|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno

Mad, obávám se, že pohlaví si zařídil přítel sám
Záleží který měl rychlejší nebo trvanlivější
Držím palce,
Není tady

Holky, mě je asi blbě
Mi neříkejte, že bych na konci 10tt začala mít nevolnosti a ještě k tomu večer 
Není tady

No snad to bude jen jednorázově.
Posílám odkaz na strážce cen. Zadáte si tam, aby Vám to hlídalo plenky a pak už vám jen na email bude chodit kde jsou a za kolik
http://www.akcniceny.cz/
Není tady
Misho-ted jsem poridila Bum Genius Flip, jedno baleni Stay Dry a druhe baleni Organic, testuju uz na Filikovi. Na mimco budou suprovni, u Filika jsou taky dobre, ted v nich spinka, akorat to zapinani na druhy mi nekdy dava zabrat, prebaluju totiz v behu ditka.
Bepanthen je vyborny, doted pouzivam, kdyz se Filik oprudi z jednorazovek, na bradavky jsem asi taky mazala. Prsa muzou bolet z ruznych pricin, nejcasteji bradavka popraska, ze zacatku boli bradavka i tak- preci jen je to napor, uplne se mi oloupala kuze po 1 tydnu kojeni, pak uz to bylo v pohode. U kojeni je nejdulezitejsi technika kojeni, jak neco zacne bolet, hned bradavku vyndat a zacit znovu. Ted me boli bradavky hodne na zacatku kojeni, nez zmeknou, mam je ted vic citlive.
Není tady

Dobré ráno, přeji všem krásný den. Doufám, že dnes je poslední den pošmourno a od zítra už bude zase jen svítit.
Není tady

Dobré ráno, tady prokukuje sluníčko, ale asi to nebude nadlouho 
Látkovky jsem hodně zvažovala poprvé, přišlo mi to takové přirozenější než ty plastáky. Startovali jsme prvním balíkem, malá neměla žádné kožní problémy, tak pohodlnost zvítězila
Však si každý vybere co mu bude vyhovovat nejlépe
.
Baru díky za odkaz na hlídače 
Není tady

Hrošíku, já myslím, že pokud nebude problém, tak také zvítězí lenost. A jak jsem tak o tom přemýšlela, tak pokud bude vše v pořádku, tak všem nahlásím ať se vykašlou na dárky typu chtastítko, dupačky apod. a každý ať raději přinese balík plen 
Není tady
Ahoj tehule
, tak koukam, ze budeme zakladat dalsi chlivek
A ty Zimnatka furt nikde! 

Koukam, ze resite plinky. V mem okoli pouzivaji vsichni jednorazovky bez problemu, takze to taky vidim na ne
Dnes jsem cetla, ze bude letos hodne zmiji
Ja se hadu tak stitim a zrovna bydlime na takovym miste, kde by se mohli vyskytovat... Taky mame kamenej barak a v tech se pry radi skryvaji, tak musim v lete vsude zavirat dvere, hlavne ven na dvur...
Kdovi co by se stalo kdyby nas v tehu ta potvora ustkla??? 

Není tady
Barusak napsal(a):
Hrošíku, já myslím, že pokud nebude problém, tak také zvítězí lenost. A jak jsem tak o tom přemýšlela, tak pokud bude vše v pořádku, tak všem nahlásím ať se vykašlou na dárky typu chtastítko, dupačky apod. a každý ať raději přinese balík plen
Baru, to je dobry napad 

Není tady

Zimnatka teprve teď začínají zjišťovat, že jsou těhotné
Pokud bychom tedy braly, že zima začíná 21. nebo 22.12. To než se rozkoukají 
Není tady

Já se také ještě bojím fest. Myslím, že až po tom NT budu snad trochu klidnější. .
Upravil(a) Barusak (27. 4. 2011 12:34)
Není tady
Zdravím holky.No já zůstanu u jednorázovek,jsem pohodlná.Nestíhám dočítat,pořád starosti,nejstarší dcera dělá přijimačky a malej má neštovice,je děsnej nervoza,takže nic moc.Do toho se furt klepu na ten UZ a i jinak jsem divně nervní.Úspěšným kontrolám gratuluju a Pauli děkuju,že aspoň někdo drží basu a bude chlapeček!Baru je to možný i v dnešní době a taky z toho má hrozej strach.Ne to těhotenství teda pro mě absolutně není nejkrásnější období v životě.Jediný co je na něm krásný jsou ty kopance mimíse,ale ty já moc stejně necejtím,je to asi malý lenošák.Jen občas jakoby něco.Taky pořád musím myslet na Kamču a vrtá mi hlavou co s miminkem teda bylo a jak na to přišli,že nežije.Proč se takový věci stávají maminkám,který děťátko chtěj a nějaký potvory mají štěstí.
Není tady

