18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moc bych poprosila o vae vlastní názory - zkuenosti s robotickými vysavačemi. Odchází nám ná standardní vysavač a velmi uvauji o robotickém vysavači. Máme jak plovoucí podlahu, tak dlabu a koberce. Takté máme 1patrový dům (je mi jasné, e do prvního patra ho budu muset nosit sama ). Zajímají mě vae zkuenosti s různými značkami (a cenami). Počítám s cenou cca desettisíc korun (samozřejmě bych raději méně, ale bohuel u jsem ztratila iluzi, e "za málo peněz hodně muziky").
Upravil(a) Adamíra (13. 3. 2011 8:38)
Není tady
No rozhodně se nevyplatí etřit. Kvalitnějí robotické vysavače si můe domů půjčit a vyzkouet.
Já mám roombu od irobota a jsem fakt spokojená, uklízí kadý den a co ho máme, tak jsem lux vytáhla jenom na vánoce, abych vysála pavučiny u stropu :-) Máme lino, plovoučku i koberec a hlavně psa a chlupy vude a opravdu vysává dobře.
Není tady
Potvrzuji zkuenosti Mag. Po pečlivém výběru přes internet a čtení recenzí a zkueností jsme dospěli ke stejnému závěru. Zakoupili jsme značku roomba. V obytných místnostech vysávám kadý den, v lonicích 2x do týdne. Mám dva psy patrový dům a převáně pevnou podlahu.
Se slubou vysavače jsem spokojená. Dříve jsme musela nejdříve vysát a pak vytřít, vytáhnout lux....uklidit...pak se chopit kýblu s vodou.... Bylo to zdlouhavé a kadodenně zatěující. Teď jdu na procházku se smečkou, vracím se do odpraněného a odchlupeného a na mě zbyde jen vytřít. Dost podstatná vítaná pomoc.
Upravil(a) Johana50 (15. 3. 2011 9:06)
Není tady
a mohu se zeptat, ktery model mate, vzhledem k tomu ze mate psa? sama mam psa, a uklizet kazdy den chlupy me nebavi jeste jsem se chtela zeptat, jak moc je robutek hlucny, jako normalni vysavac? nebo je tichy? a jak na to reaguje pejsek, kdyz treba "luxujete" kdyz je pejsek doma....?
Není tady
Mám přistroj označený jako Pet series s přídavnou nádobou na sbírání chlupů.
Vysavač je tií ne běné ruční vysavače. Spí připomíná zvukem autíčko na dálkové ovládání.
Psi jsou povahou klidní, ádné pláule, take je vysavač v ádném případě nestresuje, takté kocoura. Řekla bych, e je spí nezajímá.
Není tady
My máme ten bez psího zásobníku a stačí to (mám labradora), jenom ho musím kadý den vysypat. Pes ho ignoruje, můe klidně vysávat, kdy je pes doma.
Určitě není tak hlasitý jako klasický vysavač, ale na telku se dívat nedá, kdy vysavá tu samou místnost :-)
Fakt doporučuju si ho půjčit a vyzkouet.
http://irobot.cz/cz/web/zapujceni-robota-zdarma.html
Upravil(a) mag (15. 3. 2011 10:16)
Není tady
mag napsal(a):
My máme ten bez psího zásobníku a stačí to (mám labradora), jenom ho musím kadý den vysypat. Pes ho ignoruje, můe klidně vysávat, kdy je pes doma.
Určitě není tak hlasitý jako klasický vysavač, ale na telku se dívat nedá, kdy vysavá tu samou místnost :-)
Fakt doporučuju si ho půjčit a vyzkouet.
http://irobot.cz/cz/web/zapujceni-robota-zdarma.html
Velice kvalitní robotický vysavač je tento stroj - http://www.digital-shop.cz/roboticky-vy … ed-4-v-1/. Nedávno jsme si ho pořídili do naeho bytu a nemohu si ho vynachválit. I přes občasné rozbroje s naím psem se jedná o něco naprosto kouzelného. Za sebe mohu jen doporučit.
Není tady
Měla bych dotaz. Kdy mám v místnosti dřevěnou podlahu a na prostředku koberec, tak to asi tenhle typ vysavače z podlahy na ten koberec asi nevjede e jo?
Není tady
My jsme se rozhodli před koupí otestovat různé vysavače.
Roomba (typ 580) - byla super. Vyjela i přes nií práh (2 cm), nebyl problém s přechodem na nií koberec. Sofwarově velmi inteligentní, systematická, bez problémů vjela pod kuchyňské idle. Co nám ale vadilo, e naráí do nábytku a to fest. Ikeáckou dětskou stoličku nám doslova stěhovala po kuchyni a k nábytku nebyla moc etrná.
CleanMate (QQ-2): přechody na koberec zvládá hůře, je nií ne roomba. Je chaotičtějí a nechce se mu pod idle. Na ná vkus dlouho hledá nabíjecí základnu (10 minut). Jeho velký plus je, e má velmi měkký doraz a je etrný k nábytku.
VacuSmart (fun beat): podobný Clean matu, přijde mi, e není tak chaotický, líp najde základnu. Doraz na nábytek je měkký, někdy k němu ani nedojde. Z těch vech námi testovaných je k nábytku a stěnám nejetrnějí.
Suma sumárum: Roomba je je úasná softwarově, nadchla mě. Odradilo mě to její naráení. Ty dalí typy nejsou tak důsledný, ale neničí nábytek...
Tak to jsou nae zkuenosti
Není tady
Zuzii a byl nějaký rozdíl v čistotě úklidu mezi těmi třemi druhy vysavačů? Nebo v účinosti jsou srovnatelné?
Není tady
No, my měli smůlu - půjčovali jsme si Roombu z půjčovny a jako na potvoru jí nelo sání :butter:Take jsme jen sledovali její "jízdní" vlastnosti A to jsem s velkou pompou rozházela po celém obýváku různé druhy smetí - a pak to musela starým dobrým luxem hezky růčo vyluxovat
Nicméně Cleanmate a Vacusmart mi přijdou sacím výkonem srovnatelný. Teď testujem znovu Vacusmart jsem s ním celkem spokojená. Uvidím, jestli na něm najdu nějaký výrazný mouchy, kdytak dám vědět Babičce jsme pořídili Cleanmate.
Není tady
tak jsme nakonec koupili Roombu 555, zatím ji jetě sleduji, ale spokojenost. Taky jsme připlatili za 5letou záruku (i na mechanické pokození-spadne, ulomí se kartáč, poleje se atd.) a jsem v klidu
Není tady
já jsem si koupila novinku ottoro a jsem úplně spokojená, ádné čitění kartáčů a ničeho dalího, jen vyhazuju vysáté smetí. L
Není tady
Roombu 555 máme taky doma (cca 14 dní), odtud http://www.roomba.cz/ a zatím mi přijde super . Snad nám nadení vydrí i do budoucna, ale věřím, e jo.
Není tady
Johana50 napsal(a):
Mohu se zepta jestli nemá některý z těchto modelů? Taky uvauji nad koupí roomby, ale nevím který zvolit. http://www.proprofiky.cz/Roboticke-vysa … y-vysavac/
Není tady
zdravím, já mám robotka doma a nikdy nic jiného..je to naprosto luxusni.. pěkně si jezdí po bytě vysaje úplně vechno.. a kolikrát nechápu kolik toho vezme..a nemá problém s ádným povrchem.. můu jenom doporučit
Není tady
rossi napsal(a):
zdravím, já mám robotka doma a nikdy nic jiného..je to naprosto luxusni.. pěkně si jezdí po bytě vysaje úplně vechno.. a kolikrát nechápu kolik toho vezme..a nemá problém s ádným povrchem.. můu jenom doporučit
Můu se zeptat co máte za značku, já si chci pořídit právě robotický vysavač, ale nemůu se rozhodnout ... díky
Není tady
Jani já mám doma robotický vysavač od Robzonu a můu jedině doporučit, je to skvělej pomocník uetří ti dost času
Není tady
úča Pája napsal(a):
Jani já mám doma robotický vysavač od Robzonu a můu jedině doporučit, je to skvělej pomocník uetří ti dost času
Jak dlouho ti na jedno nabití vydrí jezdit? co ko?
Není tady
Asi hodinu a půl plus mínus. ko? čísla nevím, ale vleze se tam dost
Není tady
já mám dlouhovlasý holky, tak vím, e si u nás zařádí, proto chci výkonýho robota. Jetě se zeptám jak dlouho ho má a kolik tě v té době stál. díky
Není tady
janina4455 napsal(a):
já mám dlouhovlasý holky, tak vím, e si u nás zařádí, proto chci výkonýho robota. Jetě se zeptám jak dlouho ho má a kolik tě v té době stál. díky
Jééé tak počkej mám ho asi 3 rokem, ale abych nekecala. A stál mě určitě přes 8, ale jak říkám, za tu dobu ádná porucha a ve jede tak jak má.
Není tady
Díky, projela jsem si i ty jejeich stránky mají to tam hezky vysvětlené, asi si ten Robzone objednám
Není tady
Dámy nemáte některá zkusnost jak na robotický vysavač reagují kočky? Máme doma čičinu a pořád vysávat mě nebaví ale nerada bych jí děsila.
Není tady
Antonka napsal(a):
Dámy nemáte některá zkusnost jak na robotický vysavač reagují kočky? Máme doma čičinu a pořád vysávat mě nebaví ale nerada bych jí děsila.
Z vlastní zkuenosti a zkuenosti blízkého okolí: Tři psi, dva totální ignorace a jeden občas vysavač sledoval. Dvě kočky, jedna neprojevovala nejmení zájem, druhá (ale to bylo jetě kotě) na něm ráda jezdila. Take myslím, e se není čeho bát Jinak i mezi robotickými vysavači jsou velké rozdíly - https://www.covybrat.cz/jaky-roboticky-vysavac-vybrat/ doporučuji před koupí načíst.
Není tady