6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, ji delí dobu plánujeme dovolenou do Izraele. Je to určitě trochu jiná země ne státy kolem naí zemičky. Rádi bychom získali co nejvíce zajímavých rad, nápadů a informací ne se tam vydáme. Chtěli bychom předevím zájezd poznávací,proto e je tam spoustu památných míst. Byl prosím někdo v této zemi a bude ochotem uvést pár přínosných informací. Zajímá např. ubytování , kterou CK zvolit,dá se domluvit na tritích anglicky atd. Předem Vám díky za rady. Anna
Není tady
Byla jsem na poznávačce v Izraeli a Jordánsku minulý rok v červnu.
S Eximtours.
Kdy tak se ptej, co tě zajímá, je toho tolik, a taky, já miluji Izrael, kdybych začala psát, jsem k nezastavení.
Anglicky se vude v pohodě domluvíte. Ubytování super, v hezkých hotelích, jídlo prima. Byla jsem moc spokojená. Do Izraele pojedu znovu, kdy se zadaří.
Upravil(a) majkafa (24. 3. 2011 19:09)
Anglicky se vude v pohodě domluvíte. Ubytování super, v hezkých hotelích, jídlo prima. Byla jsem moc spokojená. Do Izraele pojedu znovu, kdy se zadaří.
Není tady
Minulý rok jsem navtívil Izrael. A byl to úasný výlet. Pěkné jídlo a památky.
lenny face
Není tady
V únoru jedu do Jeruzaléma potřetí.S baůkem, zalevno. Učarovalo mně toto město, hlavně čtvrt Mea earim, tam proiju aspoň 2 odpoledne.
Upravil(a) vera (11. 11. 2019 6:38)
Není tady