29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ma antikoncepce nejaky velky vliv na rust poprsi a na rust postavy?
no, sice se vsude v propagacnich materialech HA pise, ze ne, ale skutecnost je podle me takova, ze HA muze zadrzovat vodu v tele(dojem pribirani na vaze) a z vlastni zkusenosti se mi prsa take trochu zvetsila, coz me docela stve, protoze mam mindraky, ze jsou moc velka a jeste tohle...jinak jsem teda nepribrala, zalezi na HA. Rust ve smyslu vysky napr. u mladych holek v puberte je podle me blbost...muj nazor:-)
Není tady
no ja jsem tak plocha,ze z toho mindraky urcite nebudu mit!
a ze pridam na vaze... juj to bude horsi:)
Áno, má - ale je to silne individuálne a nie príliš časté - a dnešná medicína nevie, že prečo.
záleží také na tom jaké máš prášky, já jsem po jednich přibrala a tím se mi zvětšilka i prsa a po jiných jsem naopak trochu zhubla
Není tady
Ja si idem teraz nasadit HAK a prsia mam uz dost velke,tak som zvedava co to spravi...
Není tady
Já jsem ani nepřibrala, ani nezhubla. Dokud to nezkusíš sama, tak ti nikdo nemůže s jistotou odpovědět
Není tady
Ja mam HA teprve 10 dni, takze zatim zadne zmeny nepocituji...
Je mozne aby se po uzivani HA zhorsila take plet?
U mě se při antikoncepcli TRI-regol pleti zhoršila. Jinak prsa se po antkoncepci zvětšit můžou je to ne tak neobvyklý jev.i celkové přibrání na váze není nic ojedinělého.
Ale vliv na růst postavy to rozhodně nemá.
mne se plet zhorsila po Jeanine, pak to zase ustoupilo...ale prvni tri mesice mi to prislo desny:-o
Není tady
Njn, chut k jidlu u me taky roste a roste...
Alespon rodice ze mne budou mit radost, nebot rikaji, ze vypadam jak tycka:)
Ale mam zdani, ze plet se mi zhorsuje, ale treba to ustane po nejake dobe uzivani!
A ty prsa... no doufam ze narostou! Jsem jak deska:)