19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahojte,
najde se tady někdo kdo řeí podobný problém? Syn (3,5 let) má vbočené kotníky a plochou nohu. Nevím z čeho to můe mít, celou dobu jsem kupovala kvalitní botičky. Malý měl vloky do bot, ale odíralo mu to nohu, tak jsem je dala pryč. Nicméně doktor mi neřekl co máme dělat, jen co můeme. Doporučil boty z DZO, které má syn ale iroké. Doporučil nějaké vloky - neřekl jaké. Cvičení ádné. Jsme z Ostravska, nemáte někdo nějaký tip na to co dělat? Cvičení, jaké boty? Syn má hodně úzkou patu, ale mezi prsty irí noku, tak jedině co mu kupuji jsou botky Fare. A ke vemu má ve svém věku velkost botky 30. Děkuji za rady.
Není tady
Syn má také vbočené kotníky. Zkuste se podívat na www.botyhanak.cz . Syn je nosí od září a zlepilo se to.
Není tady
Dobry den,
syn (také 3,5 roku) má také plochou nohu, stojí na vnitřní straně chodidla, chodíme na rehabilitaci (cviky v případě zájmu popíi) a nosí teď ji 3 měsíce vloky Hanák - zlepilo se to. Cvičíme denně, výborné je lapání na kole nebo tříkolce, ádná odstrkovadla, hraní di na bobečku, skákání abáků, chodit jako kačenka a pak dalí různá posilování. Dle naí rehabilitační je nejlepí se snait co nejdříve hodně, protoe pak mohou mít problémy s kyčlema, apod.
Není tady
Dobrý den, mohu poprosit o dalí cviky? Dlouho jsem tady nebyla, ale problém je stále aktuální. Momentálně mne vak jetě děsí jeho z ničeho nic koktání. Moc Vám děkuji.
Není tady