6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Slniečko, tak teď jsem našla zbytek té modré (cotton quick) a zjistila jsem, že s tou barvou 5052 jsou naprosto totožné (mám vzorník Camilly) Zkus se pozeptat v kamenných obchodech, na číslo barvy se Ti můžu podívat do objednávky, nebo pokud bys chtěla hodím Ti odkaz na paní od které jsem to brala ....
Není tady
jdu oživit trochu diskuzi udělala jsem toho teda mezitím víc, ale jen takové obyč, tak to sem ani neházím, ale z tohoto setíku mám docela radost, doufám, že se majitelce (teda spíš mamince majitelky) bude líbit co teď tvoříte? děláte nějaké háčkované dárečky? já jsem uvažovala, že bych kamarádce udělala kabelku, ale nevím, jestli se do toho z časových důvodů pouštět tak asi udělám pár obalů na mobily, to je rychlovka ještě teda musím stihnout do Mikuláše jednu šálu pro synovce (čepice už tu na něj čeká), pak konečně uháčkuju Dorči slíbenou červeno-černou s beruškou a jdu se konečně vrhnout na bakalářku nebo kvůli háčkování ani nedostuduju
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3858945
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3858946
Není tady
Taky oživuju diskuzi, ale nevím jestli to není zbytečné .... chodí sem ještě vůbec někdo ????
Já teda taky nezahálela, ale tu spostu ušanek Vám sem házet nebudu ... teď jsem se zamilovala do něčeho jiného ...
Leni, Tobě tleskám jako vždy ... krása
Bambi, já taky jedu jen v kr. a dl. sloupcích, z toho si nic nedělej
Upravil(a) Dadula (17. 1. 2012 11:18)
Není tady
Dadul, ta je krásná!!! Chtěla bych vidět na modelce
já teď neháčkovala dlouho
stěhovali jsme se, začala sem dálkový studium a Vánoce....takže háček je radši uklizen.
Ale doufám, že po zkouškovém bude čas na nějakou čepku už jarní. TAk sem s nějakou inspirací
Není tady
Lusinko díky. To je první pokus, už mám rozpracovanou další, tentokráte ve verzi ušanky, tak uvidíme. Ale zapoměla jsem se ještě pochlubit tímto
Ani se Ti nedivím, že jsi háček dlouho neměla v ruce, byla jsi a díky studiu asi budeš hodně zaneprázděná. Mimi mi už tolik nespí, tak se během dne k háčkování taky nedostanu ... no ale večery jsou moje
Upravil(a) Dadula (7. 1. 2012 8:29)
Není tady
tady je modelka s čepkou
a ještě jeden pohled
Upravil(a) Dadula (7. 1. 2012 8:47)
Není tady
Po delší době otevírám vlákno. Tak co maminy, háčkujete?
Jedno moje - podle netu
Upravil(a) dusička (9. 10. 2012 8:06)
Není tady