6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Také přeju dobré ráno!U nás -3.Holky na klky jedu u zítra,do toho mám nemocný děti,je to děs.
Není tady
Mishi je to jak u blbých teď mi volali z gyndy,e se v Hradci spletli a mám přijet a ve středu.Take a ve středu ten odběr.Jinak děkuju!
Není tady
Misho jedu do fakultky.Nejdřív genetika a pak odběr gynda,to bude poletování doufám,e to tam najdu nebyla jsem tam u dobrých 12let.
Není tady
a v Hradci.Jé tak díky mrknu na web nějak mi to nenapadlo.
Není tady
Jinak vas vsechny zdravim, ja byla dnes zase u zubare (tentokrat uz u sve dr., uz se mi vratila z MD ), tak mi opet vycistila ten otevreny zub a zadelala mi ho zatim necim bilym, s tim, ze za mesic tam mam prijit znovu a uz zadela uplne. Jenze me to ted pekne zase boli, tak nevim jestli to nemam vystourat. Dr. mi to tak radila, kdyz to pry zacne bolet, ale ja nechci mit zase mesic diru v zubu Ach joooooooooooooooo
Není tady
misha88 napsal(a):
Isy s těmi zuby je to pech...to říkal u i Cimrman !
Misho88, to teda Nejradsi bych ho vytrhla a byl by pokoj Manzel si ze me dela srandu, ze dojde pro kombinacky a bude od zubu pokoj, tak nevim ... asi do toho pujdu
Jinak to leduju a je to trochu lepsi, ted jsem koukala na net na nejakou poradnu a pry to takhle muze i 3 dny bolet, no potes Kdybych se aspon mohla narvat Ibalginem, ale nemuuuuuzu
Není tady
Ahoj holky, vem moc děkuju, e jste na mě myslely
Na plodilkách jsem popsala svatební den, jen ve zkratce, zatím nestíhám víc, tak se prosím mrkněte .
Fotky od profíka jsou tam taky .
Upravil(a) Veruska72 (21. 3. 2011 17:41)
Není tady
Brý večír..
Isabel to je děs takhle tě mučit
Anýzku tak to je super,e nebude nakonec čekat 14dní budem moc dret palce,koda e nemůem udělat víc
Veru to si přečtu hned jak bude čas to jsem zvědavá
jo holky tak já čekám druhýho kluka.. jsem to tuila.. mám toti kartáře a ten se nikdy v ičem nespletl vdycky se mu vechno vyplnilo(teda u mě určo) a je to divný a dneska mi řekl,e bude ve v poho a je tam kluk.. no tak aspoň uetřim za hadříky,modré mám po matýskovi
Není tady
leenka napsal(a):
Brý večír..
Isabel to je děs takhle tě mučit
Anýzku tak to je super,e nebude nakonec čekat 14dní budem moc dret palce,koda e nemůem udělat víc
Veru to si přečtu hned jak bude čas to jsem zvědavá
jo holky tak já čekám druhýho kluka.. jsem to tuila.. mám toti kartáře a ten se nikdy v ičem nespletl vdycky se mu vechno vyplnilo(teda u mě určo) a je to divný a dneska mi řekl,e bude ve v poho a je tam kluk.. no tak aspoň uetřim za hadříky,modré mám po matýskovi
Ty jooo, Leeni, tak to je bomba!!! A neslo by aby mi na dalku vzkazal co cekam ja??
No jestli se trefil, tak je to fakt frajer
Není tady
Jo a holky, nastesti me ten zub docela prestal bolet, hned tak nejak jak jsem si vam tady postezovala a tak jsem vyrazila za manzelem na zahradu kde stipal drevo a protoze bylo venku krasne a dopoledne jsme si koupili spekacky, tak jsme si je opekli
Takze ja mela letos prvni burtiky, hec
Není tady
no holky zatím mi vdy řekl ve i to co jsme neměli v plánu,třeba barák,to jsem se smála e je to blbost a ejhle barák jsme půl roku na to koupili... tak uvidíme z ekonomických důvodů by to bylo lepí,ale jsem se těila na culíky třeba a jméno máme akorát holčičí..
Isabel buřtíky jsme u taky opékali,mňám a je krásně fákt,jsem pokoupila kytičky tak budu sázet u se těim
Není tady
leenka napsal(a):
no holky zatím mi vdy řekl ve i to co jsme neměli v plánu,třeba barák,to jsem se smála e je to blbost a ejhle barák jsme půl roku na to koupili... tak uvidíme z ekonomických důvodů by to bylo lepí,ale jsem se těila na culíky třeba a jméno máme akorát holčičí..
Isabel buřtíky jsme u taky opékali,mňám a je krásně fákt,jsem pokoupila kytičky tak budu sázet u se těim
Tak ja myslela, ze jsem prvni v nasem klubu kdo tady mel letos burty
Leeni, tak treba bude jeste nekdy v budoucnosti holcicka Neplanujete treba jednou jeste treti?
Není tady
Isynko, my měli buřty minulý týden, mám někdy pocit, e to je nejlepí véča pro holky, čím nezdravějí, tím lepí
Já dneska také hlásím první motýlí křidélka , dneska kdy jsem vařila, tak mimi hrálo fotbal , přisuzuji to předevím tomu, e jsem jetě nepřibrala, a hlavně e mohu říci, jak to opravdu vypadá . A je mi z toho ouzko, co se bude dít přítí týden
Není tady
Ahoj tak vcerejsi KO dopadla dobre. Mimis odpovida presne podle MS a tak jsme dnes 9+0. Má 21,3 mm a je moc krasny.
Není tady
Bré ranko..
dneska je,ale krásně,otevřu okna a jdu dělat veleúklid,prádlo si chci dát ven úúff je tady čurbes..
Kamčitko gratulace k pohybům
Misho holka měla být Barborka i kdy mě se líbí i Petruka a těpánka,ale manovi ne take dohoda byla ta Barča
Isabel a třetí úúfff to by mě odvezli do blázince ale mana říkal,a nejsem zklamaná dáme třetí prej si počkám na vnučky
Není tady
Téma zavřeno