|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Sokovala me Dusicka s tim, ze Morfovi ze UZ ZACINA vracet to, co vysila !
Paneboze... to je vazne dobry
Ona jeste nevi, ze Morfovi se to vraci uz od zacatku stvoreni, ale to ji zrejme uniklo, pac necte prispevky duchovnich bytosti pozorne ! 
Není tady
morpheus napsal(a):
Sokovala me Zenua, ze NEVI, kdy je muj prispevek PRAVDA a kdy jen FIKCE
Je po me pratele !

A me vubec nesokuje ze kolombo nevi ,co je skutecne a co je fikce. 

Není tady
Vis to jiste ? Jsi o tom na 100% presvedcena ze je to tak, jak pises ? 
Není tady
morpheus napsal(a):
Vis to jiste ? Jsi o tom na 100% presvedcena ze je to tak, jak pises ?

No tak jinak,specielne pro Tebe zopakuju= vim naprosto vsechno to zaprve 
a za druhe muzu si myslet naprosto cokoliv jako Ty a vsichni ostatni. 
Není tady
Zenua : Nikdo nevi vsechno
Dokonce ani Morf, ktery se sam povazuje za nejvyssi duchovni bytost ve vesmiru
Tak mi to vysvetli, jak je to mozne u Tebe ? 
A ted jeste jedna vec : Kdyz vis naprosto vsechno, proc se uzivatelu na BBN ptas ? ( davas otazniky na konci vet, otaznik neni jen tak nejaky paznak, ale ukoncuje tazaci vetu ) Pouziju Tve oblibene : To neni otazka 
Není tady

morpheus napsal(a):
...Vite jak se pozna, ze kočka ma plny kočičí WC ? Mno, ze napriklad ze nachazite po byte hromadky kociciho trusu a vsude nab*ito, jako kdyby sedely do rana v baru a chlastaly ten jejich oblibeny "whiskas and sodas"
Hele, moja Mura, kdyz se ji, slecince, zdalo, ze ma plne WC, (byl to takovy vuzovy lavorek s parfemovanou podestylkou), lavorek odsunula od zdi a prevratila. Pote sla k pytlu s cistou podestylkou - mela to tesne vedle sebe, pac to fakt hezky voni a provoni cely byt - zhodila aj pytel a zacla tu cistou packou vyhrnovat. No ja myslim, ze kdyby mela ruce, vymenovala by si to sama dle libosti...
Není tady
morpheus napsal(a):
Sokovala me Dusicka s tim, ze Morfovi ze UZ ZACINA vracet to, co vysila !
Paneboze... to je vazne dobry
Ona jeste nevi, ze Morfovi se to vraci uz od zacatku stvoreni, ale to ji zrejme uniklo, pac necte prispevky duchovnich bytosti pozorne !
myslela jsem za bláboly, ne všeobecně
Není tady
Viktoria : Nazdarek
Jeste mas Murecku Tvoji krasnou, so zalejzala do der a bala se mi ?
Ale ktere chudak zviratko by se nebalo Morfa, ze ? Straci se podivat a je vsem ( zviratkum ) jasne s kym maji co do cineni 
Není tady

morpheus napsal(a):
Viktoria : Nazdarek
Jeste mas Murecku Tvoji krasnou, so zalejzala do der a bala se mi ?
Ale ktere chudak zviratko by se nebalo Morfa, ze ? Straci se podivat a je vsem ( zviratkum ) jasne s kym maji co do cineni
Nemam. Kdyz jsem se stehovala sem, Muru jsem odstehovala k J. Ona sama se dle sveho uvazeni odstehovala k jeho sousedum, a J. jsem ja odstehovala do Humpolca. Ted jsou vsichni stastni... a ja se jdu odstehovat do kuchyne ke svemu "remoskovanemu" kureti. Preji dobrou chut vam vsem. Kolik je hodin, kurnik? Dnes se tusim menil cas... 
Není tady
Viktoria : Az vnoci se meni cas. Ja vsak mam hodiny prestavene uz od stredy, bo spolubydla neni doma
Jistota je jistota
Akorat v pocitaci ne-e, protoze to mam nastaveno na jeden server a ten to preklopi sam. Chudak Murecka, mel jsem si ji vzit xobe
Ona by se nedala a ty moje potvory by ji urcite neublizili ( teda asyk ).
Ty mas k obedu cele kure ?
Ja napriklad cele kure nejim. Jim jen dolni cast nozicek a kridylka, zbytek mi nechutna, takze si nekupuju cele kuratko, jen nabalene v krabickach nozicky a kridla, ted je ale 40-ti denni pust, takze nic nejim, snazim se byt hodny, s nikym se nehadm, dokonce ani s uzivateli Babinetu .P a cekam na vzpominku na zmrtvychvstani naseho Pana Jezise Krista
To je co ? A jestlipak i Ty, jako spravna krestanka drzis pust a to kuratko das tem, kteri to vic potrebuji, napriklad svemu skoromanzelovi ? Ja mam na vikend jen 8 rohlicku a 1 L mleka z automatu, teda uz jen 0.5 L pac jsem 0.5 L upil na zastavce tramvaje s jednou holcinou 
Není tady

O udrzovani pustu v dnesni dobe v Bibli nic neni.
Nemam cele kure. Pekla jsem ho v remosce pro nas vsechny, z remosky je kure nejnamatejsi (=nejňamatější). A Mure je tam dobre, kdyz jsem tam jeste pred ctyrmi mesici chodivala, obcas jsem ju videla na sousedovic balkone, maji tam jeste psa, byli na tom balkonku (rodinny domek, vis?) oba dva, kdyz jsem na nu volala, ten pes na mne rval a zrejme ju ochranoval, a ona se jaksi nesmele podivala, dlouze, rovnou do oci, a pak utekla dovnitr...
Je vyzrana, a ty zlaty oci ma porad nadherny. Akorat ju uz nikdy neuvidim, no...
Není tady
Tak pokud je ji dobre, tak je to OKI. Zebych si dal taky maso ? Kuwa ... Docela bych si ho dal, jenze vis co se pise...nezabijes - a to zanemna ani mouchu 
Tak a ted doufam, ze to pochnapes po svem, jako vsichni uzivatele babinetu a vezmes to jako popichnuti
Vim velmi dobre, co se pise v Bibli, ale taky vim, co se pise v textech, ktere nebyli zaneseny do Bible a tam se pise ze sam velky Jesis rekl, ze neni dobre jist maso a dokonce ( pry ) byl vegetarian !
A co vic, sam doporucuje na leceni ruznych neduhu, nekolikadenni pust, ale uplny, jen vodu, aby se telo vycistilo a ja to tak proste delavam. jezis byl vychovavany, udajne mezi esejcema a ti nejedli maso, ale nehadam se, bo jsem tam sice v te dobe byl, ale nepamatuju si to 
Není tady
( prý ) 
Upravil(a) dusička (26. 3. 2011 14:34)
Není tady
No vazne ! Chytrolini, co se vyrojili v ceskoslovensku po revoluci tvrdi, ze vegetarianem byl. Jenze ja jim neverim, po revoluci vzniklo spousta novych nabozenstev, spousta novych pokrokovych myslenek, napriklad ze existuje karma, ze co co vysilame, to se nam vraci, atd... pamatuju si, ze za 1. i 2. valky pak az do sametove revoluce nic takoveho nebylo 
Není tady
pamatuju si, ze za 1. i 2. valky pak az do sametove revoluce nic takoveho nebylo
O tomhle si myslím svoje
Za totáče u nás na severu Čech ani lidi nechodili do kostela, ve školách zmizel předmět náboženství. Nesměli se nosit kříže 
Jen Ti povím, nic nového světoborného se neobjevilo po revoluci. To že může existovat karma už věděli třeba i babky kořenářky před sto lety (možná) 
Nové pokrokové myšlenky? A jaké např.? Jo po druhé světové možná pětiletky, nebo se Sovětským svazem na věcné časy?
A to co vysíláme, to se nám vrátí, je také stará myšlenka - např. Jak Ty na mě, tak já na Tebe
a další a další rčení zachovaných po našich babičkách, prababičkách 
Není tady
morpheus napsal(a):
Zenua : Nikdo nevi vsechno
Dokonce ani Morf, ktery se sam povazuje za nejvyssi duchovni bytost ve vesmiru
Tak mi to vysvetli, jak je to mozne u Tebe ?
A ted jeste jedna vec : Kdyz vis naprosto vsechno, proc se uzivatelu na BBN ptas ? ( davas otazniky na konci vet, otaznik neni jen tak nejaky paznak, ale ukoncuje tazaci vetu ) Pouziju Tve oblibene : To neni otazka
Morphi,no japak by ne? To vis ze nekdo vi vsechno a tou jsem ja,pac jsem ..... (?) Si dopln sam. 
To je fajn ze se me neptas a ze vis proc. 
Není tady
Zenua : Ty jsi samotna prapodstata ???
No ne ! Ted si delas legraci, vid ? nebo ja jsem neuhodnul ?
Není tady
Holki, pojdme vymyslet nejakou peknou kolektivni hru at se tu nenatahujeme kvuli pikačovinam
Mate nejake navrhy, nebo to budu muset opet vymyslet ja ?
Není tady
morpheus napsal(a):
.....nebo ja jsem neuhodnul ?
Se neptas....jo jo vim. 
Není tady
Zenua : Ted jsem se nahodou ptal
Vsak tam bylo otazniku, jak ... ( nakadeno )
tak jak to je s Tebou ? Jsi ta prapodstata a zivotni energie, ktera prostupuje vsim a vnima jejich pocity i myslenky ? Teda ted jsem asyk placnul peknou blbost, pac zrejme nic takoveho neexistuje - u cloveka myslim.
Jo a vymyslel jsem hru, ale musite mi ji schvalit, zda by jste do toho sly. Sibeničku 
Není tady
No tak jinak kamarade.
Proste si to nejdriv ujasni zda se ptas a nebo se neptas. 
Jo a k tomu si pripocitej skutecnost,ze pak je to take i ma vec zda na Tve otazky ci "otazky" (to znamena :Tve ptani-neptani) odpovim ci neodpovim. 
Není tady
Zenua : No vidis, jak jsme si to hezky vysvetlili, Prapodstato 
Není tady
Holki, tak chcete nekdo hrat tu subenici ? Mam ji kreslit nebo se na to mam vyflaknout ? Nebo mate jine napady ? Uz aby tu byla Element, bo s vama je tu jak na pohrbu 
Není tady
A jak ji chceš hrát?
Není tady