|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Suny, taky me to mrzi, hlavne jestli uz je lip..
My jsme si "uzili" az 25...., Eva mela zase nejaky kolaps, jely jsme do nemocnice dokonce houkajici zachrankou
Pletla slova, byla mimo.. Mela nejakou virozu, takze asi z oslabeni organismu, ale stejne nas cekaji dalsi vysetreni a padala slova jako epilepsie, cukrovka atd.... Tak nam drzte pesti!
Len, snad se s holkama taky casem takhle nasmejeme 
Není tady
Dodatečně přejeme Natálce všechno nejlepší k narozeninám.
Blíženko, snad s Evičkou nic nebude... Ani jedna úvaha doktorů nezní vůbec dobře
Navíc ze svého okolí vím, o co jde 
Suny, přeju, aby u vás už taky bylo dobře...
Není tady
Tyyy jooo, Blizenko, s Evickou jste meli o dobrodruzstvi postarano
Drzim pesti, at z toho Evicka vyroste a ani jedna diagnoza se nepotvrdi!
Není tady
Blíženko -
teda, to zní docela hrůzostrašně, držím palce, ať se nic z toho nepotvrdí a taky ať už se to nikdy neopakuje!
Kdy na to vyšetření jdete?
Suny - co Gábinka, už je dobrá?
Cat - děkujeme za přání 
Není tady
Len, to jste skutecne vybrali pro Natalku to prave jmeno 
Kdy budete slavit? O tyden pozdeji? Ja ti to naprosto schvaluju (ne teda, ze nejaky schvalovani ode me potrebujes), fakt je toho okolo tech vanoc dost.
Gabince je dneska o dost lip, porad by jenom jedla a porad rika, ze ma hlad. No fakt za ty 4 dny skoro-pustu poradne vyhladovela.
A ja naopak, jak jsem si krasne slibovala, ze se nebudu prejidat a zadny sladkosti, tak jsem do sebe valila jednu cokoladu za druhou. Jenom proto, abych si obalila nervy, protoze to se jinak tady s tim jejim narkem a naladama nedalo prezit.
Není tady
Blíženko - tak to na vás budu myslet, moc držím palce, ať je to v pořádku! 
Suny - slavit budeme asi až příští víkend, tento je Silvestr a Nový rok, tak to je taky na nic, takže to necháme až na pak. Dobře, že už je Gábince líp. A co to teda bylo, ty afty? Jo a sladkosti... o tom mi ani nemluv, taky se furt něčím cpu a zvlášť když jsou holky protivný 
Není tady
Blizenko, taky drzim pesti!
Len, ty afty jsou jen jednim priznakem toho viru.
Není tady
Jsme zpet z vysetreni. Dle EEG se zda byt z neurologickyho hlediska v poradku. byly jsme i na vysetreni ocniho pozadi. Pristi tyden jeste proveri, jestli ji nejak neklesaji cukry v krvi..pujde nalacno na odbery.. Takze strasak jmenem epilepsie je snad zažehnán. ted jeste zažehnat strasaka cukrovku...
Není tady
Blíženko, tak to jsem ráda, celej den jsem na vás myslela. Budu držet palce dál, ať i další vyšetření dopadne dobře!
Pije Evička nějak víc, než je obvyklé - to je prý jeden z příznaků cukrovky, právě proto jsem se jí bála i u Natálky, protože ta furt pije jak duha 
Není tady
No pila jen jeden den, pred asi 4 dny..to za noc vypila celou sklenicku, co miva u postele, to se jeste nestalo. Obecne ale hodne nepije, spis malo...
Tak uvidime, oni ji brali krev i v tu nedeli, sice nebyla uplne nalacno, ale mela v sobe jeden suchej rohlik, to si myslim, ze vysledek moc neovlivnilo, a nebylo tam v tomto smeru nic.. No vazne nevim, ale byla bych rada, kdyby neco zjistili, protoze je fakt neprijemna ta nejistota, kdyz zacne byt divna, tak ji ted od te doby pozoruju, bojim se..a kdyby treba chodila pak do skolky nebo nekam, tak uplne by to byl blbej pocit, ze na ni muze prijit takovej stav...
Není tady
Blíženko - a jak se to vlastně projevilo, to nějak omdlela nebo co?
