6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky chtěla bych se zeptat jestli některá z vás nená zkuenosti s ICSI s PICSI.Mě to za chvilku čeká a nevím co mám od toho očekávat.
Není tady
Terko, ICSI jsem měla při obou pokusech IVF, zvyuje to anci, e se vajíčka oplodní
ale PICSI ? to slyím poprvé můe mi přiblíit, o co se jedná ?
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Terko, ICSI jsem měla při obou pokusech IVF, zvyuje to anci, e se vajíčka oplodní
Akorát jsem si to vygooglovala, zní to docela povzbudivě:
PICSI - k oplodnění jsou pouity pouze zralé spermie
PICSI je modifikace mikromanipulačního ICSI oplodnění, při kterém se k oplodnění pouívají pouze spermie, které jsou specificky selektovány (vybrány) vazbou na gel hyaluronanu. Hyaluronan je látka, která obklopuje vajíčko a podílí se na vazbě vajíčko-spermie. To znamená, e k oplodnění se pouívají pouze spermie se schopností specifické vazby na oocytární komplex. Tuto vazbu vykazují pouze zralé spermie, u kterých byl prokázán výrazně nií výskyt chromozomálních anomálií.
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Je to co napsala Berberka.Kadopádně je to zatím to nejlepí co dnení medicína ohledně umělého oplodnění nabízí.Mě jen zajímalo jestli stím nemá někdo zkuenosti.
Není tady
Terko, koukala jsem na jiné diskuse na netu, ale zdá se, e moc holek s tím zkuenost nemá. Asi taky kvůli té ceně. Kolik za to platí Ty?
http://www.emimino.cz/diskuse/picsi-51356/
http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/z … lastref=il
http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/m … i-s-picsi/
Není tady
Terko tak jako ostatní o PICSI slyím poprvé. Co tě čeká bude stejná zkuenost jako u vech holek, které mají za sebou IVF - stimulace, odběr, telefonáty, přenos a pak dlouhé čekání na výsledek. To jestli v laboratoři nakonec vajíčko oplodní přirozeně, ICSI nebo PICSI u nepozná, samořejmě pro tvoje dobro doufám e se to odrazí na výsledku a bude mít dost oplodněných embryí na transfer i případné mraení. Já mám za sebou IVF s ICSI a výsledek vidí v metříku :-) Kdyby tě cokoli zajímalo tak se ptej, jsou tu holky které mají zkueností spoustu.
Není tady
No za vechno bysme měli platit kolem 30.000.- Chtěly jsme pro to udělat maximum tak uvidíme jestli to bude mít nějaký výsledek.
Není tady
Terko a vy za sebou máte neúspěné ICSI, nebo máte něaký opravdu velký problém se spermatem? Co jsem četla, tak se PICSI doporučuje spí párům, u kterých ICSI nestačilo. Jako první pokus je to moná zbytečné, ale záleí samozřejmě na vás...
Není tady
Ne ne jdeme na to poprvé.No přítel má 4 mil/ml,má je pomalé a deformované,ale my jsme si tohle vybrali sami.Chceme proto udělat maximum kdy na to ty peníze máme.
Není tady