|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahojky chtěla bych se zeptat jestli některá z vás nená zkušenosti s ICSI s PICSI.Mě to za chvilku čeká a nevím co mám od toho očekávat. 
Není tady

Terko, ICSI jsem měla při obou pokusech IVF, zvyšuje to šanci, že se vajíčka oplodní
ale PICSI ? to slyším poprvé
můžeš mi přiblížit, o co se jedná ?

Není tady
mala.popelka napsal(a):
Terko, ICSI jsem měla při obou pokusech IVF, zvyšuje to šanci, že se vajíčka oplodní
ale PICSI ? to slyším poprvémůžeš mi přiblížit, o co se jedná ?
Akorát jsem si to vygooglovala, zní to docela povzbudivě:
PICSI - k oplodnění jsou použity pouze zralé spermie
PICSI je modifikace mikromanipulačního ICSI oplodnění, při kterém se k oplodnění používají pouze spermie, které jsou specificky selektovány (vybrány) vazbou na gel hyaluronanu. Hyaluronan je látka, která obklopuje vajíčko a podílí se na vazbě vajíčko-spermie. To znamená, že k oplodnění se používají pouze spermie se schopností specifické vazby na oocytární komplex. Tuto vazbu vykazují pouze zralé spermie, u kterých byl prokázán výrazně nižší výskyt chromozomálních anomálií.
Není tady

mala.popelka napsal(a):
ale PICSI ? to slyším poprvémůžeš mi přiblížit, o co se jedná ?
Je to co napsala Berberka.Každopádně je to zatím to nejlepší co dnešní medicína ohledně umělého oplodnění nabízí.Mě jen zajímalo jestli stím nemá někdo zkušenosti.
Není tady
Terko, koukala jsem na jiné diskuse na netu, ale zdá se, že moc holek s tím zkušenost nemá. Asi taky kvůli té ceně. Kolik za to platíš Ty?
http://www.emimino.cz/diskuse/picsi-51356/
http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/z … lastref=il
http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/m … i-s-picsi/
Není tady
Terko tak jako ostatní o PICSI slyším poprvé. Co tě čeká bude stejná zkušenost jako u všech holek, které mají za sebou IVF - stimulace, odběr, telefonáty, přenos a pak dlouhé čekání na výsledek. To jestli v laboratoři nakonec vajíčko oplodní přirozeně, ICSI nebo PICSI už nepoznáš, samořejmě pro tvoje dobro doufám že se to odrazí na výsledku a budeš mít dost oplodněných embryí na transfer i případné mražení. Já mám za sebou IVF s ICSI a výsledek vidíš v metříku :-) Kdyby tě cokoli zajímalo tak se ptej, jsou tu holky které mají zkušeností spoustu.
Není tady

No za všechno bysme měli platit kolem 30.000.- Chtěly jsme pro to udělat maximum tak uvidíme jestli to bude mít nějaký výsledek.
Není tady
Terko a vy za sebou máte neúspěšné ICSI, nebo máte něaký opravdu velký problém se spermatem? Co jsem četla, tak se PICSI doporučuje spíš párům, u kterých ICSI nestačilo. Jako první pokus je to možná zbytečné, ale záleží samozřejmě na vás...
Není tady

Ne ne jdeme na to poprvé.No přítel má 4 mil/ml,má je pomalé a deformované,ale my jsme si tohle vybrali sami.Chceme proto udělat maximum když na to ty peníze máme.
Není tady