Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 3. 2011 8:37

Adamíra
♥♥♥♥---

Robotický vysavač

Moc bych poprosila o vaše vlastní názory - zkušenosti s robotickými vysavačemi. Odchází nám nᚠstandardní vysavač a velmi uvažuji o robotickém vysavači. Máme jak plovoucí podlahu, tak dlažbu a koberce. Taktéž máme 1patrový dům (je mi jasné, že do prvního patra ho budu muset nosit sama big_smile ). Zajímají mě vaše zkušenosti s různými značkami (a cenami). Počítám s cenou cca desettisíc korun (samozřejmě bych raději méně, ale bohužel už jsem ztratila iluzi, že "za málo peněz hodně muziky").

Upravil(a) Adamíra (13. 3. 2011 8:38)

Není tady

#2 14. 3. 2011 20:14

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Robotický vysavač

No rozhodně se nevyplatí šetřit. Kvalitnější robotické vysavače si můžeš domů půjčit a vyzkoušet.

Já mám roombu od irobota a jsem fakt spokojená, uklízí každý den a co ho máme, tak jsem lux vytáhla jenom na vánoce, abych vysála pavučiny u stropu :-) Máme lino, plovoučku i koberec a hlavně psa a chlupy všude a opravdu vysává dobře.

Není tady

#3 15. 3. 2011 7:58

Johana50
♥♥♥♥♥--

Potvrzuji zkušenosti Mag. Po pečlivém výběru přes internet a čtení recenzí a zkušeností  jsme dospěli ke stejnému závěru. Zakoupili jsme značku roomba. V obytných místnostech vysávám každý den, v ložnicích 2x do týdne. Mám dva psy patrový dům a převážně pevnou podlahu.
Se službou vysavače jsem spokojená. Dříve jsme musela nejdříve vysát a pak vytřít, vytáhnout lux....uklidit...pak se chopit kýblu s vodou.... hmm  Bylo to zdlouhavé a každodenně zatěžující. Teď jdu na procházku se smečkou, vracím se do odprašněného a odchlupeného stolt a na mě zbyde jen  vytřít. Dost podstatná vítaná  pomoc.

Upravil(a) Johana50 (15. 3. 2011 9:06)

Není tady

#4 15. 3. 2011 8:36

clavel
♥♥♥♥♥--

a mohu se zeptat, ktery model mate, vzhledem k tomu ze mate psa? sama mam psa, a uklizet kazdy den chlupy me nebavi sad jeste jsem se chtela zeptat, jak moc je robutek hlucny, jako normalni vysavac? nebo je tichy? a jak na to reaguje pejsek, kdyz treba "luxujete" kdyz je pejsek doma....?

Není tady

#5 15. 3. 2011 9:04

Johana50
♥♥♥♥♥--

Mám přistroj označený jako Pet series s přídavnou nádobou na sbírání chlupů.
Vysavač je tišší než běžné  ruční vysavače. Spíš připomíná zvukem autíčko na dálkové ovládání.

Psi jsou povahou klidní, žádné plášule, takže je vysavač v žádném případě nestresuje, takt鞠 kocoura.  Řekla bych, že je spíš nezajímá.

Není tady

#6 15. 3. 2011 10:15

mag
♥♥♥♥♥♥♥

My máme ten bez psího zásobníku a stačí to (mám labradora), jenom ho musím každý den vysypat. Pes ho ignoruje, může klidně vysávat, když je pes doma.
Určitě není tak hlasitý jako klasický vysavač, ale na telku se dívat nedá, když vysavá tu samou místnost :-)
Fakt doporučuju si ho půjčit a vyzkoušet.

http://irobot.cz/cz/web/zapujceni-robota-zdarma.html

Upravil(a) mag (15. 3. 2011 10:16)

Není tady

#7 31. 3. 2011 0:21

Lenicka1313
Zablokovaný

mag napsal(a):

My máme ten bez psího zásobníku a stačí to (mám labradora), jenom ho musím každý den vysypat. Pes ho ignoruje, může klidně vysávat, když je pes doma.
Určitě není tak hlasitý jako klasický vysavač, ale na telku se dívat nedá, když vysavá tu samou místnost :-)
Fakt doporučuju si ho půjčit a vyzkoušet.

http://irobot.cz/cz/web/zapujceni-robota-zdarma.html

Velice kvalitní robotický vysavač je tento stroj - http://www.digital-shop.cz/roboticky-vy … ed-4-v-1/. Nedávno jsme si ho pořídili do našeho bytu a nemohu si ho vynachválit. I přes občasné „rozbroje“ s naším psem se jedná o něco naprosto kouzelného. smile Za sebe mohu jen doporučit.

