|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Luci, ja mam presne takovej pristup k vanocnimu uklidu. Nejsou ale penizky na najmuti uklidove cety, tak na to 
Není tady
**
Upravil(a) sunyata (20. 12. 2011 1:14)
Není tady
**
Upravil(a) sunyata (20. 12. 2011 1:13)
Není tady
Suny - co nám to tu děláš za hvězdnou noc? 
Jak dopadl dort, povedl se
? 
Není tady
Moje řeč, Suny.. žádný gruntování 
Ja jen v nedeli asi 3 hodiny uklizela Evin koutek (ktery zabira pulku obyvaku..) s hrackama a tridila jsem vsechno, protoze Nela se zacala plazit, tak at nemusim porad vartovat a hlidat, co bere. Pritahla jsem shora skrinku, do te dala vsechny maly predmety, jediny nebezpecny je ten Playmobil dum, ale ten proste kdyztak vezmu a postavim na stul, to je vterina.. To byl muj jediny uklid, ktery sice vysel na predvanocni cas, ale delala bych ho i na jare, kdyby se zacala Nela hybat na jare 
Suny, at je Gabinka brzy fit! Nam se vcera vratil
z prace nemocnej, tak jsem byla uplne zoufala, protoze i tak jsem v noci vic vzhuru nez spim a jestli to chytnou holky, je to zase v pr...
A co myslite, nacpal se sice vsim, co jsem mu tady pripravila, ale misto aby si sel brzy lehnout a odpocinout, sedel zase do pulnoci u pocitace, az jsem mu z postele psala smsku, jestli je normalni, tak se zvednul. Sorry, ale oni jsou fakt pitomci, to se neda rict jinak.
Není tady
Tak já teda doma úklid o víkendu udělala, umyla jsem všechny okna a vyprala záclony, páč to už bylo fakt potřeba, no a pak ještě takový ty věci, který se nedělají každej týden, jak utření prachu ze skříní, kuchyňské linky atd. Cukroví jsem začala péct teprve včera, mám hotovej zatím jenom jeden druh
Ještě jsem včera dělala krém a povedla se mi výborná věc - jak jsem vyndávala mixér z toho krému a chtěla sundat ty metly (samozřejmě zaprasený od toho krému), tak jsem si spletla tlačítka a místo vyndání metel, mixér zapla
Takže krém rozstříkanej po celé kuchyni včetně mě, no a to jsem ještě v tom zmatku, místo abych to rychle vypla, přepnula na nejvyšší rychlost 
Takže jsem zase měla co uklízet a otrávilo mě to tak, že jsem se už na další pečení vyprdla. Takže pokračování (snad
) dneska.
Jo a u nás jsou holky taky nachlazený, Eliška už je teda docela v pohodě, ale Natálka dneska opět prokašlala celou noc 
Není tady
Len, aaaleeee, chtela jsem vam sem neco napsat (ted uz nevim co) s G. na kline a ta mi to totalne kazila a jeste i klikla odeslat.
Jo, dort se vydaril chutove, ale vzhledove teda moc ne
Vubec ho neozdobil, hlavne, ze jsem se ho jeste asi 2 dny predtim ptala a pripominala. Ale prej se nemam starat, on ho nadekoruje a kdesi cosi.
Blizenka ma recht, jeste zes neprisla o prst, ale teda zasmala jsem se pri te predstave jak jsi ty a kuchyn zaslehana od kremu 
