|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

majkafa napsal(a):
Jsem taky přesvědčena, že tohle nepíše 15-ti letá holčina.
Takže majkafo, dusičko a ostatní, kdo mi nevěří, že je mi 15. Nemám potřebu lhát o svém věku a něco si přibarvovat apod., napsala jsem svůj problém a čekala jsem, jestli by někdo neporadil, co dál, ale rozhodně jsem si nemyslela, že by se našel někdo, kdo by z něčeho obvinoval.
Není tady
Moniikoo,
kliiid
. Majkafa a ostatní mají problém, byla tu na babi jedna dívčina, spoustu holek vodila dlouhou dobu za nos, bylo v tom hodně emocí, zklamání a někteří se s tím bohužel nedokáží vyrovnat.
V principu je jedno, jestli je ti 15 nebo 30. V principu by ti měl ten, kdo se k tématu může vyjádřit, odpovědět a pokud si z nějakého důvodu myslí, že neříkáš pravdu, prostě nemusí psát vůbec nic a myslet si svoje.
To, že to někdo píše do diskuze, je jeho problém, ne tvůj.
Co ti já mohu poradit: vyber si nějakou metodu, která ti pomůže odstranit strach. Protože strach dokáže pořádně paralyzovat a zablokovat logiku i tvá přání.
Můžeš zkusit třeba EFT, rodinné konstelace, teď mě docela zaujala SRT a nebo mi napiš, pošlu ti nějaké odkazy na metodu RUŠ, která mi hodně pomohla.
Není tady

Tulipánka napsal(a):
Moniikoo,
kliiid. Majkafa a ostatní mají problém, byla tu na babi jedna dívčina, spoustu holek vodila dlouhou dobu za nos, bylo v tom hodně emocí, zklamání a někteří se s tím bohužel nedokáží vyrovnat.
V principu je jedno, jestli je ti 15 nebo 30. V principu by ti měl ten, kdo se k tématu může vyjádřit, odpovědět a pokud si z nějakého důvodu myslí, že neříkáš pravdu, prostě nemusí psát vůbec nic a myslet si svoje.
Co ti já mohu poradit: vyber si nějakou metodu, která ti pomůže odstranit strach. Protože strach dokáže pořádně paralyzovat a zablokovat logiku i tvá přání.
Můžeš zkusit třeba EFT, rodinné konstelace, teď mě docela zaujala SRT a nebo mi napiš, pošlu ti nějaké odkazy na metodu RUŠ, která mi hodně pomohla.
To přece ale neznamená, že si tu jedna dívka svůj příběh vymýšlela,že si to musím vymýšlet i já.
Taky si myslím, že když mě někdo bezdůvodně nevěří, tak ať radši nic nepíše.
Metodu EFT mám, dokonce jsem si stáhla i nějakou elektronickou knihu, ale moc takové metody nechápu. A byla bych ráda za ty odkazy.
Není tady
Moniko,
ne, neznamená to, že si musíš vymýšlet i ty. Ale lidé jsou tu teď nedůvěřiví a každou další "přezdívku" podrobují důkladné kritice. Ale s tím ty nic neuděláš, to je na nich-
Není tady

