18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem! Pustili mě včera večer, nebylo to hrozný, ale znám lepí věci. Hlavně jsem docela v pohodě po psychycké stránce, nedávala jsem tomu ádnou naději. Váček byl u velký 5 cm, al ebohuel, fakt prázdý. Mu tam byl se mnou a viděl to taky.Mám nechat projít 3x MS a pak se můeme pokusit znovu. Docela se divím v jaké jsem pohodě????? Nejhorí bylo to čekání a kdy člověk neví jestli je to dobé, nebo né nebo vlastně co??? a pořád tápe v naději. Tak teď u u alespoň vím!!!!! Jetě tu chřipku musím vyléčit a docela se těím do práce. Mám ji moc ráda!!!!! A vůbec....... venku je hezky, jaro za dveřmi!!!!!
Není tady
Ahoj Cecilko, to je mi moooc líto!!!!! Skoro natahuju!!!
Ale jak píe, bude jaro, venku je dnes moc hezky a tak se jdi třeba projít a uívej si sluníčka!!!!!
Přeju Ti, aby se Vám brzo zadařilo a měla jsi // a aby bylo ve OK!!!!
Krásný víkend
Není tady
Cilko, to je mi lito, trosku jsem doufala, ze pravdu budu mit ja :-)) Kazdopadne je dobre, ze jsi relativne v pohode. Mne taky vzdy doporucovali aspon 3 cykly, aby byly v poradku a dodrzet po zakroku sestinedeli, ale to urcite vis. Na jare se urcite zadari, aspon vloni tomu tak bylo a v zime se nas pak v porodnici seslo tolik, ze se rodilo i na chodbach a ve vytahu......................Tak drzim palce.
Není tady
Děkuji moc za podporu!!! Asi jsem závislá......ale ráno kdy mu odjel do práce, tak jsem si říkala, e si jetě poleím, ale nedalo mi to a musela jsem jít a napsat vám!!!!Večer mi jetě nebylo moc bobře! Ale ráno jsem se fakt na vás těila!!!!!!!
Není tady
Ja se přidávám k holkám s přáním aby jsi byla v pohodě a na jaře to vylo,taky mam zimní mimi,tak a je nás v zimě víc.
Není tady
Cecilko, obdivuji Tě a dobře ví, e jsem na Tebe moc myslela,ale Ty jsi mě zase předčila svou sílou a energií!!!Musím se jetě hodně učit! Tak je straně dobře, e u Ti vlastně ubýhá čas pauzy a ne se naděje, tak budou nové pokusy a zcela jistě brzy úspěné, vdy ví, e jsme se tady domluvily, e v létě, u chceme vyměňovat těhotenské zkuenosti. Neboj, já na Tebe počkám a kdyby náhodou ne, tak Ti připravím cestičku, jo?
Není tady
Jejda!!! Ahojky Ivuko!!!!Děkuji!! já vím a tuím nebo nějak to cítím..... vyjde nám to!! Prostě teď nebyl ten pravý čas! Pustila jsem se do jarního úklidu, mám takovou dobrou náladu, těím se a si půjdu koupit nějaké nové kytičky do domečku! vyčetla jsem, e jsi z JČ, já jsem od tebe daleko...z Krkono, ale Hradec znám docela dobře!!!! Jo a jinak na mě nečekej!!!! Neboj já tě doenu!!!!!!
Taky u vás svítí sluníčko?????
Není tady
Ahoj Cecilko,
s přítelem bydlíme ve Vlčkovicích v Podkrkonoí! A do práce jezdíme do HK. A teď jsem v 9+3tt a bude svatba. Momentálně jsem v práci, tak mám čas napsat.
TAk jetě jednou krásný víkend!!!! A uívej si jarního sluníčka, přítí týden má být zase zima (( A úklid, ten mě čeká taky a na kytičky se taky straně těím, a je budu přesazovat a chválit je, jak mi hezky rostou!!!
Není tady
Ne, Cecilko, tady je pod mrakem, máme tu jetě spousty sněhu,ale to Vy určitě taky. Jsem moc ráda, e to tak bere a jsi plná elánu. Ale já taky tak nějak taky vnitřně cítím, e se to opravdu brzy podaří a v létě u změníme pokojíček ze snailek na těhulky...a bude nás dost, takové baby booom:-))
Není tady
To ví, e jo Ivuko!!!!!Tak teď kou kám, e jste tu vlastně Ivy dvě. Sice nevím, jetli je to vlastně vae jméno, ale kdyby jo, Tak já jsem jinak taky IVA!!!!!!!
Není tady
No tak to je super dalí shoda
Není tady
Jééééééééééééééé!!To je kouzelný!!!!!!!! Mám takovou radost a dobrou náladu!!!Vak si to i zaslouím po těch "oklivých dnech!!!! ejo!!! A vám taky moc přeji a je vám dobře od srdíčka!!!!!
Není tady
Já tak ráda s čtu,e je ti krásně u srdíčka.Myslela jsem na tebe.Moc.Take tváře nastavit sluníčku a a můem za nedlouho slavit.
Není tady
Cecilko, je mi to taky moc lito, snad to priste bude bez potizi, drzim moc palce
Není tady
Já tobě taky!!!! Já jsem to věděla, e je to patné, ale teď u musím myslet dopředu a neuírat se minulostí. jsem asná, e to mám za sebou!!!! A ty se dr!!!!
Není tady
Cecilko, Ty si dobrou náladu zaslouí určitě!!!!!!! Tak a to jde takhle dál!!!! A ta shoda je fakt super!!!
Není tady
Jejda Jitu! Ty u má termín????
Není tady
Jitka u má po termínu.... Co tu Jitu jetě dělá? Já vim e jde v PO na kontrolu, doufam e u to bude mít brzy za sebou a bude nám tu psát jak má krásný miminko. Určitě nám pak dej vědět
Cecilko obdivuju tě jak jsi v pohodě, to je dobře. Určitě to přítě bude v pořádku a jestli bude mimi po tobě, tak to bude mít super
Není tady
je mi 38 a v ivotě jsem u okusila hodně hořkosti. A je to to smutné e a teď v tomto věku si člověk uvědomí, jaké je to hezké mít vedle sebe partnera na kterého se můe člověk spolehnou!!! Pak je ta cestička ivotem i v těch nejtěích chvílích lépe schůdná!
Není tady
Cecilko, jak rika romca, na jare otehotnis a budes rodit pekne v zime jako my, urcite to vyjde. drzim ti palce at jsi v pohode a hlavne at jsi na tom dobre po zdravotni strance.
Jitus, nechces si uz odskocit porodit?? uz tu dlouho nebylo zadne babinetacke mimi:-))
Není tady