|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

rejka napsal(a):
.....nezamhouřila, tak jsem jela ráno do nemocnice a tam mi řekli, že mám zánět tenkého střeva.
A toto je co,moniko ???
Řekli mi, že mám zánět těnkého střeva ale nic víc mi o tom neřekli. Nevěděla jsem, to to vůbec za onemocnněí je, chápete?
Není tady
moniiikaaa napsal(a):
Vše, co jsem napsala, je pravda, snažila jsem se napsat vše, aby to osttaní pochopili a našel se někdo, kdo by mi pomohl.
Pomůže ti dobrý psycholog.
Tady jsou diskusní fóra a ne nemocnice ani lékaři.
Upravil(a) majkafa (19. 3. 2011 19:53)

moniiikaaa napsal(a):
Mě doktoři nic o tom zánětu neřekli, nevěděla jsem, že je to vážné onemocnění.
opravdu?
moniiikaaa napsal(a):
Řekli mi, že mám zánět těnkého střeva ale nic víc mi o tom neřekli.
Tak a teď se v tom teda vůbec nevyznám......
řekli - neřekli...
Není tady
moniiikaaa napsal(a):
A ještě k té sekané, ano, pekla jsem ve 14 sekanou, ale s mamkou.
Taxem se ptal spolubydlici, od kolika let vari, kdyz se tady zeny pozastavuji nad varenim Monce ve 14 a rika : Od 8 let jednoducha jidla, od 12-ti vsechno, co varila i jeji matka a to se nikterak nevychlouba a sekanou by pry ve 14-ti udelala i s jednou rukou za zady
Takze uz mozna vite, proc si tuto spolubydlu tak povazuji a ze bych ji nevymenil za jinou spolubydlu, pac je vyborna kucharka 
Není tady
majkafa napsal(a):
moniiikaaa napsal(a):
Vše, co jsem napsala, je pravda, snažila jsem se napsat vše, aby to osttaní pochopili a našel se někdo, kdo by mi pomohl.
Pomůže ti dobrý psycholog.
Tady jsou diskusní fóra a ne nemocnice ani lékaři.
V tom pripade myslim, ze je na spravnem Webu
akorat chybi luzkova cast.
Není tady
Hm, Moni, a Ty si do té nemocnice jela sama?
Oni si Tě tam nechali?
Není tady
morpheus napsal(a):
moniiikaaa napsal(a):
Taxem se ptal spolubydlici, od kolika let vari, kdyz se tady zeny pozastavuji nad varenim Monce ve 14 a rika : Od 8 let jednoducha jidla, od 12-ti vsechno, co varila i jeji matka a to se nikterak nevychlouba a sekanou by pry ve 14-ti udelala i s jednou rukou za zady
Takze uz mozna vite, proc si tuto spolubydlu tak povazuji a ze bych ji nevymenil za jinou spolubydlu, pac je vyborna kucharka
Morfe - to není nic vyjímečného. Holky rádi pomáhaj v kuchyni, Marky taky se mnou vaří a budou jí 4 roky a obalí sama řízky v trojobalu
A já pekla od dvanácti. O to nejde.
Tady jde o něco jiného. Taky mi na tom něco nehraje.
No uvidíme, jak odpoví s tou nemocnicí. Je jí 15náct.
Není tady
Divný příběh, je anemická, ale neví, co je zánět. Zmatené. Psychika jasně narušená. Takže jedině dobrý psycholog či psychiatr pomůže. To tady asi nevyřešíme....
Není tady
Aneri, pri vsi ucte k Tobe, nemohu souhlasit
Anemicky habitus, vaha, vyska, myslim ze to sama popisuje.. Zpusobeno strevnimi potizemi, cemu se tedy divite ?
Jsem presvedcen, ze Monika je zcela "normalni" a ze zadneho psychologa nepotrebuje, jen to chce probrat na nejakem webu a jelikoz toto JE NEJLEPSI web, je zde spravne. Je priblizne tak normalni, jako je normalni vetsina uzivatelu BBN. Jedine co potrebuje, vymenit lekare, ktera ji leci travici ustroji, to je cele 
Není tady
Prostě mi v tom něco nehraje,
tady Moni... píše o tom, že nutr. doktor je drahý a rodiče by jí to nedovolili.
V jiném vlákně tady http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=45231 píše toto:
Samozdřejmě jsem myslela, aby velikost porcí byla vetší. Také jsem zapomněla napsat, že z mléčných výrobků vybírat nejlépe plnotučné tvarohy, smetanové jogurty, plnotučné mléko apod..
Stejně jako Dája28 doporučuji navštívit odborníka na výživu-nutriční poradce apod
a téma z roky 2010 http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=43282
Já vám nevím, ale tohle psaní mi nepřijde na 14tiletou holčinu
Není tady
Dusi bud v klidu
Moje psani taky neni umerno memu veku, ale tak mentalne na 15
Ja kdyz si s nekym na BBN pisu, tak :
1. nezkoumam vlakna uzivatele X let zpatky a nesnazim se ho usvedcit ze lzi ( sam mlzim a rad )
2. nezajima me jeho vek, protoze zde to skutecne neni podstatne.
Inu, kazdy jsme jiny.
Není tady

Moniko, jestli mohu doporučit, zkusila bych se progůglit internetem a hledala bych odborníky na ajurvédu či někoho, kdo dělá čínskou medicínu v tvém bydlišti.
http://www.ajurveda.cz/
http://www.patentnimedicina.cz/uvod/?ut … ent=tcm_10
V druhém odkazu můžeš zaslat i svůj dotaz, p. Hoffmanna doporučuji, pomohl mi zbavit se dlouholetých zánětů mandlí.....
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusi bud v klidu
1. nezkoumam vlakna uzivatele X let zpatky a nesnazim se ho usvedcit ze lzi ( sam mlzim a rad )
Inu, kazdy jsme jiny.
Takovýhle problémy, jestli má 15tiletá holka - tak s ní rodiče jezděj od dr k dr.
Přece si 14-15tiletá holka nemůže jen tak psát sama jídelníček, když má přibrat? Ve 14ti vážila 37kg? na 166cm
Proč se porovnáváš s tou holčinou? Ty tady řešíš zdraví? Jo, k Tvým písmenkám a pikačovinám se někdy hodí retardovaný smajlík, ale střílíš si jen tak z blbostí.
ALe pokud jde o zdraví, není to ftipný
prostě nevím, nevěřím té holce. Budto je to dospělá ženská, která se stydí ,že má tyto problémy a píše za 14náctiletou. To možná jo.
Nevím, něco v tom je
Upravil(a) dusička (19. 3. 2011 21:38)
Není tady
Ne, me zaujal prvni prispevek, cetl jsem ho vicekrat a nic nenormalniho na nem nevidim, asi jsem hure chapajici jedinec. Holka se snazi resit zdravi, na veku prece nezalezi, hrajeme si tu na "neco" a zatim jen se snazime dohledat neco na uzivatele ? Ponizit a ukazat, ze lže ? Zcela nenormalni pristup ( dle meho ).
Není tady
Nikoho ponižuju.
A v tomto případě na věku záleží, jde o zdraví
Ale jsem rodič, mám děti, a kdybych měla holku, která by ve 14ti byla podvyživená a nemocná se žaludkem, vyhledávala bych s ní doktory, sestavovala bych jídelníček dle mudrů. Tohle si přece nemůže vzít na triko mladá holčina, za kterou maj zodpovědnost rodiče.
Mám neteř, bude jí 16náct, znám mentalitu dětí, tohle prostě nepsala patnáctiletá.
Upravil(a) dusička (19. 3. 2011 21:42)
Není tady
dusička napsal(a):
Mám neteř, bude jí 16náct, znám mentalitu dětí, tohle prostě nepsala patnáctiletá.
Tim lepe, aspon uz neni pod zakonem 
Není tady
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
Tim lepe, aspon uz neni pod zakonem
Ano, není pod zákonem, ale k doktorovi musí do 18ti s doprovodem dospělé osoby 
Není tady
Jsem taky přesvědčena, že tohle nepíše 15-ti letá holčina.
No ted bych možná kecala o doktorech, že mladiství nemůžou chodit sami.
Ale do nemocnice - to vím jistě - do 18ti v doprovodu s dospělým.
Není tady
morpheus napsal(a):
moniiikaaa napsal(a):
Morphe taktak....ja varim cca od 10ti let jednoducha jidla.Sekanou jsem vpohode zvladala ve 12ti.Jedine s cim mi maminka pomahala bylo zapalit plynovou troubu 
Není tady

rejka napsal(a):
moniiikaaa napsal(a):
Mě doktoři nic o tom zánětu neřekli, nevěděla jsem, že je to vážné onemocnění.
opravdu?
moniiikaaa napsal(a):
Řekli mi, že mám zánět těnkého střeva ale nic víc mi o tom neřekli.
Tak a teď se v tom teda vůbec nevyznám......
řekli - neřekli...
Ach jo, myslela jsem to tak, že mi ŘEKLI, že mám zánět tenkého střeva, ale třeba, jestli je to vážné onemocnění, jak dlouho to onemocnění trvá,proč vzniká, o tom se NEZMÍNILI.
Není tady

dusička napsal(a):
Hm, Moni, a Ty si do té nemocnice jela sama?
Oni si Tě tam nechali?
Ne, jela jsem s rodiči a se sestrou, to jsem měla psát pořád, jela jsem s rodiči, šla jsem se sestrou do nemocnice, apod.?!
Není tady

dusička napsal(a):
Prostě mi v tom něco nehraje,
tady Moni... píše o tom, že nutr. doktor je drahý a rodiče by jí to nedovolili.
V jiném vlákně tady http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=45231 píše toto:
Samozdřejmě jsem myslela, aby velikost porcí byla vetší. Také jsem zapomněla napsat, že z mléčných výrobků vybírat nejlépe plnotučné tvarohy, smetanové jogurty, plnotučné mléko apod..
Stejně jako Dája28 doporučuji navštívit odborníka na výživu-nutriční poradce apod
a téma z roky 2010 http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=43282
Já vám nevím, ale tohle psaní mi nepřijde na 14tiletou holčinu
To jsem psala ale do diskuze, kde nějaký člověk chtěl poradit, jak má jeho přítelkyně přibrat, tak jsem doporučovala nutričního poradce apod., když si ho nemůžu dovolit já, tak to neznamená, že ani nikdo jiný..
V té době mi bylo opravdu čtrnáct a chodila jsem jsem do 7.třídy.
Není tady

dusička napsal(a):
morpheus napsal(a):
Dusi bud v klidu
Inu, kazdy jsme jiny.Takovýhle problémy, jestli má 15tiletá holka - tak s ní rodiče jezděj od dr k dr.
Přece si 14-15tiletá holka nemůže jen tak psát sama jídelníček, když má přibrat? Ve 14ti vážila 37kg? na 166cm
Proč se porovnáváš s tou holčinou? Ty tady řešíš zdraví? Jo, k Tvým písmenkám a pikačovinám se někdy hodí retardovaný smajlík, ale střílíš si jen tak z blbostí.
ALe pokud jde o zdraví, není to ftipný
prostě nevím, nevěřím té holce. Budto je to dospělá ženská, která se stydí ,že má tyto problémy a píše za 14náctiletou. To možná jo.
Nevím, něco v tom je
Taky často s RODIČI jezdím k tomu gastroenterologovi, tam mi i berou krev, jestli se můj stav lepší.
Jídelníčky jsem psala, protože to po mně chtěla psycholožka, co je na tom divného?
Jinak nevím, jak vám mám dokázat, že je mi 15, to se mám jako vyfotit s nápisem:Jsem moniiikaaa a je mi 15?! 
Není tady

dusička napsal(a):
Nikoho ponižuju.
A v tomto případě na věku záleží, jde o zdraví
Ale jsem rodič, mám děti, a kdybych měla holku, která by ve 14ti byla podvyživená a nemocná se žaludkem, vyhledávala bych s ní doktory, sestavovala bych jídelníček dle mudrů. Tohle si přece nemůže vzít na triko mladá holčina, za kterou maj zodpovědnost rodiče.
Copak jsem někde psala, že jsem to řešila sama? Pokaždé jsem jezdila s rodiči k doktorům, to jsem již psala. A ještě jednou opakuji, že mi není ani deset, natož 30, ale 15.
Není tady