6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Len, drz se Ja to mam doma jak pres kopirak s tim jidlem a vztekanim. A priznam se, ze jsem vcerejsek totalne probrecela, uz se u nas se vztekanim vstavalo a celej den byl proste hroznej. Honi me a vymysli si, a co udelam nicim se nezavdecim, nechce se oblikat, nechce dat cistou plinku....atd. Mam dny kdy chci od vseho utect
Není tady
Suny - přesně Ráno to začne tím, e se nechce oblíkat, resp. nejdřív se nechce svlíkat z pyama, kdy ji chci svlíknout já, tak je hnedka řev, e se chce svlíkat sama , jene to samozřejmě nedělá a místo toho si jde hrát nebo něco podobnýho - já nervy, protoe spěcháme do kolky, take řev... Pak relativně klid, protoe jsme venku, přijdeme, nastane čas oběda, opět řev, protoe nechce jíst, pak zase kolečko s převlíkáním do pyama a spaním po o, po vyspání opět řev kvůli oblíkání, řev kvůli jídlu a večer zase řev kvůli koupání, spaní atd... U je ze mě totální histerka, furt tady ječím a řvu, u mě z těch neustálých stresů bolí i aludek, fakt u budu mít asi za chvilku nějaký vředy nebo co Aspoň e Elika u se konečně umoudřila, ta je teď fakt hodná a rozumná, jene abych náhodou nevyla ze cviku, tak musela hned tafetu převzít Natálka Ach jo, někdy mám pocit, e jsem snad ani neměla být matkou, večer mám samozřejmě výčitky, e jsem na ni řvala a byla hnusná, kadej den si říkám, e to musím řeit v klidu, ale pak mi zase rupnou nervy a zase ječím
Tak se dr, snad tady to pitomý období brzo přejde a přeijem to ve zdraví
Není tady
A jeje holky, co to ctu? Vy mate vsechny doma Evicku??
U nas teda ted dva dny dobry, ale pred tim....ja uz byla tak vystresla, ze me uplne bolelo bricho..uz jsem ji jen opakovala, proc tak vsechny dny kazi, ze bychom se mohly mit tak hezky a ona me depta kazdou chvilku tak desnym jecenim.. Presne jak pisete, nicim se clovek nezavdeci, vsechno stejne ve finale zpusobi rev.., a to ne jen tak ledajakej, ona rve jakoby ji bylo kdovi co..a jak dlouho vydrzi!! Hruza!
Ale jinak se teda musim pochlubit nebo spis podelit, za poslednich par dnu jakoby Eva dospela - strasne moc pokroku udelala..
Prvni - to jsem se tady pak uz ani moc "nechlubila", ale ja ji furt uspavala v naruci, jinak proste neusnula.. Ted jsme o vikendu sundali sprusle z postylky a ja ji vysvetlila, ze ma uz postylku pro vetsi deti, tak uz ji nosit proste nemuzu.. No sama jsem byla zvedava jestli usne, kdyz to vlastne sama ani neumela a ona vazne usina!! samozrejme musim u ni byt, ne ze bych odesla.., ale stejne! Prvni vecer jsem byla v naproste euforii, protoze jsme mela pocit, ze mam konecne "normalni" dite
Prvni den usnula i v poledne, pak spala dalsi den rano dost dlouho, tak jsem se rozhodla vypustit poledni spani a ted uz 3 dny nespi ve dne..vecer diky tomu usina kolem osme (dnes v 19.20!), doted usinala kolem desate..
Dalsi uspech - predevcirem si zacala rikat na curani. Proste se odmitla vycurat do pleny, zrovna jsem byla pracovne v jedne firme, tak jsme tam musely na zachod, stejne tak pozdeji v restauraci. Vzdycky jsem ji pak zase dala plenu (samozrejme jsem ani zadny kalhotky u sebe nemela). No a vcera a dnes uz nosila kalhotky, oba dny se teda pocurala navecer..to uz jsme vzdycky byly doma, ja to pricitam tomu, ze jak nespi v poledne, je uz vecer fakt KO, tak uz to proste nezvlada na to myslet, ale jinak celej den fakt sama rika..