Není tady

#8 31. 3. 2011 9:26

Lenka
♥♥♥----

Měla bych dotaz. Když mám v místnosti dřevěnou podlahu a na prostředku koberec, tak to asi tenhle typ vysavače z podlahy na ten koberec asi nevjede že jo?

Neukazuj světu slzy. Svět nemá slzy rád. Otočí se k tobě zády a nechá tě stát.

Není tady

#9 5. 5. 2011 8:01

Zuzii
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

My jsme se rozhodli před koupí otestovat různé vysavače.

Roomba (typ 580) - byla super. Vyjela i přes nižší práh (2 cm), nebyl problém s přechodem na nižší koberec. Sofwarově velmi inteligentní, systematická, bez problémů vjela pod kuchyňské židle. Co nám ale vadilo, že naráží do nábytku a to fest. Ikeáckou dětskou stoličku nám doslova stěhovala po kuchyni a k nábytku nebyla moc šetrná.

CleanMate (QQ-2): přechody na koberec zvládá hůře, je nižší než roomba. Je chaotičtější a nechce se mu pod židle. Na nᚠvkus dlouho hledá nabíjecí základnu (10 minut). Jeho velký plus je, že má velmi měkký doraz a je šetrný k nábytku.

VacuSmart (fun beat): podobný Clean matu, přijde mi, že není tak chaotický, líp najde základnu. Doraz na nábytek je měkký, někdy k němu ani nedojde. Z těch všech námi testovaných je k nábytku a stěnám nejšetrnější.

Suma sumárum: Roomba je je úžasná softwarově, nadchla mě. Odradilo mě to její narážení. Ty další typy nejsou tak důsledný, ale neničí nábytek...

Tak to jsou naše zkušenosti smile

Není tady

#10 5. 5. 2011 9:40

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Zuzii a byl nějaký rozdíl v čistotě úklidu mezi těmi třemi druhy vysavačů? Nebo v účinosti jsou srovnatelné?

Strach je malá smrt...

Není tady

#11 6. 5. 2011 8:52

Zuzii
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

No, my měli smůlu - půjčovali jsme si Roombu z půjčovny a jako na potvoru jí nešlo sání :butter:Takže jsme jen sledovali její "jízdní" vlastnosti dumbom A to jsem s velkou pompou rozházela po celém obýváku různé druhy smetí - a pak to musela starým dobrým luxem hezky růčo vyluxovat lol

Nicméně Cleanmate a Vacusmart mi přijdou sacím výkonem srovnatelný. Teď testujem znovu Vacusmart  jsem s ním celkem spokojená.  Uvidím, jestli na něm najdu nějaký výrazný mouchy, kdyžtak dám vědět tummenupp Babičce jsme pořídili Cleanmate.

Není tady

#12 16. 5. 2011 19:20

Adamíra
♥♥♥♥---

tak jsme nakonec koupili Roombu 555, zatím ji ještě sleduji, ale spokojenost. Taky jsme připlatili za 5letou záruku (i na mechanické poškození-spadne, ulomí se kartáč, poleje se atd.) a jsem v klidu

Není tady

#13 26. 9. 2011 14:37

lenka06
♥------

já jsem si koupila novinku ottoro a jsem úplně spokojená, žádné čištění kartáčů a ničeho dalšího, jen vyhazuju vysáté smetí. L smile

Není tady

#14 5. 10. 2011 13:42

Kamca16
♥------

Roombu 555 máme taky doma (cca 14 dní), odtud http://www.roomba.cz/ a zatím mi přijde super smile. Snad nám nadšení vydrží i do budoucna, ale věřím, že jo.

Není tady

#15 19. 5. 2014 18:57

www.maxi-postele.cz
♥------

Johana50 napsal(a):

Mohu se zepta jestli nemᚠněkterý z těchto modelů? Taky uvažuji nad koupí roomby, ale nevím který zvolit. http://www.proprofiky.cz/Roboticke-vysa … y-vysavac/

Není tady

#16 14. 7. 2015 18:46

rossi
♥------

zdravím, já mám robotka doma a nikdy nic jiného..je to naprosto luxusni.. pěkně si jezdí po bytě vysaje úplně všechno.. až kolikrát nechápu kolik toho vezme..a nemá problém s žádným povrchem.. můžu jenom doporučit

Není tady

#17 29. 7. 2015 18:37

janina4455
♥------

rossi napsal(a):

zdravím, já mám robotka doma a nikdy nic jiného..je to naprosto luxusni.. pěkně si jezdí po bytě vysaje úplně všechno.. až kolikrát nechápu kolik toho vezme..a nemá problém s žádným povrchem.. můžu jenom doporučit

Můžu se zeptat co máte za značku, já si chci pořídit právě robotický vysavač, ale nemůžu se rozhodnout ... díky smile

Není tady

#18 30. 7. 2015 11:16

úča Pája
♥------

Jani já mám doma robotický vysavač od Robzonu a můžu jedině doporučit, je to skvělej pomocník ušetří ti dost času wink

Není tady

#19 30. 7. 2015 13:59

janina4455
♥------

úča Pája napsal(a):

Jani já mám doma robotický vysavač od Robzonu a můžu jedině doporučit, je to skvělej pomocník ušetří ti dost času wink

Jak dlouho ti na jedno nabití vydrží jezdit? co koš?

Není tady

#20 30. 7. 2015 17:50

úča Pája
♥------

Asi hodinu a půl plus mínus. koš? čísla nevím, ale vleze se tam dost smile

Není tady

#21 30. 7. 2015 19:56

janina4455
♥------

já mám dlouhovlasý holky, tak vím, že si u nás zařádí, proto chci výkonýho robota. Ještě se zeptám jak dlouho ho mᚠa kolik tě v té době stál. díky

Není tady

#22 31. 7. 2015 9:41

úča Pája
♥------

janina4455 napsal(a):

já mám dlouhovlasý holky, tak vím, že si u nás zařádí, proto chci výkonýho robota. Ještě se zeptám jak dlouho ho mᚠa kolik tě v té době stál. díky

Jééé tak počkej mám ho asi 3 rokem, ale abych nekecala. A stál mě určitě přes 8, ale jak říkám, za tu dobu žádná porucha a vše jede tak jak má.

Není tady

#23 31. 7. 2015 15:08

janina4455
♥------

Díky, projela jsem si i ty jejeich stránky smile mají to tam hezky vysvětlené, asi si ten Robzone objednám smile

Není tady

#24 5. 1. 2016 15:19

Antonka
♥♥-----
Místo: Kyjov

Dámy nemáte některá zkusnost jak na robotický vysavač reagují kočky? Máme doma čičinu a pořád vysávat mě nebaví ale nerada bych jí děsila.

Není tady

#25 8. 5. 2018 7:29

Peta177
♥------

Antonka napsal(a):

Dámy nemáte některá zkusnost jak na robotický vysavač reagují kočky? Máme doma čičinu a pořád vysávat mě nebaví ale nerada bych jí děsila.

Z vlastní zkušenosti a zkušenosti blízkého okolí: Tři psi, dva totální ignorace a jeden občas vysavač sledoval. Dvě kočky, jedna neprojevovala nejmenší zájem, druhá (ale to bylo ještě kotě) na něm ráda jezdila. Takže myslím, že se není čeho bát smile Jinak i mezi robotickými vysavači jsou velké rozdíly - https://www.covybrat.cz/jaky-roboticky-vysavac-vybrat/ doporučuji před koupí načíst.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí