6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
leontyna napsal(a):
Popí, člověče...i já výběr schvaluju, konečně, koukni na metr...Kam budete dojíždět?? Popi, držím strašně moc palce, určo budeš spokojená...Myslím na tebe.
leontynko, poprvé jsem byla v Brně, ale domluvili jsme s Machačem, že na UTZ a tak budu jezdit jen do Olmu, přece jenom, je to jenom půlka cesty
Není tady
Popelko....se můžeme sejít..jestli chceš, já budu ráda...a Machač je perfektní...
Není tady
Tak holky snad je na nástěnce vše, o co jste požádaly - Sunshine a Sluni jsem přidala, Danuška, Silvi, Sima a já jsem o rok starší, Gabu je mezi maminkama a Simi jsem ještě doplnila info z loňského listopadu. Moc se těším až budu psát zprávy o nových // a přesouvat vás do těhu oddílu
Sunshine koukám že jsem to napsala špatně, mám tu F. 3 krabičky, které moc ráda pošlu, takže pak stačí poslat adresu.
Sluni koukala jsem žě toho utroše mám jen o něco víc než jedno platíčko, ale možná ještě nějaký najdu...
Popi clostík po dozorem Machače neber jako cestu zpět, to je prostě pokrok, Machač má zlaté ruce a k tomu vás letos dokope, to prostě cítím v kostech...a budete mít krásné vánoce s prckem v břiše! (Ne jako já, která jsem je strávila v nemocnici )
Není tady
berušky, kéž by jste měly pravdu, Ronjí sluní kéž by to bylo znamení a opravdu potom byly
Není tady
Ahoj Leonty dlouho jsem tu nebyla a nevidela te vidim, ze se zadarilo mam velkou radost Muzu jen potvrdit, ze Dr. Machac je skvely. Pri posledni navsteve mi zase nalil chut bojovat do zil
Jinak k Utrogestanu. Ja mam jeste plny 4 baleni z minula, kdyby mel nekdo zajem, poslu. Utros mi totiz nesednul a brala jsem Crinone.
Ronji, zitra jdu na konzultaci, tak se dozvim co budu pichat, tak se ti potom urcite ozvu. Dekuji
Není tady
sun, držím palečky!!!!!!! pak se pochlub, co jsi vyfasovala
já zvažuji konzultaci v Reprofitu
Není tady
Sun tak jak jsi dnes dopadla? Já dnes taky byla v Reprofitu, ale jen na gynekologii na kontrole
Gabko supééééér! Chtěla jsem ti to navrhnout, ale nechtěla jsem tě otravovat po tom, co sis prožila při posledním IVF...i kdybys slyšela jen jejich názor (i na to, co se ti stalo), šance atd., stojí to za to. Já na ně nedám dopustit a je asi jasné proč
Není tady
Ahooj kocky, mockrat vam dekuju jste zlaticka
tak dnes jsem byla v Reprofitu a o vikendu cekam MS, takze zacinam pichat, dostala jsem neco podobneho jako Fostimon (nejaky Brenel? - ted si fakt nevzpomenu ), ale je to pry uplne stejny.
Ronjiiii, tak bych te chtela poprosit, ze bych si od tebe ten Fostimon vzala protoze mi to nevyjde ani omylem, mam pichat 4 denne a ptala jsem se sestricky, jestli se to muze kombinovat a rikala, ze je to uplne stejne, ze v tom nevidi problem
Jinak v Reprofitu opet nezklamali, proste uzasni. Sice Machac byl pryc, ale mlada pani doktorka byla taky super
Není tady
sun, držím pěsti, ať začneš tu správnou jarní vlnu těhulek
Není tady
Sun tak super!!! Budu se strašně moc těšit na výsledek. Pošli mi prosím do SZ adresu, ať ti to můžu poslat. Já píchala 3 fostimony denně a stejně jsem dokupovala, tak jsem ráda že aspoň malilinko pomůžu
Kolik jsi měla minule vajíček? Mě ty tři fostimony vyprodukovali 9 vajíček a všechna byla zralá, Machač říkal že je to perfektně načasovaná stimulace, když jsou všechna zralá. Mě to nepřišlo jako nijak famozní úroda, když tady slyším holky co jich mají 15 nebo 20, ale je fakt že to asi byla kvalita, protože z těch 9 vajíček jsme měli 7 embryí a z nich 6 blastocyst - dvě se mi teď melou v břiše a 4 máme ještě zmražené.
Není tady
JJ, Ronji napisu, dekuju moc
Jinak ja minule pichala taky 3 fostimony denne, ale vyslo mi to vsechno akorat a koukam, ze jsem mela pocet podobne jako ty. Ja mela 8 vajicek, ale jen 6 zralych a meli jsme jen jednu blastinku a jednu morulku, takze na zmrazeni nam nezbylo vubec nic tak mi ted prave zvysili davku, tak jsem zvedava, co to se mnou udela
Popi, dekuju ti moc, doufam, ze to odstartuju spravnym smerem a vy me holky budete nasledovat kurna je jaro, tak se ta smula musi prece rozbit
Není tady
Ronji, já už tam chtěla jít dávno, ale pak jsem se rozhodla, že to nebudu kompikovat a ... tak bych chtěla vědět i jejich názor, když jsou tak úspěšní
tak já se tam objednám no a můžu říct, že chci se objednat rovnou k machačovi nebo to udělují oni sami, ke komu půjdu? asi by bylo dobré, abych si vzala ty všechny záznamy z obilnáku že? a to by mi to okopírovaly na recepci, nebo bych musela za dr.?? nevíte jak se to dělá??? děkuji
Sun, držím palečky
hele holky reprofitačky, až půjde na ko, tak si tam můžeme udělat sraz
Není tady
Gabko...ráda slyším, že chceš do Reprofitu..je nás tu více, komu pomohli. Určitě do telefonu můžeš říct, že chceš k Dr Machačovi, já jsem sice u něj na posledních kontrolách potom nebyla, jen jsem nesla ukázat obrazek miminka, má toho hodně, ale tam jsou všichni skvělí. Já jsem chodila do Olmika, nevím, kam by jsi jezdila ty. Držím palce.
Suny...moc držím palce. Já jsem měla 14 oocytů...11 bylo zralých..9 se oplodnilo metodou ICSI..zaváděli nám 6denní blastocysty...nepovedlo se..za dva měsíce byl KET..a povedlo se i když jeden mimísek to nezvládl. No, ještě máme tři zamražené a dvě se nevyvýjeli dobře...Taky jsem píchala Fostimon...a Utroš jsem zaváděla...nejedla...
Není tady
Gabi, objednat se můžeš určitě ke kokrétnímu dr., taky jsem to tak udělala... co se týká papírů, tak já jsem měla jen minimum, plus sepsaný dřívější postup a co se odehrávalo, to jsme s dr. probrali, aby si udělal obrázek... když jsem se na to předem ptala, tak mi psali, že papíry z minulého centra mít nemusím
Není tady
Gabko přesně jak píše Popi, klidně se objednej rovnou k Machačovi, ale vynikající je prý třeba i Štelcl. Pro nás to znamenalo, že jsme u Machače absolvovali všechny konzultace a dělal nám i ET (oni se snaží, aby ti ET dělal tvůj ošetřující doktor), ale třeba OPU mi dělal Štelcl, měli jsme ji v neděli, tak podle toho kdo měl službu. Na kontroly v těhu už jsem chodila na ranní ultrazvukové ambulance a tam rpstě slouží každý den někdo jiný, s nikým vyloženě nepříjemným jsem se ale nesetkala.
Papíry si klidně přivez z Obilňáku, ale pokud je mít nebudeš, není to problém - my je z Heliosu neměli, takže nám základ dělali znova.
Utroš jsem taky zaváděla, dokud jsem (záhy) nezačala krvácet, pak jsem ho jedla a vzhledem k těm super dávkám (3*2) jsem pak celý dny spala, ale v nemocnici se to hodilo
Není tady
Ja jsem do reprofitu sla k Machacovi, ale na prvni konzultaci jsem vyfasla doktorku ale taky byla skvela, tak jako dneska. Pak uz jsem byla u nej. OPU i ET mi provadel nekdo jiny, nemela jsem to stesti ale musim se pridat k holkam, ze jsem tam nikoho neprijemneho nepotkala. Zatim to probihalo na 1 s ** ale jako Leonty, jezdim do Olmika, jenom na ET a OPU do Brna.
Takze drzim paluchy
Jo a taky jsem mela potom Utros, ale nedelal mi dobre, tak mi ho vymenili za Crinone gel. A to uz bylo v pohode. Jen to nedopadlo
Leonty, dekuju moc a gratuluju k mimiskovi nakonec to klaplo
Není tady
hoj holky, tak jsem objednaná do Reprofitu 20.4. první konzultace u dr.Pospíšilové byl to nejbližší možný termín, takže jsem na Macháčovi netrvala.
Není tady
Hoj Gabu to je parada, urcite ti tam pomuzou jdes asi do Brna, ze?
Není tady
jj, do Brna
Není tady
Gabu...to je super...jsi dobrá, po tom všem, moc držím palce. A termín je už blízko, těším se, jaký budeš mít z první návštěvy pocit.
Není tady
Taky drzim moc paluchy hlavne, at jde vsechno hladce
Není tady
Jééé 20.4. je v podstatě za chviličku, moc držím palce Gabi ať se vám tam líbí, jste spokojení a hlavně pomůžou k mimínku!!!!
Není tady