21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Ahoj, vyla mi blbě cytologie, paní doktorka mi povídala, e se výskyt viru HPV známkuje, já měla vdy za jedna a teď prý mám 4, co není ani ve kole dobrá známka. Mám prý i nějaký zánět, take mi ho přeléčí(zítra jdu pro recept) a v červnu mám přijít na kontrolní stěr, kde se dozvím dalí.
Ćetla jsem, e je dobré na zničení tohoto viru posílit imunitu. Chci to zkusit (samozřejmě jetě k léčbě od paní doktroky). Můete mi něco doporučit? Přemýlím o aloe vera gelu. Troku mě taky zarazilo to číslo, jediné číslování, které jsem na netu nala bylo Cin, ale to je I-III.
Děkuji.
Není tady
Nikdo jste to zřejmě nezkouel, no nic. Aloe vera nemůe kodit.
Není tady
Dr říkal, e číslo- blbý výsledek - můe být ovlivěno i právě tím zánětem. Já bych zkusila kontryhel, ten můu doporučit.
Upravil(a) dusička (31. 3. 2011 12:43)
Není tady
Děkuju za reakci a na kontryhel mrknu.
Není tady
A kdy říkám, e mnoho nemocí je právě od neléčených zánětů - infekcí/viry,bakterie/ tak jsem tu za blba. Mělo by se zjisti, co způsobuje ten zánět, zda vir či bakterie, to asi hlavně. No a léčit! Takové pamlsky za tisíce, jako aloe je sice podpůrné, drahé, ale větí zánět asi nezničí. Bylinky jsou také dobré, ale podpůrně. Já bych trvala na zjitění , co zánět způsobuje, je tam asi HPV, já bych asi typla na anitivirotika /ne antibiotika/, podpůrně nějaké laktobacily, vitamíny, minarály nejlépe koloidní. No, tak to nevím, zda doktorka pomůe, větinou na záněty kalou. U syna mi řekli, počkejte, a bude mít rakovinu,pak se to budeme řeit...tak asi tak to funguje u nás. Není tajné, co doktorka nasadila, můe i do UZ.
Není tady
Tady jsem mrkla, je to tam pěkně vysvětleno, zánět můe dělat jen HPV, nemusí s nikým kamarádit, no můeme poděkovat muům... nevidím léčbu, a konizaci..nemám moc času
http://www.hpv.cervix.cz/klasifikace.html
http://www.hpvinfo.cz/
na netu je mnoho infa, já bych začala od kyselosti těla pH, má souvislost i půdou infekcí a virů, rakovina je jen v kyselém prostředí, snad se dá jetě něco zachránit....
Není tady
Judyna napsal(a):
Ahoj, vyla mi blbě cytologie, paní doktorka mi povídala, e se výskyt viru HPV známkuje, já měla vdy za jedna a teď prý mám 4, co není ani ve kole dobrá známka. Mám prý i nějaký zánět, take mi ho přeléčí(zítra jdu pro recept) a v červnu mám přijít na kontrolní stěr, kde se dozvím dalí.
Ćetla jsem, e je dobré na zničení tohoto viru posílit imunitu. Chci to zkusit (samozřejmě jetě k léčbě od paní doktroky). Můete mi něco doporučit? Přemýlím o aloe vera gelu. Troku mě taky zarazilo to číslo, jediné číslování, které jsem na netu nala bylo Cin, ale to je I-III.
Děkuji.
Judyno, mama mela podobnou cytologii pres rok a pul, byla i biopsii a dalsich vysetrenich a nic nenasli..pak jsem ji donutila dva mesice bastit Wobenzym, ktery mi zbyl a cytologie poskocila o dva stupne dolu..ted poprve po dvou letech ma cytologii ok..brala jeste nejake potravinove doplnky, mohu se zeptat..zanet mela tez..
Není tady
Holky, děkuji moc za reakce. Ten Wobenzym je dobrý nápad, koupím si ho. Zatím si beru kontryhel a chodím na čerstvé bylinky (to ale dělám kadé jaro) . Léky od dr. jsem u dobrala - bylo to na bakteriální, virové i kvasinkové infekce. Taky se snaím být v klidu. Měla jsem teď takové náročnějí období plné stresu, taky chřipka do toho.. Asi mě to ve oslabilo a objevily se tyto problémy. Také jsem četla, e i přítomnost jakéhokoli zánětu můe zapříčinit ty horí výsledky viru HPV.
Aneri děkuji za dokazy, je toho natěstí na netu dost. A Karal, kdyby ses maminky zeptala jetě na podrobnosti, budu moc ráda.
Na dalí kontrolu jdu koncem května, tak se uvidí. Natěstí chodím na kontroly pravidelně, take pokud tam něco je, nebude to určitě tak zlé. Snad.
Není tady
smazáno
Upravil(a) AndreaP. (20. 5. 2016 16:33)
Není tady
To je docela drsná finta, jak i do takového váného témata vecpat reklamu na půjčku.
Není tady
Stránky: 1