18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo Suny, presne - na kazdy dotaz, byt jen osloveni "mamo" musim odpovedet.. a pak odpovidat na vsechny otazky, i na ty, ktery poklada porad dokola a uplne stejny.. Treba - Kdy prijde tata? Za hodinu.., (po dvou vterinach) Kdy prijde tata? Za hodinu... A treba 10x za sebou.. Parada
Do toho zkousi, co vydrzim, dela naschvaly.. V jedne herne videla, jak kluk leze na stul a jak mu maminka rikala, ze se to nedela, a i kdyz to nikdy nedelala, zacala lezt na stul. Dnes zase na hristi ji dala moje mati kulicky na cvrnkani.. Zacala si s nima hrat, pak prisel o pul roku mensi chlapecek a furt rikal, ze to je bonbon a chtel je jist.. Od te doby je Eva neustale strkala do pusy.. Ale ne proto, ze by si myslela, ze se to ji, proste me chtela vytocit.. Poprve, podruhe, potreti a slo se domu, i kdyz se mi vubec nechtelo...
Speedy, tak to je pro me fakt blba zprava s tou reakci Simonky a doufam, ze tohle nas nepotka.. Jednou, uz je to vic nez rok, kdyz jsem byla vecer pryc a Eva se vzbudila hodinu po usnuti a desne po mne brecela, dalsi den se rozhodla, ze spat proste nepujde, abych zase nekam neutekla..
Tak preju, at to Simonku brzy prejde!
Cat, gratuluju k odplenkovani!
Suny, jak uz tu nekdo psal, v tech statnich je to - co jsem slysela - podminkou, ze nesmi mit pleny a dudlik.
Jesteze Eva do skolky nejde, nemusim to hrotit Ale chystam se udelat ted na jare pokus, par dnu ji nechat jen tak bez pleny behem dne, treba si to uvedomi.. Protoze ona vi moc dobre, kdy cura, myslim, ze je to spis lenost.. Asi bych to neresila, ale ted ma zase obdobi, kdyz nesnasi prebalovani - je to neco na moje nervy.. do pleny cura, na zachod si rekne parkrat za den, ale kdyz ji reknu, ze jdeme prebalit, ze ma totalne procuranou plenu, zacne jecet, bojovat, fakt hruza.. Uplne se kolikrat bojim s tim prijit, ze jdeme prebalit, oddaluju to, ze se kolikrat procura.., protoze se mi nechce rozervat ji a pokazit naladu treba na hodinu.. No mam ja tohle za potrebi? Tak to zkusim a uvidim.. Pleny muzu vratit vzdycky.. Ale ona si casto hraje treba na sedacce nebo v posteli, to se fakt tesim, az to budeme mit cely "prochcaný"
Není tady
Blizenko, s tou plinkou je to u nas jako pres kopirak. A jiny veci, zacinam mit pocit, ze mam doma malou Evicku
Me se tedka rozjely silenym zpusobem alergie, vcera jsem se rozmyslela jestli nemam zajet do nemocnice vyvratit nebo potvrdit zapal plic. Fakt hnusny priznaky, pripadam si jak paralyzovana a do toho G. s jejim neposlouchanim, uz jsem to vcera i obrecela.
Není tady
Holky, u nás je to to stejný Nejenom, e Natálka vůbec neposlouchá, naschvál provokuje, neustále dělá věci, který nemá, tak chytá jetě i parádní hysteráky, kdy sebou flákne o zem a kope nohama, popř. mlátí hlavou o zem Boe, kdy u tohle skončí?? Sotva se z toho jak tak vyhrabala Elika, tak je v tom zase Natálka, pomooooc! Já chci někam emigrovat a aspoň na pár dní mít klid a mír!
Suny - teda, chudáku, to tě lituju dvojnásob! Snad to bude u lepí! Na co se vlastně alergická?
Není tady
Jo Len, ja brzo emigruju do porodnice.. Ale jestli tam bude klid a mir, to teda fakt nevim...
A jinak u nas presne to samy! Dela naschvaly, pozoruje, co ja na to..kdyz vidi, ze se neco nema - treba na hristi vidi, ze nejaka maminka za neco nadava svymu diteti a okamzite to udela taky a ceka, jak zareaguju ja.. No fakt "moje nervy"!
Takze Suny, pokud k tomu mas jeste takovy potize, nedivim se Ti, ze brecis...
Na alergie by Ti jehlicky nebo neco, nepomohlo? Ted v tom tehotenstvi je to i v tomto smeru vsechno na prd.. Proste telo nema silu bojovat s nicim dalsim..aspon ja mam takovej pocit..
Není tady
Na jehlicky jdu zitra k sousedce (je Dr. akupunktury) a da mi i nejake cinske bylinky. Ted jsem druhy den na "eliminacni" diete, zadne pecivo uz ani to bezlepkove, ml. vyrobky a jine drazdive potraviny. Jenom sama zelenina a ovoce, vymackane zel. dzusy a vyvary. Je to peklo, honi me mlsna na vsechno mozny. Venku tak krasne, ale bohuzel nemuzu sedet s Gabi ani u piskoviste, pyl je na nejvyssi mozne urovni. Snad to nejak vylecim.
Není tady
Len, vidim, ze jsme na tom vsechny stejne s temi naschvaly a hysteraky. G. je dost casto s hysterakem na zemi a proste nepovoli dokud k ni nejdu a nezvednu ji, to je taky neco na nervy a moje zada.
Zajimavy je, ze fakt kdyz POTREBUJU minutku pro sebe, tak nejak to vycihne a hned ji mam za pr... s tim jejim "mamaaaaaaaa".
Sama si hrala, tak jsem si nachystala tu konvicku neti pot na to proliti dutin, hned jak to dam k nosu a uz mi ta osolena voda tam jede, tak tu mam G. s jejim upistenym "mamaaaa" a snad 100x za sebou. A tak je to proste se vsim.
Z vysoka s.e.r.u na kritiky dovolenych rodicu bez deti, Len ja jsem pro..vzdyt to rikam porad, clovek se potrebuje zdejchnout na par dnu, ale zustavam jenom u te fantazie (zatim).
Není tady
Blíenko - ale náhodou můu ti říct, e já si to v porodnici docela uívala - sice teda bolesti po císaři ílený, k tomu mimino, ale zase klid od věčně řvoucí a ječící Eliky, to zase jako jo I kdy mi po ní bylo zase na druhou stranu straně smutno a kolikrát jsem se tam v návalu poporodních emocí i kvůli tomu i rozbulela
Suny - jj, já bych jela fakt hned, jak bude trochu tepleji, tak to asi zrealizuju a někam vypadnu, klidně i sama, mně u je to jedno, ale fakt potřebuju mít po pěti letech chvilku klidu - na to má snad člověk právo, ne? Take a si říká, kdo chce co chce, já jsem taky pro Pořád lepí na pár dní vypadnout, ne být neustále nervní, uječená a s náladou pod psa
Jo a drím palce, a zítra jehličky pomůou!
Není tady
U nás budíček 5:33... po změně času mě asi klepne
Pracujeme na úzkosti. Přes den u zvládne být beze mně v místosti, na chvíli se ven, večer sama v postýlce, jen musí zůstat otevřené dveře a občas zavolá mámo, pro kontrolu. Ale do količky jsem jí včera nedostala. Chtěla jít, dojeli jsme na místo, ale straně plakala, visela na mě Nechtěla jsem to hrotit, a nezanevře na kolku úplně. Chudák chlapeček co přicházel zároveň s námi, neveděl jestli nemá taky spustit.
Suny, jéje to je nepříjemné s alergií. Snad bude brzy lepí
K vztekání a naschválům se raději nevyjadřuju... aby se to u nás nepokazilo A dovolenou bez dětí schvaluju a jsem názoru, e je i pro celou rodinu prospěná Chci to letos praktikovat (snad bude Simča svolná ) Jeden společný týden, pak pojede s klukama na rafty a já bych chtěla na wellness víkend s kamarádkou jako dárek k mým 30. Je to jedinný rozumný rok. Simča u větí a miminko zatím není..
Holky, jaké botky nosí dětičky doma? My doteď měli kotníčkové sandálky, ale uvauju, e u pořídím jen klasické papučky. Ale zase na jaro/léto nepotí se v tom noička?
Není tady
Tak co, Suny, je lip..?
Len, taky souhlasim, ze je lepsi jet na par dnu bez ditete nez byt s nim furt a byt na nervy.. Jen ja na to proste nemam, jsem ne Eve zavisla minimalne stejne jako ona na me.. V porodce budu urcite brecet, to je jasny..
Speedy, ja davam sandalky a jeste budu tak do tri let urcite kupovat ty kotnickovy.. Ted ma z DPK..
Není tady
Speedy, to je teda drsnej budicek Na me je brzo, kdyz me Gabu vzbudi o pul osme. Ale zase chodime spat o dost pozdeji nez Simonka.
Len, tak kam pojedeme? Mohly bysme dat pochodovani po horach spolu samy A pak nejaky virivky a masaze!
Blizenko, nejaky dobry zpravy o domecku? Ja jsem dneska vylezla ven pred nas domecek a kochala se jak mi tady vsechno krasne kvete a roste, a cuchala ke vsem bylinkam o kterych jsem ani nevedela, ze se skryvaly pod listim.
Jo, je mi o neco lepe, jeste to neni 100% a noc byla strasna...kaslala jsem jak tuberak, bylo to k nezastaveni, dneska me boli vsechny svaly v tele jak jsem se tim kaslem zmitala. Takze dneska rano jsem volala jednomu znamemu doktorovi a poslusne tam naklusala, aby si me poslechl. A diagnoza zni acid reflux a jde mi to do prudusek. Takze jsem rada, ze plice jsou jinak ciste...jako nemam zapal plic nebo bronchitidu, proste zase side- effect tehotenstvi a dost neprijemnej.
Není tady
Jee je, Suny, to musi byt fakt hodne neprijemny! Snad to bude brzy lepsi!
Novy zpravy o domku nejsou, sice se furt neco resi, ale definitivne porad nevime, tisic komplikaci, z nichz nektery jsou resitelny, jiny se resit snazime.. Jedno je jisty - do porodu bydlet nebudeme urcite a pokud koncem leta, byl by to uspech.. No a dost mozna to neklapne vubec.. proste porad zatim nevim..
Eva sla dnes spat pred devatou, to se nestava, ale noc na dnesek nebyla dobra, posledni spicak zlobi.. a ja jsem uplne KO, tak jdu uz ted taky a doufam, ze me necha nacerpat sily na zitrek...
Není tady
Suny - koda, e se tak daleko, hned bych na nějakou takovou horskou dámskou jízdu jela! S tím kalem tě lituju, to musí být hrozný, kdy se v noci ani nevyspí Dá se s tím něco dělat, nebo to prostě musí do konce těhu přetrpět?
Blíenko - tak to je blbý s tím bydlením, ale drím palce dál, a to nakonec klapne! Ono se to bohuel větinou vdycky nějak zkomplikuje a protahuje, ale zase stěhovat se pár dní před porodem nebo po porodu, to taky asi není ideální. Tak třeba vám to vyjde tak nějak akorát - a se s mimčem zaklimatizujete a sehrajete a i kousek toho léta třeba stihnete
Speedy - k papučkám - Natálka má u obyčejný nízký nazouvací papučky, teď jí v tom teplo není a v létě asi bude stejně chodit doma bosá nebo jenom v ponokách.
Dneska měl dovolenou, tak jsme vyuili počasí a udělali si výlet do rezervace plné rozkvetlých bledulí, fakt nádhera, miliony kytiček, krásný počasí, teplíčko, fakt jsme si to uili Pár fotek jsem vloila na FB, tak můete mrknout
Není tady
Len, fakt moc pekny fotky, ty by mohly jit nekde na vystavu
Jinak moc moznosti nemam, nehodlam se cpat nejakymi leky na prekyseleni zaludku, ktere prinesou ulevu jenom na malou chvilku. Protoze technicky ja prekyselena nejsem, to miminko mi tlaci na zaludek a taky mam otevrenou (ted nevim jak to cesky rekne) tu cast mezi zaludkem a jicnem a tak si ta zaludecn kyselina muze volne proudit. To zpusobuji tehotenske hormony, ktere uvolnuji tkane nejenom "tam dole" jako pripravu na porod. Takze ulevu prinese az konec tehotenstvi, do te doby paleni zahy, nocni kasel a neustale odkaslavani pres den na dennim poradku. Jo po jdile do sebe hazu enzymy z papaji, ty to trochu zmirnuji.
Dneska jdu na masaz, kterou jsem vyhrala na tom Expu o prirozenem porodu pred 2 tydny. Losovalo se tam o vsecko mozny, ale ja si fakt prala jenom masaz a tak to bylo super prekvapko, kdyz mi ve stredu ta maserka volala, ze jsem vyhrala a kdy si to chci jit vybrat
Není tady
To je super, Suny, s tou vyhrou!!! Uzij si to!
Nezkousela jsi ty mandle na paleni zahy? Mne fakt pmahaji..i ted.. par mandli proste jen rozkousat a spolknout.
Divam se na Tvuj metrik, ze uz jsi tak daleko! Na jednu stranu jsme se natrapily nevolnostma atd., na druhou stranu mam stejne pocit, ze to desne utika! Ja jestli donosim aspon do 35. tydne, budu fakt stastna, byly chvile, kdy jsem tomu moc neverila vzhledem ke kouskum, ktery vyvadim s Evou.. Myslim, ze Nela bude odolny jedinec
Není tady
Blíenko - abys nakonec jetě nepřenáela, to větinou tak bývá
Suny - ajaj, pálení áhy si z těhu jetě pamatuju, trpěla jsem na to straně, ze začátku mi ty mandle taky pomáhaly, ale pak u vůbec nic - ani Rennie, ani jedlá soda, ani já nevím co jetě. V kombinaci s kalem to musí být teda fakt humus A výhru si hezky uij, zaslouí si to!
Není tady
Dik, holky. Vyhru jsem si patricne uzila. Dokonce tentokrat s Gabinkou nestepovali za dverma a ja nemusela ke konci masaze poslouchat Gabincino vyskani nebo volani "mami, mama", ale trpelive cekali v aute, kdyz si me prijeli vyzvednout.
Len, moc dobre si pamatuju jak jsi trpela s tou zahou. Ono prave neco chvilku funguje ( treba ty mandle) a pak nic. Humus to teda je Ale musi se to vydrzet, neni jina cesta.
Blizenko, fakt to utika strasne, ja se snazim nenervovat vsim tim co mam v planu jeste pred prichodem stihnout.
Len ma recht...aby jsi jeste neprenasela. Ja mam duveru v to, ze mimi si vzdy vybere ten spravny cas a neupinam se k zadnym terminum, i kdyz to jde tezko, kdyz obe holky nasadily latku 38+5 tt.
A taky verim, ze ty kousky co vyvadime s holkama nas udrzuji v dobre kondici pro porod. Kdybych to mela spocitat kolikrat za den me Gabinka prozene po schodech...v naruci s ni a spoustou hracek, pak me jeste s placem posle zpatky, protoze zapomnela treba slona Nekdy toho mam plny kecky, obzvlaste kdyz neni nejlip.