No a pak takovy drobnosti, ze zacal pit sama z normalni sklenicky a ja nevim co jeste - proste fakt jakoby najednou dospela..nebo jestli tusi, co ji ceka, kdyz prijde mimco..ze proste uz nebude ona to miminko, ale ta vetsi.. No na druhou stranu se docela desim, aby se pak ve vsem nevratila v ramci reakce na sourozence zpet.. Uvidime..
Jo a nastupuje od pondelka do prace.. Celou dobu jsme tu byli na Evu dva, on pracoval z domu.., a kdyz budu mit druhy dite, pujde do prace.. Navic jak zacina, dostane asi volno jen na dobu, kdy budu v porodce - to se bude muset starat o Evu, ale az prijdu domu, tak hura na cely dny zpet do prace.. No moc se tesim, jak to tady budu zvladat se dvema detma sama od prvniho dne.. Ale penize jsou potreba, zacinalo to byt neunosny..
Tak se drzte, ja taky budu
Upravil(a) Blizenka (29. 4. 2011 21:21)
Není tady
no koukám děvčata, e teda bojujeme vichni...já u mám aludeční neurozu kadý den, dola jsem k názoru, e je to fakt z nervů a mám pocit jako Len, e nejsem úplně materiál na "matku".. Svoje děti miluju neskutečně, ale to neposlouchání a zlobení mě prostě děsně ubíjí a to mám jetě zlaté dítě.. Dneska ovem přila nečekaná záchrana v podobě přijetí do kolky, take se těím na světlé z zítřky, a bude zlobidlo ve kolce Ale i jsem to samozřejmě ořvala, e to moje miminko u je tak veliké...
Speedy, moc gratuluji k a přeju a je vechno v pořádku od začátku a do konce! A hlavně a se ti vyhnout vechny těhu neduhy!
Suny, kočko, dr se, u má to těhu skoro za sebou a věřím tomu, e Gábinka se s příchodem miminka změní, doufejme k lepímu..
Blíenko, koukala jsem na fotky, jsou moc krásný, Evička je u straně veliká a naopak tvůj pupík vypadá úplně uměrně.. Já jsem tentokrát taky přibrala rychle a poslední dva měsíce u pak vůbec nic. K "dospívající" Evičce gratuluju, taky bych si něco takového přála - aspoň s tím čůráním U nás u se teda volá jak jsem mu pořád tloukla do hlavy, ale spí jako pro moji radost, ne e by se mu chtělo.. a jakýkoliv úspěch končí s oblečením slipů a tepláčků
Cat, co ta kolka? A co Adélka, je to pořád divoka?
Ná chlapeček včera zaperlil.. kamarádka se ho ptala jak se jmenuje..Styděl se a nechtěl nic říct.. a kdy pár minut na to odcházela zavolal na ni ke dveřím "Dominik Cxxxx, ty vole"!
Holky, včera mi volala zhroucená kamarádka.. Byla s dcerou na 3D ultrazvuku, na který ly vlastně tak pro radost, protoe vechna předchozí vyetření byla v pořádku.. A tak zjistili, e jedno miminko /čeká dvojky/ má kompletní roztěp rtu, patra i čelisti. Tak je z toho chudák úplně vyřízena a pořád brečí.. Oni prostě mají neskutečnou smůlu u hrozně dlouho, teď se konečně podařilo to těhotenství a teď tohle.. Natěstí je to dneska u úplně jinak léčitelné, ale je to prostě "na po.ranýho i hajzl spadne". Je mě jich hrozně líto a děkuju bohu, e mám děti jenom ivějí a nespavý.. jdu spát, budíček byl opět v 5 a zítra určitě líp nebude
Není tady
Jojo, Lucul, to si prave vzdycky rikam, ze si vlastne nemuzu stezovat, nic vaznyho nas zatim nepostihlo, jen proste ujecena Eva.. Mam dve kamaradky, ktery za sebou maji dva potraty a pak jedno ukonceni v pokrocilym stadiu kvuli postizeni.. Tak to si pak clovek fakt rekne, ze ma velky stesti, ze to ma, jak to ma.. I kdyz ja jeste nemuzu jasat, miminko je jeste schovany v brise..
V kolikatym tydnu ta kamaradka je? To nevideli ani na velkych ultrazvucich ve 20. a 30. tydnu?
No jsou horsi veci, tohle pry jde opravdu vyresit, ale uplne ji chapu, byla bych z toho taky nestastna..
Tak zase na par dnu mam na co myslet a az bude Eva jecet (dnes zase vstala zadkem dopredu, ale nastesti je vikend, tak se o to jeceni podelim s tatinkem ), budu si rikat, at jeci, hlavne, ze je zdrava..
Musim ale rict, ze pred par dny jsem si rikala, ze uz se snad poptam na nejakyho detskyho psychologa, ze to prece neni mozny.. Ona treba dopije mliko a vola, ze chce dat lahvicku tatovi.. Jenze sama dobre vi, ze tata neni doma.. Zopakuju ji to a ona se rozerve na 20minut, ale tak, ze je proste uplne vyrizena.. A ja jen chodim kolem ni, uz ani nechce utesovat, ohani se po mne (to je taky novinka, zacala me bit.. Kdyz to ignoruju jde dal a dal az konci tim, ze se pokousi prastit me do bricha, to vi, ze se proste nesmi... No samy naschvaly..) Uz jsem ji i placla na opaltku, ale to u nas fakt k nicemu nevede, skoncilo by to nekonecnym vzajemnym oplacenim...tak to resim tak, ze ji chytnu rucicky.. Ona se teda vzteka a rozbreci, ale aspon se nenecham otloukat.
je proste videt, ze se mi v te dane chvili snazi ublizit za kazdou cenu. Kdyz se zvednu a jdu treba do vedlejsi mistnosti, je to pro ni duvod k vetsimu placi nez kdybych ji zmlatila nebo kdovico ji udelala...
Tak je fakt, ze trochu me uklidnuje, ze jsme na tom vsechny podobne.. Jednou to obdobi skoncit musi...
Není tady
To mi prece mohlo byt jasny, ze kdyz sem napisu, ze Eva prestala spavat po obede, ze dnes spat bude...
S plenama se jeste drzi (teda bez plen), ale moc rozebirat to tu uz radeji nebudu
Není tady
Lucul, gratuluju k prijeti do skolky! Predpokladam, ze Nikis jde od zari. Ty vo.e, ten teda perli
K te kamaradce...to teda musela mit emocionalni pecka takhle to videt na tom 3D, naprosto s ni soucitim ) a taky me napadlo jak Blizenku, ze je to divny, ze to nebylo videt predtim jestli mela velky utz ve 20. a 30. tydnu (ale nepises jak je daleko). No budou to urcite starosti a stres- operace atd. My jsme to meli v rodine, taky u dvojcat, ale jak pises ona ta lecba je dnes jina, nez v treba v 70. letech (a tech rozstepu tenkrat bylo pozehnane).
Len, tak u vas to musi byt o neco silnejsi kafe nez u nas, pac ja se jeste docela drzim a nervu. Sama sebe tim prekvapuju. Spise me to uplne vycucava energeticky a pak se pristihnu, ze jsem protivna na starsi a
Nejaky ukony se snazim minimalizovat, treba jako prevlikani do pyzama na slofika po obede, to jako vubec nehrozi...to bych se s ni musela i fyzicky prat, takze si usetrim praci a nervy a tim padem nekdy odpadne i jeden hysterak, vlastne dva (prevlikani po slofiku).
Tesim se az tohle obdobi prejde, ale nedelam si iluze, ze neprijde zase neco jinyho.
Kdy ma Eliska narozeniny? Zapomnela jsem presny datum.
Blizenko, chtela jsem poprat k "dospeni" Evicky, tak doufam, ze neco z toho jeste vydrzelo, aspon to odplenkovani
Gabinka samozrejme dneska ani vcera po obede nespala, tak ja jsem se dneska zavrela po obede do loznice, G s nechala at si delaji co chteji a chrnela jsem aspon 4 hodiny. Ale ze bych se citila jak znovuzrozena to teda ne.
Upravil(a) sunyata (1. 5. 2011 23:47)
Není tady
Hlásím, e kolka bude, akorát se tam teď malují kanceláře a paní ředitelka má věci po celé kolce a není schopná "normálně" fungovat, ale hned jak to dá do pořádku, tak mi zavolá a budu si moct zajít pro rozhodnutí. Spadl mi kámen ze srdce...
Len, Suny, přeju s holkama pevné nervy. Jenom doufám, e nás v dohledné době nic nečeká, protoe pokud z toho zase nesejde, mohla bych jít pracovat (zatím brigádně) a Adu bude hlídat tchýně.
Blíenko, snad se Evička změnou opravdu připravuje na sourozence a po porodu nebudete mít obrat o 100%. A bez i bez chlapa doma to určitě zvládne. Nemohla by ses domluvit s tvojí mamkou, jestli by nepřijela alespoň na ty první dny?
Lucul, gratuluju ke kolce. A Domík je váně číslo
S tou kamarádkou, je to hrůza, ani si nechci představit, e by se mi něco podobného přihodilo. Hlavně to musí pro ni být obrovský stres
Adu u se trochu zklidnila, ale je straně tvrdohlavá a panovačná a z toho plyne větina problémů, které s ní máme. Jinak je u docela rozumná, tak to je o to lehčí. Bohuel se na ní začíná podepisovat kola synovce (10 roků), jsou spolu docela často a Adu se učí velice rychle, tak občas hledíme, co z ní vypadne, nebo co vymyslí a hlavně, jak je po vzoru starího hubatá
Není tady
Asi bych to tady nemela psat.., ale s plenama, resp. neplenama se zatim drzi... Dnes si teda trosku ucurla, kdyz ji tocil na takove zidlicce.. Asi to bylo rychleji nez to byt melo a bala se, chudinka.
Jinak dnes byla tak strasne hodna, ze to bylo az k neuvereni, zadny sceny, hysteraky, nic.. pred spanim v poledne a vecer me dokonce hladila a davala pusinky. No muzu rict, ze jsem z toho byla cela na mekko a taky, ze si rikam, proc to tak nemuze byt casteji??!
Ja taky pred polednim spanim neprevlikam. Staci, ze ji ted, kdyz ma behem dne kalhotky, davam pred spanim plenu, uz to vyvola casto rev..
A taky nervu moc na Evu, i kdyz posledni dny uz jsem byla zla i na ni.., donedavna to taky ale odnasel spis .., ze jsem se u Evy drzela, ale na nej jsem byla protivna, jak jsem byla z Evy vystresovana.
Cat, se skolkou super!
Není tady
Jejda, u nás se teda po obědě na spaní taky nepřevlíkla... ani mě to nikdy nenapadlo, abych pravdu řekla..to by byl zbytečný souboj navíc.. Vysleču vechno a do bodyčka a tak jde chrnět.
Čůrání nám moc nejde.. já teda taky nemám nervy to v kuse vydret dýl jak den. Ale dneska dopoledne jen jednou účůrl a dočůrávali jsme na záchodě, tak snad je to dobré znamení, e u to ví o něco dřív, ne a po akci..
Cat, s tím bratrancem to chápu.. Domík s holkama u babičky taky straně řádí, ale fakt příerně, e prostě kolikrát musíme odejít. On je hrozně miluje a samou láskou je koue, prská, ječí úplně hrůza. Malá sestřenička se ho u vyloeně bojí, take spolu ani nemůou být.. Já tak nějak doufám, e v té kolce se trochu srovná. Nejradi jsem kdy je hezky a můeme ven, jdeme buď na "zahradu-stavenitě" a nebo k lesu a on je spokojený, vyhraje si s kde čím a já jsem v klidu.
Včera jsem chtěla jít po roce cvičit, dokonce u souhlasil a hlídal doma děti, no a kdy jsem tam přijela, tak prý přilo málo lidí a zruili to, děs.. člověk dostane konečně vycházku a nic
Zítra jedu s klukama do Ronova, tak doufám aspoň v jednoho pořádného lofíka, kdy mamča bude s dětma, já u v podstatě celý dny prozívám, jak jsem nevyspaná člověk si ty děti pak ani neuije..
Jinak jsme s Domčou dopoledne dělali omáčku na těstoviny s mrkví a řapíkatým celerem a rajčatama.. ale nějak to furt nebylo ono, tak jsem místo česneku pak přidala cukr a skořici a vyklubala se z toho výborná rajská, Domík si 2x přidával, tak doporučuju, a na ten cukr to byl samej vitamín :-)
Suny, normálně na tebe kadý den myslím, e u to bude mít brzo za sebou, ty rodívá 37+6 nebo tak nějak, ne?