Jasně Baru, praktické dárky jsou nejlepší 
A obavy máme asi všichni, dokud ty drobky nebudeme mít u sebe v náručí 
Fuj zmije, Izy nestraš, my jsme na lukách u lesa skoro celý léto 
Není tady

Koukám Anýzku, že jsi reagovala co jsem napsala. Já to pak raději smazala, abych tu holky nestresovala
Tak aby ses nedivila. 
Není tady
tak jsem si volala dnes na vysledky krve a pry v poradku
, tak jsem moc rada!
Ted jeste pockat na velky UTZ a pak budu taky klidnejsi. Anyzku, ja si to tehu taky asi nedokazu uzit tak jako jiny tehule, ten strach je a bude
Ale ty kopanecky, to je nadhera
I kdyz ten muj cipisek taky spis vic odpociva nez kope, vcera po dlouhe dobe jsem ho zase krasne citila, to kopal snad 20 minut v kuse
Ale predtim par dnu to bylo jen obcas a takovy slaboucky 
Asi taky zalezi jak je natoceny.
Na Kamcitku taky porad myslim, snad nam napise jak se ji dari a co se vubec mimisku stalo. Moc drzim palce aby se jeste to jedno miminko podarilo, Kamci 
Manzel ma dneska svatek, tak jsme si zasli na obidek
Jo a to by jste neverili co se mi dneska stalo
Dopoledne jsme jeli do mesta na nakup a kdyz jsme prijeli domu a ja otevirala vrata, tak si manzel vsiml, ze mam kazdou botasku jinou 

Jednu kozenou do mesta a druhou takovou seslou na zahradu 

Tehu mozek no

Není tady
ahoj holky,tak jsem byla v poradně,mám 3,7kg navíc tak jsem spokojená,pleny jsem dnes koupila huggies v tom kauflandu 104ks za 269Kč
a my jsme vždyky měli huggies a byla jsem spokojená
ten bepanten jsem myslela do porodky až začnete s kojením tak se často rozžužlaj a bolí to,sic jsem to mazala matěř.mlékem a nechala ho tam zaschnout,ale moc to nepomáhalo a ten bepanten hned
no nic jdu poklidit a uvařit rýži,malá je ďábel mele se tam pořád včera mi nedala pokoj celé odpo a večer to byli rány 

Není tady

Gratulace k výsledkům a kontrole 
S Huggies mám taky dobré zkušenosti, jen občas jsem je střídala s Pamperskama, jak byla zrovna akce.
Není tady

Přesně, těch obav se už asi nezbavíme.
Já si vždycky, nevím proč, vzpomenu na Pergnerovou, abych se ujistila, že to fakt neovlivníme, protože ta fetovala celé těhotenství na sál přijela sjetá a jakého má klučinu.
Tak si říkám, že to je prostě opravdu všechno nějak divně na přírodě i když kolikrát tak nespravedlivě a nic na tom nezměním.
Není tady

maminaanýzek1 napsal(a):
Zdravím holky.No já zůstanu u jednorázovek,jsem pohodlná.Nestíhám dočítat,pořád starosti,nejstarší dcera dělá přijimačky a malej má neštovice,je děsnej nervoza,takže nic moc.Do toho se furt klepu na ten UZ a i jinak jsem divně nervní.Úspěšným kontrolám gratuluju a Pauli děkuju,že aspoň někdo drží basu a bude chlapeček!Baru je to možný i v dnešní době a taky z toho má hrozej strach.Ne to těhotenství teda pro mě absolutně není nejkrásnější období v životě.Jediný co je na něm krásný jsou ty kopance mimíse,ale ty já moc stejně necejtím,je to asi malý lenošák.Jen občas jakoby něco.Taky pořád musím myslet na Kamču a vrtá mi hlavou co s miminkem teda bylo a jak na to přišli,že nežije.Proč se takový věci stávají maminkám,který děťátko chtěj a nějaký potvory mají štěstí.
Anýzku, Kamčitka to tu někde v minulém chlívku myslím psala. na NT zjistili, že miminku teče v jedné cévě v bříšku krev obráceně a pak někde dál psala, že se bohužel dočetla, že to je fatální, takže myslím, že to bylo to.
Není tady
Téma zavřeno