6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
téda Silvi, to je bomba moc se ti to povedlo, šikulka
Popí, ty tajnůstkářko, moc držím palečky, ani nedutám
Není tady
Very slivovic já fakt nemůžu...snesu jakýkoliv alkohol, ale absint a slivovici fákt néé dala jsem zázvorovo-šípkový čajík a je to lepší, ještě polknu paralen a snad to bude ok. Zítra hlídám ty naše rarachy, i když se manža hlásil, že je pohlídám a já mohu vyrazit na dámskou jízdu...jenže už vidím sobotní ráno...děti mě budí v šest-no možná v sedm a navíc ta rýba takže z toho nic nebude nejspíš....
Není tady
Silvi, no právě, víš, jak bys tu rýbu šokovala....
co kdybych ti poslala i to svoje kůzlátko, tento týden, už mám dětí plné zuby, dneska mi dala jedna holčička zabrat, asi hodinu v kuse prostě hystericky ječela a já už jsem nevěděla, co s ní, po dobrém, ani po zlém, to nešlo a nakonec mi řekla, že jde domů, že uteče... no nakonec jíá to přestalo bavit, naštěstí...
Není tady
co se týče té rýmy...nevím, jestli bych slivovicí šokovala jí, ale manžela určitě a možná i náš trůn
Není tady
Silvíčku, teeeeda, skoro bych řekla "Týýýý woeeee" ty jsou..... jen vyskočit z obrázku.... fakt jako živí já se snad taky někdy budu muset zamyslet a někoho nechat zvěčnit to je prostě mega bomba !!
Gabuš, až dojde na něco důležitého, určitě bych napsala, zatím jsme se jen vrátili o 2,5 roku zpátky...
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
jééé dík holky tak hlavně Snaží, aby se líbilo
o tom vůbec nepochybuj jsi talent nádhera
Není tady
Teda Silvi ty jsi talent je to nadhera
Popi budu drzet plauchy, at se to s novym Dr. vydari a uz se dockate sveho stesticka
Ronji takze moje historie : je mi 29, na podzim 2008 vysazena antiko, na podzim 2009 prvni vysetreni u gyndr, u me vse ok, jaro 2010 vysetreni spg. - azoospermie. Návsteva CAR Reprofit, srpen-zari 2010 1. IVF, MESA/TESE manžel (našli se tam potvurky ), IVF bohuzel neuspesne (podezreni na mimodelozni), 2. IVF planujeme na duben 2011.
Ted aktualne jdu 5.4. na konzultaci a dozvim se, co mi muj Dr naordinuje. Minule jsem pichala Fostimon, tak kdyby to bylo ted nastejno (zatim mluvil jen o zvysene davce), tak bych si ho urcite od tebe vzala
Holky uz nam to musi preci vyjit
Není tady
Holky díky za info, jak bude chvilka, všechno doplním!
Sunshine ke komu chodíš do Reprofitu? Budu ti moc držet palce, když už se u vás povede ty spermie při META/TESE najít, tak je strašná smůla že se mebryjko nechytne, doufám že tentokrát to bude lepší Hele já budu moc ráda když ten F. ještě někomu poslouží, mám tady tuším ampulky, dopláceli jsme si je v hotovosti a nerada bych to vyhodila z okna...
Není tady
Ronji mockrat dekuju doufam, ze uz jsme si s manzou tu smulu vybrali a jaro 2011 pro nas bude uspesne chodim k Dr.Machacovi, pri posledni navsteve mi nalil do zil zase chut bojovat a rikal, ze zvysime davky, tak uvidime, jak to vyjde, urcite se ti ozvu, dekuji moc
Není tady
Ronji, jestli ten utroš budeš mít až se nám to zase povede, tak bych si o něj s dovolením řekla
jinak já si nějaký velký naděje pro tento rok nedělám, samozřejmě bych byla hrozně moc ráda, kdyby to konečně vyšlo, zrovna sem zapakovala mimi věci na půdu a bylo mi u toho docela smutno, ale na druhou stranu, bych ráda aspoň do ledna byla v práci (abych měla nějaký normální rodičák) plány velký, uvidíme, jak to dopadne
a jinak já:
24 let, snažení o 2. mimi od března 09
doma Lukášek narozen září 2008
- snažení přirozenou cestou
04/09 objeveny // , ale v 8tt SP a revize,
další // objeveny 01/10 - bohužel opět SP a revize,
07/10 // - 25.8. revize, 01/11 //, ale za týden ms, dr nasadil antiko
momentálně čeká na ms a pak šup na poslední přirozený pokus
Upravil(a) slunicko (1. 4. 2011 9:44)
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
jj její dětičky...tak snad se nebude zlobit
http://img824.imageshack.us/img824/9789/cimg1563.jpg
je to jen vyfocené a navíc s bleskem..je to A3 tak mi to nešlo nascenovat...
SAilvi, to je prostě kááása!!!!!!
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
jj její dětičky...tak snad se nebude zlobit
http://img824.imageshack.us/img824/9789/cimg1563.jpg
je to jen vyfocené a navíc s bleskem..je to A3 tak mi to nešlo nascenovat...
No Silvi, už jsem Ti psala ostrou SZ ale nejde Ti poslat, proto píšu sem!!! to jsem si o Tobě nemyslela, že se tu budeš chlubit a vadí mi to!!
Není tady
Silvíčku doufám že jsi to nebrala vážně, chtěla jsem být ftipná a napsat APRÍÍÍÍL a poslat Ti oooobr pusu za takovou krásu!! Děkujuuuu.
Není tady
Popí, člověče...i já výběr schvaluju, konečně, koukni na metr...Kam budete dojíždět?? Popi, držím strašně moc palce, určo budeš spokojená...Myslím na tebe.
Není tady
Silvoušku, jsi fakt šikulka..
Sunshine...určitě se povede Dr Machač je úžasnej. Dokáže člověka hodit do takové pohody, že se ti o tom ani nesní. Držím palce. Jinak, já mám taky ještě Utrogestan...pokud ho budeš chtít, klidně ti ho předám, jsi taky odněkud od Ol?? já si teď nemůžu vzpomenout..promiň..
Není tady
Jsi mě Ronji trochu popostrčila ... jsem si uvědomila, že tu mám taky ještě nějaký věcičky z IVF. Takže kdo by chtěl ... mám tu 3 ampulky Menopuru a minidávečku Gonalu (v peru)hůjo-ůzvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv .... savmozřejmě, že pouze za poštovné
Není tady
Se omlouvám, ale dcéééérka se mi plete do psaní a omylem to odeslala, takže ještě doplním, že mám 1 origoš balení Estrofemu 2mg a pak ještě půlku, 3 platíčka Utrogestanu ...
Budu ráda, když to ještě někomu poslouží, takže za poštovné pošlu
Není tady