Tulip, jo jo, přesně tak.
Moniko, ber to tak, že tohle je virtuální svět. A lidé jednají na základě svých zkušeností, prožitků.... Někdo ti poradí, jiný se ti vysměje, další ti nebude věřit..... Neber si to tak. To, co pro tebe není přínosné tak přeskoč a vyber si to, co ti může pomoci. Nakonec všichni jednají jak nejlépe umí, to mi věř
.
Osobně bych se zaměřila na alternativní medicínu, pokud nepomáhá klasická. Ta už pomohla spoustě lidí. Mě osobně je jedno, zda je ti 15 nebo 30, držím ti palce, aby ses problému brzy zbavila. A za sebe jen říkám, že nejdříve vznikne problém v hlavě a pak v těle.... A člověk to vůbec nemusí vědět a je jedno, jestli je mu 15, 30 nebo 60. Držím palce
.
Není tady
Lvice napsal(a):
Moniko, ber to tak, že tohle je virtuální svět. A lidé jednají na základě svých zkušeností, prožitků.... Někdo ti poradí, jiný se ti vysměje, další ti nebude věřit..... Neber si to tak. To, co pro tebe není přínosné tak přeskoč a vyber si to, co ti může pomoci. Nakonec všichni jednají jak nejlépe umí, to mi věř.
Lvice : Presne tak, rikame tomu virtualno, ale presto se tu chovame ( ja ne teda ) jakoby nam tu mel nekdo snad "ublizit". Ja si pokazde pokladam otazku, jak to dokaze pres modem ? Natahne ruku ? Chytne me pod krkem a udusi ? Vytahne pistoli a zastreli ? 
Ublizit se da na netu slovne a to hodne moc. Plati to ale pro slabsi jedince, coz ale Morph rozhodne neni, a jelikoz Monika je jeste mladounka a potrebuje ochranit pred Majkafou a ji podobnymi, je tu Morph, ktery temto babam rovnez "slovne" napise, co si o nich mysli
Rovnovana musi byt, no ni ? 
S tou holcinou co blafovala : Je zajimave, kolik lidi se na to "chytlo" Kdybych to okomentoval, asi by me vyrazili z BBN a proto to delat nebudu, myslim si ol tom vsak svoje. Berete to tu vsechno vazne, ale tezko si to priznavate, jednou to pochnapete 
Monika : A Ty bud v klidu, klido - pido napis co Te trapi a do alternativky, jak pise Lvice klidne jdi, za to nic nedas, krome investovanych penez a casu. Vysledek je tak 50:50 jako se vsim. Kdyz nepomava medicina, nemas jinou moznost, me napriklad alternativka nepomohla, lekarka chtela na me zkouset akupunkturu, zazpivala mi cenu, zasmal jsem se jak svina, sel ke zname, nechal si napsxat kortikoidy a ziju do dneska. A vis proc ? Pac jsem sam nejlepsim lekarem, jakeho jsem kdy znal .P
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Moniikoo,
kliiid. Majkafa a ostatní mají problém, byla tu na babi jedna dívčina, spoustu holek vodila dlouhou dobu za nos, bylo v tom hodně emocí, zklamání a někteří se s tím bohužel nedokáží vyrovnat.
Myslis Kačku?
Není tady
Moniikoo: přesne tak, neber si tu vsechno osobne.Jsou to lidi kteri te neznaji a i kdyby Ti tech 15 nebylo tak jim do toho nic neni.Prisla si pro radu tak snad ji dostanes.Ja Ti poradit neumim, mozna v tom jak brat nektere lidi z babinetu s odstupem, protoze oni si stale jeste neuvedomily, ze na toto forum chodi lidi pro radu a ne k vyslechu nebo ke skritizovani...Hodne stesti 
Není tady
Právě že mně není jedno, když holčina má takový problémy. Napiš něco o rodičích , jak ty to řeší
Zajímalo by mě, jaktože Ti rodiče dovolili vzít třeba bramborák, toje i pro normální zdraví jedince dost maso - mastný jak svin.
Tady Ti nikdo neporadí bezplatný způsob, jak si psala o odborníka na výživu. Toho bych se chytla.
Není tady
elementgirl napsal(a):
Moniikoo: přesne tak, neber si tu vsechno osobne.Jsou to lidi kteri te neznaji a i kdyby Ti tech 15 nebylo tak jim do toho nic neni.Prisla si pro radu tak snad ji dostanes.Ja Ti poradit neumim, mozna v tom jak brat nektere lidi z babinetu s odstupem, protoze oni si stale jeste neuvedomily, ze na toto forum chodi lidi pro radu a ne k vyslechu nebo ke skritizovani...Hodne stesti
Chybi tu jen silne svetlo svitici primo do oci a bylo by to skutecne jako vyslech na policejni stanici 
Není tady
Ja bych poradil, ale bohuzel ( nebo mozna bohudik
) me tu nikdo neveri. Dulezity moment ve vyzive je zaradit jednou za 30 dnu 3-denni dietu, je to mozna dost nenormalni, kdyz ma chudak asi 9 kg pod vahu, ale 3 dny totalniho pustu, bez jidla, jen na vode, jeste nikoho nezabilo. Organismus se vyborne vycisti od svinstva, postupne potom najede na neco tekuteho, ne vsak mleko, spis ciste ovocne stavy, pote ovocne + zeleninove stavy a piskoty, postuple rohlik a vyvar, popr. nizkotucne mleko, pote jogurty a po tydnu uz bude jist normalne. A za mesic toto vsechno znova. To vidim jako docela dobry pokus, za ktera opravdu nic neda. Jidla je lepsi pripravit na vode a tuk, pokud tam byt musi, jako napriklad do mrkve, se prida az nakonec.
Není tady

Morphe, očistný půst je výborná věc, jenže u toho je dobré dát se do klidu, zklidnit tempo, více odpočívat. Já bych klidně ještě s vodou popíjela čisticí čaje, výborné jsou třeba od Janči. Mívají je i v lékárnách. No ale nevím, jestli je tohle reálný u 15 letý dívčiny...... Já jsem vydržela se postit jen jeden den, asi jsem moc rozežraná
.
No a kecáš
. Já ti věřím, ale ne ty pikačoviny, co tu plodíš
.
Není tady

Element, kauza Estel. Mě naštěstí minula, jako těhule jsem měla jiný starosti
.
Není tady

morpheus napsal(a):
Lvice napsal(a):
Moniko, ber to tak, že tohle je virtuální svět. A lidé jednají na základě svých zkušeností, prožitků.... Někdo ti poradí, jiný se ti vysměje, další ti nebude věřit..... Neber si to tak. To, co pro tebe není přínosné tak přeskoč a vyber si to, co ti může pomoci. Nakonec všichni jednají jak nejlépe umí, to mi věř.
Lvice : Presne tak, rikame tomu virtualno, ale presto se tu chovame ( ja ne teda ) jakoby nam tu mel nekdo snad "ublizit". Ja si pokazde pokladam otazku, jak to dokaze pres modem ? Natahne ruku ? Chytne me pod krkem a udusi ? Vytahne pistoli a zastreli ?
Ublizit se da na netu slovne a to hodne moc. Plati to ale pro slabsi jedince, coz ale Morph rozhodne neni, a jelikoz Monika je jeste mladounka a potrebuje ochranit pred Majkafou a ji podobnymi, je tu Morph, ktery temto babam rovnez "slovne" napise, co si o nich mysliRovnovana musi byt, no ni ?
S tou holcinou co blafovala : Je zajimave, kolik lidi se na to "chytlo" Kdybych to okomentoval, asi by me vyrazili z BBN a proto to delat nebudu, myslim si ol tom vsak svoje. Berete to tu vsechno vazne, ale tezko si to priznavate, jednou to pochnapete
Monika : A Ty bud v klidu, klido - pido napis co Te trapi a do alternativky, jak pise Lvice klidne jdi, za to nic nedas, krome investovanych penez a casu. Vysledek je tak 50:50 jako se vsim. Kdyz nepomava medicina, nemas jinou moznost, me napriklad alternativka nepomohla, lekarka chtela na me zkouset akupunkturu, zazpivala mi cenu, zasmal jsem se jak svina, sel ke zname, nechal si napsxat kortikoidy a ziju do dneska. A vis proc ? Pac jsem sam nejlepsim lekarem, jakeho jsem kdy znal .P
Já se ale moc o alternativní medicínu nezajímám, skoro nic o ní nevím. A jít někam na akupresuru apod.., tak na to bych nemněla peníze.
Není tady
Lvice napsal(a):
Morphe, očistný půst je výborná věc, jenže u toho je dobré dát se do klidu, zklidnit tempo, více odpočívat. Já bych klidně ještě s vodou popíjela čisticí čaje, výborné jsou třeba od Janči. Mívají je i v lékárnách. No ale nevím, jestli je tohle reálný u 15 letý dívčiny...... Já jsem vydržela se postit jen jeden den, asi jsem moc rozežraná
.
No a kecáš. Já ti věřím, ale ne ty pikačoviny, co tu plodíš
.
Jo, moje pikacoviny jsou dost viditelne 
Jinak ocistne caje, kazdopadne ano. Voda cista, nebo jako caj ? Jiste bych ja sam volil caj a dekuji za vyborny tip, protoze toto me jakziv nenapadlo, jen vim, ze se daji koupit, pac moje spolubydla je pije v praci a kupuje je v lekarnach. Takze az budu mit na priste jakykoli zdravotni problem, zkusim cistou pramenistou nahradit cajem 
Není tady
Lvice napsal(a):
Element, kauza Estel. Mě naštěstí minula, jako těhule jsem měla jiný starosti
.
Ja jsem se s Kackou znala osobne, ale videli jsme se jen parkrat o vikendech.
Není tady

dusička napsal(a):
Právě že mně není jedno, když holčina má takový problémy. Napiš něco o rodičích , jak ty to řeší
Zajímalo by mě, jaktože Ti rodiče dovolili vzít třeba bramborák, toje i pro normální zdraví jedince dost maso - mastný jak svin.
Tady Ti nikdo neporadí bezplatný způsob, jak si psala o odborníka na výživu. Toho bych se chytla.
Rodiče to řeší tak, že semnou chodí teda k tomu doktorovi, kupují mi léky, které mi doktor předepsal-lacidofil, b komplex a acidum folicum, když jsem měla větší podváhu, tak mi kupovali nutridrinky, pila jsem kadžý den jeden, ale ne moc dlouho, protože to stojí hodně peněz a doktor sám potom říkal, že už nejsou potřeba, pokud přibírám i z normální stravy. A ano, vím, že bramborák je mastný apod., ale u nás se normálně jí smažený sýr, řízek, uzeniny atd.., prostě rodiče nekupují kvalitní jídlo, ale tak to dělá spoustu čechů.
Odborníka na výživu opravdu navštívit nemohu, rodiče by říkali, at nějakou zdravou stravu neřeším v 15 letech.
Není tady

morpheus napsal(a):
Ja bych poradil, ale bohuzel ( nebo mozna bohudik
) me tu nikdo neveri. Dulezity moment ve vyzive je zaradit jednou za 30 dnu 3-denni dietu, je to mozna dost nenormalni, kdyz ma chudak asi 9 kg pod vahu, ale 3 dny totalniho pustu, bez jidla, jen na vode, jeste nikoho nezabilo. Organismus se vyborne vycisti od svinstva, postupne potom najede na neco tekuteho, ne vsak mleko, spis ciste ovocne stavy, pote ovocne + zeleninove stavy a piskoty, postuple rohlik a vyvar, popr. nizkotucne mleko, pote jogurty a po tydnu uz bude jist normalne. A za mesic toto vsechno znova. To vidim jako docela dobry pokus, za ktera opravdu nic neda. Jidla je lepsi pripravit na vode a tuk, pokud tam byt musi, jako napriklad do mrkve, se prida az nakonec.
Já nemám ráda ty půsty, kde se jen pijí ovocné štávy apod.. a protože mám ještě podváhu a přibírám, nebylo by to asi vhodné řešení, už takhle se mi celkem těžko přibírá. A radši si ani nepředstavuji reakce rodičů, kdybych takhle dny dny nejedla, oni pozorují, jak jím.
Není tady

Morphe, já to dělám tak, že 3x denně čistící čaj a po zbytek dne se prolévám vodou z vodovodu
. Kupuju si buď Janču, nebo o víkendu, když mám možnost, tak chodím na čerstvé mladé kopřivy.
Není tady
Monika : To nemusis delat. Sama vis, co je pro Tebe nejlepsi. Nekolik lidicek tu napsalo, jak by to resili, vyber si, co se Ti nejvic hodi, nebo taky nic z toho 
Není tady
Lvice : Koprivy
O tech mi ani nemluv, to je snad jediny caj, ktery bych uz nikdy nevypil a to snim vse, na co mi kdo ukaze, vcetne housenek, brouku, krysiho masa, nebo ckoli, co se beznemu cloveku hnusi. Pokud by byla kopriva jako primes v nejakem cisticim caji, to by mi zrejme nevadilo, ale samotne koprivy bych vazne nevypil.
Není tady

Moniko, ještě jednou jsem si pečlivě přečetla tvůj úvodní příspěvek. Pokud ti pití většího množství tekutin dělá problémy, není to jen tím, že máš smrsklý žaludek. Osobně bych požádala pediatra o odborné vyšetření na gastru v nemocnici a nenechala se odbýt. Vitamíny skup. B jsou pouze na podporu chuti k jídlu (dávám je synátorovi taky, když po nemoci nechce nic jíst), kys. listová stimuluje imunitní systém a je antidepresivní. Nic z toho ti tvé problémy nevyřeší.....
Není tady

Morpheus napsal(a):
Lvice : Koprivy
O tech mi ani nemluv, to je snad jediny caj, ktery bych uz nikdy nevypil a to snim vse, na co mi kdo ukaze, vcetne housenek, brouku, krysiho masa, nebo ckoli, co se beznemu cloveku hnusi. Pokud by byla kopriva jako primes v nejakem cisticim caji, to by mi zrejme nevadilo, ale samotne koprivy bych vazne nevypil.
. Tak to jsi dobrej, já bych teda brouky ani housenky nepozřela, to bych na tom musela bejt fakt špatně
. No já jsem zvyklá, bylinky piju už od dětství, zatím snad nejhnusnější byl čistící jaterní čaj, fujtajbl
. Popíjela jsem ho 3 měsíce, ale pravdou je, že spolu s tvrdou dietou mi odstranil zdr. problémy
.
Není tady
Moni - není to normální v každé rodině jíst smažená, tučná jídla.
četla jsem tvůj jídelníček, co si psala v minulých příspěvcích, a skoro pětkrát denně si měla mléčné výrobky. I nadmíru mléka může způsobit průjem.
Píšeš, že se bojíš zeleninu. Třeba okurku. Okurka ani nemá žádný vitamíny. Co třeba červená papričku? Nakrájet si jí na plátky, hm, to je dobrůtka . 
Půst asi moc dobrý není, když potřebuješ přibrat.
Kolik vypiješ denně tekutin?
Není tady
Urologický je blé 
Ale chutná mi kontryhel. 
Jo bylinkový čaje nejsou vhodné pro malé děti, ale u mladitsvých už jsou ok. 
Není tady