Blíenko, úplně tvé pocity chápu, já kdy mám doma zrovna "rozumného chlapečka" tak jsem taky těstím bez sebe.. natěstí se to podaří aspoň na chviličku kadý den, on vlastně nikdy není patně naladěný, jenom prostě divočí
A tak kamarádka.. ona byla ve 20.týdnu na velkém ultrazvuku v Prenatalu a nenali nic a asi o týden nebo 2 později právě na tom 3D a tam to nali.. Četla jsem, e i tak větinou odhalí asi polovinu roztěpů, e jinak se na to příjde a po porodu. Otázka co je lepí, no.. Já doufám, e to snad nebude moc velký a v rámci moností se to brzo srovná. Miminka s roztěpem se u nás (Praha, Brno) operují pár dní po porodu, kdy je zachovaná hojivost z bříka a krásně se to hojí a jizvy skoro nejdou vidět. Take miminko bude na první pohled po proputění domu vypadat "normálně".. Pak se v průběhu měsíců a let delají dalí operace patra a čelisti a zubů.. To tak. Nějak zázračně mi teď spí obě děti, ale su klidná.. to nebude mít dĺouhého trvání
Není tady
Luci, pekne si to u mamky uzij, preji mnoho uspesnych neprerusovanych slofiku
S tim cvicenim to je pech, zakon schvalnosti v akci. Ja jsem vcera taky po psychicky a fyzicky vycerpavajicim dni vyrazila sama vecer na pohar do meho oblibeneho mistecka a meli zavreno. Normalne jsem malem
Obe me zimni deti jsou narozene 38+5, tak uvidime jestli tohle jarnatko potvrdi tradici nebo ne.
Cat, blahopreju ke skolce No tvrdohlavost a panovacnost taky tak trochu znam
Blizenko, to je blby byt doma sama hned od prvniho dne z porodky, pokud nedostane jeste nejaky extra volno, snad to napadne maminku vratit se aspon na par dnu z chalupy a pomoct ti.
Není tady
Jdu jen pozdravit a zase lehnout. Měla jsem takovou radost, e jsem se zbavila rýmy a krku. Bylo mi parádně, a do včerejího odpoledne. Nevolnosti, bolel mě aludek, 5x jsem zvracela a jednou i v noci. Neudrela jsem ani vodu. Teď ráno je to lepí, ale jsem slabá jak moucha, Simče jsem pustila pohádky a já leím. Doufám, e to byla nějaká střevní viróza a nebude to tak kadý večer, byla jsem fakt nepouitelná
Jinak poslední dny trávíme hledáním nového auta. Staré jaksi rychle dosluhuje, začíná zlobit, potřebujem něco novějího a spolehlivého. V neděli na cestě k babičce jsme opět zůstali viset a musel pro nás jet kamarád. Teď nám auto stojí před barákem a chodí do práce pěo (ne e by mu to ukodilo )
Vidím, e řeíte vztekání a tvrdohlavost. Se Simčou se dá větinou domluvit, docela i poslouchá, scény nebývají, ale zase nic nechce dělat sama. Krmit máma, oblíkat obouvat máma, dret lahvičku s mlíkem máma, přikrýt... kdy odmítnu tak prostě je nahatá, nenajezená, je jí to fuk. Jsem zvědavá jak to zvládnem natrénovat do kolky
Blíenko, s plínama super a a dospělost Evičky vydrí i pak při miminku
Cat, to je dobře, e kolka bude. A i práce
Luci, Dominik má teda pěkný slovník
A jetě vám sem hodím portrét tatínka. Simonka donedávna vůbec nechtěla malovat, jen čárala. Ze dne na den začla malovat kruhy a zároveň i hlavonoce. Tak jsem pyná
Není tady
Ahoj holky,
jdu vás taky pozdravit
V sobotu jsme byli na oslavě kamarádových narozenin, holky u nás hlídala (i přes noc - poprvé!! ) tchýně, tak jsem si to hezky uila Troku jsem se přiopila , vykloubila si palec , zalakovala s přítomnýma chlapama (no spí s klukama - větina jich byla o něco mladí ne já ) a zvedla si náladu Spát jsme li okolo půl 4 a vstávali v 7, tak to byl těkej spánkovej deficit No, těká jsou rána opilcova Holky to doma s babičkou natěstí zvládly v pohodě, akorát kdy jsme přijeli, tak Natálce začalo týct z nosu a začala pokalávat - no samozřejmě, e se to rozjelo a dvě noci totálně prokalala a prozvracela No a mě včera taky začalo bolet v krku, v noci jsem měla teplotu a zimnici, tak jsem zvědavá, jestli se z toho vykřeu
Cat - super, e to se kolkou vylo! Koukám, e jsem tu jediná pracující, která kolku nakonec fakt nemá, co? Sice mi zbývá jetě půl roku, ale u teď z toho mám hlavu, jak to budu dělat
Speedy - Simonka je ikulka! Natálka kolečka u taky nějakou dobu maluje, ale hlavonoce jetě ne, nebo mi je to aspoň nepřipomíná A k té samostatnosti - u nás zase vechno MUSÍ dělat sama a kolikrát je to fakt o nervy, take on si člověk asi nevybere A drím palce, a je to "jenom" viroza a je brzo pryč!
Luci - Domík je dobrej s tím vole Asi by mě poloilo něco takovýho slyet od takovýho punta Natálka si zase teď velice oblíbila slovo "blbeček" - co dotáhla Elika ze kolky, take jeden den jsme neslyeli pomalu nic jinýho Pořádně si to v Ronově uij a odpočiň si!
Suny - Ela má narozky 16. května Letos budu muset dělat dva dorty - jeden domů a jeden do kolky a vůbec nevím jakej - nemáte nějakej nápad?
Není tady
Ahojte,
nakukuju co Suny - jak jsi na tom? U se asi fest těí na porod, viď?
U mě těká nestíhačka, co se k tomu vemu přidala jetě zahrada, tak u fakt počítač zapínám minimálně. Četla jsem jak se vám děti vztekají, no u nás je to to samý, dělá naschvály, hysteráky kvůli zbytečnostem, provokuje. Občas mám nervy opravdu silně na pochodu. Ale tak nějak se to střídá, někdy je zase úplně zlatá, v klidu si se mnou pořád povídá, poslouchá, ádný rozčilování.. Teď máme vichni nějakou rýmu, tak si říkám, e a to přejde, tak zkusím taky něco udělat s tím nočníkem, e jí třeba vezmu plenky nebo tak, ale trochu ze bojím, e do toho zase něco v leze, pořád to odkládám Stejně tak její odsun do vlastní postele
Doufám, e přijdu častěji, tak se zatím mějte hezky!
Upravil(a) zuzík22 (6. 5. 2011 22:32)
Není tady
Zuzi, nehrot to, fakt.. Pak to bude bez nervu a ze dne na den.. ja jsem taaak rada, ze jsem vydrzela a netlacila na pilu! I tak se obcas k veceru pocura, kdyz uz je unavena, ale stejne, pohoda... U druhyho pockam taky.. az se samo rozhodne...
Není tady
Zacina to byt u nas fakt neunosny.. Treba ted se balime ven a Eva se rozervala,ze beru klice.
Ted stoji v chodbe a jeci - mama nebrat klice.. furt dokola to opakuje a rev jak blazen.
Je normalni?
Není tady
Blíenko - dneska je asi nějaká patná konstalace, Natálka dneska řve celej den a kvůli vemu, fakt na
Já mám rýmu jako trám a kalu jak tuberák, přiel ve čtvrtek z práce s 39 horečkou, Natálka taky pořád kale - sakra, kdy u ty nemoci přestanou? U je květen, myslela jsem, e jak začne jaro, tak bude klid a ono prd
Není tady
Blíenko - u nás to není pořád, má takový vlny, ale kdy zrovna má takovýhle vztekací období, tak je to úplně to samý. Řve kvůli naprostým blbostem a vůbec se tomu nedá předejít. Třeba řekne, e chce kakao, tak se jí zeptám do čeho, jestli do hrnečku nebo do flaky. Řekne do hrnečku, udělám do hrnečku a v tu chvíli začne řev, e ho chce do flaky. Dobře, přeleju do flaky a v tu chvíli začne řev, e kakao vůbec nechce. V tu chvíli je to schopná s tím jetě někam mrsknout. To jsou neuvěřitelný zkouky nervů
Len - my teď máme taky vichni rýmu a trochu kael, asi to teď nějak lítá..
Není tady
Holky, musim rict, ze mi pomaha,ze je to i jinde, jinak uz bych ji tahla fakt nekam k psychologovi..
Len a u vas navic ty nemoci, to je teda uz uplne hruza..
Me dnes z toho jeceni uz tak rozbolela hlava, ze jsem si musela vzit prasek a byla jsem pul dne uplne apaticka, jen jsem neustale pobrekavala.. Uplna ztrata energie a pocit marnosti...
Je mi tak lito, ze bychom si jeste mohli uzivat klid, nez se narodi mimco.. Eva uz je rozumna, sikovna, mohli bychom na vylety, na hriste a kdovi kam a ona pri tom furt jen jeci, rano vstava s revem, ze energie, kterou jsem nacerpala v noci, je pryc behem par minut toho desnyho revu.. pak par zachvatu, pak usne po poledni a vzbudi se zase s revem.. a tak furt dokola. Vubec nechapu, co ji na tom tak bavi.
Není tady
Blíenko - úplně tě chápu, někdy mám pocit, e neiju, ale jenom přeívám - je to hrozný to takhle říct, ale je to tak A Zuzi - to je úplně přesný, někdy mám chu proskočit oknem a utéct tisíc km daleko a vrátit se, a tady to období řevu pomine
Není tady
Holky, drte se Musí to být fakt náročné. Jsem tak ráda, e takovéto scény se u nás nekonají. A doufám, e se to teď nezlomí
My máme za sebou víkend oslav. Sely se nám dvoje 30 a dvoje padesátiny Jsem úplně hotová, moc se toho nenapalo, Simča jak na potvoru vstávala oba dny v 5:30 Dneska se fákt těím do peřin Natěstí ty nevolnosti byly asi fakt k viróze, teď u mi zase dobře. Jinak bych tento náročný víkend nedala.
Není tady
Prave,jen pocitam dny, tydny a mesice nez deti odrostou.., a to se to mladsi jeste ani nenarodilo!
Tak to prece nema byt! To si fakt clovek rika, ze je ta priroda doopravdy hodne silna, ze do toho clovek jde jeste jednou, i kdyz je to takovy peklo
Není tady
Jak vidím nové metříky Speedy - já věděla, e jsem jetě něco chtěla napsat a zapomněla jsem co! Speedy - moc gratuluju k těhotenství, mám z toho velikou radost a taky budu dret palce, a je ve v pořádku, věřím, e bude
Blíenko - hele mě přilo mnohem náročnějí zvládat to s Danielkou v těhotenství, ne teď. Ta únava, rozhozená psychika, fyzicky nemoná.. Po porodu mám mnohem víc energie, tak třeba to tak bude i u tebe, e to nejhorí má vlastně u skoro za sebou.. Samozřejmě, e jsem občas děsně vyčerpaná, nervní atd., ale fakt mi to teď přijde lepí ne v těhotenství. Taky si často říkám, jak se těím, a budou velký, budu moct zase někam vyrazit, budu mít víc času pro sebe, odpočívat apod.. Ale zase na druhou stranu u teď je mi tak straně líto, jak to utíká a nedá se to vrátit.. Je to koda, e je to tak straně náročný, člověk by si to hned uíval jinak, kdyby to fungovalo třeba jako v práci, e by se daly děti třeba na 14 dní jen tak vypnout
Upravil(a) zuzík22 (8. 5. 2011 23:05)
Není tady
Zuzi, ani nevis, jak to rada slysim (ctu).., nejvic me totiz vadi, ze jsem tak KO uz ted, kdy vlastne jeste relativne muzu spat v noci a ve dne se staram jen o jedno dite.., kdyz bude jeste mnohem hur.
I kdyz taky tajne doufam, ze naval energie prijde a pujde to zvladat.
Dnes je lip, vyjimecne nevstala s revem a je to vsechno hned o necem jinym!
Není tady