Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 25. 3. 2011 18:17

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo VII

Vazene damy, panove, drazi pratele, uvitam nove sokujici udalosti. Pokud jste dostatecne vnimavi jedinci, spatrite veci, nad kteryma se rozum zastavuje va

Do meho skromneho chlivecku zvu vsechny pratele i nepratele, je zde dovoleno vse, pokud se ovsem budeme drzet pravidel Babinetu. Nesnesu zde jakekoli napadani a urazeni, to rikam radeji hned na uvod, aby se pak nekteri jedinci nemohli vymlouvat, ze to neslyseli, takze i Vy tam v zadnich lavicich, doufam, ze bylo dostatecne slyset big_smile Neslysim !.. to melo byt jakoze ano ? Dekuji tongue

S diky a pranim krasneho vecera

=Morph=

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#2 25. 3. 2011 18:20

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo VII

Ju - nový chlívek
ještě Erem - nezapomen na to, že dětí máš, bohužel, s hovadem. Vím, že za to nikdo nemůže, že když jste spolu začínali,nikdo neviděl do budoucna. Morfe - to jen, že psal Morf , o prarodičích, o otci. Ale vždyt i Tvůj syn má jejich krev. Dcera taky.
Jak Ty se zachováš, když Tvůj syn se ožení, rozvede a nebude platit alimenty? Jak se zachováš jako babička?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#3 25. 3. 2011 18:24

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Jak Ty se zachováš, když Tvůj syn se ožení, rozvede a nebude platit alimenty? Jak se zachováš jako babička?

Jako dedecek se zachovam slusne ( ciste hypoteticky ) a jsou dve varianty :
- Syna jsem vychoval spolecne s manzelkou, klasicka radostna kompletni rodina a on nemuze splacet, protoze je povezme nemocny, nebo je tam jiny duvod ale ne nemakacenko, pac bychom ho vychovali dobre a budu platit ja s babickou ( pokud bude moci )
- Syna vychovala jeho matka, samozivitelka, ja se synem neprisel od malinka do styku, pac mi ho povezme odeprela, bude to holt muset spadnout na babicku.
To je vcelku dobre ze ?

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#4 25. 3. 2011 18:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Morfe - můžeš se snažit ve výchově sebe líp, ale nikdy nevíš, jaký syn bude jako dospělý.

Není tady

#5 25. 3. 2011 18:41

morpheus
Babinet Klub
Web

Dusicka : To je pravda, ale na techto dvou bodech to nic nemeni. Pouze za techto okolnosti bych do toho sel / nesel.

Upravil(a) morpheus (25. 3. 2011 18:42)

Není tady

#6 25. 3. 2011 18:42

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Morfe, sedmicku (VII), osmicku, desitku atd. tady mela tusim jenom Pan.
Ses fakt dobrej!!! godlike

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#7 25. 3. 2011 19:01

morpheus
Babinet Klub
Web

Viktoria : Oooo, dekuji Ti krasna vilo. Ale aby mi nenaprselo do nosiku tongue Pan to mela ale o necem jinem, verim, ze jeji chlivek byl prospesny. Nicmene, kdyz se nad tim zamyslim, nase vzajemne legracky - ach jen kdyby bylo vic lidu se smyslem pro humor big_smile - jsou zivotne dulezite, pac ja sam si denne smichem prodluzuju zivot minimalne o 2 hodiny / 24 hodin, takze moji mili, pokud mi neprejede tramway tak tu budu do cca 128 let tongue

Upravil(a) morpheus (25. 3. 2011 19:01)

Není tady

#8 25. 3. 2011 19:06

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Ju - nový chlívek
ještě Erem - nezapomen na to, že dětí máš, bohužel, s hovadem. Vím, že za to nikdo nemůže, že když jste spolu začínali,nikdo neviděl do budoucna. Morfe - to jen, že psal Morf , o prarodičích, o otci. Ale vždyt i Tvůj syn má jejich krev. Dcera taky.