To jsou vzdycky takovy zakony schvalnosti. Taky se mi nekolikrat stalo a zajimavy, ze vetsinou to bylo potom co jsem vygruntovala kuchyni, nalestila skrinky atd., ze jsem si delala v shakeru proteinovy napoj jeste treba i se zelenym jecmenem (takze zelena brcalova barva) a nenandala jsem spravne vicko a zacala jsem trepat ....ja cela zlita a zelena po cele kychuni a jeste i na strope 
Jeste jsem chtela napsat o tom uklidu, ale uz zase huci nemocna Gabina.
Není tady
Blizenko, a sel
dneska do prace? Preju at to od neho holky nechyti!!!
Není tady
Kde jste vsechny? To jste tak zazrany do priprav na vanoce?
Není tady
Suny, je doma..zavrenej v loznici... takze jsem na holky sama, ale rada to podstoupim, pokud to diky tomu nechytnou....
A jinak - u me je jedina priprava, ze jsem zabalila darky, uz to mam.. A koupila jsem krasnej svicen, tak z nej mam radost 
Není tady
Tak preju at se
vykuryruje a nikdo to od nej nechytne. U nas na plny pecky nemocna G. 
Musela jsem odvolat 2 vanocni akce s detmi, coz me mrzi, ale co uz se da delat. Jinak A. je od vcerejska doma na prazdninach, takze s ni je doma, kdyz ja potrebuju neco s Kyrou oblitat.
Ale Gabinka se citi totalne zdrava, [porad meci, ze chce jit na hriste, do obchodu atd. Neco na moje nervy.
Není tady
čau holky,
tak jsem právě dopekla poslední cukroví a finito
Ještě jsem teda chtěla dělat kokosový kuličky, ale na ty už asi prdím
Dárky zabalený ještě vůbec nemám, to mě čeká až zítra v noci, přes den se k tomu nedostanu, protože mi tu celej den straší Eliška..
Suny - tak hlavně že dort chutnal
Nebude nějaké foto?
Držím palce, ať je Gábinka brzo ok - to mečení si dovedu představit 
Blíženko - držím palce, ať se bacily nerozmnoží a neskočí i na tebe s holkama 
Ještě mám dotaz, už jsem z toho fakt docela zoufalá - jak teď jedí vaše děti? Natálka totiž nejí skoro vůbec, třeba k obědu dneska měla suchý těstoviny (a to jsem ještě včera večer schválně vařila kuře na paprice
), ke svačině nic a k večeři jsme do ní horkotěžko natlačili aspoň tvaroháček
To je fakt o nervy toto, už to trvá nějakou dobu, furt čekám, že ji to přejde a furt nic 
Není tady
Len, kolik ted Natalka vazi? U nas jsou taky dny kdy jsem naprosto zoufala, nechce nic, hlavne nic zdravyho
Nevim co poradit, hlavne netlacit na pilu, protoze to je pak jeste horsi.
A Gabina se porad vyslika, zase je jenom v tilku, pritom je nemocna (horecku uz nema) a horko tu teda nemame. To je taky neco na ty moje nervy. Drzte meeeee 
Není tady
Len, ten dort byl fakt takovej nejakej..., ani se mi nechce zverejnovat foto. Ale hadej jakou fotku brzy uvidite?
fakt uz tentokrat ode me pod stromeckem najde bambusovy jehlice a vlnu, takze muze zacit, jak tim porad uz nekolik roku vyhrozuje 
Není tady

