29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Antal prosím tě ještě dotaz. Kolik ti pila Linda UM, když byla tak stará jako Sárinka????Moje kojo je už totál v háji, takže už jsme na UM téměř úplně. I když jsem přikládala jak šílená, tak dokrm chtěla po každém kojení a neodstříkala jsem vůbec nic
Není tady
Liciáš napsal(a):
Antal prosím tě ještě dotaz. Kolik ti pila Linda UM, když byla tak stará jako Sárinka????Moje kojo je už totál v háji, takže už jsme na UM téměř úplně. I když jsem přikládala jak šílená, tak dokrm chtěla po každém kojení a neodstříkala jsem vůbec nic
Lici, já jsem taky nevěděla, tak jsem jí dělala vždy 120ml, pila a stále pije 7x denně. Tady jsem si našla, to byla 3 měíce a 16 dní : 80ml,90ml,130ml,120ml,80ml,90ml,100ml v průběhu dne po těch 3 hodinkách, o týden později mi už pila 110-120 po celý den. Teď v 5 měs. dá večer těch 180 ml a ráno 150, ale přes den stále po 120ml.
Není tady
Díky moc. My dáváme ted přibližně 5x denně těch 130ml, takže 650ml za celý den a jedeme taky po 3 hodinách, takže to bude asi v pořádku
Není tady
ahojky, Vojtík má 63cm a 6kg
kit - to májský proroctví nesouvisí s ptákem vůbec - snad je to o těch kruzích v obilí, o májských předpovědích atd....souvisí to s mimozemskou civilizací atd...bála sem se pak usnout a byla sem z toho celkově vystrašená..poddali to tak, že by člověk ničemu jinému neměl věřit
jinak vojtík jajá taky 1x půl hodiny a pak když spí jiřík tak někdy taky jen půl hodky někdy déle..a pak odpoledne v kočárku dá i ty tři hodinky a kolem 5-6 odpol už je vzhlru než jde spát kolem té 19:30 - 20
tak my jdem něco udělat a pak ven
Není tady
Liciáš napsal(a):
Díky moc. My dáváme ted přibližně 5x denně těch 130ml, takže 650ml za celý den a jedeme taky po 3 hodinách, takže to bude asi v pořádku
jj :-) Miminko má vypít 1/6 své váhy :-) Tak si dej váhu malinký / 6 a počtem krmení :-)
Není tady
krtkaa napsal(a):
ahojky, Vojtík má 63cm a 6kg
kit - to májský proroctví nesouvisí s ptákem vůbec - snadje to o těch kruzích v obilí, o májských předpovědích atd....souvisí to s mimozemskou civilizací atd...bála sem se pak usnout a byla sem z toho celkově vystrašená..poddali to tak, že by člověk ničemu jinému neměl věřit
jinak vojtík jajá taky 1x půl hodiny a pak když spí jiřík tak někdy taky jen půl hodky někdy déle..a pak odpoledne v kočárku dá i ty tři hodinkya kolem 5-6 odpol už je vzhlru než jde spát kolem té 19:30 - 20
tak my jdem něco udělat a pak ven
No to jsou krásný míry :-) Roustou nám jak z vody, co?
Není tady
antall - no uplně mě to dostává, jak ty měsíce plynou...jdeme vařit bramborovou polívku, pak půjdem ven a do školky pro rozhodnutí o přijetí/nepřijetí..sem zvědavá
Není tady
bambi napsal(a):
Abby,
no s tou čepičkou neříkej dvakrát!! :-) já bych od tebe moc ráda jednu měla uháčkovanou! klučičí... třeba místo kytičky autíčko nebo kočku :-) jako revanš nabízím např. 1kg medu -- můj manžel s otcem včelaří, takže bys měla stoprocentně čistý valašský med.... nebo cokoliv jiného
Liciáši,
aha, díky za ty tipy z VZP! to je supr s těmi body, to si asi taky zajdu zařídit. na kontroly chodím poctivě, tak bych to nasbírala. s VOjtíkem chodíme na plavání a je to drahota, tak bych to využila.LINDIČCE VŠECKO NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM KULATINÁM :-))
děkujeme :-))))) My taky razíme na VZP, zkusím ty rotaviry..až se divím, že jsem si schovala oba účty
Není tady
Antal tak hodně štěstí na VZP a Lindičce vše nej k dnešním mini narozeninám
Bambi s těmi body se mi to taky docela zamlouvá. Pak tam jsou ještě body pro dárce krve, další body dostaneš za to, že jsi dlouhodobě pojištěncem VZP a je tam toho víc.