Dusicko rozhodne ho nebudu chranit,to,uz jsem synovi rekla drive.Sama jsem si to prozila tak nebudu nadavat mladej jaka je to bestie.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#9 25. 3. 2011 19:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Dluží je tvé dceři její prarodiče? erem erem. Co vysíláš, to se ti vrátí.
Chovala ses vždycky slušně k tchánovi a ke tchýni? Copak ani tady nevidíš, že co vysíláš, UŽ TEĎ se ti vrací?
Kdo do tebe kamenem, ty do něj kamenolomem?

Ano ja se k nim chovala vzdycky slusne.Ale jak bylo neco proti jejich synovi od tchyne jsem si vyslechla pekny slovnik.Dokud manzelstvi klapalo bylo vse Ok jakmile se rozpadlo nestacila jsem zirat.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#10 25. 3. 2011 19:12

morpheus
Babinet Klub
Web

Erem ja bych sel tvrde do nich smile Maji synecka neplatice, tak at se s tim nejak vyrovnaji a v rodine si to pak srovnaji mezi sebou jak chteji, no ni ?

Není tady

#11 25. 3. 2011 19:17

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Erem - stejně je neuvidíš, nikdy, chápeš to? Nikdy .
Osobně - neměla bych na to handrkování.

Jenomze,uz drive jsem jsem z nej tech 60 tisic dostala.Stacil rozsudek s podminkou.Neustaly vyslech jeho matky na kriminalce,az to jeho maminka zacala platit a pak platil on.Jeste zkusim co pujde.Vim,ze s nej ty penize nedostanu,ale s jeho rodice,aby zachranili synacka od kriminalu snad udelaji neco.Dcera trestni oznameni pry poda.

Není tady

#12 25. 3. 2011 21:53

morpheus
Babinet Klub
Web

Kdyz to v manzelstvi neklape, je chyba na obou stranach:
Na strane zeny i na strane tchyne.
Boze to je hlaska jak svina lol

Není tady

#13 26. 3. 2011 8:06

morpheus
Babinet Klub
Web

Kocky me vzbudily rano v sedm hodin, pac chtely nazrat. Rikam si, tak jo Morfe, jdeme na to, protoze nedaji pokoj, dokud nebudou mit plne misky.
Vite jak se pozna, ze kočka ma plny kočičí WC ? Mno, ze napriklad ze nachazite po byte hromadky kociciho trusu a vsude nab*ito, jako kdyby sedely do rana v baru a chlastaly ten jejich oblibeny "whiskas and sodas" big_smile

Není tady

#14 26. 3. 2011 8:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Erem - takže když nebude platit Tvůj syn na svoje děti alimenty, přidáš svým vnoučatům něco?
(ne že bych TI to přála, jen mě zajímá odpověd. Třeba Tvůj kluk bude ok)

Není tady

#15 26. 3. 2011 8:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

šokovalo mě, že můj mladší syn vstával už v osm hodin a šel za kamarádem. dumbom JIndy spí do oběda.
Marky mě probudila v šest, takže už si sama poposunula čas, takže zítra bude vstávat normálně jako vždy v sedm

Není tady

#16 26. 3. 2011 9:00

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Erem - takže když nebude platit Tvůj syn na svoje děti alimenty, přidáš svým vnoučatům něco?

Budu se snazit,aby to platil syn i za cenu,ze si za to pujde sednout.Ja nechci,aby to platila pritelova matka,ale chci,aby konecne donutila sveho syna platit a ne mu rikat,at se postaram sama a muj pritel.To,ze ji reknu o penize bude pouze psychicky natlak,aby konecne se zacalo neco dit a jeji syn to zaplatil.
Dusicko,tobe,az tvuj manzel prestane platit na deti a budes v tom vsem sama tak teprve pochopis.

Upravil(a) eremuruss (26. 3. 2011 9:04)

Není tady

#17 26. 3. 2011 9:06

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Erem - můj chlap rok nemaká, a neviděla jsem od něho nic. Ted už se to dostalo do situace, v pondělí jdem k soudu - kvůli výživnému. Já vím, je to pakec takhle se soudit, ale ke tchyni bych nešla. Prostě nešla, ona za svého syna nemůže. Takže živořím no tillfreds

Erem - takže svým vnoučatům nepřidáš?

Upravil(a) dusička (26. 3. 2011 9:07)

Není tady

#18 26. 3. 2011 9:21

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

dusička napsal(a):

A co by jsi dělala ty, kdyby tvůj syn neplatil na své děti? Tiše by jsi přihlížela?

Není tady

#19 26. 3. 2011 9:24

morpheus
Babinet Klub
Web

Juuu, nazdarek Aprill smile To jsou k nam hosti podivejme se tongue Vitam Te ! big_smile

Není tady

#20 26. 3. 2011 9:26

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Juuu, nazdarek Aprill smile To jsou k nam hosti podivejme se tongue Vitam Te ! big_smile

Děkuji za přivítání !

Není tady

#21 26. 3. 2011 9:28

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

dusička napsal(a):

A co by jsi dělala ty, kdyby tvůj syn neplatil na své děti? Tiše by jsi přihlížela?

Ne, já jsem možná tak hloupá, ale přiznávám se na rovinu, že bych platila za něho, protože bych si říkala, že jsem někde udělala chybu ve výchově, že se chová tak nezodpovědně dumbom vždyt by to byli moje vnoučata.

Není tady

#22 26. 3. 2011 9:30

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Můj názor je, že to ta ženská "nechá být" a táhne to všechno sama, tak když pominu to, že tím nechá okrádat svoje děti jejich vlastním otcem, tak tím hlavně ukáže, že to těm neplatícím tatínkům projde, takže na to dál vesele kašlou. A co mi pomůže hrdost, když pak nemám děcku ani na to, co potřebuje a budu s ním živořit. Tím spíš, když budu vidět, že babička tchýně je třeba "ve vatě", na vnoučata taky vesele prdí, ale co, však to nejsou její děti, tak ať se stará matka.  Sama za sebe, kdyby můj syn se takhle zachoval, v což doufám, že se nikdy nestane, tak bych na svoje vnouče přispívala já, co bych mohla. protože když už by byl můj syn nepodarek, tak proč by tím mělo trpět moje vnouče, to za to nemůže.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#23 26. 3. 2011 9:31

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

aprill napsal(a):

dusička napsal(a):

Ne, já jsem možná tak hloupá, ale přiznávám se na rovinu, že bych platila za něho, protože bych si říkala, že jsem někde udělala chybu ve výchově, že se chová tak nezodpovědně dumbom vždyt by to byli moje vnoučata.

Taky bych zaplatila když bych věděla, že nemá peníze, je bezpráce a usilovně novou práci hledá, ale v případě, že by neplatil, protože nechce, tak bych našla páky jak ho donutit výživné hradit!

Není tady

#24 26. 3. 2011 9:37

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud ty páky najdeš. Když ne, co naděláš, buď to hodíš za hlavu s tím, že se vykašleš na vlastní vnouče nebo na ně budeš přispívat. Jak říkám, to děcko za to nemůže a nevidím důvod, proč by tím měla trpět. Jenže pokud Eremina tchyně nechce na vnučku přispívat dobrovolně, výhružkama ji sotva donutí.
Já jsem jen v šoku vždycky, když tohle vidím. Naštěstí jsem tohle nikdy řešit nemusela. BM platí slušně a pravidelně a tchýňka klukům taky ledacos koupí a zaplatí. Já to vítám s povděkem, protože její povinnost to není a jsem za to vděčná. Spoustu bych si toho bez slušných alimentů a tchýňčiny pmoci nemohla dovolit.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#25 26. 3. 2011 11:37

morpheus
Babinet Klub
Web

Sokovala me Zenua, ze NEVI, kdy je muj prispevek PRAVDA a kdy jen FIKCE wink Je po me pratele ! lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí