6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Slniečko napsal(a):
Karal,jsem tu pro radu, delam cepicku starsimu,ma obvod hlavy cca 53 cm a nasla jsem navod na MMB na cepicku,co je na obvod cca 50 cm, zacala jsem na 17 dlouhych sloupcich a pak se pridavalo postupne 121212.....dalsi rada je 112112112.....pak 111211121112....az jsem se dostala k radku 8,kde pani pridavala uz jen do kazdeho 3tiho zdvojeneho dlouheho sloupku a pak prestala pridavat,ale ja jsem zjistila,ze to bude malo,jak to ted udelat,abych nemusela parat? I nadale pridavat jen do kazdeho 3tiho zdvojeneho nebo to prostridat,aby to bylo soumerne,tz. pridavat do kazdeho treba 4teho ci vyparat a zacit znovu, s tim si trosku nevim rady,asi budu potrebovat jeste pridat minimalne ve dvou az trech radcich. Moc dekuji.
Slni, parat urcite nemusis, ono zalezi i na velikosti hacku a prize, ale bud bych zkusila jeste do kazdeho 3 zdvojeneho nebo kazdeho 4 zdvojeneho..jde o to, aby az pak pojedes rovne dolu bez pridavani, aby se ti to nekroutilo, to bys mela poznat max. po dvou radach bez pridavani..
Není tady
A jeste pro Aneri: prosim te, projed vsechny diskutujici tematka, urcite najdes i jinde, maminky ktere hackuji, tak radeji zkontroluj, jestli opravdu hackuji jen pro sebe!! Boze, boze, lidska blbost me vzdycky dokaze spolehlive vytocit..Jsem na BB opravdu zvykla, jsem tu od roku 2006,takze se mi nechce stehovat nikam jinam,ale s takovyma rejpalama chapu vyznam zamcenych diskuzi..
Není tady
Karal,vykasli se na to, vzdycky se najde nekdo,kdo poradne nic neumi jen se do jinych navazet a ublizovat jim.
Není tady
Ja si prave rikala,ze kdyz se tuhle pridavalo jen na kazde treti zdvojene,tak ted bych treba pridavala na jine nekde mezi,aby se prave nezala kroutit, je to muj prvni pokus,tak jeste nevim,co z toho nakonec vytvorim. Ale fotku urcite dam neboj.
Není tady
Slni, jeste me napada, zkus pokracovat do kazdeho 4, pak 5. pak 6 zdvojeneho...ona se kazda prize chova jinak, a i me to jeste nekdy utece..Na MMB je od jedne maminky navod na postup u prize Camilla, ale kdyz budes delat jinou prizi a jinou velisti hacku nemusi to vychazet..a neboj, parat se MUSI :-)) to k tomu patri :-)
Není tady
Camilla je dost silná. Taky jsem párala, kdy jsem vloni háčkovala pro neteř. Musí to prostě vyzkouet a jak píe Karal, dvě řady a pozná to. To tení zase na párání tolik
Jo, a čepičky jsou to nádherný. Ví jakou mi dalo vloni práci na netu najít nějaký vzorek s popisem? Kdybych nala tohle, tak jsem si uetřila hodiny hledání.
Není tady
já se taky snaím háčkovat. Min týden jsem Luci uháčkovala čepku, ale po vyprání se jaksi vytáhla a ty první řady kde jsem roziřovala jí nahoře na temeni odstávají. Roziřovala jsem celkem 5 řad, take to budu muset udělat jako e řadu 1,2 a 3 a potom roziřovat trochu míň. Nebo nevím. Kadopádně budu párat.
Není tady
Karal, nenech se od Aneri znechutit.
Moc děkuji za toto vlákno. Jsem uneena, náááááááádherné čepičky. A ta lutá, jak je s tou bundičkou, krása.
Aneri má-li obavy o nepovolenou reklamu, případně způsob jakým se s reklamou na tomto serveru vypořádává majitel serveru Babinet, obra se prosím přímo na moderátory, nebo jetě lépe na majitele (SZ na uivatelské jméno Jirka). V opačném případě není vhodné, abys tady holkám naruovala diskuzi.
Karal, holky, v klidu pokračujte, samozřejmě e je vechno v pořádku
Není tady
Tak tohle je zatím moje maximum Takové u jsem zvládla dvě, na jedné mám dokonce naháčkovanou kytičku a myslím si, jak nejsem dobrá
Dodělávala jsem jí těsně před odchodem, take čouhá zakončení
Není tady
Mag, super!!! A obrovskou radost mi udelala tvoje couhajici snurka, bo Barunka diky me nedockavosti docela casto ma pod cepickou nezaposite snurky..:-)
Oskarko, s tim vytahovanim zatim nemam moc zkusenosti, mame jich tolik ze jsem je jeste neprala, ale zkusim nekde dohledat nejake rady..Nekde jsem cetla tip, ze prize se muze pred zpracovanim vyprat a tim se vyhatne nebo zdrcne jeste predtim nez je z ni cepka..
Ronji, diky, ze se ozvala..
Není tady
Mag,je nadherna.
Tak ja Dusi pletu uplne stejnou,jak jsi uvadela odkaz http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=81 .
Uz mam cca 16 rad,ale nemam doma modela,takze netusim,kolik mam jeste rad pridat,ale v sobotu bude ozkouseno a vyfoceno, jinak ale ta prize Capri je hodne tenka,takze to nevypada tak hezky,jako z te Camilly, mam tam take trosku diry,jeste nejsem vyhackovana. Ale uz na to prichazim,tak snad pro Ondraska uz bude hezka a soumerna jak ma byt.
Není tady
Slni, to je ona, co má Agi na sobě, nejjednosuí háčkovaná čepička :-) Ale jak je pěkná :-)
Upravil(a) mag (17. 3. 2011 9:28)
Není tady
holky, já se taky přidávám k nadencům byly doby, kdy jsem nechápala pomalu ani řetízek, teď nechápu, jak jsem to mohla nechápat já jsem si teda háčkování teď opráila, protoe si chci do kočárku uháčkovat deku - jeden zkuební vzorek do panenku do kočárku: http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3475363
a čepičku jsem se taky učila podle návodu na MMB a tady je výsledek: http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3472926
teď bych ráda zkusila něco "náročnějího" (nebaví mě moc dělat pořád jedno a to samé )
měla bych ale otázku a prosbu o radu asi spí na ty zkuenějí, ale klidně pitě i vy, co se vám to povedlo hezky napoprvé - jak děláte ten ev? mně to jde pořád nějak ejdrem - v návodu na MMB píe paní, e se má píchat podle potřeby do prvního nebo posledního oka, ale a si s tím lámu hlavu jakkoliv, prostě mi to jde vdycky ikmo... vím, e některé háčkařky to mají dokonce tak dokonalé, e ten ev není ani vidět, pro začátek by mi stačilo, kdyby byl rovný
Není tady
Ahoj holky!!!Jsem moc ráda za tuhle diskuzi. Minulý týden jsem se i já pustila do háčkované čepičky podle návodu na MMB. Jeliko jsem neháčkovala od základky, tak jsem si musela vechno osvěit a svůj první výtvor i párkrát vypárat, ale u jsem asi v polovině a prozatím to vypadá celkem dobře
Karal ty jsi moc ikovná a tvé výtvory jsou prostě parádní Budu ráda, kdy si sem budu moct přijít pro radu.
Lenko tvoje čepičky Co se týče vu, tak se taky ráda přiučím. Toti nechápu ani to píchání do první a poslední dírky, aby mi tam nezůstala velká díra, tak to zatím dělám tak nějak po svojemu
Není tady
Lici, tady jsou nějaké odkazy na videa, v tom předposledním je to ukázané http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=23
jinak já jsem to u té poslední teď začla dělat tak, e podle situace jsem jakoby to první a poslední sháčkovala, s tím předcházejícím (nebo následujícím) - tím mi nepřibylo oko a zároveň tam není díra... jene to jsem dělala zas trochu jinak (neháčkovala jsem pořád dokolečka, ale vdycky jednu řadu po líci, pak otočila a zas jela zpět po rubu a tak pořád dokolečka)... ale pořád myslím, e to není ideální řeení... na té hnědé mám ev skoro rovně, ale jde vidět...
Není tady
Leni, zkus tuhle, v realu je ten vzorek jeste hezci nez na fotu..http://mimibazar.biz/navod.php?id=3445.. a ta cikcak decka, je fantasticka!!!
Jinak co se tyka svu, tak ja ho mam na kazde capce jiny :-) Nekde rovny, jinde sejdrem..Ja picham hned do toho oka za retizkovymi oky, ktere nahrazuji prvni dlouhy sloupek a pak to druhe oko z druhe strany kdyz koncim preskakuju..ale kdyz mi tam vznikne velka dira, tak ho tam soupnu..Jsem moc neporadilo, co? :-(
A trochu podrazdime chutove bunky, opet jeden webik z netu:
http://picasaweb.google.com/serpienteee/Batukai#
Není tady
Karal, tak jsem si chtěla uloit a zjistila jsem, e u ji mám uloenou a v plánu
a budu dělat dalí, tak ten ev zkusím podle Tvého popisu, ale jsem ráda, e i od zkuené háčkařky čtu, e jí to jde ejdrem (ne e bych byla kodolibá, eee? )
a odkaz na botičky ukládám, já jsem u jedny zkouela k čepičce pro kamarádčinu malou, ale vůbec se mi nelíbí (100% jsem měla vechno podle návodu) a jetě k tomu jsou akorát tak panence
Není tady
Karal, dělám 2, zkouela jsem i 3, ale přijde mi, e to dělá velkou díru... třeba i u té dečky v návodu píou 3, ale párala jsem a dělám jen 2 (moná záleí na přízi, háčku atd.)...
Není tady
A jeste se mi hrozne libi tohle, ale to je spis pro chodici ditko, Barus by s tim v kocarku moc parady nenadelala :-)
https://picasaweb.google.com/serpientee … 3706544658
Není tady
tak a se naučím dělat takové hezké kytičky, moná to v euforii s jejich počtem taky přeenu
jinak to pončo je super
Není tady
Ahoj holky, hledám tady na netu inspirace na háčkované čepičky a narazila jsem na tyto stránky. Ráda bych se k vám přidala. Háčkuji asi tak měsíc, ale u mám 3 čepičky. Ráda bych vám je tady ukázala, ale zatím nevím, jak se sem vkládají fotky
Není tady