3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Misho, co to čtu :-(
Dr se holka a otravuj doktory, trvej na vyetřeních, proč se to tak děje.
Věřím, e se Vám sourozenec pro Veru povede.
Není tady
Ahojte holky, mimo toho e mě dusili psychicky čekáním od 7:30 do 14:00 to lo. Byla jsem tam s holkou, co dítko nemá a měla druhou revizi, take taky psycho a vedli nás tam jak na poráku. Já bulela na sále a dostala jsem lék proti pláči pak se ve hýbalo. Ale prý jsem pak po narkóze straně nahlas brečela na chodbě ne mě odvezli a nasadili tam tu druhou holčinu. No myslím, e jsem ji teda fakt moc pomohla. U tak byla na sesyp a jestli viděla mě takhle bulet, tak la s nadením na sál
Tak jsem si pobrečela a pro mě to je nový start. Ona říkala, e tam nebrečí, ale pak má 2 měs. psy. problémy. To já ne, vyřvu se tam jak slaboka ale tam to zůstane.
Zajdu si na masáe a alternativní uvolnění těla (jsem dostala nějaký kontakt) a nebudu u čekat půl roku nebo rok, to ne! V kartách mám, e budu v lednu rodit, no a to mám co dělat
dle dr z motola je to sice divná náhoda potřetí, ale a nepočítám s tím, e něco najdou v 90% i u třetí revize jde spí jen o přírodu. Co mi potvrzujete Vy svými příklady....
díky moc holky
Není tady
Misho, jsem ráda, e to má za sebou a bere to takhle... ono je to fakt lepí, ne se uírat a trápit... a stejně jako Ty věřím, e to opravdu sis u vybrala a leden nebo třeba únor - stihne A nebo i dalí jinej měsíc!!
Mně vdy dr říkal, e nejelpí je otěhotnět/počít na jaře nebo zač léta... tak to má hezky rozjetý.. ale min ty dvě ms bych počkala Záleí taky, jak se bude cítit!
drím pěsti a doufám, e brzo budu číst o //, resp bijícím srdíčku!
Není tady