6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Axi napsal(a):
[Podle mojí zkuenosti má vztah následující vrstvy:
3.přitalivost, sex bez monosti kontroly, těkavost
2.láska, bezpodmínečnost
1.úcta
A následující vrstva má (u partnerského vztahu) smysl pouze tehdy, pokud jsou přítomny i ty vrstvy předchozí. Někoho si mohu váit, ale nemusím ho mít rád a u vůbec mě nemusí přitahovat. Smutné, ale představitelné. Kdy k tomu přidám lásku, u to můe být docela fajn. A podlamují-li se mi při tom jetě kolena, tak to prostě nemá chybu. Poadovat exkluzivitu ve třetí vrstvě při elementární neúctě a podmíněnosti v lásce mi přijde nevyváené. A podle toho, co se tu člověk dočte, to jednodue nefunguje.
Axi, děkuji za stručné shrnutí a plně s ním souhlasím.
Axi napsal(a):
Podle mojí zkuenosti má vztah následující vrstvy:
3.přitalivost, sex bez monosti kontroly, těkavost
2.láska, bezpodmínečnost
1.úcta
A následující vrstva má (u partnerského vztahu) smysl pouze tehdy, pokud jsou přítomny i ty vrstvy předchozí. Někoho si mohu váit, ale nemusím ho mít rád a u vůbec mě nemusí přitahovat. Smutné, ale představitelné. Kdy k tomu přidám lásku, u to můe být docela fajn. A podlamují-li se mi při tom jetě kolena, tak to prostě nemá chybu. Poadovat exkluzivitu ve třetí vrstvě při elementární neúctě a podmíněnosti v lásce mi přijde nevyváené. A podle toho, co se tu člověk dočte, to jednodue nefunguje.
Sice netuím, jak je to moné Ale po hoooodně dlouhé době s Tebou plně souhlasím....
Není tady
Posly, Zuzi, ale Axi nikdy nic jiného nepsal , mi přijde.
Není tady
Krásně to Axi navrstvil. Přesně tak...
A proč my vechny (moná i vichni mui) poadujeme tu exkluzivitu, celé tři v jednom ? Protoe máme zato, od malička (vliv medií, okolí, výchovy atd), e to tak má být. A tak je to správně. Tak má vypadat ta láska a to správné manelství..
Kdo měl irí informace či cosi víc invence v sobě, nael se cestu dřív, ne dostal mohutně přes d*ku.
Toto je podle mě průser. Úplně váně si myslím, e by měl být předmět ve kole- "kdo jsem já" či "co je to láska"
Kolem sebe neuslyíte nic jiného, ne e láska bolí, nevěra je svinstvo, chcípni kdy mě nemá rád ( ačkoliv se přiznám, e jsem se zlomyslně zasmála, kdy jsem to slyela poprvé..), na seznamce - hledám mue, který dokáe být věrný. ...Tyto podklady nacházím i u dětí (víceméně mých,13-18 let ), u dospělých to vidíme třeba tady..na bbn
Očekávání - to je to, co nám přináí tu stranou bolest. Máme očekávání, která ti darebáci okolo neplněj.. a jetě drze zapíraj ..a to je podle mě to, na čem se dá fest pracovat. Trochu je formovat do reálnějí kuličky, nepos.rat se kdy nevyjdou, a hlavně je po nikom nevyadovat. (Ani v obchodě - tam jedině zálohu na ruku. )
Vdycky, kdy mě něco zabolí (krom buněk levé hemisféry)- mohu s určitostí říct - áá jéé Nesplněné Očekávání, které bylo mnou a dobrovolně (nevyádáno) vytvořeno. A mám to zase doma - kruh se uzavírá.
Já si je taky drím stále (ta očekávání) , to jo, , ale u bych si netroufla je nikomu omlátit o hlavu (zejména ne domácím), u by mi to bylo trapné... ..v tomto věku. a néé e by se mi nechtělo..
Není tady
Hezky pěkný. Děkuji.
Tady a teď.
Bez očekávání.
Maximálně budu očekávat, e mi firma, co tady vedle za zdí zdí, udělá hezkou koupelnu.
Tak dobrá, koupelnu, ve které se dá koupat a nevytopím sousedy pode mnou.
Tohle kdybych měla v sobě taak před 20 lety.
Nemusela jsem se to učit tak bolestně.
kolní předmět. Ale kde vzít ty správné učitele. Co si to nenabiflují, co to tak v sobě opravdu mají a navíc to jetě dovedou předat.
Upravil(a) majkafa (7. 4. 2011 15:32)
Ad Axi: Kamarádi si při svatbě v katolockém kostele slibovali úctu, lásku a věrnost.
A k té věrnosti, moná je fajn být napřed věrný sám sobě ......
Není tady
Bramborka napsal(a):
Ad Axi: Kamarádi si při svatbě v katolockém kostele slibovali úctu, lásku a věrnost.
A k té věrnosti, moná je fajn být napřed věrný sám sobě ......
Hezký.
Dovolím si říct za sebe - napřed a vdy být věrný sám sobě.
Věrnost kohokoliv jiného mně - to mi řeit nepřísluí.
Má věrnost (taky je otázka, v čem, e?) ta u mi přísluí. Můu si ji řeit, jak chci. A to je prima svoboda, není-li pravda? Můu si s tím naloit jakkoliv, ani bych cítila kouli na noze.
Můu být klíďo píďo dokonce i věrná (v klasickém pojietí věrnosti mue a eny).