|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
janabas napsal(a):
no to je vskutku mazec, a bez aplikací , bez ničeho
... jak bez ničeho, má to bambuli a ta je přeci stráááášně drahá 

... opravdu síla. Já si asi založím živnost a budu děsně bohatá.
Ale tohle není určitě ruční práce,nebo myslíte že jo ???? 

Není tady
Jo kdyby jen jednu bambuli,ale DVE!!!
Jedna je v cene navic,je vymenitelna..btw..ten system vymeny te bambule by ma zajimal,ale kvuli tomu to kupovat nebudu
myslim,ze to je rucni prace,i to tam pisou....myslis,ze vubec existuje nejak stroj na hackovani?
Dadul,krasna cepka 
Není tady
Bambi, já pořád čekám, kdy se taky pochlubíš nějakou čepičkou 
A ten vzorek je jednoduchý. Jen dlouhý sloupek-dvě řetízková oka-dlouhý sloupek....atd.. Aspoň mslím teda, už jsem něco podobného dělala 
Není tady
Holky, krásné výtvory!!!!!
Leni, ten vzoreček mě uchvátil, vypadá krásně a modelka je úžasná!!!
Já jsem začala šít, takže háčkovat moc nestíhám a přes den nějak není čas, tak jen jedna k nové soupravě. 

Není tady
bambi, já fotky nevidím 
konečně jsem se dokopala k dokončení další podzimní (tentokrát ne pro nás), ten vzorek jsem si fakt oblíbila

Není tady
Ahojte, taky se jdu pochlubit s dalším výtvorem ...
Leni, on je ten vzorek fakt pěknej a tahle Tvoje je móóóóc povedená 

Já to taky nakonec zmákla 
Dokonce jsem sehnala i modela 
Bambi já ty fotky taky nevidím a ráda bych 
Upravil(a) Dadula (26. 9. 2011 5:23)
Není tady
Dadulko, supeeeer!!! vidíš, že ses s tím nakonec poprala
Tam je asi nejhorší pochopit ten systém přidávání, pak už to jde samo - mně se teda zdála docela lehká, jen mě štve, že to pomalu přibývá 
no a já tu mám jednu zimní rychlovku:
asi začnu háčkovat jen z tlusté příze
to jde úplně samo 
Není tady
Leni, je úžasná
Jsi šikula ...
Z jaké vlny to máš ??? Melody ???? ... ale to asi nebude 
No ona je lehká, ale mě připadá, že ten návod je šíleně blbě napsanej, nesrozumitelně
Jindy to pochopím hned, ale tohle byla síla. Pochopila jsem to až když jsem to zkusila a taky si přečetla něco z diskuze ... no škoda, že mě to nenapadlo hned, nemusela jsem Tě otravovat
Přidávání jsem pochopila, ale to píchání těch DS mi bylo divný - nevěděla jsem jestli do řad z KS nebo do mezer z před-předchozí řady ... ono to v tom návodu není napsáno polopaticky takže pro mě to nebylo srozumitelný 
A mě ale přišlo, že to šlo rychle ...
Jo a mimochodem jsem taky přemýšlela jak by to vypadalo když by ty KS byly jinou barvou - tak díky za tip, vypadá to moc dobře ... mám tu zbytky modré a černé, tak přemýšlím, že něco spíchnu synovečkovi ....
Upravil(a) Dadula (27. 9. 2011 8:23)
Není tady
Daduli, je to Lada Luxus - docela dobrá, hodně jsem četla chválu na Tango (nebo tak nějak), ale tu u nás neměli, tak jsem vzala tuto a kupodivu je ta čepička i docela měkká (háčkem č.4)...
mně u té podzimní hodně pomohl ten původní nákres vzorečku, tam jsem pochopila, čeho mám dosáhnout
ale stejně jsme šikovné, se musíme pochválit 
Není tady

no jasně že se musíme pochválit
jsme borky 
teď jsem ten příspěvek ještě upravovala, páč předtím si mě žádala malá princezna ....
Já si myslela, že to Melody není ... ta je až na 5 háček - myslím a hlavně oni nemají takový odstín (mám vzorník). Tak Tango říkáš, myslím, že paní od které beru ji vede, tak zkusím.
Mmch, ten vzorek jsem někde viděla .... je to ta vějířková čepka ????
Není tady
Hele a kde jsou ostatní háčkařky ??? To jako nikdo nic nevyrábí ????

Není tady
Dadulko, to nevím, tu ušanku jsem nedělala podle návodu - placka je klasická (dělala jsem polodlouhé sloupky, dlouhé byly moc dlouhé a krátké moc krátké - chápeš, že jo
) a jak jsem přestala přidávat, tak jsem dělala vzoreček, co jsem si kdysi stahla z netu
ale jsou to jen vějířky - KS, do 3.sloupku z předchozí řady 5DS, vynechat 2sloupky a do 3.KS a tak pořád dokola, v následující řadě vějířky do KS z předchozí a KS do 3.DS z vějířku
kdybys to nepochopila (což bych se z mého popisu nedivila
), poslala bych Ti nákres
já sleduju, že se všichni flákají 
Není tady
Holky prosim o radu, pred par dny jsem zacala hackovat nanecisto uplne prvni cepicku (mam doma zatim jen hacek c.2), jedu podle navodu na cepicku z Camilly, i kdyz teda nevim, z ceho mam doma prizi, dala mi ji babicka. Chci hackovat cepicku na novoska a podle teto tabulky by mela mit placka asi 12,6cm.
Ted jsem u 7.rady a vypada to, ze placka se blizi pozadovanemu rozmeru. Jak mam pokracovat dal?
V navodu se pise, ze se pak pokracuje do kazdeho oka po jednom DS, to chapu, ale pak se tam mluvi o rovnem svu....
cituji:"Jakmile budete mít placku velkou jak potřebujete, a už přidávat nebudete, tak budete střídavě píchat v jedné řadě do prvního očka a do posledního ne a ve druhé řadě zase nepíchnete do prvního, ale do posledního ano."
To znamena, ze na zacatku 8. rady udelam 2 RO, a pak teda pichnu do prvniho oka a do posledniho uz ne? A v 9.rade udelam zase 2 RO a nepichnu do prvniho oka, ale az do druheho?
Diky moc
Není tady

Pauli přesně tak. Aby ti šev vycházel rovný, musíš to takhle střídat. Když budeš po dvou řetízkách píchat do prvního oka, tak do posledního už ne. A obráceně. Prostě přesně, jak jsi to napsala ty 
Není tady
Peti diky, ted jsem dokoncila tu 8. radu a nakonec jsem pichla do prvniho i posledniho oka, u toho posledniho oka mi prislo, ze tam bude velka dira, kdyz nepichnu. No ted pojedu dalsi radu uz podle toho prvni oko jo, posledni ne a uvidim, co z toho vyleze.
Není tady
snazim sa vlozit fotku ale sa mi nedari 
septembre 2016.jpg (image/jpeg) 145 Ko
Upravil(a) corinne (1. 10. 2011 12:55)
Není tady
lenkaB napsal(a):
Dadulko, to nevím, tu ušanku jsem nedělala podle návodu - placka je klasická (dělala jsem polodlouhé sloupky, dlouhé byly moc dlouhé a krátké moc krátké - chápeš, že jo
) a jak jsem přestala přidávat, tak jsem dělala vzoreček, co jsem si kdysi stahla z netu
ale jsou to jen vějířky - KS, do 3.sloupku z předchozí řady 5DS, vynechat 2sloupky a do 3.KS a tak pořád dokola, v následující řadě vějířky do KS z předchozí a KS do 3.DS z vějířku
kdybys to nepochopila (což bych se z mého popisu nedivila
), poslala bych Ti nákres
já sleduju, že se všichni flákají
Leni, chápu to naprosto dokonale
Mám pocit, že to mám taky někde uložené ...
přesto díky 
Není tady
Corinne, zkus to přes www.resize.like.cz
Není tady
Ahoj,
já se neflákám
jen mi háčkování jde hlemýždím tempem a moje výtvory vám nemůžou konkurovat
teď jsem dodělala jedny capáčky, to by mi šlo, je to za chvíli hotový
a čepku pro Týnečku zas velkou, tak sem ji vypárala zas na placku a znovu, mě ten obvod placky na její hlavu nikdy nevyjde podle toho vzorečku
ale čepic bych chtěla spoustu
Leni, ušanka je nádherná!!!
vzoreček sem od tebe pochopila
mě zajímají ty copany, jak na ně a jak sou tam přidělaný?
na zimní čepku příze co tu píšete u nás nemají, tak jak asi tlustou mám koupit?
Není tady

LeniB, ta čepička je nádherná. Mohla bys mi prosím hodit návod, nějakou podobnou bych ráda vytvořila. Ale fantazie na nule a dle chytrých návodů to nezvládnu, potřebuju srozumitelnej...
díky moc
Jinak všechny výtvory jsou úžasné, já jak jsem se do toho rychle dala, tak jsem zase rychle skončila, a stejně to na vystavování nebylo...
Není tady
Leni krasne je ta usanka.A to si robila podla navodu na tu klasicku ciapku,lebo moje su niejake uzke ;maxime to hned dava z hlavy dole asi mu je tesna .Aj mna by zaujimali tie copanky ako si to urobila.
Není tady
Tak jsem tu s dalším výtvorem 
je to focené narychlovku večer .... dneska jsem ještě chtěla čepku nějak ozdobit (barevný lem) a slečna ji ze školky už nedonesla 

Upravil(a) Dadula (4. 10. 2011 14:55)
Není tady