29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
kikinecek napsal(a):
misha88 napsal(a):
ČaU Kikís, no on 1.4 tu bude taky coby dup:)? Nebrali to u vás fakt jako apríla??
12 dnů
asi začínám být lehce nervozní nebo co
Není tady
misha88 napsal(a):
Leni ono i Kamčitka otěhu přes HA a neplánovaně!! Jsou to ale věci...
no to jo .... , hlavně ať jsou mimi v pořádku
Není tady
misha88 napsal(a):
Hlavní dokumentaristka jo
jasný aby mi to pak nevyčetla, že to má špatně nafocený
ale já ji upozorňovala hned na začátku
Není tady
Gabka napsal(a):
kikinecek napsal(a):
misha88 napsal(a):
ČaU Kikís, no on 1.4 tu bude taky coby dup:)? Nebrali to u vás fakt jako apríla??
12 dnů
asi začínám být lehce nervozní nebo co
![]()
![]()
není z čeho být nervní já taky JEŠTĚ nejsem
Na mě to pande až 30. března, to pojedeme k našim pro výslužky
Není tady
Gabka napsal(a):
misha88 napsal(a):
Hlavní dokumentaristka jo
jasný
aby mi to pak nevyčetla, že to má špatně nafocený
ale já ji upozorňovala hned na začátku
Já vím, že jsi upozorňovala .... ale dle tvých fotek vidim, že seš pěkná kecka ... prý špatně nafocený
tomu sama neveříš
Není tady
misha88 napsal(a):
Takže ví do čeho jde,...tak se nestrachuj
no jasný že to vím, stačí kouknout k ní na rajče a nebo na FB ... tam má super portfolio a vizitku
Není tady
misha88 napsal(a):
Počkejte, ono to pak brzo uteče a bude po všem
!! Ale bude to príma!! Jen aby nebylo zas aprílové počasí jako včéra
Jak to uděláta s B. Kiki při obřadu a ták?
jj a bude po všem
Počasí jsem na 1. dubna objednávala už s předstihem v lednu .... tak jsem zvědavá, jestli bude na skladě slunečno a nebo něco jinyho
No a Báří budeme ještě muset krapet - teda vlastně skoro celou dořešit. Při obřadu, pokud to půjde, tak ju bude mit P. v náruří ... No a pak když budou podpisy tak ju dáme na chvilku babi ... No a pak nevim
Odpoledne a večer.... to se nějak vyvrbí
Není tady
kikinecek napsal(a):
misha88 napsal(a):
Takže ví do čeho jde,...tak se nestrachuj
no jasný že to vím, stačí kouknout k ní na rajče a nebo na FB ... tam má super portfolio a vizitku
Není tady
kikinecek napsal(a):
misha88 napsal(a):
Počkejte, ono to pak brzo uteče a bude po všem
!! Ale bude to príma!! Jen aby nebylo zas aprílové počasí jako včéra
Jak to uděláta s B. Kiki při obřadu a ták?
jj a bude po všem
![]()
Počasí jsem na 1. dubna objednávala už s předstihem v lednu .... tak jsem zvědavá, jestli bude na skladě slunečno a nebo něco jinyho
No a Báří budeme ještě muset krapet - teda vlastně skoro celou dořešit. Při obřadu, pokud to půjde, tak ju bude mit P. v náruří ... No a pak když budou podpisy tak ju dáme na chvilku babi... No a pak nevim
Odpoledne a večer.... to se nějak vyvrbí
Anička ji pohlídá
Není tady
Ahoj holky, Petuli vitej u nas v klubu , drzim palce at je vsechno tak jak ma byt
Veru, gratuluju ke svatbe a preji vam hlavne hodne zdravicka a lasky
Kikinecku, Ty se budes vdavat? Juuu, tak taky blahopreji
Tenhle rok vypada opravdu ze se vyvede, same tehulinky a same svatby
Není tady
Ahojky holky, děkuji za milé přivítání :-))
U nás je pod mrakem (( a docela fouká studenej vítr.
misha88: Ahojky jo, uteče mi to docela rychle protože mám kámoše kterej má ordinace a má tam i gynekology tak jsem se s ním domluvila a tak za 14.dní si zajdu k němu na UTZ a tak za dalších 14.dní zase ke svému gynDr. ))
leenka: Ahojky tak to by mě taky zajímalo :-D Ale koukala jsem, že tu nejsem jediná ))
Isabel: AHojky, taky děkuji :-)) a snad jo ))
Není tady
Krasnou nedeli vsem
Verusko-tesim se na podivani o Velkem dni, snad vse probehlo podle predstav
Není tady
Ahojky mamulky, my máme po pařbě,měli jsme tady v obci dospělácký maškarák, tak jsme zapařili, pořádně jsem si zatrsala, snad naposled v tomto půlroce , vypila jsem 2 litry vody v PETce a skleničku červeného (doporučení dr. na nízký tlak a nervičky), bylo fajn, dorazili jsme ve 4 ráno. Ale zpátky do reality, blonďaté cárorky už máme zase u sebe
holky, taky byl u vás sníh? U nás ano, docela dost , doufám, že to je naposled!
Veru, tak se pochlub, jaká byla svatební noc ?
Upravil(a) Kamčitka (20. 3. 2011 18:32)
Není tady
Misho, já to zapomněla úplně v tom stresu říci, ano, prĎolka je větší, TP dle velikost 17.9. takže skoro jako Isa
Není tady
Bré ráno..
Kamčitko jé to jste si to užili co.. my máme v sobotu mejdan od myslivců,ale já co po deváté spím nevim nevim
kdeže to bydlíš,že máte sníh? já bydlím na horách cca 800mnm a už nám teda slezl..jen pěkně mrzne po ránu
to je děs s tou únavou zas,večer v devět chrnim,ráno strašim.. no nic nasnídám a jedu na finančák,na nehty a pro matýska k babičce
Není tady
Téma zavřeno