Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 31. 3. 2011 16:01

Medulenka
♥------

nevěrně můj?

Hezký den všem,nevím jestli do tohoto vlakna už patřím,nebo ne,ale to je jedno,Chci se vypsat,svěřit,snad se mi uleví.Budu moc ráda za vaše názory,připomínky,zkušenosti.Pro začátek něco z minulosti,vdávala jsem se v jednadvaceti a žila 13 let s agresivním,žárlivým alkoholikem,který mě nakonec málem utopil ve vaně.Přežila jsem s pár šrámy na duši.Rozvedli nás rychle,neměli jsme žádný majetek ani děti.V té době jsem se seznámila se svým současným manželem,působil plachým,citlivým inteligentním dojmem,úplný opak mého ex.Zamilovali jsme se ,vzali a já se odstěhovala za ním do domku na vsi.Žijeme tedĄspolu 6 rokem,za tu dobu se nám narodili 2 děti.Máme spolu pěkný vztah,žádné velké hádky,ve spoustě věcí si rozumíme,děti mají klidný,spokojený domov.Důležitá poznámka,nejsem žádná stihačka,nikomu jsem nikdy nelezla do osobních věcí,mobilu počítače atd,zastávám názor,že člověk má vždy právo na své soukromí,atĄžije v jakémkoli vztahu.Jak jsem přišla na to ,že se něco děje?Manžel má dva maily,na ten jeden nechodím vůbec a ten druhý jsme začali používat i k obchodním účelům,mám na něj povolení.Občas z něj jen napíšu pár mailů,jinak na něj také nechodím.Před pár dny jsem potřebovala nahlédnout do jedné zprávy,kterou jsem napsala.Poprvé jsem otevřela složku odeslané,zobrazila se mi historie z roku 2008,léto.Zaujalo mě tam ženské jmeno,opakující se snad stokrát po sobě.Myšlenky mi letí hlavou,co jsem v té době dělala já?No jasně,při první rodičovské jsem si chodila přivydělávat do zahrad.firmy,lítala s kolečkem,přehazovala písek,kopala metrové jámy na stromy a keře,doma pomazlit s dcerou pak uklízet,vařit atd.večer jsem padla jak špalek.Manžel pracuje na denní a noční směny,střídali jsme se v péči o dceru ,ale on se doma sám pak evidentně nudil.Neměla bych ,já vím,ale nemůžu odolat.oči mi letí po písmenkách-Tak co jí píše,hm,pár zdvořilostí,výměna infa o rodině,fotky dětí,pak přituhuje,er.fotky,videa,dokonce si volají,psaní tvrdého po*na,jak že jí řiká?Sluníčko,beruško,pusinko,poklade můj,lásko??Co dál-moc mi chybíš,mám tě plnou hlavu,zdá se mi o tobě,strašně tě chci,toužím s tebou promilovat celou noc a miluji tě???Zastavím se,to píše můj muž,který mi tvrdil,že má za sebou dva vážné vztahy,ta první jeho žena ho prý podváděla tak okatě,že se hned rozvedli.S prítelkyní přede mnou žil 10 let,pak se mu něco nezdálo a její dlouhodobou nevěru odhalili jedna peprná smska,kterou si přečetl,rozešli se.Byl z toho dlouho neštĄastný,strašné období,nikdy to nechce zažít a ted to samé děla mě?!!Vášnivé maily trvají dva měsíce,pak přestávka,poslední mail od něj--prominĄjsem srab,přecenil jsem se,nechci si rozbít manželství,nᚠsex v mailech byl krásný,nezapomenu na tebe.Tak dost ,jdu se napít,přemýšlim,nakonec to dopadlo dobře,nesešli se (zřejmě taky problém vzdálenost)on se s ní rozešel ,je to pro mě šok,ale řešit to už nemá cenu,zapomenu,jak jednoduché!Vydrželo mi to přesně dvě hodiny,Jdu zpátky k počítači,už cíleně hledám v nověji odeslaných mailech a nacházím...pár zjevně zapomenutych-Leden 2011,tak co jí píše?Hm,omlouvá se ,nejdou mu odeslat zprávy z Facebooku,jak se má ona,co za ten rok nového.Počkat ,to ale znamená,že spolu byli v kontaktu,když já čekala naše druhé dítě_!no bezva -co máme dál,pár informací,nějaká hezká slovíčka,další erotika,nakonec jí píše-naše společná noc,první a možná i poslední nám jednou vyjde,věřím tomu,vím,že to není správné,ani vlastně nevím co chci,ale moc by se mi líbilo mít milenku jen na sex,budu se moc těšit,jestli se mnou udržíš kontakt,nějak se pak domluvíme,dám ti vědět,má to ale háček ,jak se s nějakou holkou vyspím,hned se do ní zamiluju a je to na mě hodně znát,neumím krotit city a emoce......au,tak tohle bolí už hodně,to jen tak nerozdýchám.nevím jestli se jim ta společná noc  povedla za ty dva měsíce uskutečnit,a je mi to snad už ji jedno...kdyby to byl nějaký jednorazový sex úlet,nebo psaní jen o sexu tak to asi nějak překousnu,ale tohle už je vztah!_Pravda manžel se mi zdál poslední dobou nějaký utrápený,ale přičítala jsem to starostem o jeho rodiče,mají totiž velké dluhy.Co tedĄjá?NE nehroutím se,rozvádět se nehodlám,pořád ho mám ráda,jen nemůžu jíst spát a pokaždé když se na něj podívám, má její jmeno napsané na čele,nebo i někde jinde_?Nevím co bude dál a nechce se mi přemýšlet jestli to mám s ním řešit,nebo ne.Pokud jste dočetli až sem,moc vám děkuji za vaši trpělivost....

Není tady

#2 31. 3. 2011 18:19

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: nevěrně můj?

No to je sila.Ja bych to nevydrzela a promluvila s nim.Trva to docela dost dlouho.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#3 31. 3. 2011 18:57

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Medulenka napsal(a):

...ani vlastně nevím co chci,ale moc by se mi líbilo mít milenku jen na sex....

Tak což o to, to je asi sen každého chlapa, žejo... big_smile

Ale když už jsi holt neodolala vábení podívat se mu do mailu, tak bych se asi přiklonil k Erem a promluvil(a) si o tom s ním.

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#4 31. 3. 2011 19:11

Medulenka
♥------

Promluvila bych si s ním ráda? ale jak začít,nechce se mi přiznávat,že jsem mu četla maily.A taky vím co asi uslyším,že to nic neznamená a neznamenalo atd.A přiznám se ,je to jen pár dní co jsem to zjistila a nějak ještě nemám sílu....

Není tady

#5 31. 3. 2011 19:16

werena30
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

Ja bych to nevydrzela a promluvila s nim.

Ono by možná stačilo ve správné chvíli mu připomenout,že může o hodně přijít. Na to stačí jedna věta a není potřeba pitvat obsah cizích emailů atd. To, jestli hodí zpátečku, už je na něm.

Není tady

#6 31. 3. 2011 22:17

javena
♥♥♥♥♥♥-

Medulenka napsal(a):

Promluvila bych si s ním ráda? ale jak začít,nechce se mi přiznávat,že jsem mu četla maily.A taky vím co asi uslyším,že to nic neznamená a neznamenalo atd.A přiznám se ,je to jen pár dní co jsem to zjistila a nějak ještě nemám sílu....

Promluvit... o čem, že jo...
Nejdřív si musíš ujasnit, jestli a proč s nám chceš zůstat a podle toho se odrazit.
A jak píše werena, stačí náznak...

Není tady

#7 31. 3. 2011 23:05

ready
♥♥♥♥♥--

Ahoj Medulenko,
chci ti hlavně vyjádřit podporu, a to zvládneš. Rozumím ti, že to bolí jak sviňa...

Je úplně možné, že kdyby ses přiznala ke čtení mailu, tak nakonec budeš ta špatná ty a on se bude možná cítit ještě ublíženě. Neříkám, že právem. A možná se mu bude hodit, že odlehčí svému svědomí pak tím, že si řekne, tak ona je taková, tak to já vlastně nedělám nic špatnýho...
Taky je možné, že bys uslyšela, že to nic neznamená apod. A pak tě možná navíc bude trápit nejen to, co si s ní píše, ale navíc to, jak se snaží trapně vymlouvat a lhát ti. 

Asi bych se přikláněl k názoru wereny a javeny. Je otázka, jak ten náznak udělat. Co třeba nějak zavést řeč na to téma přes jeho minulou zkušenost s nevěrou. Nebo že má nějaká tvoje kamarádka takový problém, nevím. Třeba se v něm ta bolest ozve a řekne si, že to zato nestojí..
Na silnější postupy mᚠčasu dost. Snad nebudou potřeba. 