Není tady
Jsme zpátky z poradny a máme ve 3,5 měsících 5.51kg, Přibrala za dva týdny 330g, což je krása, tak jsem ráda, protože o víkendu jsme měli zase menší kojící krizi a já měla opět sto chutí s tím seknout Takže Lazurko, můžeš si přihodit další číselko do grafu.
Jinak myslím, že by sem ten graf mohl jít dát stejně jako fotka, ne? Nahrát někam na web a pak jen vložit odkaz...
Bambi, ten med by byl naprosto úžasný..... za to můžeš mít čepičky i dvě Jen nevím jak bys mi ho sem poslala.... Ale pošli míry hlavičky a do čepičky se klidně hned pustím (obvod, a dělku od ušního lalůčku, přes hlavu, k druhéme lalůčku..) Jen ještě napiš, jestli chceš spíše do modra, do zelena, do hněda...aby vám to ladilo k oblečení
Není tady
Abby šikulky jste Já jsem s háčkováním zatím sekla. Mám dvě čepičky pro malou na léto a chtěla jsem šáteček, který se mi nepovedl a když jsem ho po 4 párala, tak jsem si řekla, že to chce pauzu
Ale už mám vyhlídnutou čepičku, která je trochu složitější ( teda mě tak připadá ) a do té se chci pustit o prázdninách s tím, že bych ji mohla mít na podzim hotovou
Není tady
teda tam je hic !!! 31 na sluníčku v půl 11 !!!!! jiřík padnul chudinka, dala sem mu nový sandálky a má otlačenou patičku, ho to bolelo když sme byli venku...do školky ho vzali, od ledna nastoupí tak sme zvědavý, už aby to bylo, dycky se na děti moooc těší
4lístkovic - co vy ??? užíváte doufám toho vedra a už se neplácáte v nemocech ??? !!!!
dneska pljdu na novou zumbu, tak se těším...od půl 6 do půl 7 - to je akorát - přjdu a jdeme koupat
Není tady
krtkaa napsal(a):
¨LAzurko - nemáš dens náááhodou svátek ?
vše nej
děkuji!
Upravil(a) Lazurka (11. 5. 2011 16:08)
Není tady
holky, tak vám píšu totálka vyřízená a spocená až na prde..v půl 11 jsme šly s malou ven, spala krásně do půl jedný. Pak dostala mlíčko, hráli jsme si atd. Byla jsem na obědě u mamky v práci a kolem druhý už byla protivná, tak jsem jí dala spinkat a vyrazily jsme domů..no a na náměstí se probudila ( domů cca 15 minut ) a ječela, ječela, ječela..lidi na mě koukali, ale to mi bylo fuk. Chtěla vyndat a nést v ruce..tak jsem tlačila ten kočár se řvoucí dcerkou a myslela, že zdechnu, košík naložený nákupem - děsný. Vyndala jsem jí u bytovky a v ten moment přestala a začla si spokojeně broukat !! Takže odpo spala cca 20 minut, teď jí mám v manduce a chrní , ale mám toho plný kecky. Asi změním náš denní rozvrh, dny kdy mi spala 2 hodky dopo a 3 odpoledne jsem nenávratně v háji :-(((((
Není tady
Teda Bambi, to jsou výmysly
Né, není vůbec problém, autíčko v pohodě, ovečku snad taky nějakou najdu. A chceš je teda i takhle barevně, jako máš tuhle (jakože celou světle modrou, s tmavším olemováním) a nebo třeba celou proužkovanou...? Hned zítra vyrazím do obchodu pro klubíčka a pustím se do toho
Ty šňůrky jsou fajn, asi je Dorotce na tu její taky dodělám, protože si to taky z té hlavičky šmydlí dolů...
Udělala jsi mi radost, protože už jsem dneska zase přemýšlela, do jaké čepičky se mám pustit
Před chvílí jsem dokoukala na hokej a naprosto super...kdybyste náááhodou některá nevěděla, vyhráli jsme 4:0
Upravil(a) Abby21 (11. 5. 2011 18:44)
Není tady