|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
LenkaB, prosím Tě, můžeš mi dát odkaz na vzorek na tu bílorůžovou podzimní čepičku. Nechce se mi to tady celé projíždět a hledat. Také trochu háčkuji čepičky pro vnoučata, většinou čerpám z mimibazaru.Děkuji.
Všechny čepičky tady jsou moc pěkné, jste šikulky.
Není tady
tak můžu konečně zase vložit další můj hokus pokus, pro kamarádčinu holčičku 

Uploaded with ImageShack.us
Bambi, tvoje fotky bohužel nevidím 
Já se peru už tři týdny s tunikou/svetříkem pro Terezku a pořád mi nevychází švy a jedna strana se neustále prodlužuje. už jsem to párala snad milionkrát a mám toho akorát po krk. Asi zůstanu u čepiček 
Není tady
Abby, hezká - to už je z nějaké silnější vlny, že?
Dadulko, našla se čepička? je fakt krásná, to by mě asi klplo, kdyby takovou ztratila 
Majko, dělala jsem podle tohoto návodu: http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=5034
Corinne, placku jsem udělala "klasicky" (obvod / 3,14 a to je průměr, co musí placka mít), jestli Ti vychází čepičky užší, tak prostě dělej placku větší, hodně záleží na utahování každé háčkařky (a samozřejmě háčku a přízi, ale i ze stejné příze stejným háčkem nemusí mít 2 osoby stejný výsledek) 
holky, ten copánek je hrozně lehký - jak jsem udělala "uši", nechala jsem si v poslední řadě 5ks a do každého z nich jsem dala několik pramínků vlny (měla jsem to jaksi rozpočítané, aby to vycházelo stejně, ale nechtějte po mně postup
) a pak jen jednoduše rozdělila na 3 stejné prameny a zapletla... dole je potřeba to pořádně utahnout a zastříhnout konce
no a tady moje poslední dílko, před chvilkou dodělané (taky tak nesnášíte to ukončování - začišťování spojů, zaháčkovávání konců atd.?
někdy mám pocit, že to mi trvá dél než celé háčkování)
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3788214
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3788215
Není tady
Teda krasne vytvory mate 
Poprosim zase o radu. Vcera jsem dokoncila uplne prvni cepicku pro miminko. Zakoncila jsem posledni radu racim sloupkem a na konci spojila pevnym okem. Takze uz je vlastne hotovo, ale nikde nemuzu najit navod, "Jak zahackovat nebo ukoncit cepicku?" To mam tu prizi nejak protahovat? Nebo udelat suk a ustrihnout? Diky moc 
Není tady
Bambi, to je úžasné!!! Krásné barvičky! Já jsem něco podobného chtěla pro Terezku, začínala jsem asi desetkrát, pak jsem si našla jiný návod, a zase mi to nevycházelo, nakonec jsem to vzdala...
Není tady

Teda Bambi ty mi neříkej, že jsi háčkař začátečník. Supr, supr, supr. Jsi hrozně šikovná 
Není tady
Abby- dekuji 
Bambi-krasny svetrik, takovy by se mi libil k te cepicce, ale na zacatecnika mi to prijde zatim slozite, snad pozdeji.
Není tady

Tak to bambi opravdu klobouk dolů 
Není tady
Ahojte, tak se jdu pochlubit s dalším dílkem ......

Není tady
Holky, výtvory máte moc pěkný, ale Lenko Tvoji kabelku musím vypíchnout je prostě úžasná 

A. ji raději ukazovat nebudu, ještě by ji po mě chtěla a to bych asi nedala.
Není tady
Sakra děvčata, co je toto za docházku !!!! 
Nemáte někdo prosím odkaz na zimní prstové rukavice - myslím tím pletené, háčkované jsem fakt ještě neviděla 
Díky 
Není tady
Holky moc pěkný jste šikulky.
Dadulo našla jsem toto jestli pomůže.
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=373
http://www.chytrepleteni.cz/prstove_rukavice.htm
Upravil(a) Janila (25. 10. 2011 15:45)
Není tady
Janilo, díky oba odkazy jsem našla a ani jeden se mi nelíbí .... kus časáku mi nevyhovuje a slovní popis už vůbec ne .... přesto moc děkuju 
Já jsem prolítla MMB a nic "vyhovujícího" jsem nenašla. Tak asi zkusím spíš palčáky, stejně se budou starší cácorce líp oblíkat 
Není tady
to tady háčkuju jenom já ??? Holky kde jste ??? Tak já sem nebudu ani nic dávat, páč sem stejně nikdo nechodí 
Není tady
Bambi, Ty jsi šikula
fakt se dílko od dílka šíleně zlepšuješ, fakt profík
a ten vzorek na modré máš stejný jako Dadu na té fialové 
moc se mi líbí ten nápad na krytku ucha, co máš u té červené 
Není tady
Teda Bambi, ty jedeš
S tím červenobílým šráfováním na té červené čepičce to musela být pěkná piplačka, ne?
Krásné čepičky!!!
Průběžné foto šatoček zkusím dodat, teď už to bude v pohodě. Dělám nakonec úplně jednoduché na ramínka. Původně jsem chvěla něco jako propínací tuniku s krátkým rukávem....
Není tady
Nějak Vás nestíhám,co mi to mladší dítko začalo chodit,ale dočítám Vás poctivě. Jen se mi teď podařilo začít ušanku pro staršího synka a v kamenném obchodě jsem nic netušíc koupila modrou Camillu a až po nějaké době jsem zjistila,že mi jedno klubíčko nebude stačit a ono ejhle, danou modrou nelze sehnat,jedná se o číslo 5052,tak jsem se chtěla zeptat,prosím ,nemáte ho některá doma schované,už jsem vyzkoušela cokoliv a nesehnala jsem ji,tak už se obracím i na Vás.
Moc děkuji.
Není tady
Ahojte holky, tak to jsem ráda, že taky něco "tvoříte" ....
Bambi, čepky jsou úžasné - ta červená má fakticky "stylový" krytky na ušiska - prima nápad.
Jinak Lenka už psala, že je to ten samý vzorek co máš na modré a háčkované je to z Merina - teď na zimu je třeba něco teplejšího a tenhle vzorek je prostě super
Slniečko, koukala jsem co doma mám a modré sice 2, ale ani jedna není ta co sháníš. Ve vzorníku mám toto číslo uvedené jako že se už nevyrábí, takže asi bude problém to sehnat. Podobný odstín má Cotton Quick - tak jedině to, nebo zkusit nakombinovat - třeba bílá, černá a modrá, nebo k tomu další modrou .... 
Není tady
zatím poslední výtvor - taky z merina. Je naprosto boží, teploučka, měkoučká ... letos asi nebudu ani žádnou čepku kupovat, vystačíme si s tím, co naháčkuju. Tak ještě jinou barvičku a máme na sezónu vystaráno 

Není tady