Není tady
ted v nedeli to bylo tak,ze rano vstala, v noci i hodne pila, rano snedla rohlik, den pred tim skoro nejedla, bolelo ji brisko. cca v 10 jsem krmila nelu, eva zacala fnukat - mamo, mamo..ona fnuka casto, tak jsem to neresila.. ona se zvedla, sla ke mne, to uz ji asi bylo zlke, protoze vrazila do skrinky..ne nijak moc, ale vrazila.. to uz
koukal, ze je divna, ja teda vstala od Nely a vidim, ze Eva kouka jakoby skrz me.. vzala jsem ji do naruce a ona zacala mluvit, uplny nesmysly, ani ne slova, proste blabolila...pak treba rekla 3 slova uplne nesmyslne.., polozila na me hlavu, zacala usinat...byla mimo..
a v cervenci, to vstala a omdlela..asi na vterinu byla v takove kreci... ale to tehdy hodne malo pila a nejdela.
pokazde si stezovala pred tim na boleni briska, takze pokazde to bylo spojeny s tim, ze nejedla, minule teda ani nepila.
Není tady
Tak to fakt vypadá, jako by to měla opravdu z nějaké celkové slabosti, asi jak nejedla a nepila, nemá třeba nižší tlak, měřili jí ho? Ono jak je takovej hubeňour, tak možná fakt stačí, když jeden, dva dny nejí a může se jí z toho udělat mdlo... ale nejsem doktor, to mě jen tak napadá. Držím palce, ať to nic není!
Není tady
Jenze prave ted pila hodne a docela i jedla....
Den predtim teda jedla malo, ale fakt to nebylo takovy, ze by se mela slozit...
Tlak merili..nevim jaky mela. Ale merili az kdyz jsme prijely do nemocnice a byla OK.
No jeste to muze byt tim, ze klesne cukr v tele...tak uvidim co navrhne obvodni dr., jaky dalsi vysetreni. Ne ze by se mi chtelo behat po doktorech, ale pri kazde drobne viroze se bat, co to s ni udela, je blby....
Není tady
Suny, co to čtu? Chudáček malá si asi vytrpěla, snad už je teda dobře a získala si na to protilátky a už se ta potvora nevrátí..
Blíženko, s Evičkou mě to mrzí, já teda doufám, že je to opravdu nějaké vyčerpání, ale určitě to chce dovyšetřit, je to divné, když se takový prcek takhle složí :-(
Není tady
Luci, G.G. je uz z toho venku, a klepu na drevo, diky Bohu Kyra to od ni nedostala.
To je pro me nocni mura, mit to dvojmo a jeste u
je to vzdycky horsi.
Blizenko, blby to fakt je, ze nevite na cem jste, a ze to zase muze znovu uhodit. 
Holky, taky preju do noveho roku jen to dobre, hlavne hodne zdravi! 
Není tady
V rychlosti a s malou na ruce
jdu taky popřát do nového roku hlavně hodně zdraví všem, pohodové usměvavé dětičky a vám holky, hodně energie a síly 
Myslím, že dočíst a psát budu moct až bude zase chodit Simča do školky 

Není tady
Holky, tak si užijte poslední den tohoto roku a ať jste všechny a všichni vaši blízcí v tom dalším roce hlavně zdravé, šťastné a bezstarostné!
A taky ať se tu dál všechny scházíme 
Není tady
Tak koukám, že to tu zase zase nějak umřelo v tom novém roce 
Není tady
Len, tak jak jste prozili Silvestra a Novy rok? 
Není tady
Suny - Silvestra jsme nijak neprožívali, prostě normální den, holky šly spát okolo deváté, my jsme si s
akorát otevřeli víno a bylo
O půlnoci jsme holky vzbudili na ohňostroj, z toho byly úplně na větvi a pak jsme šli
No a na Novej rok jsme šli s holkama do bazénu 
Co vy? Byli jste někde pryč nebo doma?
Není tady
Ahoj holky, me ten Silvestr přijde divnej. My ho nijak neslavime. Vetsinou jsme doma a jako Len si dame něco dobrého, vino, Šáňo, koukneme na ohnostroj a jdeme spát. U většiny přátel je to taky tak...kdyby bylo aspoň nejaké volno pro pracující ;-)
Já uz pomalu organizuju velký presun naší rodinky na sever, kam se od března stěhujeme. Po několika týdnech přemýšlení a úvah jsme do toho šli, už se i těším ;-)
Není tady