|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Cau holky, diky vsem za podporu. Vcera jsem se nedostala na internet, tak pisu az dnes. Mimi je zatim v poradku,dokonce jem videla jak bije srdicko, potom co byl jeste v pondeli prazdny vacek, to byl nadherny zazitek. Problem akorat zustava to spine:(. Sem tam uz je to lehoulinke krvaceni. Dostala jsem na to ascorutin a utrogestan a jsem na neschopence, mam jen doma lezet a byt v klidu. Takze to tu dopisu a valim zpet do postele. Ve stredu jdu na kontrolu, tak doufam,ze uz to bude v poradku.
Není tady

Haňule, určitě to bude dobrý.....já taky u prvního špinila a apk tak od 8. týdne mě to přešlo i bez léků.....
Takže odpočívej...a radši se nedívej na hokej.....
, víš, že máš být v klidu !!!! 
Nebo si někde schrasti notebooka
a surfuj radši a náma, rovnou z postýlky ...my se postaráme o to, ať máš lepší myšlenky 
Není tady
Ahoj, ja jsem necetla tomuhle predchazejici debatu, tak ani nevim v jakym tydnu jsi. Ale taky jsem spinila od 7 tydne v 9 jsem zacala krvacet. Tak jsem jela do nemocnice, kde si me nechali, nasadili ascorutin a utrogestan . Po 2 dnech me pustili a uz jsem zustala doma. A ted mam dvoumesicniho krasnho kluka. Tak zadny strach, hlavne bud v klidu. Drzim palecky
Není tady
No Hani, tak vidíš, krásný zprávy, tak to je super, to jsem moc moc ráda. Tak lež a odpočívej
Není tady
Holky, jste strasne fajn, diky, Pinky notebooka mam a uz jsem i zjistila, ze se mi do postele dostane snura na internet, takze super.
to Marta: Marto,je to zatim tezssi s tim v kolikatem tydnu jsem. Mela jem to hodne nepravidelne, takze to zatim podle posledni menstruace neodpovida,ale teprve v patek bylo neco poradne na ultrazvuku videt, takze se to toci kolem 6-7t, uvidime pri dalsim vysetreni.
akorat je blbe, ze me dnes boli hodne bricho, jen doufam, ze jsou to streva, ze uz reguji na to, ze e moc nepohybuju
Není tady
Tak to je krásný!!!! Moc ti držím pěstičky ať ti, vlastně vám, dobře dopadne!!!!!!!!
Není tady
Haňulko! je to jedno, jestli je to 6 nebo7 týden. Důležité je , že tam bylo vidět srdíčko. To u mne bohužel vidět nebylo, takže jsem věděla, že doufat je zbytečné a to jsem byla "těhotná" víc!!! Ale to už je jedno. Hlavně, že jsi v pořádku a to špinění může být od NIDACE - to je uhnízďování. Neboj! Buď v pohodě!!!
Není tady
Ja jsem spinila a mela jsem cystu, takze to mozna proto bylo. S tim krvacenim v 9 tydnu jsem jela v noci do porodnice a tam mi nebyli schopny rict proc! Ale srdicko fungovalo. Bylo to v dobe kdy jsem to mela jako dostat, tak to svedli na to. Taky jsem porad lezela a dobre to dopadlo. A bricho me bolelo taky. Po strane na vajecnikach a v podbrisku. To muze byt tim, ze se ti zvecuje deloha. Ale nesmi to byt krece.
Není tady
no prave a ja mam dneska spis mensi krece,akorat nevim, jestli to nejsou streva,jak porad lezim, tak jestli spatne nepracuji, protoze jsem strasne nafoukla a kdyz si dam sem tam ruku na bricho, tak citim ve strevech takove bubliny
Není tady
Haňule, taky jsem v 6tt krvácela, strávila jsem 10 dní v nemocnici pro hrozící potrat, a od té doby jsem na neschopence. Občas mě taky v břichu píchne, pobolívá, hlavně v tříslech a převážně k večeru, ale to je normální. A určitě se díky těmhle problémům více hlídáme, takže snaž se na to moc nemyslet a představuj si, jak budeš vozit mimčo:-)
Není tady
Kaštánku a jak je te prosim lecili? A krvacelas celych tech 10 dni a prosim te, jak silne? Omlouvam se, ze se ptam tak detailne. Ja mam 2x denne utrogestan a 3 x denne tabletu ascorutinu a cely den se snazim poctive lezet. Lezelas tam nejak specialne, treba s nohama vysoko, nebo tak nejak. Moc predem dekuju za odpoved
Není tady
zattim mi to moc nepomaha, tak nevim, co mam delat, jestli jet na kontrolu uz zitra, nebo pockat az do stredy. nejsem si jista, jestli by tam se mnou udelali neco vic, nez delam doma.Je blby, ze nemam doktoro v nasem meste,ale dojizdim primo k doktorovi do nemocnice asi 30 km.
Není tady
Haňule napsal(a):
Kaštánku a jak je te prosim lecili? A krvacelas celych tech 10 dni a prosim te, jak silne? Omlouvam se, ze se ptam tak detailne. Ja mam 2x denne utrogestan a 3 x denne tabletu ascorutinu a cely den se snazim poctive lezet. Lezelas tam nejak specialne, treba s nohama vysoko, nebo tak nejak. Moc predem dekuju za odpoved
Ahoj Haňule já jsemtaky minulé těhotenství krvácela a špinila až do 14.týdne a pak ječtě občas a bylo to tím,že byla nízko placenta.V nemocnici jsem nemohla z rodinných důvodů ležet,ale co vím od kamarádek tak v takhle nízkých týdnech se neleží na špalkách.Jo a taky si zkus najít na netu virtuální porodnice a tam odpovídá na spoustu podobných dotazů doktoři.Ale krvácení může být z různých příčin a někdy se ani neví proč.A křeče jsem mívala až do 2O.týdne a teď už je mojí holčině 18.měsíců.Přeju Ti pevné nervy a ať Vám vše dobře dopadne!
Dekuju moc Jani, byla jsem prave v patek na ultrazvuku a tam bylo vse v poradku,tak se snazim lezet a doufam, ze bude vse ok. Ja to vsechno vydrzim, jen kdyz to dobre dopadne. Kd\z lezim, tak je to v poho,ale jak jdu treba na zachod a chvilku jdu, tak hned vytiram krev:(.
Není tady
HaNúlko vím že je to hrozný já jsem z toho byla taky vyřízená a někdy jsem krvácela opravdu hodně silně už jsem balila věci a šla do nemocnice jako na popravu a vždy mě posílali zpátky,byla jsem zoufalá,ale doktor mi říkal,že pokud je mimi v pořádku tak se většinou nestane nic i když se stále neleží a pokud bych potratila tak,že většinou mimčo není v pořádku.Ono se jim to řekne,ale jak je nám si nedovedou představit.Držím Ti pěsti a věřím,že vše dobře dopadne!Ale opravdu mám i hodně kamarádek co krvácely aměly křeče a pak to najednou přestalo a bylo to dobrý!Ale já jsem taky takový plašan a hned jsem tam vždycky do nemocnice letěla jak plašan a koukali na mě divně,ale bylo to moje mimi tak mi to bylo fuk.Moc Ti držím pěstě a nenechávej se doktorama odbýt!

Hani tak doufam že tě taky povzbudim příběhem kamarádky, kterej je celkem čerstvej - ve ST ji pustili z nemocnice. Od min. pátku taky krvácela, když ležela,bylo to OK a stačilo jí jen aby dýl seděla a krvácela. Mimi je taky v pořádku. Držim palce, ať je to brzo v pohodě a jste oba zdraví
Není tady
Ja se uz docela smiruju s tim, ze pokud je to spatne,tak o to prijdu jak v nemocnici,tak i doma,ale porad se uklidnuju a ty vase prispevky me drzi nad vodou. Je super cist, ze tu mel nekdo stejne problemy a pak bylo vse v poradku.Opravdu moc dekuju za podporu
Není tady
Taky jsem v osmém týdnu začala krvácet,bylo to mé čtvrté mimi a poprvé jsem měla tyto potíže.Bylo to ale po milování, tak jsem pak už měla strach cokoli dělat.Ale nechali mě v porodnici týden na Ascorutinu,bylo to jen špinění, ale dost mě to vystrašilo.Dneska je Elišce rok a půl a nerada na to vzpomínám, protože jsem se moc bála, že o dítě příjdu.
Teď, když se na ni tak dívám, jak z ní roste šikovná holka,je to v pohodě.Pokud bije srdíčko, tak to malé zvládne a ty hlavně odpočívej a neboj.......bude to dobrý
Není tady
Ahojky, ja spinim skoro od zacatku - asi 5tt - skoro porad. Ze zacatku jsem i nekolikrat zakrvacela, taky jsem se hned hnala k Dr. a ten rekl ze musim proste lezet a byt v klidu. Brala jsem taky Ascorutin a chodila na kontroly kazdy tyden. Pak to najednou prestalo, tak uz prasky nemam brat, srdicko zacinalo byt pry taky aktivni, tak mam prijit az za 3 tydny - ted uz jen za 2. Jenze spinim porad, ale ne moc, treba jen jednou denne trosku, nebo vubec. Kdyz to tady tak vidim, tak takovy problem melo a ma hodne nastavajicich maminek. Hlavne to chce byt fakt v klidu. Me uz se z televize toci hlava a ze cteni to samy. A to jsem teprve na zacatku. 
To se spravi! Ver tomu a bude to tak.
Není tady
Jeee ted jsem koukala ze jsi mi psala, ja jsem tu chvili nebyla. Jinak jak mi je: 
Citim se lip nez polednich 14 dni. To mi bylo hrozne spatne. Ne ze bych zvracela, ale kdyz jsem se podivala na jidlo, nebo k necemu cuchla.. A jeste kdyz jsem varila...
Taky me hodne bolelo bricho jak se roztahovala deloha, jako kdybych mela tu nejhorsi MS co jsem kdy mela. Ale uz to neni tak casto.
A co ty jak se jinak citis?
A vubec se neboj, ja jsem se taky bala, ani to moc nikomu nerikam, jenze oni to uz stejne vsichni vi.
Je to holt jeste brzo. A kdyby se melo neco stat, tak bude lepsi kdyz se to stane brzo nez pozde ne? 
A neboj to zvladnem! A nase mimca taky! Jsme prece silny zensky! 
Není tady
Stránky: 1