Nakonec bych řekl, buď ráda, že to vypadá, že zatím spolu nespali. Když to vědět budeš, o nic líp ti nebude.

drž se

Není tady

#8 1. 4. 2011 1:29

sedimnakonari
♥------

Medulenko,
napiš něco o vašem vztahu. Zapřemýšlej a napiš, jestli o manžela stojíš.

Není tady

#9 1. 4. 2011 7:16

vera
♥♥♥♥♥♥-

Medulenko......vem rozum do hrsti....pokud to jde....zapoj srdce a rozum
jo, život není jenom černobílý......drž se

Není tady

#10 1. 4. 2011 19:18

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

O ČEM si to s mužem vlatně chceš promluvit?
Víš to?
Jak totiž jednou začneš, vypustíš z lahve džina, kterého už do ní nemusíš dostat zpět.
Poradíš si s ním a nebo tě sežere?
Víš to?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#11 2. 4. 2011 0:07

Medulenka
♥------

Dobrý večer,nebo vlastně spíš noc.Vím jen to ,že cokoliv já udělám,nebude dobré.Když to nechám být,budu se trápit já.A když s ním promluvím,nic už nebude jako dřív.Těžko se pocity popisují,líp bych určitě mluvila,psaní mi nikdy moc nešlo.Trápí mě to,že bych do něj nikdy neřekla,že bude schopný mít ještě jeden vztah.ZvláštĄpo tom ,co mu prý provedla jeho bývalá.Ví moc dobře,jaké to je,být podváděný,dlouho se z toho nemohl dostat.Sám mi řekl,že neumí lhát a přetvařovat se,každý to na něm PRÝ snadno pozná.A navíc se mu to protiví.Hodně se podcenil a já přecenila,myslela jsem,že dlouhodobý poměr bych odhalila snadno.TedĄje mi zle,pořád na to musím myslet,kdykoli se na něj podívám,vidím ji.Zřejmě to začalo jako flirt a pak se jim to vymklo,nevím.Pořád se ke mě chová hezky,možná si mě jen víc prohlíží,když si myslím,že se nedívá a je posmutnělý.divné slovo,ale vhodnější mě nenapadlo.Nemám sílu si s ním promluvit otevřeně,jestli bude chtít ji,mě naslibuje cokoli a nic se stejně nezmění.Já budu stále v nejistotě a co nadělám,důvěra je pryč.Do mailů se mu už také nikdy nepodívám,co vím,mi úplně stačí.Dětem brát domov já nebudu,to vím jistě.Díky moc Vám všem za podporu,ale vůbec nevím co mám tedĄdělat...

Není tady

#12 2. 4. 2011 6:52

werena30
♥♥♥♥---

Medulenka napsal(a):

Dobrý večer,nebo vlastně spíš noc.Vím jen to ,že cokoliv já udělám,nebude dobré.Když to nechám být,budu se trápit já.A když s ním promluvím,nic už nebude jako dřív.Těžko se pocity popisují,líp bych určitě mluvila,psaní mi nikdy moc nešlo.Trápí mě to,že bych do něj nikdy neřekla,že bude schopný mít ještě jeden vztah.ZvláštĄpo tom ,co mu prý provedla jeho bývalá.Ví moc dobře,jaké to je,být podváděný,dlouho se z toho nemohl dostat.Sám mi řekl,že neumí lhát a přetvařovat se,každý to na něm PRÝ snadno pozná.A navíc se mu to protiví.Hodně se podcenil a já přecenila,myslela jsem,že dlouhodobý poměr bych odhalila snadno.TedĄje mi zle,pořád na to musím myslet,kdykoli se na něj podívám,vidím ji.Zřejmě to začalo jako flirt a pak se jim to vymklo,nevím.Pořád se ke mě chová hezky,možná si mě jen víc prohlíží,když si myslím,že se nedívá a je posmutnělý.divné slovo,ale vhodnější mě nenapadlo.Nemám sílu si s ním promluvit otevřeně,jestli bude chtít ji,mě naslibuje cokoli a nic se stejně nezmění.Já budu stále v nejistotě a co nadělám,důvěra je pryč.Do mailů se mu už také nikdy nepodívám,co vím,mi úplně stačí.Dětem brát domov já nebudu,to vím jistě.Díky moc Vám všem za podporu,ale vůbec nevím co mám tedĄdělat...

A budeš mlčet nebo ne,tak stejně nic už nebude jako dřív.

Vážně jsi to ty,kdo bere dětem domov?

Není tady

#13 2. 4. 2011 7:10

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Jak totiž jednou začneš, vypustíš z lahve džina, kterého už do ní nemusíš dostat zpět.

Hmm... džin už z lahve podle mě vypuštěn byl... neutral

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#14 2. 4. 2011 8:25

majkafa
Host

Medulenka napsal(a):

Medulenko. Objímám tě na dálku. Vím, jak to může bolet.
Ale dnes už vím i něco jiného. Já to tenkrát nezvládla. Džina z lahve jsem vypustila a pak nastala vichřice. Nebyla jsem připravena na to, co se pak dělo, vichřice mě vlekla po kamenech, přes trní. Neustáli jsme, co se pak dělo. Neustála jsem to.
Můžeš to vzít jako prohru. Možná se to stalo proto, že.... bys do něj nikdy neřekla... ses přecenila, že bys dlouhodobý poměr snadno odhalila...
Nebo to můžeš vzít jako učební lekci. Lekci, která tě naučí ..... neřešit příště, jestli bys něco do někoho řekla..... jestli by sis byla jista, že ODHAL͊ snadno... Lekci, kterou když přijmeš, z tebe může udělat sebevědomou, klidnou, vyrovnanou ženu, která se učí pokoře, která ví, že nic není navěky, že nežijeme minule ani zítra, ale tady a teď...
Tvůj muž to může vzít jako prohru. Myslím, že je to lekce hlavně pro něj. Možná ještě nepochopil, neodpustil, co mu, jak ty píšeš "provedla" jeho bývalá. Aby pochopil, že "neprovedla". Že je to o něčem jiném. Možná právě proto má teď poznat, že to mohlo být i jinak, než že "ona mu provedla"... Život není takhle černobílý. Možná je to lekce proto, že byl příliš pyšný, protože to je pýcha a nedostatek pokory, když ti řekl,že neumí lhát a přetvařovat se,každý to na něm PRÝ snadno pozná.A navíc se mu to protiví...
Vᚠvztah už nebude stejný, jako byl. Ale může být  lepší. Když on pochopí svou lekci, když ty pochopíš tu svou, když budeš při něm stát, když tím bude procházet, jestli on o tebe stoji.
Může být taky horší anebo může skončit. Když to nezvládnete nebo když jen prostě přijdete na to, že vaše další cesta už není společná.
Nevím, jestli jsi teď ve stavu mé psaní pochopit. Doufám, že ano. Jsem 5 let poté, co můj bývalý manžel odešel k jiné ženě. Naše společná cesta tehdy jistým způsobem skončila. A jistým pořád existuje v našich dětech, které jsou tím nejkrásnějším darem, který nám byl dán.
Držím ti - vám palce a objímám tě.
Touto křižovatkou si musíme projít každý sám. Jak, to zvládneme, je jenom na nás. I když ve stavu, v jakém jsi ty, je těžké vidět, že může být i lépe, než bylo před TÍM.
Poslouchej své srdce. A NEBOJ SE. par

#15 2. 4. 2011 20:36

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Majkafo - děkuju za slovíčka, jsou pro mě přínosem pussa

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#16 2. 4. 2011 21:08

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Medulenka napsal(a):

...Pokud jste dočetli až sem,moc vám děkuji za vaši trpělivost....

smile Medulienka, napada mi jedna pisnicka o Medulienke, od Pavla Hammela.
Medulienka je moja láska, vodievam ju večer do záhrad, spievam jej len o sedmikráskach, učím ju, čo da, čo nezobra.
Medulienka je moja láska, sestra srdca môjho belostná, spievam jej len o sedmikráskach, pod vankúš jej dávam hviezd plný snár...
Docetl jsem, to je jasne a bud jsem mentalne retardovany, nebo v Tvem prispevku nestoji nic o tom, ze se s ni fyzicky "vyspal" a Ty mas jako big psychicky problem, ktery jsi si vlastne vytvorila sama, proc jsi mu prohlizela jeho majly ? To mas jako s dopisem. Zrejme nevis nic o pocitacove etikete, prikladam vynatek:
- Nebudeš zasahovat do práce jiných lidí
- Nebudeš vyzvídat informace z počítačových souborů jiných lidí
Vis, zvedavost je mrcha...ja jsem zase "zvedav", jak se z toho dostanes, pak pisni SZ wink
Preji hodne stesti, budes ho potrebovat.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#17 2. 4. 2011 21:57

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Morfe - to měla být přednáškaod Tebe .
Už se stalo, Medulenka to ví, že neměla, no holt to bylo silnější.
Proto já bych dělala jakoby nic. Jak se chová manžel? Věnuje se Ti, dětem? domácnosti? Rodině?
Jestliže ano, zkus obrátit list, zkus ho nenápadně zaujmout, výlet, romantická večeře, prostě vyboč ze stereotypu. stolt

Upravil(a) dusička (2. 4. 2011 21:59)

Není tady

#18 2. 4. 2011 22:33

javena
♥♥♥♥♥♥-

Jak romantická večeře? Odkdy děti potřebují k večeři romantiku... dumbom
Já jdu cvičit, musíš se postarat o děti...
Cestou z práce nakup, já nestíhám...
Pán má nejspíš spoustu volna, tak si přijde nevyužitej. tongue
Meduli, nepíšeš nic o vašem soužití. Možná jsi moc samostatná, možná má pocit, že ho nepotřebuješ... možná na něm moc visíš a jdeš mu na nervy, protože si sama s ničím neporadíš... To mᚠu každýho chlapa jiný, takže těžko radit. hmm
Každopádně, pokud nemᚠna to otevřeně to řešit (protože opravdu hrozí, že otevřeš hráz, co nepůjde zastavit), tak si řekni, co za tím jeho románkem nejspíš stojí (co jste si a jak jste si) a zařiď se podle toho. Víš, to, že budeš smutná, kyselá, nebudeš chtít sex, něžnosti... to mu nahraje. Už o mě nestojí, tak si nemusím dělat výčitky. hmm
To ovšem neznamená, že mu mᚠpodstrojovat a hrát blbku...
Vem to věcně. Je to manžel tvý kámošky, co ti říkala, jak žijou - proč si hledá rozptýlení, podle tebe?

Není tady

#19 2. 4. 2011 22:41

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Já nemyslela podstrojovat a hrát blbku.
Já brala to,že třeba je u vás stereotyp. A pán se nudí, chce si zpestřit život. No tak mu ho zpestři Ty. Vždyt určitě umíš používat ženské zbraně. stolt

Není tady

#20 2. 4. 2011 22:57

javena
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Já nemyslela podstrojovat a hrát blbku.
Já brala to,že třeba je u vás stereotyp. A pán se nudí, chce si zpestřit život. No tak mu ho zpestři Ty. Vždyt určitě umíš používat ženské zbraně. stolt

Já to pochopila duší... ten stereotyp je zabiják. Ale hned mi blesklo, že dvě děti, zřejmě malé, a svíčky u večeře se moc neslučují. My teda doteďka ničíme i svíčku při štědrovečerní večeři. dumbom
Občas mám duševní pochody, že by Chocholoušek zaplesal. tongue Ale tak to ke mě patří... wink

Není tady

#21 2. 4. 2011 23:05

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Když tak přemýšlím, tak já psala romantiku, ale neviděla jsem v tom svíčky stolt
Změnit chování, ale nenápadně, aby chlap musel myslet, co to mám doma za ženu? Tu vůbec neznám?
Ono se mi to dobře kecá, ale já se to taky učím wink

Není tady

#22 2. 4. 2011 23:15

javena
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Když tak přemýšlím, tak já psala romantiku, ale neviděla jsem v tom svíčky stolt
Změnit chování, ale nenápadně, aby chlap musel myslet, co to mám doma za ženu? Tu vůbec neznám?
Ono se mi to dobře kecá, ale já se to taky učím wink

Hlavně to není moc cesta, změnit chování, podle mě. Buď jsem romantička nebo ne. Jsem samostatná, nebo potřebuju pomoct. Hrát něco je blbost.
Na druhou stranu stačí to nepřehánět - ty jdeš na pivo, já jdu na kafe... taky půjdem spolu, děti dáme k babičce. Tohle zvládnu sama, ale s tímhle se nepoperu... to nechám na tobě.
Spíš bych hlasovala pro rovnováhu. hmm
Já byla s dětma doma, měla svý aktivity... můj muž byl věčně v práci... on měl pocit, že ho nepotřebuju, já měla pocit, že o nás nestojí.
Stejně byl problém jinde... kdybych se stavila na hlavu, jel by si podle svýho. Dělal to od začátku a mě to nevadilo, pravda je, že to pak vygradovalo... ale jede tak dál a je fuk s kým je. Já paní neznám, ale už na začátku jejich vztahu (mého BM a jeho partnerky) mi jedna dobrá duše, která s nimi trávila nějaký čas vysvětlila, že s ní vorat nebude, že ta ho vyrazí raz, dva, že se s ničím nese..re. A kulový - půjčuje mu na alimenty, živí ho... a on si jede svojí lajnu... vissla

