Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 2. 2006 20:31

kikit
Host

HA...prsa?

Ma antikoncepce nejaky velky vliv na rust poprsi a na rust postavy?

#2 24. 2. 2006 20:40

geisha
♥♥♥♥---

Re: HA...prsa?

no, sice se vsude v propagacnich materialech HA pise, ze ne, ale skutecnost je podle me takova, ze HA muze zadrzovat vodu v tele(dojem pribirani na vaze) a z vlastni zkusenosti se mi prsa take trochu zvetsila, coz me docela stve, protoze mam mindraky, ze jsou moc velka a jeste tohle...jinak jsem teda nepribrala, zalezi na HA. Rust ve smyslu vysky napr. u mladych holek v puberte je podle me blbost...muj nazor:-)

Není tady

#3 24. 2. 2006 20:50

kikit
Host

no ja jsem tak plocha,ze z toho mindraky urcite nebudu mit!
a ze  pridam na vaze... juj to bude horsi:)

#4 24. 2. 2006 23:16

Tiresias
Host

Áno, má - ale je to silne individuálne a nie príliš časté - a dnešná medicína nevie, že prečo.sad

#5 25. 2. 2006 14:54

maminka2904
♥♥-----
Místo: Rokycany

záleží také na tom jaké máš prášky, já jsem po jednich přibrala a tím se mi zvětšilka i prsa a po jiných jsem naopak trochu zhubla

http://www.rodice.cz/metrik/828.png

Není tady

#6 25. 2. 2006 15:32

Lucinka
♥♥-----

Ja si idem teraz nasadit HAK a prsia mam uz dost velke,tak som zvedava co to spravi...

Není tady

#7 26. 2. 2006 10:39

Jessie
♥♥♥♥♥--

Já jsem ani nepřibrala, ani nezhubla. Dokud to nezkusíš sama, tak ti nikdo nemůže s jistotou odpovědět

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#8 27. 2. 2006 8:37

kikit
Host

Ja mam HA teprve 10 dni, takze zatim zadne zmeny nepocituji...
Je mozne aby se po uzivani HA zhorsila take plet?

#9 27. 2. 2006 8:57

kolka
Host

U mě se při antikoncepcli TRI-regol pleti zhoršila. Jinak prsa se po antkoncepci zvětšit můžou je to ne tak neobvyklý jev.i celkové přibrání na váze není nic ojedinělého.
Ale vliv na růst postavy to rozhodně nemá.

#10 27. 2. 2006 9:39

geisha
♥♥♥♥---

mne se plet zhorsila po Jeanine, pak to zase ustoupilo...ale prvni tri mesice mi to prislo desny:-o

Není tady

#11 28. 2. 2006 21:44

kikit
Host

Njn, chut k jidlu u me taky roste a roste...
Alespon rodice ze mne budou mit radost, nebot rikaji, ze vypadam jak tycka:)
Ale mam zdani, ze plet se mi zhorsuje, ale treba to ustane po nejake dobe uzivani!
A ty prsa... no doufam ze narostou! Jsem jak deska:)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí