|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj holky o tom strachu. Ja jsem chodila ke svemu gyndari dost casto, ted to bude jen jednou mesicne. Co chci rict, on mi vzdycky skontroluje srdicko stethoscopem( na Utz chodim jinde), to muze udelat kterykoliv doktor a mate klid na dusi. Naposled jsem tam byla minuly tyden a dost me to uklidnilo. No tento tyden uz mam zase nervozu,ale nejak do velkeho ultrazvuky vydrzim.
Chtela jsem se zeptat, mate taky takove tmave bradavky?
A jak spite? Docetla jsem se, ze je nejlejpsi spat nebo aspon se snazit byt otocena na levem boku, pry to podporuje vyzivu plodu a placenty. Ja totiz rada lezim na zadech. Ten bepanten je masticka? Ma to nejaky specificky nazev nebo znacku, ze bych si to nechala poslat. Diky za radu.
Jo a to jsem ja co chce to prekvapko u porodu.
Není tady

AHojky těhulinky, jsem tu jen na skok :-))
Tak doma je rtto už v pohodě. Dokonce semnou vybíral i kočárek na netu. Máme totiž Babypoint V3 a jsou tam nějaký divný kolečka tak řekl, že se buď doobjednají (ale už ho nedělají tak to nejde) a nebo se koupí novej :-)))
Večer se tu ukážu a dočtu vás :-)) papa
Není tady
Ahoj holky,
Misho, jdu tě pozdravit a koukám, jak už jsi daleko
už znáte pohlaví miminka? nestíhám dočítat
Není tady
Misho, háčkování jsem sice propadla, ale jen "virtuálně"
jako že jsem nic neuháčkovala, neumím to..čepku pro Báru nám háčkovala Karal 
Není tady
Takže nakupuješ neutrální věcičky pro mimčo? A máš alespoň nějaké tušení, zda je to holčička nebo kluk? já tipuji u tebe kluka
kdy máš termín?
Upravil(a) MiriDc (27. 4. 2011 17:52)
Není tady
Míšo, držím pěsti, ať vše zdárně pokračuje a jsem zvědavá na rozluštění pohlaví miminka
měj se fajn, mám tu práci, ahoj
Není tady

Ahoj holky,
dneska jsem si vsimla, ze mam jednu stranu briska nejak vetsi nez druhou. Zachvilku se to zase srovnalo a pozdeji byla vetsi zase ta druha pulka tak mam pocit, ze se mi tam ten prcek pekne predvadi
Bradavky mam pomlau jak cernoska. Caru na brise mam taky videt ale jen slabe.
Vecicky nakupuju ale opravdu s mirou. proste jen to, co se mi opravdu hodne libi to koupim. Takze jsem dneska koupila zimni overalek v bile barve s kapuckou a osky
Mooc pekne. 
Není tady
Zacko-ja mam bradavky tmave hnede. Az je brisko vetsi, opravdu se doporucuje spat na levem boku, nekde mam napsane i proc, je to kvuli dolni dute zile myslim, kdyz se lezi na pravem boku, tak to tu zilu ztlacuje. Je pravda, ze ja jsem ani na pravem boku nevydrzela lezet, bylo mi to pohodlne jen na tom levem boku. Bepanthen je mast, prodavaji ji pod stejnym nazvem snad vsude (co vim, tak tady ve Spanelsku, na Novem Zelande), akorat nekde jsou myslim prohazena malinko pismenka, ale obal vypada stejne, zkus vygooglit.
Vcera jsem byla dopoledne na KO u PA a akorat mi zmerila tlak a zvazila, jinak nic. I moc jsem ji vnutila. Tady se tehu moc neresi.
Není tady

Mad Silence napsal(a):
Ahoj holky,
dneska jsem si vsimla, ze mam jednu stranu briska nejak vetsi nez druhou. Zachvilku se to zase srovnalo a pozdeji byla vetsi zase ta druha pulka tak mam pocit, ze se mi tam ten prcek pekne predvadi![]()
Bradavky mam pomlau jak cernoska. Caru na brise mam taky videt ale jen slabe.
Vecicky nakupuju ale opravdu s mirou. proste jen to, co se mi opravdu hodne libi to koupim. Takze jsem dneska koupila zimni overalek v bile barve s kapuckou a oskyMooc pekne.
To už je to takhle vidět? Já jsem asi blázen
Pořád mám pocit, že aspoň do půlky budu mít břicho maximálně jak zaražený větry. Natož, že bych pouhým okem viděla pohyby břicha...
Já si jdu nastudovat nějakou literaturu, ať tu nejsem za de.ila.
Není tady

nene jen jsem byla u doktorky a ona ma v baraku detsky sekacek tam jsem tam hupla. Zitra zase frcim do pracovniho "raje" 
Není tady
Zacko, ja mam taky bradavky dost tmavy a rekla bych ze je mam takovy vetsi a hodne mi jdou videt na prsou zily, takze mam prsa skoro modrozeleny 
O spani mi ani nemluvte, nejradsi spim na brise, ale to uz ted nejde, uz to neni diky pupicku prijemny. Takze se ucim spat na boku, nejlip se mi spi na pravym ale koukam, ze bude lepsi se ucit na levy bok. Ja mam skoliozu a tak jsem se vzdycky tak zkroutila aby se mi pohodlne spalo, ted se budu muset holt podrizovat pupicku...
A k ty skolioze, jak roste bricho, tak se mi ty zada asi vic zatezujou a uz me zacinaji pekne bolet, u PC nevydrzim moc dlouho sedet a dlouha chuze uz mi taky zacina delat problemy... 
To jsem zvedava co budu s tema zadama delat v lete 

Není tady

Isi ja mam zas lordozu a taky dlouho nevydrzim sedet (bez opreni) dlouhe prochazky jsou taky tabu natoz stani. Na bolava zada mi ale pomaha cviceni na mici. Obcas se necham i rozmazlit masazi ale to cvico je na to fakt nej nej.
Taky nejradsi spim na brise ale to u me uz taky nejakej ten patek nejde takze ted spim vetsinou na levem boku i kdyz radsi spim na pravem ale ted je mi to tkay nejak nepohodlne. Uplne nej poloha je napul na brise napul na boku
s jednou pokrcenou nohou a podlozenou dekou nebo postarem. Jen Kdyz spime ve dvou na jedne posteli ktera ma 90cm tak to moc nejde...
Snad uz brzo koupime poradne letistatko
Není tady
Mad, uplne stejne ted spim ja - taky na boku a mezi kolenama polstarek nebo deku
Doufam, ze to s tema zadama zvladneme v pohode. Vidis, ten mic si koupim
To by mi mohlo ulevit. Masaze ja bohuzel nesnesu
Jak mi nekdo sahne na zada, tak dostane facku 

Není tady

Já mám VZP a ta má houby s octem
Jem teď hledala já sestra spořivá a nic 
Není tady

Isi pak doporucuju nejaky bazen s tryskou a trosku ty zada namasirovat aspon tim proudem vody. Taky vyrivka je na to moc fajn. Ono se to pekne uvolni. 
Baru taky mam vzp a kdyz jsem uvazovala o zmene, tak mi rekli, ze je to vsude stejny (ptala jsem se u OZP) Tak jsem se na zmeny vykaslala...
NEco od VZP jsem ale preci neco malo nasla
http://www.vzp.cz/klienti/vyhody-a-pris … -vybavicka
Misho abych pravdu rekla, tak mam pupik poradnej jen jak jsem sama slune, tak to neni az tak znat
ale zacina mi cim dal vic prekazet 
Tak jsem jeste koukala na tu VZP a ono tam asi neco preci jen bude
VZP také myslí na těhotné ženy. Vyhrazuje pro ně příspěvky pro těhotné. Ty se zaměřují na proplacení předporodní péče, tj. různých kurzů cvičení, plavání atd. Další příspěvky se zaměřují na matky, které mají děti do tří let. Zde rovněž jde o různá cvičení prováděná s dětmi.
Stejne se tam chystam tak se na to poptam a dam vedet
Upravil(a) Mad Silence (27. 4. 2011 21:20)
Není tady
Téma zavřeno