|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Gabu dr. Pospíšilovou znám, chodila jsem k ní do Heliosu a pak jsem ji potkala v Reprofitu. Je mladá ale docela příjemná. Snad se ti tam bude líbit, budu na tebe moc myslet 
Není tady
děkuju holky
snad se tam dočkáme 

Není tady

Zdravim vsechny snazilky
tak jsem se dockala mrsky a dneska zacinam pichat
mam vyssi davku, tak zvedava na UTZ pristi tyden, jak budu reagovat
jestli se moje vajecniky trosku rozpohybuji 
Ronji, napsala jsem ti SZ, jestli bys mela jeste ten Fostimon navic, vzala bych si ho
jestli ne, tak se domluvim se sestrickou 
Preju nam vsem holky a nasim drahym polovickam pevne nervicky a brzo male uzlicky

Není tady

Dekuju Ronjisku
urcite to dojde i kdyz to posles normalne
jeste jednou diky
a prihod mi tam nejake tehu bacilky, at se me to chytne

Není tady
ahojky 
Sun, jak jsi na tom??? 
My dneska byli v tom Reprofitu
no holky, tam bych chodila třeba ob den
to je prostředí a ten přístup
no hned mě to vlilo energii do žil. 
Ještě ráno jsem si šla na obilňák, že si vyzvednu svoje výsledky HP a manžův SPG - no ti mě tak hnuly žlučí, že už mě tam ani omylem neuvidí, strašně mě zklamaly
a to jsem tam byla spokojená, než došlo na to druhé ivf a ted už k nim nemám důvěru vůbec. Nevěřily byste kolik je telefonátů a běhání, kvůli tomu, že chci okopírovat 4 papírky
NO a s dr.Pospíšilovou jsme si pěkně sedli, pokecali, Anička ji namalovala obrázek
. Říkala, že nevidí důvod, proč bysme nemohli zkoušet zatím IUI (na IVF se ještě necítím a na obilňáku mě IUI pomale nechtěli udělat že to nemá cenu
) že to SPG je fajn, až na jednu nižší hodnotu, ale že to není žádná překážka. Pak mi udělala utz, jsem 7dc, tak na jednom vaječníku se folíky rýsují, jestli ovu bude tak je ještě brzo (zdá se ji to spíše polycystický
ale to u mě není žádná novinka
), 13dc (tj.v úterý) jdu znova na utz, a pokud tam bude dominantní folikul, tak bude IUI
IUI chci zkoušet do léta, pak máme naplánovanou dovolenou u moře a pokud to do té doby neklapne, tak si na září/říjen na plánujeme IVF
a k tomu poslednímu nevydařenému IVF mě dr.říkala, že jsem si píchala moc jednotek, že by mě dala ještě poloviční dávku než jsem měla (měla jsem 150jednotek puregonu po celou dobu), že by radši měla 10vajíček, ale kvalitních ..... no co už že

Není tady
Jééé Gabko já jsem TAK ráda
Že je prostě Reprofit jiná liga? Já si už připadám trapně, jak ho tady pořád propaguju. Když jsi chodila na ten Obilňák, nechtěla jsem nic říkat, ale přišlo mi že ti opravdu ty problémy způsobili oni zaprvé úplně nepřiměřenou dávkou, za druhé tím, že tě s neodsátým vaječníkem poslali domů! Jasně že stačí 10 kvalitních vajec, já měla 9, z toho 7 embryjek, dvě mě teď kopou pod žebra a 4 jsou zamražené. V Reprofitu mají prostě nepřekonatelný přístup v tom, že tě do IVF netlačí, raději to budou zkoušet po dobrém a u vás s tím dobrým SPG skutečně je šance! Mrkni na Danušku, ta je teď taky těhu po IUI...a i když se nepovedel, v létě odpočinete, naperete se vitaminama a na podzim to klapne

Není tady
Gabko naprostý souhlas s Ronjou, kam se hrabe Praha 
Jink chodím taky k Pospíšilový
Není tady
Týjo, Gábi, to jsou ale super zprávy. Dneska jsem na tebe myslela hned od probuzení a doufala jen v to dobré. Nemysli si, budu tě dál sledovat. 

A co se týká Obilňáku, tak už jsi třetí z těch co znám osobně, kteří tam odtud utíkali 
Není tady

Ahojky Gabi
pridavam se k holkam. Jsem moc, rada, ze jsi s Reprofitem spokojena a drzim paluchy, at se brzo podari
¨
Ja jdu zitra na OPU, podle Dr. to vypada na 8 foliku, toz snad kvalitnich a po Velikonocich pocitam s ET, takze uz se to blizi
Holky musime to jarem pekne nastartovat 
Není tady
Ahojky holky,
omlouvám se že Vám sem lezu, ale nedalo mi to a jakou mám radost když čtu tak super zprávičky od Gabky.
Takže Gaby držíme palečky ať je vše oki a konečně se zadaří :-) mám z tebe radost:pussa:
Není tady

Gabu taky se přidávám k holkám, jsem moc ráda, že se ti v novém CAR tak líbí!
Podle mě i to je základ úspěchu
.
A pokud nemáte spermio nějak nejhorší tak já určitě IUI doporučuju!
Byli jsme 3x a 2x se povedlo
. První bohužel nedopadlo, ale za to asi IUI jako takové nemůže že. Ale z toho posledního mám teď naší lásku v bříšku! 
A pokud by to u vás to pravé ořechové nebylo tak budeš mít hlavně klid v dušičce, a krásně si pak v létě odpočineš a načerpáš síly do IVF
.
Jů Sun a ty už jsi takhle daleko?
To to utíká! Moooooc držím palce, ať jsou vajíčka krásně kvalitní a hlavně ať se pak "miminkům" u tebe líbí!!!

Není tady
ahoj holky... omlouvám se, že sem lezu, ale zprávy od Gabky jsem si nemohla nechat ujít...
Gabko mooooooc gratuluju k příjemnému rozhovoru s dr. a přeju spooooustu štěstí.... moc bych vám přála, abys do dalšího IVF vůbec nemusela... 
Není tady

Dekuji moc Danusko
Pri poslednim rozhovoru me Machac pekne nakopnul pozitivnim myslenim, tak jsem do toho sla zase naplno

A jakpak se citis ty? Sleduju tvuj metrik a malicke pekne roste
jsem moc rada, ze vam to po tak dlouhe ceste vyslo

Není tady
holky, moc děkuji za takovou podporu a krásná slova

Sáří
a držím palečky 
Sun, ty jo, ta tvoje stimulka tak rychle utekla
moc držím palečky 

Není tady

Gabi, sun, sáří
držím moc moc pěsti, kočeny.... už se konečně musí to štěstíčko kudla unavit

Není tady
Sun, tak jak?? 

Není tady
AHOJ holky, jak se mate? Jsem tu nebyla snad tisic let
Je tu jeste vubec nekdo, kdo si me pamatuje?

Není tady
Leni hoj
některé z nás tu přežívají generace 
Jak se máš?
Není tady
jeee, cau Sářřří... mam se paraadne, jen me zacina sr....at
ze nejsem tehotna, jinak super... mam fakt božího chlapa
co tyyy, jak se mas?jsi v CR nebo?
Není tady
jé tak to je skvělý že jsi v poho
jen se neboj těhu přijde, takže bude metřík? 
Já pořád stejně, mám to asi navždy někde mezi..
Není tady
a nevis jak to bude s tim babinetem, tenhle teda bude koncit nebo jak??
Není tady