Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 26. 3. 2011 21:24

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo VII

dusička napsal(a):

Oplatečky dumbomdumbom

No smile Jsou jen takovy maly, to ani nestoji za rec smile To mi jiste Buh odpusti, kuwa ...

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#77 26. 3. 2011 21:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

Oplatečky dumbomdumbom

No smile Jsou jen takovy maly, to ani nestoji za rec smile To mi jiste Buh odpusti, kuwa ...

Sám sobě si odpustíš?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#78 26. 3. 2011 21:28

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Držte mi pěstě, jdu dávat dohromady domeček pro Barbie koupený na mmb od jedné paní. Je to veliká krabice, bez návodu, tak jsem na sebe zvědavá.

Není tady

#79 26. 3. 2011 21:29

morpheus
Babinet Klub
Web

Prosim Te, co je to MMB ?

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#80 26. 3. 2011 21:32

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Duši, tak si hezky vyhraj big_smile. Dneska jsem tam taky dávala spoustu věcí, snad něco prodám vissla.

Morphe, www.mimibazar.cz

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#81 27. 3. 2011 8:57

morpheus
Babinet Klub
Web

Dobre nedelni ranko berusky / kuzlatka ( komu je co vic sympaticke ) tak japa jste se vyspinkaly o hodinu mene ?
( Za Zenuu : A co ti je po tom Morfe ? ) Ba ne, dneske mozna bude mit lepsi naladu, nez mela pred tydnem, taxe nechame prekvapit.
tongue

Není tady

#82 27. 3. 2011 9:47

morpheus
Babinet Klub
Web

Sikoval a zaroven rozesmal clanek v novinach lol

Většina světa se otřásla hnusem nad pokrytectvím golfisty Tigera Woodse, který své milostné zálety označil za projev nemoci a odešel na léčení. Tleskali mu však američtí moralisté a zdravotničtí podnikatelé. Léčba libida je totiž „příští velká věc“. Giacomu Casanovi byste to nevysvětlili. Donu Juanovi také ne. A což teprve Čingischánovi, který se činil natolik, že dnes má jeho geny na 20 milionů Asijců. Nikdo z nich by nepochopil, proč se má za usilovné vyplňování biblického pokynu Milujte se a množte se! stydět či se dokonce kvůli němu léčit.

Za oceánem to ale vidí jinak. V Chicagu časů starosty Antonína Čermáka by ještě česká přistěhovalkyně svou dceru varovala slovy: „Holka, toho chlapa si neber, je to děvkař a ochlasta!“ Dnes by už nejspíš musela korektně říct, že jde o muže stiženého nezvládnutelnou náklonností k alkoholu a hypersexuální poruchou.
Obojí to jsou údajně neduhy z větší části vrozené, tudíž hodné soustrasti a pomoci (ze zdravotního pojištění). Odsudek není na místě.

Z neřestí a výstřelků se stávají choroby. Po návykových látkách, počítačových hrách a sexu to bude přejídání. Pak třeba workholismus? A co nemírný sport, který přece také přináší omamné uspokojení a ničí tělo? Co upínání se na citové vztahy ke psům, kočkám či například komiksovým postavám? I to jsou přece poruchy. „Basic Instinct“ má smůlu – doktoři a právníci se na něm rozhodli vydělat. Americká psychiatrická asociace právě nyní rozhoduje jak závislost na sexu zařadit do svého manuálu duševních chorob (v režii a k veliké radosti výrobců farmaceutik i provozovatelů léčeben). Největším propagátorem nové „choroby“ se mimoděk loni stal právě Tiger Woods, který se z přílišné sexuality „léčil“ v zařízení Gentle Path v americkém Hattiesburgu. Prý v přepočtu za 40 000 Kč denně a údajně s nevalným výsledkem. Takový pacient, jenž se dá draze léčit (nikoli vyléčit) po desítky let, to je přece zdravotnický sen! (Na pacientky nezapomínáme – žen se však v této souvislosti opečovává desetkrát méně).
Jak se poznají takoví kohoutci snášející zlatá vejce? Podle amerických psychiatrů je to stejné jako u jiných duševních nemocí. „Nemocný jste od okamžiku, kdy sexuálními styky či masturbací strávíte tolik času, že vám to opakovaně způsobuje potíže v práci nebo osobním životě,“ tvrdí jejich definice.

Tak ja vam nevim pratele, stale si jeste pripadam jako zcela normalni zdravy jedinec, kteremu se to proste jen libi a na pohlavi mi zas az tak moc nezalezi tongue

Není tady

#83 27. 3. 2011 10:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Kráné dopoledne všem stolt
U nás svítí sluníčko stolt Tak jsem nakonec ten domeček skládala dvě hodiny :dumbom:je obrovskej, že jsem nevěděla,kam ho schovat, tak jsem ho nechala v obýváku. Marky se ráno probudila, už otravovala, že bude foukat svíčky a tak, ale jak viděla domeček, je nadšená.
Odpoledne bude nabitý, přijdou jí popřát babičky,děodvé,  teta wink
Jestli chcete mrknout, tady pár fotek z dneška po ránu http://mariedusickaprojekt365.blogspot. … -ranu.html

Není tady

#84 27. 3. 2011 10:57

morpheus
Babinet Klub
Web

Skoda, ze ja nemam tak pekny blog grater taky bych chtel holcicku a nemusela by byt ani blndynka.
Marky preju vse nej, kolikze uz ji je ? 4 ? No, tak to uz je velka slecna wink Doufam, ze budou dalsi fotky.

Není tady

#85 27. 3. 2011 11:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

děkuju Morfe pussa
Fotky budou další snad večer , snad neodpadnu, vždycky když maj dítka narozeniny, přepadne mě taková nostalgie, vzpomínka na ty roky. a tak. Marky se narodila v 19.50 , bylo to úterý a už letní čas. stolt

Není tady

#86 27. 3. 2011 11:32

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Dobre nedelni ranko berusky / kuzlatka ( komu je co vic sympaticke ) tak japa jste se vyspinkaly o hodinu mene ?
( Za Zenuu : A co ti je po tom Morfe ? ) Ba ne, dneske mozna bude mit lepsi naladu, nez mela pred tydnem, taxe nechame prekvapit.
tongue

Dobrej deeen vsem big_smile

Co je Ti po tom Morfe? lol

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#87 27. 3. 2011 11:41

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : lol

Není tady

#88 27. 3. 2011 12:07

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua :
At mas o cem premyslet, co tim chtel basnik rici,
je od meho nejoblibejesiho ! tongue

Já Te zboznuji jak nocni nebe v dali,
Ty velke mlceni, Ty vazo temna zaly,
tím víc Te miluji, cim vic mi unikas,
ozdobo noci mych, cim krutejsi se zdas,
kdyz kupis za sebou ty mile bez milosti,
delici ruce me a modre nesmirnosti.
Ja v stalych vypadech se plazim za Tebou,
tak jako k mrtvole se plazi cervi tmou,
a vzyvam i ten chlad, Ty stvurna urkutnice,
pro ktery líbis se mi, jeste vice.

... visslavisslavisslavissla

Není tady

#89 27. 3. 2011 12:31

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Zenua :
At mas o cem premyslet,  co tim chtel basnik rici,
je od meho nejoblibejesiho ! tongue

Premyslet? va Nac a proc bych mela?  tongue

Není tady

#90 27. 3. 2011 12:37

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenuo, Ty vazne vubec nejsi akcni sad

Není tady

#91 27. 3. 2011 12:39

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Zenuo, Ty vazne vubec nejsi akcni sad

Morphiku,z Tveho pohledu? smile

Není tady

#92 27. 3. 2011 12:48

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : No jasne ze z meho, jineho pohled neznam prece smile

Není tady

#93 27. 3. 2011 13:00

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

..... jineho pohled neznam prece smile

Ale nahlednout do nej lze.  smile

Není tady

#94 27. 3. 2011 15:23

morpheus
Babinet Klub
Web

Brutalni rozhovor se spolubydkou, mam asyk tak 1000 zmeskanych hovoru od stredy, tak ji volam co chce holka tongue

Ja : Nazdar. tak co si potrebovala ?
Ona : Strasne mi chybas grater
Ja : Ty mne nie. Tak co si potrebovala ?
Ona : Nic, preco by som stale mala nieco potrebovat ? A ano, potrebovala som sa spytat, ako sa mas.
Ja : Mam sa skvelo, jak vidis, nepisem, nedviham telefony, mam sa vyborne ! tummenupp
Ona : A co mas nove ?
Ja : ( ticho )
Ona : Si tam ? Tak co mas nove Morfik moj milovany ? Lubim Ta.
Ja : Filcky...a macky neviem, este som ich neprezeral...vissla
Ona : ( ticho v telefonu )
Ja : Si tam ?
Ona : Morfisko !!! To snad nemyslis vazne !!! Povedz, ze to nieje pravda ?
Ja : Vies, vravi sa, ze kto nefuc...kto nepomiloval ciganku, nieje chlap tongue
Ona : ( ticho v telefonu )
Ja : Si tam ?
Ona : To snad.. nemyslis vazne toto co mi teraz hovoris ! Niekolkokrat som Ti vravela, ze si nemas domov tahat stet.ky, asi som to nevravela dostatocne dorazne a dostatocne nahlas ! Vravela som Ti to ???
Ja : Nevjeeeem... big_smile Sa necerti, ne ? Nepoznas srandu, kuwa ? tongue
Öna : Nie, nepoznam ! Trochu blba sranda !!! sad
Ja : ( ticho )
Ona : Strasne mi chybas, co mas nove ...?
Ja : Filcky ...

Tak ja vam nevim pratele lol

Upravil(a) morpheus (27. 3. 2011 15:26)

Není tady

#95 27. 3. 2011 17:34

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Hele japa vlastne dopadl ten inkoustovej test Morphisko?

Není tady

#96 27. 3. 2011 17:53

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : lol No japa, japa lol Zatim nijak, mam tu petihvezdickovou pablbovinu na botniku, jak mi ji exa vyndala z krabicky, ale zatim se mi do toho nechtelo smile Ale jo, pokus udelam a zverenim na Babi, mozna aj fotku ( jsem zvedav, zda najdu i takovou peknou obet v bilych dzinach, jako v te reklame, co si prelozi nozicku pres nozicku a pak se otoci na vyfoceni, jakozto dukazneho materialu ) jsem prece nejaky vedec, no ne ?? tummenupp Jo, nalakam ji na sbirku motylu, ale predtim budu muset nabiflovat latinske nazvy cehokoli, ona to nepozna a slibim jo, ale vazne jen slibim, bo exa by to poznala, ze dostane za ochotu cele baleni petihvezdickove zcela zadarmo, ale jaxe z toho vykecam, to zatim netusim hmm

Není tady

#97 27. 3. 2011 18:17

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

lol  A tak tobe se nechtelo rikas? No je hrozny fakt,mluvis o testu a skutek utek a ja se tolik tesila na vysledek. tongue 
Jo a mam napad ,co kdyby jsi to byl Ty sam kdo si natahne ty bily driny a zhouplne nozku pres nozku ? big_smile

Není tady

#98 27. 3. 2011 18:41

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : Ale jo, jasne ze bych moh. Jenze ja nemam bile dziny, upnute, ale volne bile letni kalhoty, ja nevim, oni to zkousely na tech dzinach, asyk by mely byt takove, jako v reklame. Nebo mozna jeste pockam a jak budou ty jedny co nosim na koncerty uplne znicene, hodim je do chloru, necham vybelit a zkusim, ano ? smile No, ale to se mozna jeste nacekas hmm
Ja neco vymyslim. Ted mi napada jeste Exa, ta jeste na tu fotku docela ujde, ale ona by do tech mych blbosti nesla, asyk.. znam ji, ona je prilis vazna, jsem se divil, ze mi VUBEC!!! tu vlozku dala ! Na pokusy a jeste mi rika a neznicit ji, jinak ! sad lol

Není tady

#99 27. 3. 2011 19:19

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Morphe to je moc dobre ze nemas bile upnute dziny:)By to asi vypadalo zvlastne big_smile

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#100 27. 3. 2011 19:25

morpheus
Babinet Klub
Web

Juuu, ahojky Element ! pussa Rad Te vidim, jaky jsi mela den ?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí