29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jako myslis v nejakym centru??? no asi to po lete popozenu... kdyz behem leta nic..
Není tady
jojo. dobry, kolegyne co je na MD uz obcas chodi.. tak tam tolik netrcim..ale dneska jsem musela do nemecka.. mam od zitra do ut skoleni.. tak to byl opruz, jsem jela autem.. a mam chripku, tak premyslim, ze to zitra zabalim... uvidim jak mi bude.. tak jsem na hotelu, ani jsem nikam nesla.. jsem uplne grogy.. asi to pujdu zalomit .. tak se mej pekne a zatim ahoj
Není tady
No Leni, to jsou mi novinky , takhle do toho rovnou hupneš a bude z tebe vdaná paní jo? Tak se přiznám že trošku závidím, jsme se chtěli brát už 2x a pokaždý jsem otěhotněla
Tak hlavně ať se vám svatba vydaří, a potom samozřejmě i to mimčule
Není tady
Jééé Leníčku co to tu čtu!! to je super! Gratuluju
No my cirkus měli, ale bylo to fajn
tak doufám, že se nám tu budeš chlubit šatičkama a vůbec vším. Já svatby miluju
Není tady
Kotrmelína napsal(a):
No Leni, to jsou mi novinky
, takhle do toho rovnou hupneš a bude z tebe vdaná paní jo? Tak se přiznám že trošku závidím, jsme se chtěli brát už 2x a pokaždý jsem otěhotněla
Tak hlavně ať se vám svatba vydaří, a potom samozřejmě i to mimčule
a to jako provokujes nebo co jako??
no ja otehotnim behem priprav, vis
Není tady
No Leni já bych se tomu ani nedivila, příroda je mocná Ale vzhledem k tomu že už budete mít svatbu brzo, tak do svatebních šatů by ses ještě vešla, neboj
Není tady
No, jen aby to neměla, jako jedna moje známá... V salonu jí upravili šaty přesně na míru, holka držela dietu, aby si udržela linii, dva dny před svatbou šla na gyndu a náhodou zjistila, že je těhotná cca ve 4 měsíci... samo, že jí je švadlena musela narychlo povolovat. Takže ber korzetovky, ty se nemusí přešívat.
Není tady