18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj tae patné zprávy.Musím se v pondělí objednat na odběr klků.Nosní kůstka je,ale NT-3,6cm.Cystička v choriovém plexu.Dawn-1:25,Edwards-1:36.Patau-1:201.Te to je asi ve.Drím Vám vem pěsti,u mě je to asi v pr...
Není tady
Dobré poledne mamulky, předně Anýzku, moc mně to mrzí, ale pořád to není ztraceno. Včera jsem hodně lustrovala net, nala jsem diskuzní fórum www.modrykonik.cz a tam jsem včera lustrovala hodně dlouho, při zadání svého problému se mi zobrazovaly právě i výsledky NT atd., dokonce tam byla maminka, která měla riziko 1:2, NT 4,6 a přesto to dopadlo dobře, má zdravé mimi. Podstoupila klky i amnio.
Já jsem právě u včera na tomto fóru nala dvě maminky se stejným problémem jako mám já a obě těhu dopadla dobře, take dnení noc jsem se konečně vyspala.....
K Dr. jsem jela u v lepím rozpoloení, a ona mi řekla, e by skutečně nedělala závěry,protoe s největí pravděpodobností mohl být revezrní tok způsoben mým častým krvácením v počátku těhhu, kdy se v cévě udělá krevní sraeninka, která krev "blokuje". Spadl mi obrovský kámen ze srdce, já vím, pořád tady ta hrozba je, e budu ten super vzácný případ, ale mám alepoň naději, tu jsem potřebovala. ... Troku zazlívám paní Dr., která mi UTZ dělalala, e mně v tom stresu nechala, stačila krátká věta, e za 14 dnů můe být vechno jinak . Já jsem realistka, take bych to brala, ale myslím, e 14 dnů stresu a očekávání můe být pro některou maminku natolik stresující, e se sesype a třeba o mimčo příjde.... nue ve je o doktorech
Konečně mám fotečku, musela jsem si ji nechat vytisknout pro katuku , hodím ji sem
Není tady
A tady inspirace, pro ty, které chtějí "átkovat" , u malých miminek doporučuji, u starích nemám zkuenost
Není tady
maminaanýzek1 napsal(a):
Ahoj tae patné zprávy.Musím se v pondělí objednat na odběr klků.Nosní kůstka je,ale NT-3,6cm.Cystička v choriovém plexu.Dawn-1:25,Edwards-1:36.Patau-1:201.Te to je asi ve.Drím Vám vem pěsti,u mě je to asi v pr...
Anyzku ja DOUFAM a DRZIM PESTI aby odber klku ukazal, ze mas v brisku zdrave miminko. Moc hodne na Tebe myslim!
Není tady
Kamcitko, to je moc dobre, ti nekteri doktori jsou fakt , mohla s Tebou ta doktorka o tom promluvit vic, no. Jenze to je ono, oni to proste berou jak housky v pekarne, nedokazou se vcitit do tehotny zensky, ktera se o svoje mimi boji, moc dobre to znam...
Rozinka je nadherna
Není tady
Kamci-nadeje tam je, budeme doufat, ze vse bude v poradku. Fotecka krasna
Proto je pro me NT screeening docela nespolehlive vysetreni, reknou ti pouze pravdepodobnost....to mi teda nestaci. Zbytecne se clovek stresuje.
Anyzku-zase v tvem veku se takovy vysledek dal cekat. Ono se totiz pocita s tim, ze cim jsi starsi, tim vic je clovek vystaven napr. rentgenu, ktery ma na organismus negativni vliv. Musis doufat ve zdrave miminko Jeste to nevzdavej.
Mad-jak psala Misha, ohledne satkovani mrkni sem na BB, jinak na ND (nosenideti.cz) najdes takove to obecne info, plus je tam mnoho dotazu maminek, ohledne vyberu satku, nositka...najdes tam odpoved na vse, ale trochu si pohledas
U nas je konecne slunicko, akorat me zacalo skrabat v krku a je mi teda pekne soufl. Kdyz neco varim, tak se mi z toho dela zle. Na ten krk mam Septisan pastilky, ktere se muzou i v tehu, ale porad cekam, ze si s tim telo poradi samo, nechci ted uzivat zadne leky.
Není tady
Ahoj holky - Kamči, jak je vidět, stejná záleitost se dá podat dvěma různými způsoby, e...ale ty dopady na psychiku!!! Jsem ráda za tebe
Anýzku - v diskusi na koníkovi o NT jsem před dvěma lety četla spoustu maminek s NT hodnotami nad 3 a větinou to dopadlo dobře, nevě hlavu!!!
Pauli, přidávám se k nevolnostem. Jsem si stěovala, jak přibírám a teď se situace obrátila. nemůu pozřít nic, ani by mi bylo totálně zle, bolí mě aludek - v noci jsem se kroutila do 3 do rána, u jsem nevěděla, co mám dělat. Kdy mám hlad, je to zase na zvracení, si člověk nevybere. Dneska v uzenářství jsem musela zadret dech, jinak .
Perfektně načasovaný nevolnosti na svatební den .