Tak na to se už těším, Suny! 

Tak to jsi mě trochu uklidnila s tím jídlem, že je to u vás podobný, no nervy mi při tom pěkně tečou
Natálka váží 14kg a měří 97cm, ve středu jsme byly na tříleté... a to mi připomíná, že máme novou doktorku a teda mám z ní docela divnej pocit - je sice mladá, ale taková odtažitá k těm dětem, nic neřekne, prostě úplně divná atmosféra tam byla celkově
A stejnej dojem z ní měl i
, když tam nedávno s holkama byl. Naše původní paní doktorka byla skvělá, chodila jsem k ní i já jako děcko, jenže už šla do důchodu
- no tak teď docela zvažujeme změnu doktorky, jenže tady v okolí žádná jiná není a někam dojíždět se mi moc nechce 
Není tady
Ahojte,
já počítač nestíhám vánoce nevánoce 
Jdu Vám popřát krásný svátky!!! Hezky si to užijte, v klidu a pohodě 
Šmarja, vůbec nemůžu psát, Honzík miluje vydloubávat písmenka z počítače a zase mi jich tu pět chybí..
A ještě jsem chtěla na něco reagovat, ale už se vrací manžel s Danielkou z nákupu, tak musím letět, tak snad ještě stihnu zaskočit...
Není tady
Holky, u nas priserna noc, snad nejhorsi od doby co se Gabi narodila. Ja jsem dneska rano uzel nervu z nevyspani a poslouchani Gabincinyho narikani celou noc.
Vcera vubec celej den nejedla, nechtela pit, hrozny sceny, pry ji boli v puse, tak jsem se podivala a mela desne napuchly fialovy dasne a puchyre na jazyku (a porad ma). Takze je jasny, ze ma hand-foot-mouth disease. Nevim jak se tomu presne rika v cestine. Je to virovy, takze nema cenu k doktorce a pro antibiotika. Je to fakt hnus a ja se jenom modlim, aby to nechytla od ni Kyra! Me uz taky boli v krku, tak jenom doufam, ze to neni ono.
Len, G. 14 kg a 97 cm nema ani nahodou. Premerim a prevazim ji az bude vylecena, i kdyz je mi jasny, ze zase hubne, protoze ted uz kor vubec nic neji.
S tou doktorkou je to teda blby.
Není tady
Len, stejny u nas..dr. sla do duchodu, praxi koupila jina, nelibila se mi, uz jsem zmenila.. A Eva 98cm a 13kg, takze bud v klidu!
Suny, pry je to hodne bolestivy, pokud jsou to afty.. Ale co na to, neporadim
At je brzy lip!!!!!
Vsem hezky Vanoce, hlavne klid a rodinnou pohodu, pokud to situace dovoli. papa!
Není tady
Holky, tak krásné, veselé a pohodové Vánoce vám všem, užijte si to, ať prckům pořádně září očička a mají radost, protože pak máme radost i my a tak to má být 

Suny - tobě speciálně přeju, ať je Gábinka brzo v pohodě a můžete si ty Vánoce pořádně užít bez nemocí
Držte se!
Tak a já jdu konečně na ty dárky 
Není tady
Vsem vam preju krasne Vanoce! 
Není tady
Len, Natalce prejeme vse nej, hlavne hodne zdravi, smichu, hodnou segru a rodice 
Není tady
Blizenko, dnes uz je lip, dokonce snedla par lzicek ryze, ale Stedry den a vcera byly naprosty peklo. Nikomu bych toto neprala. 
Není tady
Suny - tak to je mi líto, to jste si asi teda Štědrej den moc neužili
A děkujeme za přání, narozky teda budeme slavit až později, teď se mi do toho vůbec nechce
Minulej rok jsme to tak udělali taky a bylo to v pohodě, takže v tom hodlám pokračovat i v budoucnu 
Jinak u nás si Štědrej den holky užily, sranda byla, když jsme přišli ke stromečku, bylo zhasnuto, hořely jenom svíčky a prskavky a Eliška začala zpívat koledy, no ale nehodlala s tím jaksi vůbec přestat, což se teda po chvilce přestalo líbit Natálce, protože ta už byla žhavá do rozbalovaní dárků - no takže Eliška zpívala a zpívala a Natálka ji okřikovala, ať už přestane, že už chce rozbalovat dárky 
Největší úspěch zaznamenal domeček pro panenky, hrají si s tím fakt od rána do večera a z některých jejich dialogů jsme fakt mrtví 

Jo, ještě jsem vám chtěla říct, nedávno jsem se úplnou náhodou dozvěděla význam jména Natálie - aniž by jsme to tušili, tak jsme jí dali opravdu výstižné jméno, protože Natálie znamená Dítě Vánoc
což u nás teda opravdu sedí 

Není tady