29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jeňo kde jsi byl tak dlouho???
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Na Facebooku
![]()
Musím se přiznat, že mám taky založený FB na smyšlené jméno a moc dobře se bavím!
Není tady
aprill napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Na Facebooku
![]()
Musím se přiznat, že mám taky založený FB na smyšlené jméno a moc dobře se bavím!
No jistě, to je stejný jako kdyby někdo nadával že na internetu je to jen samý po_rno protože má v záložkách jen samý po_rnostránky a nekliká na nic jinýho
Ono je to s odmítáním Facebooku podobný jako když někdo ve společnosti nahlas prohlašuje že sleduje výhradně ČT2 a úplně nejradši přenos čínské opery v originále
Upravil(a) Jeňýk (1. 4. 2011 17:44)
Není tady
Na FB mám asi takový profil, jako ten tady. - A necítím nejmenší potřebu dávat na FB své skutečné jméno a další údaje.....
Zakládal jsem si ho, abych mohl nakouknout na FB profil svých dětí... A vůbec nemám radost z toho, že tam mají nějakých 200-300 tzv. přátel....
Studují - a tak mám za to, že by se měli věnovat jiným věcem, než pilování svého FB-profilu...
Upravil(a) Vachu (6. 4. 2011 16:48)
Není tady
Tak já jsem na FB profil měla. Jednou jsem si ho tam založila, když o tom všichni kolem "básnili" a já se zrovna nudila. Zezačátku mě neoslovil, ale pak jsem na něj začala chodit docela často. Je fakt, že tam potkáte spoustu známých, které jste třeba x let neviděli. Víte jak se mají a co dělají.
Bohužel ... nebo spíš naštěstí....jsem jednoho dne přišla na to, kolik času mi tenhle portál zabírá a že se na něm stávám zavislou. Taky mi svým způsobem začal zasahovat do soukromí. Takže jsem ho jednoho dne zrušila. A ani mi to nechybí.
Je mi 29...takže jsem asi u většiny lidí mimo, ale vůbec mi to nevadí
Není tady
A víte že ani nevím, jak se s fejsbůkem pracuje? Je mi málo přes 40 a nikdy by mne nenapadlo nafotit svou rodinu a vyvěsit to na internet. A svěřovat se celému světu kdo jsem a co dělám. Nechybí mi to.Já myslím, že si tady v diskuzích pěkně pokecáme, ve vší slušnosti a v anonymitě.
Není tady
Tak na Fejsbůku být "nemusím", ale chci Mám to asi podobně, jak Jeňýk, páč tenhle způsob komunikace beru s naprostou rezervou a mimochodem se skvěle bavím, když si prohlížím ty mladé Pipinky, jak špulí všelijak hubu do vlastního digifoťáku či mobilu a cpou před hledáček vycpaný prsa "alá PushUp" aby tím ještě zčerstva potapetovaly hlavní stránku
Myslím, že i v reálu inteligentní jedinec se na Fejsu pod rouškou anonymity umí odvázat, neinteligentní pako se odváže i pod vlastním příjmením domnívajíc se, že internet je anonymita sama. Přiznávám, že mě vyhovuje mít "přátele" tímto stylem - když chci, tak je vypnu, což v realu je někdy těžký nasáčkovanou nezvanou návštěvu vykopat....
A mimochodem, je zcela jedno, zda se ztrácí drahocenný čas na FB nebo na BB
Není tady
Já jsem tam byla "dána" pod přezdívkou. Ale jo, vím o tom, nevadilo mi to, mrknu občas na fotky, kdo tam co dá. Já jsem k takovému vyspělému kroku nedošla, ani věru nevím proč bych měla. Zajímá mě pár známých a rodina. Aktuality.
Taky mě brácha navedl, že tam je nejvíce informací o našich harantech a doložil to čerstvou zprávou, která naše blondýna má aktuálně depresi a která stěžuje na nezájem jistého soupuber´táka .
Takže tam se vážně dozvím hodně přiopitomělých informací tohoto druhu, ale lze z toho i něco vyvodit.
Jinak mě to nezajímá, podívám se tam tak 2x měsíčně. Zpočátku mi byl fb až protivný. Napsala bych to, co Tomka. Bylo to celé pro mě nepochopitelné (stále je), nechápala (a to trvá)) proč se odněkud vynořují hloupé otázky, co se komu líbí či ne..atd. Taky netuším, kde by se text psaného objevil.
Haranti - ovšem - jsou ve svém živlu. Bohužel tam tráví víc času, než bych si přála.
Nicméně je mi naprosto jasné, že kdybych byla dnes náctiletá, budu dělat úplně to samé jako mlá´data kolem a budu si myslet o gerontech okolo, že jsou rigidní a jen závidí push-up dekolt s mým sexy výrazem
Takže spoléhám na to, že holky jsou natolik chytré a v reálu, že jim působení na této síti neublíží.
Není tady
Já myslím, žeje to jako se vším včetně babinetu - když to využíváš rozumně, je to fajn, když to neumíš rozumně využít, tak tam ztrácíš čas. Na FB mám hlavně kamarády z jiných zemí, které nemůžu každý pravidelně vídat - takhle alespoň zdálky vím, co se u nich děje, vyměníme si zprávu, kdybych neměla FB, píšeme si jinde - ale takhle je mám všechny pohromadě a může se dívat rovnou i na fotky. Taky tam často najdu nějaký zajímavý odkaz, protože tam mám kamarády, které do značné míry zajímá to, co mě - takže často pošlou link na nějaký článek, komentář k filmu, video a podobně, to je fajn.
Když si tam přidáte lidi, kteří vás v podstatě nezajímají, nebo je ani neznáte, tak z toho prostě nic nemáte, to je jasný. Stejně jako je rozdíl mezi tím slítnou babinet jednou, max. párkrát denně a výběrově reagovat na to, co mě zajímá, přečíst si reakce těch, kdo zajímají mě - nebo tady dřepět pořád, budovat si taky pomalu virtuální realitu a donekonečna se dohadovat o ničem aniž bych vůbec vnímala co mi říkají ostatní a chtěla se z toho něco dozvědět.
Není tady
Proč "musím" být na Facebooku?
Nerozumím otázce...
Kontakty s přáteli (i vzdálenějšími) se přece dají udržovat i jinak a pravděpodobně i s menším rizikem zneužití.
Není tady
Ronja napsal(a):
Já myslím, žeje to jako se vším včetně babinetu - když to využíváš rozumně, je to fajn, když to neumíš rozumně využít, tak tam ztrácíš čas. Na FB mám hlavně kamarády z jiných zemí, které nemůžu každý pravidelně vídat - takhle alespoň zdálky vím, co se u nich děje, vyměníme si zprávu, kdybych neměla FB, píšeme si jinde - ale takhle je mám všechny pohromadě a může se dívat rovnou i na fotky. Taky tam často najdu nějaký zajímavý odkaz, protože tam mám kamarády, které do značné míry zajímá to, co mě - takže často pošlou link na nějaký článek, komentář k filmu, video a podobně, to je fajn.
Když si tam přidáte lidi, kteří vás v podstatě nezajímají, nebo je ani neznáte, tak z toho prostě nic nemáte, to je jasný. Stejně jako je rozdíl mezi tím slítnou babinet jednou, max. párkrát denně a výběrově reagovat na to, co mě zajímá, přečíst si reakce těch, kdo zajímají mě - nebo tady dřepět pořád, budovat si taky pomalu virtuální realitu a donekonečna se dohadovat o ničem aniž bych vůbec vnímala co mi říkají ostatní a chtěla se z toho něco dozvědět.
"To se mi líbí."
Není tady