Není tady
Anyzku drzim palce at to nakonec dopadne dobre
Kamcitko fotecky jsou krasne. Take tobe drzim palceky a jsem rada, ze mas taky trochu nadeje
Osobne bych radsi nositko a manduca se mi docela zamlouva jen jsem nekde videla, ze popruh je nastacitelny do 1,50 tak nevim, jak dopadnu jestli to nakonec nebude malo Satek se mi libi ale obavam se, ze vazani uzliku by nebylo pro me. Ne ze bych to nesvedla ale proste bych se bala ze povoli Nastesti je na to jeste dost casu.
Pritel dneska odjel za rodicema takze jsem prisla do prazdneho bytu a nejak to na me padlo a chce se mi az brecet Navic mi zitra jede bus az odpoledne Nikdy mi samota nevadila a ted byt sama byt jen hodinu je utrpeni natoz celou noc a pul dne
Aby toho nebylo malo, tak zitra prijde velke oznamovani a pritel by porad rad, abych sla na potrat tak nevim, jak to zitra dopadne pac predpokladam, ze jeho rodice budou potrat taky navrhovat a ja nechci byt ta cerna ovecka co rozhodne ze nam "zkazim" zivot.
Není tady
Mno on se tesi ale porad by byl radsi, kdybych sla na na potrat uz sice ne tak moc jako ze zacatku ale obavam se, ze s nazorem rodicu by se to opet vyhrotilo. Nakonec ale nikam nepojedu takze jim to sdeli sam a uvidi se tak se mi docela ulevilo.
K veceri jsem si dala tunaka s rohlikem a udelalo se mi pekne blbe mozna i z toho, jak jsem byla nervozni a tak.
Uz se tesim, az to budou vedet a bude klid Trochu se bojim, ze ho zpracuji a nakonec to dopadne jak na zacatku ale konecne uz chci vedet jak to bude.
Je to muj malej truhlik a v poslednich dnech by obcas zaslouzil poradne nakopnout ale stejne ho mam rada a koneckoncu, bude z nej taky tata.
Upravil(a) Mad Silence (18. 3. 2011 22:35)
Není tady
Veru, na zítra drím palčáky, a ve dopadne dle představ, nevolnosti jsou co nejmení A jak jsem zkoukla počasí, tak má pret Ale vám bude pret jen těstí
Není tady
Bré ránko..
Jé Veru má dneska svůj den tak a si to pěkně uije a těíme se na vyprávění..
Mad neboj,je jasný,e s návrhem potrat taky přijdou,ale ty jsi máma ty má poslední slovo a počkej a se ti bude vrnět celý bříko,budou vichni na měkko,ale teď hold zatnout zuby.. ale ví co 17 ti neni,tak co řeej..
já mám vařeno tak se tu budu poflakovat a odpo jsme zpracovali taku pojedeme do divadla na smolíčka pacholíčkA
Není tady
Ahoj holky.Věruko a se Vám dnení den vydaří a přeju hodně moc těstí v ivotě!Holky moc děkuju.Pročetla jsem vemoný diskuze,vím,e je naděje,ale není moc velká.Kamči to je super!Doufám,e u Tebe bude ve nakonec v pořádku!Mějte krásný víkend holky!
Není tady
Ahojky holky, můu se k Vám přidat??? Těhu je potvrzené od gynDr. akorát mimísek je jetě hodně malý. Jak jsem psala včera, mimi bylo neplánované a přes HA proto jsem la k dr. tak brzy ))
Tady jsou moje testíky:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- … 7044_n.jpg
Není tady
peulí a jak se vám tohle povedlo ale jsi ráda né? nebo se smiřuje?
my byli s matýskem v divadle,hezké moc se nám to líbilo a zůstal u babičky do pondělka tak máme pré s tátou,ale e by mě někam vzal.. jsem a teď se ho ptala co chce k véče,e mě taky mohl vzít na véču tak prej jak chci :dumbom
Není tady
misha88 napsal(a):
Eli take těhu o týden mladí jo? Tak jak má TP ted? Já mám těhu průkazku u teda konečně a dle PM termín 8.9 (dnes 15+0) a dle UZ termín 23.9 a dnes 12+6...to docela rozdíl.
TP mám 13.10. ...u jsem se s tím smířila. By je kadý týden (zvlá na začátku těhotenství) dlouhý jako věčnost.
M88, a u jste s přítelem těhotenství odtajnili veřejnosti? U nás u to ví skoro celé blií i vzdálenějí okolí, jeliko, nekecala-li jsem já, kecala sestra.
Není tady
misha88 napsal(a):
ČaU Kikís, no on 1.4 tu bude taky coby dup:)? Nebrali to u vás fakt jako apríla??
12 dnů
Skoro vichni a to jsme pokadé, kdy jsme předávali pozvánku, slyeli: "To je apríl, ne?" Ono to pak u ke konci bylo docela trapný ... pořád dokola to stejný ... jako by si neuvědomovali, e to uslyíme od kadýho pozvanýho účastníka
Není tady
Téma zavřeno