mmch. dneska asi nic nebude, když je zítra ten "první den" v nové práci. Ten můj chudáček musí vstávat o hodinku dřív, než byl zvyklej 
Není tady
Se dívám na ty naše metříky Zuzi a říkám si, že by byla prča, kdyby jsme rodily stejně 
Já taky nerozumím tomu proč do Tebe Holči takhle rýpali ... však kdyby se děti měli rodit dřív, tak se nepočítá s tím, že těhu trvá 40 týdnů, ne ???? 
A. se narodila přesně na 40+0 a já vlastně ani nechtěla aby to bylo dřív .... jsem si to těhu nějak víc vychutnávala, no 
Není tady
Dadula napsal(a):
Já taky nerozumím tomu proč do Tebe Holči takhle rýpali ... však kdyby se děti měli rodit dřív, tak se nepočítá s tím, že těhu trvá 40 týdnů, ne ????
No, já si myslím, že jen byli děsně vtipní
a já to dneska prostě nepobrala no....
Není tady
Děvčátka další anketa ....
Líbí se Vám víc oválky nebo kolečka ????? 

Upravil(a) Dadula (31. 3. 2011 21:45)
Není tady

Daduli podle toho jestli jsi vic na retro
..ale me se libi vic kolecka 
A s tim vychutnavanim mas recht
Ja rodila Sofinku 39+3 (nebo 4?) a nikam jsem nespechala ,moc jsem nechapala snahy ostatnich porodit driv a kdyz jsem slysela ,nebo cetla ,ze si nekdo dava horouci vanu a podobne ,tak mi to prislo silene
.Ale to mi prijde i ted
takove "vypuzovani" ... Snad dokud neprenasis a nehrozi nic miminku ani mame ,tak je to porad v pohode ... i kdyz teda dooooooooost dlouhy a lehce otravny

Není tady
Dadulko, já jsem víc taky pro kolečka
jinak já teda doufám, že porodím dřív, ale rozhodně bych se kvůli tomu nepřetrhla, něco jiného je, když už je člověk týden po TP, to už je pak ochota pomalu skákat i ze židle
ale teď si říkám, že bych fakt brala kdykoliv mezi 38+0 a 40+0
jakože malá už bude ideálně dopečená a já už toho mám taky toto těhu docela plné brýle 
Zuzanko, SZ přišla, čekej mail tak do 5 minut odesílám (máme jakýsi zabržděný net....) mnooo a zatím nerodím teda 
krvácení naštěstí už ustalo, dokonce i špíňo už je minimální, jen teda břicho bolí a je mi jaksi divně, ale to asi spíš souvisí s tím, že mě zas chytly zuby (resp. opět se mi ozvala rostoucí osmička a mám tam trochu zánět dásní... toto těhu mě to chytlo už asi potřetí, naštěstí jen poprvé se to rozjelo víc, teď to vypadá, že se to už uklidňuje, ale stejně to fakt "zvedne náladu"
Není tady
Peti, to moc gratuluju!!!!
Medulko, to víš, staří holubi 
Není tady
Leni, děkuji
Jsem fakt moc ráda, ta soukromá školka mu hrozně prospívá a to tam chodí jen jednou týdně... Akorát ho tedy do toho září budu muset naučit spoustu věcí. A s jeho odporem k uční a jakékoliv spolupráci...nevím, nevím 
Není tady
Peti, ale zas pozitivní je, že na to máš skoro půl roku a za tu dobu si na spoustu věcí přijde sám... já si říkám, že dát teď Dorču do školky, tak mi ji vrátí hned druhý den
ale za půl roku může být úplně jinde.. 
Není tady
Dobré ránko,
tak děkuji za tipy. Mě se taky víc líbí kolečka .. je to takové jemnější 
Jenže
na protěšjí zeť od těch vestavek bych si chtěla dát fotečky holek, jakože do rámečků a říkám si, jestli ty kolečka zase nebudou vypadat k "hranatým" rámečkům blbě 
Holky, já měla dneska přííííšerný sny. Se mě zdálo, že nás čeká taková katastrofa jako Japonsko, normálně jsem balila kufry a utíkali jsme před velkou vodou, pak všechno kolem nás bouchalo, zvířata utíkala. Strašně jsem se v tom snu bála o A. ...teda se bojím normálně, ale tohle bylo už víc než hysterický 
Jo a mmch, psa asi vyhodím nebo co, zase se pozvracela do čistých peřin ... já ji zabijůůůůůů 

Není tady
Jéžiš to je milý, ty oči - málem jí vypadly 

http://www.stream.cz/video/573741-holci … miluje-rap
Není tady