Upravil(a) sunyata (27. 3. 2011 16:42)
Není tady
No prave.. Ted mi jedna tehotna maminka, co ma o par mesicu starsi dceru nez je Eva, rikala, jak uz ji nezveda vubec a ani trochu..ze do vany leze ze stupinku atd.., tak jsem si rikala, ze je to fakt drsny, ja kdyz to sectu, denne Evu tak hodinu v naruci mam.. Nejblbejsi je to po kazdym probuzeni, at rano nebo odpoledne je vetsinou ubrecena a proste chce nosit.. Snazim se to ted uz omezovat a treba ji mit 5 minut v naruci a pak si ji posadim na klin, ale neobejde se to casto bez velkyho place.. driv jsem ji takhle po probuzeni nosila i pul hodiny..
S tim prenasenim mate pravdu, ja si to taky tak rikam, ze tady nakonjec mozna budu skuhrat jeste koncem cervna .. Ale fakt budu vdecna osudu, kdyz jeste aspon ten mesic mimco zustane kde je, protoze to je jasny, ze bych si vycitala, kdyby byl nejaky problem kvuli tomu, ze Eve neumim odeprit, na co je zvykla.. A ze jsem pri tom spineni a boleni bricha mela obcas fakt nahnano..
Holky, mam dotaz, boji se nektera z vasich holcicek chlapu? (dost bych se Len divila, kdyby Eliska tohle nemema, kdyz to ma Eva ). Eva proste obecne chlapy moc rada nema, nektery jeste snese, kdyz se moc nepriblizuji, ale uz mame dva strejdy, manzele od mych dobrych kamaradek, a to je teda peklo! Treba k jednem jsme prijely na navstevu a ona uz v aute brecela, kdyz se dozvedela, ze je doma i strejda! Normalne se ten kamos musel schovat do pokoje a vubec se neukazovat, protoze jakmile treba jen prosel po chodbe, Eva zacala tak strasne brecet, ze bychom asi musely jet domu! Manzel druhe kamaradky uz dvakrat, kdyz jsme tam byly, prijel z prace domu a taky desnej plac, ani nerekne, proc breci, jestli se boji nebo co je, proste rve a rve... Vcera jsme byli v restauraci s moji kamaradkou a jejim manzelem, tam to pri privitani vypadalo nadejne, ale vcas jsem neupozornila a on dal Eve na privitanou pusu na tvar a teda zase rev strasnej, nastesti to nejak ustala a pak jsme sedeli vsichni u jednoho stolu.., ale proste je to divny, zadnej chlap ji nikdy nic neudelal..a ona takhle reaguje, je to neprijemny.. Dnes na hriste prisel jeden chlapecek, co ho zname, s maminkou i tatinkem a taky zacala natahovat..
Není tady
Nevím jak to to nae dítě dělá, ale při kadé změně času se hned ráno naladí na novou dobu. Dnes vstávala klasicky v est, ale letního času. Od toho se odvíjel i celý den, take u nás přeladěno na nový čas okamitě.
Máme přislíben nástup do kolky. Jetě si to raději půjdu za týden ověřit, a tam ponesu jetě papíry, ale ředitelka říkala, e problém u nás nebude, kdy rodičák mám na 3 roky, Simča je "u" listopadová, budu se vracet do práce a druhé nečekáme. Fakt se mi ulevilo, bylo tam straně moc dětí. Maminy co mají doma miminko či rodičák na 4 roky nemají letos anci. Simče se ve kolce moc líbilo i s učitelkama si hned padla do oka... u aby bylo září Bude nastupovat na 5 dní v měsíci na zvykačku a pak od listopadu naplno.
Jo a co mě docela překvapilo, mile. Ředitelka říkala, e u těch malinkých prcků stačí, aby chodili do kolky rádi a bez pláče. S jídlem i oblíkáním pomáhají... e nechce spát poo? mají kadý den v tom čase nějaký "krouek" pro nespavce... e má plíny nevadí, přebalí... e má dudlíka, u tak je to stres nástup do kolky, jetě sebrat dudlíka... To je přístup
Suny, to je fajn, e sis chvilku pro sebe uila naplno A s tou áhou a kalem, ach jo... Jen vydret
Blíenko, neporadím, s tou reakcí na chlapy nemám zkuenost. Teda, dřív mívala Simča takovou reakci na nějteré lidi (mue i eny), teď u se to dlouho nestalo, samo to vymizelo. Asi jak jí pořád někde taháme nebo není u tak citlivá. Vzala "na milost" i ty, co v jejich přítomnosti jako malá byla nesvá a plakala. Věřím, e to je pro tebe nepříjemné, snad něco holky poradí
Není tady
Teda, Speedy, to je fakt super pristup, to jsem jeste neslysela -ve statni skolce!
Mate stesti!!!! Simonka bude spokojena
Eva se taky v novym case docela chytla.., ale s jistotou to reknu, az kdyz do desiti usne.. Protoze normalne usina pred desatou, tak jsem se dost bala, ze tu budeme vsichni az do jedenacti! Ale po poledni spala driv, tak myslim, ze to klapne..
Není tady
U nás změna času taky v poklidu, mně je hodinka posunu sem nebo tam jedno, a holkám zřejmě natěstí taky
Speedy - gratuluju ke kolce! To má super, e ti ji vezmou i na zvykačku, to tady v Brně vůbec nehrozí Ach jo, koukám, e asi budu jediná, komu dítko do kolky nevezmou, co?
Blíenko - samozřejmě, e já tě "potěím" - Elika tohle dělala taky, speciálně teda na jedné kamarádky, kdy jsme byli u nich na návtěvě a Libor přiel domů, tak Elika hnedka pláč, začala se za mě schovávat a rychle domů Vůbec nevím, proč na něho tak reagovala, prostě se jí asi nelíbil nebo jí na něm něco vadilo. Moná ty děti cítí něco víc ne my dospělí? Kadopádně pak jí to přelo, teď u nic takovýho natěstí nedělá Take vydr, sice je to nepříjemný a otravný, ale určitě ji to taky přejde
Suny - tak to je super, e sis masá hezky a hlavně v klidu uila!
Není tady
Ahoj holky,
Speedy - tak to je paráda s tou kolkou a názory paní ředitelky fakt super Ale stejně je to děsný, e ty nae prata u začínají chodit do kolek, to tak utíká
Blíenko - teda tak to je zajímavý s těma chlapama to vůbec nemáme, Danielka je akorát extrémní stydlivka.. I kdy chodíme téměř denně na hřiátko nebo do herny, stejně se kadý den znovu a znovu musí nejdřív otrkat a rozkoukat, ne ze začne projevovat přirozeně a to tam jsou pořád ty samý lidi. A samozřejmě se rozkouká bohuel právě ve chvíli, kdy u zase musíme jít domů Hele vzpomněla jsem si - poslala bys mi odkaz na tu chatičku, jak jsi psala?
Napíu vám ná včerejí záitek s Danielkou: Honzík se ráno vzbudil dřív, tak jsem s ním odela z lonice, zůstal tam spát velkej Honza s Dany. No a Honza mi pak říkal, e se mu u jen tak v polospánku zdálo, e Danielce dělá svačinu a dává jí do mističky hroznový víno a pomeranč (ten má sny, co? ) No a v tu chvíli se Danielka vzbudila a říká mu, e chce jetě víno No měl z toho sluný stíhy, asi nám holka čte mylenky nebo co
A tady je Danielky první říkadlo, kterýmu je jaktak rozumět: http://zuzka-s.rajce.idnes.cz/D._H._bre … 040233.jpg Umí toho víc, ale vechno ostatní zatím potřebuje překlad tohle u celkem jde..
Není tady
Ahoj holky,
jsem tu nebyla milion let, tak jsem si říkala, e na vás juknu, jak vám rostou bříka a jak se vůbec máte
No, poskočilo to tu pěkně, ani nevím, jestli u jsem Zuzce gratulovala k Jeníkovi, no to jsem ostuda
My jsme u straně dlouho doma s různými nemocemi. Začalo to u ofky na Nový rok zápalem plic, s kterým jsme skončili v nemocnici (a kdy tak nad tím přemýlím, tak u v prosinci prodělala zánět průduek a Maty angínu...), a pokračovalo to dalími virozami, angínou a momentálně máme netovice, samozřejmě je mají holky dva týdny po sobě, take jsme pořád doma, mám pocit, e jsme za poslední čtvrtrok byly deset dní zdravé... do toho mám jetě nějaké problémy já, a po třech měsících neustávajícího kale a nočních záchvatů mi diagnostikovali astma a teď mě pořád testují na alergie, u mi jich nali aa...
My měli zápis do kolek na začátku března a ofinku teda nevzali, protoe je malá
No, je malá ale ikovná, dělá mi radost, kdyby chudák nebyla pořád tak nemocná a kadá nemoc, by banální, má těký průběh... i teď ty netovice: vysoké horečky, netovic jsou stovky a nejhorí jsou v obličeji, v očích a v puse a samozřejmě si to vechno drápe, není snad jediná netovice, kterou by si nestrhla...doufám, e nezůstane nějak moc zjizvená...
Jsem troku zpruzená, e jsme doma a venku je ták hezky, dneska Matylda kouká z okna ven (ta u je zdravá, ale ven nemůe, prte ofka je stále infekční) a říká: maminko, venku je opravdu krásně a já ji říkám, koda, e nemůeme ven a ona na to, já se bavím a já: a čím prosim tě a ona: ani nevím, ale bavím se ... mi to trochu připomnělo Macháčka ze Samotářů, tak aspoň e děti nepropadají depresi jako jejich maminka musím říct, e je "dobře" e je doma i Maty, protoe si holky báječně vyhrají
Snad vám přítě napíu v povznesené náladě z první procházky venku
Není tady
Sluníčko vysoko a Simonka má půlnoc Opět se mi jí nepodařilo poo uspat. Jde to čím dál hůř, nedokáe se zklidnit, mele rukama nohama nebo alespoň pusou Kdy jí po hodině udolám, spí 2 a 3 hodiny, kdy ne, je v půl esté hotová. Teď je dlouho vidět, mohli bychom být venku... je to naprd. Ale co s ní mám dělat?
Claire, to je dost, e se taky ukáe Ale s těma nemocema si uíváte. A je to období brzy za vámi a můete s holkama ven na sluníčko. A to je mi líto, e ofinku nevzali do kolky Jak to budete řeit?
Zuzi, krásně Danielka recituje
Len, třeba se stane malý zázrak a se kolkou to klapne Kdy to budete vědět definitivně?
Není tady
Zuzi - video
Claire - snad u to bude brzo za váma, letos si to teda uíváte, chudinka ofka
Speedy - definitivně bych to měla vědět do konce dubna, ale fakt s tím nepočítám Claire to má jetě dobrý, protoe má rodičák na 4 roky, pokud si to dobře pamatuju
S tím Simončiným nespáním nevím, Elika třeba po obědě nespala od roka a půl a večer chodila spát taky kolem 19.hod. Já bych to asi nehrotila, docela tě obdivuju, e ji teda dokáe hodinu uspávat, ale moná je to tím, e tohle neznám, obě holky od malinka usínají samy...
Není tady
Len, večer neuspávám. To si tam třeba hodinu jetě povídá pro sebe je mi fuk. Ale po obědě jsem uspávala kvůli včasnému usnutí a si nenabourává večerní hodinu. Do nedávna to bylo fakt max 5 minut. V klidu lehla, zazpívala jsem dvě ukolébavky a spala. Za to mi to stálo. Teď je z toho hodina a těch mých nervů Kdy jí nechám v postýlce samotnou, vykládá, hopsá, pořvává na mě, sundává prostěradlo... neusne ani za dvě hodiny. Ale v 5 odpoledne je hotová. Přijde mi ale, e ten spánek jetě musí potřebovat, kdy je schopná dát i tři hoďky spánku... Zkusím vytrvat, snad je to jen přechodné období...
Není tady