Není tady

#23 2. 4. 2011 23:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Já byla s dětma doma, měla svý aktivity... můj muž byl věčně v práci... on měl pocit, že ho nepotřebuju, já měla pocit, že o nás nestojí.
Tohle znám, a taky je problém jinde. tillfreds

Není tady

#24 3. 4. 2011 8:30

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Medulenko,
jak to tu tak čtu, tak bych řekla, že se tu celkem úspěšně dělá z komára velbloud.
Krom morpha - všimni si, má MUŽSKÝ pohled na věc, který je věcný a bez emocí - a majky, která ti sem napsala své vlastní zkušenosti, všichni spolu s tebou propadají představě, že pán je mizera, spí s jinou ženou - no a? co je vám všem do toho? to je pouze a jen jeho věc - a hodlá rozbít pohodu vašim dvěma dětem...no fuj, hajzl jeden, co neví roupama co dělat!
Osobně si myslím, že jediné, co on rozbíjí na padr, jsou tvoje iluze o lásce nebeské, romantickém a nikdy nekončícím vztahu bez mráčku.
Za to bys mu ovšem měla poděkovat, protože s takovýma iluzema se dost blbě žije.

Ty říkáš, že důvěra je pryč.
A JAKÁ důvěra?
Jeho, v tebe? - nebudeš mu lézt do jeho soukromí a na základě svého strachu vymýšlet katastrofické scénáře, brečet doma do polštáře a trápit se kvůli tomu, co TY si myslíš....?
Tvoje v něho? - bude takový ten princ z tvé pohádky a když náhodou "selže", tak je konec světa?

Prober si sama se sebou, co vlastně chceš, co očekávᚠod partnera. Přestaň se zlobit na něho, za něco, co možná ani neudělal - nepřenesl svůj "vztah" z virtuálna do reálna. A i kdyby přenesl, udělal to tak, aby se tě to nedotklo, říkᚠpřece, že se chová jako manžel a otec vzorně, nebo ne? Nebýt tvé zvědavosti a v podstatě i porušení zákona, nic nevíš.
A hlavně se přestaň zlobit na SEBE, že jsi NEODHALILA, NEODHADLA, NEPOČÍTALA....bla bla.

To, jak Vaše rodinná story dopadne, to mᚠteď momentálně plně v rukou pouze ty.
Dopadne to jinak, pokud v tobě zvítězí Láska, jinak, pokud tě zmákne tvůj Srach - a nalij si čistého vína, většinou se lidé bojí především o SEBE, ty řeči o dětech jsou jen kecy v kleci - a se Strachem tvoje Ego - ono: jak mi to mohl udělat.
Taky tě nikdo nemůže přinutit, pokud tě opravdu už nemiluje a chce žít s jinou, abys s ním zůstala. Vždycky můžeš odejít a NIKDO ti to nemůže vyčítat, mᚠna to právo. Jen se musíš čestně a bez obezliček rozhodnout.

Jak píše majka - je to lekce pro tebe. Buď tedy pozorná a k sobě upřímná, můžeš hodně získat, ale i hodně ztratit.
Drž se.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#25 3. 4. 2011 9:33

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Pandoro - tak žena by seměla zachovat jako Žena a neřešit, ano, je to asi představa ženy o svazku, o vztahu.Když to bude chtít muž udělat (myslím nevěru) tak to udělá, a nic mu nezabrání.
žena může bojovat, prosit ho, ale když on nebude chtít, nic jí nepomůže.
Takže tím,když se ho na to zeptá, nic nezíská, spíš ztratí.
Já co jsem napsala, jsem asi špatně vyjádřila.Změnu chování ženy. Ano, je to lekce pro ženu. Naučit se nedávat najevo své emoce,které mohou i ublížit. (a pro mě - to je úkol pro mě, dávám najevo emoce až moc)
Děkuju za vaše písmenka,

Upravil(a) dusička (3. 4. 2011 9:34)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí