29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Želvička17 napsal(a):
No tak jsem si představila jak dítěti cpu kvasnicovou pomazánku a po dobrým by to asi nešlo.
Faktem je, že repelent tu mám stále na stole v pohotovosti a zatím před vyběhnutím na zahradu zvládám stříkat
Zítra jdeme na první dávku vakcíny proti encefalitidě
kvasnicová pomazánka je výborná, puboš se po ní může utlouct
Upravil(a) aprill (3. 5. 2012 14:48)
Není tady
holcina napsal(a):
taky to šlo dokud byli malí a snědli vpodstatě všechno:-)))
na očkování držím palce, to není nic pro mě, tomu se vyhýbám jak to jde, ani tetanovku nemám
asi bych neriskovala .
Není tady
aprill napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
No tak jsem si představila jak dítěti cpu kvasnicovou pomazánku a po dobrým by to asi nešlo.
Faktem je, že repelent tu mám stále na stole v pohotovosti a zatím před vyběhnutím na zahradu zvládám stříkat
Zítra jdeme na první dávku vakcíny proti encefalitiděkvasnicová pomazánka je výborná, puboš se po ní může utlouct
jj u nás je to stejný, miluje ji od mala.
Není tady
Zkus jim Želví dávat B komplex. A jestli nejsi očkovaná ty, tak se nech. Dětem virus klíšťové encefalitidy opravdu málokdy něco udělá, ale dospělým juniorkám, těm může pořádně zatopit.
Není tady
ani tetanovku nemám
Tak to bych neriskovala. Chceš umřít v křečích? Máš zahradu a kde myslíš, že chytneš tetanus?
V hlíně a podobné špíně.
Aha, tak aprill už mě předběhla a já si jdu zkontrolovat, kdy mám mít přeočkování.
Upravil(a) Vlaďka (3. 5. 2012 20:32)
Není tady
Očkování proti klíšťákům za sebe určo doporučuji a ještě bych to podpořila nějakým vhodným doplňkem. protože dnes je řada negativních reakcí na očkování a ty jsou horší než samotné očkování. Dala bych vakcinal nebo něco podobného. Tak to prosím zvažte.
Není tady