Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 25. 3. 2011 18:39

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Tajna cviceni taoistickych mnichu

Dobry vecer vespolek smile

Jelikoz jste mi neporadili v mam chlivku, co koupit zene, me nejlepsi pritelkyni a duchovni ucitelce tongue ktera uz za mesic slavi krasne kulate narozeniny ( bude ji 25 ), vybral jsem s dovolenim sam, dostane knihu "Tajna cviceni taoistickych mnichu"
Nepotrebuji ani tak radu, zda do toho vubec jit, protoze ji urcite koupim, spis by me zajimal vas nazor na toto dilko. Me se podle popisku libi smile

Diky. =Morph=

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#2 25. 3. 2011 19:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Tajna cviceni taoistickych mnichu

Mně by se líbila takhle rodna http://www.isis.sk/knihy/detail/2473/le … omunikacia
a nebo tohle? Bylo by to pro oba, není nad zkoumáním ve dvojici stolt http://www.isis.sk/knihy/detail/2396/zh … omunikacia

Upravil(a) dusička (25. 3. 2011 20:35)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#3 30. 3. 2011 21:54

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Nu Morphe, ale my ji neznáme. Ty přece musíš vědět nejlépe, čím jí uděláš radost wink. Já se přiznám, co se týče výběru téhle literatury, že si to manžel vybírá sám a já platím big_smile. Protože to, co osloví mně, je moje a nikoliv jeho wink. To jsem ti poradila, co big_smile?

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#4 30. 3. 2011 22:04

morpheus
Babinet Klub
Web

Zrejme to nikdo nezna. Ja uz jsem to vykomunikoval s prodejnou, chtel jsem ji koupit nejaky sperk, ale napsala mi, ze potrebuje knihu Taoistickych cviceni, pac je zdravotne na tom hodne mizerne. Tak jsem pohledal a ze vsech titulu, me zaujal tekto asyk tak nejvic. V sobotu si pro tu knihu dojdu a poslu ji to.

Ale diky vsem smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#5 5. 4. 2011 15:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Existuje aj "Tao ženy", ale na to je už asi neskoro. wink Tak nech sa jej to páči.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 5. 4. 2011 20:07

morpheus
Babinet Klub
Web

Sel : Dekuji za info, jeste jednu knihu potrebuji, pac totok, pratele drazi, je tzv. vyssi divci. Pokud nezvladne zaklady, tato cviceni ji budou na 2 veci hmm Kkti pisou v recenzich, aby prodali kuwa ( no ja bych to pro sebe nekoupil ani nahodou ), ze je jak pro zacatecniky, tak pro pokrocile, v knize jsou ryze muzska cviceni, pac zena napriklad nema varlata, neni-liz pravda tongue

Ted me sleujte, jak si uceni odporuji, se musim smat jako hovado lol Tao mnisi tvrdi, ze sex likviduje čchi ( to je snad nejaky druh energie, nebo co ) a Pet Tibetanu prave opacne tvrdi, ze sex dodava a doplnuje ztracenou energii ( zrejme take čchi, ale pod jinym nazvem, pac energie je porad energie, neexistuje kladna, ci zap.orna ani zadna jina )
Tak me napada, co kdyby se tito dva "domluvili" a nedelali z lidi naproste kreteny ?

Upravil(a) morpheus (5. 4. 2011 20:09)

Není tady

#7 5. 4. 2011 21:09

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Morphe, já nejraději nakupuju tuhle literaturu osobně. Prolistuju, kouknu a pak případně koupím. Dnes už běžně v knihkupectví je mraky esoterické literatury včetně různých cvičení a blabla. Osobně bych se na nějaké nakupování přes net vyprdla a zamířila do knihkupectví. Nakonec prolézat knihkupectví je docela příjemná zábava stolt. Nebo pokud nechceš ztrácet čas, řekni prodavačce, mají jmenný seznam v PC a něco ti rychle najde a ty pak jen koukneš, jestli to stojí za to.

Že ty se děsíš, že nastávající zlikviduje při cvičení sexuální energii lol.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#8 5. 4. 2011 21:27

morpheus
Babinet Klub
Web

Lvice : Ale notak Lvice smile Ja se niceho nebojim a zlikvidovani energie uz vubec ne, s pribyvajicim vekem "mladnu" a jsem porad cilejsi a cilejsi, s vetsi chuti do zivota a spoustou energie a to bez legrace, mozna je to tim, ze se porad smeju smile
Ta kniha neni pro nastavajici, je pro moji nejlepsi kamaradku ze Slovenska, je velmi nemocna a poprosila me o nejaka taoisticka cviceni, ze tam jednak vyber moc neni a taky, ze se nemuze hybat. Nasel jsem na netu prave toto, podle obsahu se mi to zdalo OK, byl jsem si pro knihu osobne na prodejne a zdala se mi vhodna. Jenze ja se pak do toho zacetl ( mmch bylo to zajimave a mnisi byli podle me silenci ) a zjistil jsem, ze v tom nejsou cviceni pro zeny, resp. vyhradne pro zeny. Ovsem ze mnisi nebyli zeny, ale muzi a oni to vymysleli pro sebe. Takze suma sumarum, potrebuji obecnejsi cviceni a potom by snad mohla prejit na nejaka cviceni z teto, ale jak jsem psal, cviky s varlaty neudela, ani kdyby se potento ... sad
Jinak do knihoven a knihkupectvi chodim velmi rad. Kdysi jsem takto travil sobotni a nedelni odpoledne smile

Není tady

#9 7. 4. 2011 16:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Sel : Dekuji za info, jeste jednu knihu potrebuji, pac totok, pratele drazi, je tzv. vyssi divci. Pokud nezvladne zaklady, tato cviceni ji budou na 2 veci hmm Kkti pisou v recenzich, aby prodali kuwa ( no ja bych to pro sebe nekoupil ani nahodou ), ze je jak pro zacatecniky, tak pro pokrocile, v knize jsou ryze muzska cviceni, pac zena napriklad nema varlata, neni-liz pravda tongue

Ted me sleujte, jak si uceni odporuji, se musim smat jako hovado lol Tao mnisi tvrdi, ze sex likviduje čchi ( to je snad nejaky druh energie, nebo co ) a Pet Tibetanu prave opacne tvrdi, ze sex dodava a doplnuje ztracenou energii ( zrejme take čchi, ale pod jinym nazvem, pac energie je porad energie, neexistuje kladna, ci zap.orna ani zadna jina )
Tak me napada, co kdyby se tito dva "domluvili" a nedelali z lidi naproste kreteny ?

Sex je aj znásilnenie, ale aj vyvrcholenie láskyplného vzťahu... jedno a to isté, a predsa úplne iné. Tož tak.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#10 7. 4. 2011 17:00

morpheus
Babinet Klub
Web

Sel : Oba vime, ze oba smery nemysli sex jak popisujes. A ze nedelaji rozdily ve znasilneni, a v pokracovani vztahu, ale sex je pro ne sex a oba smery se na tentyz sex divaji zcela odlisne.

Není tady

#11 7. 4. 2011 17:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

To som si nie istá... wink Sex je výmena energií a pri nej záleží nielen na tom, s kým si tú energiu vymieňaš (a to žiadna príručka nezmení, to môžeš len ty), ale aj na tom, AKO. A tu bude podľa mňa psíček zakopaný.

Brita

Není tady

#12 7. 4. 2011 17:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Lvice : Ale notak Lvice smile Ja se niceho nebojim a zlikvidovani energie uz vubec ne, s pribyvajicim vekem "mladnu" a jsem porad cilejsi a cilejsi, s vetsi chuti do zivota a spoustou energie a to bez legrace, mozna je to tim, ze se porad smeju smile
Ta kniha neni pro nastavajici, je pro moji nejlepsi kamaradku ze Slovenska, je velmi nemocna a poprosila me o nejaka taoisticka cviceni, ze tam jednak vyber moc neni a taky, ze se nemuze hybat. Nasel jsem na netu prave toto, podle obsahu se mi to zdalo OK, byl jsem si pro knihu osobne na prodejne a zdala se mi vhodna. Jenze ja se pak do toho zacetl ( mmch bylo to zajimave a mnisi byli podle me silenci ) a zjistil jsem, ze v tom nejsou cviceni pro zeny, resp. vyhradne pro zeny. Ovsem ze mnisi nebyli zeny, ale muzi a oni to vymysleli pro sebe. Takze suma sumarum, potrebuji obecnejsi cviceni a potom by snad mohla prejit na nejaka cviceni z teto, ale jak jsem psal, cviky s varlaty neudela, ani kdyby se potento ... sad
Jinak do knihoven a knihkupectvi chodim velmi rad. Kdysi jsem takto travil sobotni a nedelni odpoledne smile

Ak sa niekedy vyskytne v Blave, poznám ženu (Rusku, šikovnú, zachovalú a znalú vecí, ktoré učí), ktorá sa zaoberá Taom, čchi-kungom a spriatelenými odbormi. Prípadne mi písni, aby ma nezabanovali za nepovolenú reklamu. big_smile

Brita

Není tady

#13 7. 4. 2011 18:20

morpheus
Babinet Klub
Web

Tak to by tu za chvilku bylo takove flame, ze dofrasa a radeji jdu od toho pryc smile Dve nejvyspelejsi duchovni kultury a rozdilny pohled na sex... asi jsem mentalne retardovany, ale nechnapu to a rozhodne si nemyslim, ze by u nich bylo ve zvyku znasilnovani ( napriklad )

Není tady

#14 7. 4. 2011 18:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Vo zvyku neviem, ale nerob si ilúzie... Mierumilovný budhizmus sa zvrhol napr. v Barme... a mierumilovný hinduizmus v Indii tiež, dokonca extrémne hinduistické sekty páchali atentáty. Ale záleží na tebe, aby si si pre seba vybral to dobré zo systému... dobré a vhodné. Ostatné kľudne zahoď. (Napr. kresťanskú inkvizíciu, conquistu, zabíjanie protestantov, domorodcov v Amerikách, križiacke výpravy vrátane detskej, upaľovanie čarodejníc, apod. Pokojne si vyber len to pekné, čo sa ti páči. stolt Inak skončíš ako ateista-fundamentalista big_smile .)

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí