6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Kamci-gratulec k pohybum a drzim moc pesticky na ten pristi tyden, musi to byt dobre
S tema burtama mi delate chute, tady nic takoveho nekoupim, na Velikonoce musime opikat, mnam.
Není tady
Dobre rano tehulky , dneska bude kraaaasne
Pisekj, gratuluju ke kontrole , Kamcitko a Tobe moc gratuluju k pohybum, bude to urcite fotbalista
Leeni, Barunku bych moc chtela, ale neprosla jsem s ni u manzela , jediny na cem se oba opravdu shodneme je jmeno u holcicky Adélka Ale treba se to jeste zmeni
Jo holky, vcera mi prisel dopis z nemocnice s vysledky ty stitny zlazy.
Tak se to potvrdilo, mam opravdu poruchu. Diagnoza zni Autoimunitni tyroditida, zatim moc nevim co to znamena, dr. si me objednala na dalsi kontrolu az po porodu, tak snad to nebude nic tak vaznyho. Poslala mi dokonce i recept na prasky, tak dobry. Akorat ji tam zavolam at mi trochu vysvetli tu moji diagnozu. Zatim jsem na netu jen precetla, ze to je nejaky zanet a ze moje telo potlacuje nejak funkci stitky. Jo a asi jsem opravdu potratila ty dvojcatka a ted to jedno dvojce kvuli ty stitce
Není tady
Isabel,to je super,e to nali a budou tě hlídat
já dodělala veleúklid,jetě záclony si peru nové,přili mi těhu riflíky co jsem vyhrála v aukci,tak jsem ráda mám troje gatě co můu nosit prádlo se suí venku miluju jaro odpo jdeme plavčit
Není tady
leenka napsal(a):
Isabel,to je super,e to nali a budou tě hlídat
já dodělala veleúklid,jetě záclony si peru nové,přili mi těhu riflíky co jsem vyhrála v aukci,tak jsem ráda mám troje gatě co můu nosit prádlo se suí venku miluju jaro odpo jdeme plavčit
Teda Leeni, ty jsi ale ciperka Ja se nemuzu donutit ani k zehleni Manzel zase stipe drevo na zahrade, tak jdu za nim mu pomahat to drevo rovnat
Dneska je tam opravdu jarne
Misho88, nemas jeste pupik, protoze cekas prvni Pockej, on Ti pak najednou vyskoci, me takhle tenkrat vyskocil za noc, vecer jsem sla spat jeste bez pupku a rano vstala a mela krasny pupik I manzel si toho tenkrat vsiml
Jinak ja tehu kalhoty nosim uz dlouho, svoje bych nezapla v zadnym pripade. Vyfotim si svuj pupik a vecer vam ho sem poslu, jo?
Není tady
tak do svých riflí se jetě vejdu,ale mačkám si pupek a břicho u mám pěkný i cizí lidi si toho u vímaj,e jsem těhu
veru prohlídla jsem fota,teda kočka jsi byla a holkám to taky moc sluákovalo tak to byla taková pohodička viď večer ta hospůdka to muselo být hezké
Není tady
Misho-parky tady maji, ale nemame kde opikat, bydlime v byte s mini balkonkem
Isi-tak dobre, ze budou tu stinou zlazu hlidat a vecer se budu tesit na fotecku pupicku
Ja mam brisko trochu vypoukle, hlavne vecer, ale zatim jsem pribrala pul kila, takze to neni znat.
Uklizet mam co, ale nechce se mi. Zacinam vybirat fotky na album pro Filika, chci mu udelat klasiku foto album do jednoho roku, zatim jsem u narozeni...
Není tady
Ahoj holky,Isi tak snad Ti pořádně tu títku ohlídaj a je to nářez teda,e na to nepřili dřív.Kamči gratuluju k pohybům!Věřím,e u Tebe ve dobře dopadne!!!!!Jinak já kalhoty svoje nezapnu musím nosit větí.Lidi u o mě drbou,e jsem těhu,e prý se nějak kulatím,ale já to popírám.Neví to ani mamka.Ta nebude s mým těhu souhlasit a ostatním to nechci taky říkat,kdy nevím jak to ve dopadne.Och jak ráda bych se pynila břichem,tak jsem se na to těila a na pohyby.Holky já se fakt straně straně moc bojím.Zítra mě tam veze kámoka,ta 1ví pravdu krom manela.Opatrujte se!A děkuju!
Není tady
Ahojte vsechny
Zase jednou se musim ohlasit. Z prace jsem pekne utahana jako kote. Preci jen, oproti skole je to neco uplne jinaciho i kdyz cely den sedim za stolem...
Do kalhot uz se taky nevejdu a ackoliv nejsem zadna tycka, tak je brisko vetsi. Uz ani nemuzu lezet na brise(proste mi to hrozne vadi)
Jinak uz jsem taky chytla tehu bacily a je mi vecne spatne nastesti savlicky nehazim
Není tady
Dobré ráno mamulky,
Anýzku také na tě myslím kudy chodím, mocinky drím pěsti
Není tady
ahoj holky..
tak mám zasebou test na zucker blééé a krve mi zas brali plno konečně se můu nasnídat pak začnu něco dělat,ale od včera mě děsně bolej záda,take dneska pomalu a asi se na zahradu vybodnu
Není tady
Misho u nás se dělá test na cukr a kolem 24.tt, take času dost, spí mně překvapuje e Lence ho dělali tak brzy.
Já vás chodím občas pomírovat jak se máte a tak
Není tady
Ahoj podzimňátka,
nesu patnou zprávu: afetální vejce odpovídající 10tt, ráno jdu na revizi.
Mějte se a doufám, e to je poslední černej petr vytaenej v tomhle chlívku.
Anýzku, Kamči - drím palce, a je ve OK.
Ostatním přeju pohodový těhotenství
Není tady
No tak u,ale!!!! Veru to je mi moooooc líto,my jsme zakletej chlívek nebo co? dr se holka
Anýzku ták co pojď nám říct nějaký ty pozitiva..
holky to nevim s tím cukrem,mě řekla,e mám na to ten 16tt to musim podstoupit a já cukrovku mám u prarodičů z obou stran tak i proto mě hnala
Není tady
Téma zavřeno