18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
elvička17 napsal(a):
No tak jsem si představila jak dítěti cpu kvasnicovou pomazánku a po dobrým by to asi nelo.
Faktem je, e repelent tu mám stále na stole v pohotovosti a zatím před vyběhnutím na zahradu zvládám stříkat
Zítra jdeme na první dávku vakcíny proti encefalitidě
kvasnicová pomazánka je výborná, pubo se po ní můe utlouct
Upravil(a) aprill (3. 5. 2012 14:48)
Není tady
holcina napsal(a):
taky to lo dokud byli malí a snědli vpodstatě vechno:-)))
na očkování drím palce, to není nic pro mě, tomu se vyhýbám jak to jde, ani tetanovku nemám
asi bych neriskovala .
Není tady
aprill napsal(a):
elvička17 napsal(a):
No tak jsem si představila jak dítěti cpu kvasnicovou pomazánku a po dobrým by to asi nelo.
Faktem je, e repelent tu mám stále na stole v pohotovosti a zatím před vyběhnutím na zahradu zvládám stříkat
Zítra jdeme na první dávku vakcíny proti encefalitiděkvasnicová pomazánka je výborná, pubo se po ní můe utlouct
jj u nás je to stejný, miluje ji od mala.
Není tady
Zkus jim elví dávat B komplex. A jestli nejsi očkovaná ty, tak se nech. Dětem virus klíové encefalitidy opravdu málokdy něco udělá, ale dospělým juniorkám, těm můe pořádně zatopit.
Není tady
ani tetanovku nemám
Tak to bych neriskovala. Chce umřít v křečích? Má zahradu a kde myslí, e chytne tetanus?
V hlíně a podobné píně.
Aha, tak aprill u mě předběhla a já si jdu zkontrolovat, kdy mám mít přeočkování.
Upravil(a) Vlaďka (3. 5. 2012 20:32)
Není tady
Očkování proti klíákům za sebe určo doporučuji a jetě bych to podpořila nějakým vhodným doplňkem. protoe dnes je řada negativních reakcí na očkování a ty jsou horí ne samotné očkování. Dala bych vakcinal nebo něco podobného. Tak to prosím zvate.
Není tady