|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

nazdárek!!!!
Tetamon, s tím polštářem jsi mi připomněla, Tomino si jednu dobu povídal s lampou. Byla to neskutečná sranda
Asi ho přitahoval ten kontrast tmavé a oproti tomu světlé stěny.
Pomalu prozkoumává hlasivky a začíná pištět a vykřikovat.
Dneska mi úplně vypil prso, doufám, že postupně nepřicházím o mléko, to by mě docela mrzelo. Je fakt, že dneska pil min. 12x. Buď už mu to nestačí nebo vysychá studna. 

Není tady
Ahojte,
letmo jsem prolítla to o tom srazu a teda nevím, jestli se k vám můžu cpát, když sem skoro nepíšu a už jste na mě i zapomněly
, ale toho pražskýho bych se mohla zůčastnit, pokud by to bylo na nějakou pro nás dostupnou stranu. Co se sejít někde v parku, když bude hezky, třeba ve Stromovce, tam můžeme mít mrňata na dece nebo se projít s kočárama. Nebo pokud by nás bylo víc se staršíma sourozencema, tak třeba jít do parku kde je nějaký hřiště, třeba vím, že na Žižkově na Parukářce je krásný nový veliký hřiště, hlavně oplocený, takže tam bysme ty větší mohly vypustit a nikam by nezdrhli
Nebo pokud znáte něco podobnýho v Praze, já už bydlím za Prahou, takže zas tak moc míst pro děti v Praze neznám..
Tak a jdu si konečně přecíst taky slohovku od Saďourka, snad si Danielka vydrží skládat puzzle a Honzík spát 
Není tady
ahojte,
vsetko najlepsie ku dnu matiek
ja som dnes dostala ranajky do postele
tak to ma chlap velke plus u mna, o to viac ze sme sa pohadali v piatok a unho je neobvykle ze by sa tak rychlo odurazil a este aj take prekvapenie
teraz isli s filipkom na zahradu, od rana mu robil domcek, filipek je z domceku uplne paf, uz tam ma pieskovisko, buduci tyzden este hupacku a uz tam bude mat take male ihrisko..vcera som tam bola aj s olim, niecom som zasadila, ale bolo to hrozne na rychlo, oliho budia romanticke vtaky co tam spievaju
lazurko pekne si to vystihla
clovek musi hlavne od zaciatku chlapa "zacvicovat"..no chlapi vecne tema 
dievcata poslete fotky na nastenku, zacala som to dnes robit ale kym nemam vsetky fotky nemozem to robit, lebo neviem ako to bude vychadzat aby som to mohla do nejakeho rozmeru naskladat. mail je na nastenke. chyba ich este hodne. napocitala som ze dokopy by ich malo byt 15 a mam zatial len 6. dakujem

Není tady
sadourku nase dovednosti
oli podstrkava nohy pod zadok a toci sa dokola ako hodiny ked je na zadickach, ale inak sa dostane maximalne na bok este sa nepretaca ani na brucho ani z brucha naspat
snad to do 1.6. stihne, to ideme do poradne.
jo a nas oli ma 6750kg, pribral 300 za posledny mesiac, musime na tom zapracovat...ozaj mate v plienke hlieny pripadne akoby zrazeny biely krem? oli to ma zasa, napadlo ma ze to biele bude asi nespracovane mlieko... a hlienov je tam hrozne moc..dnes este dost ublinkaval ale vyzera ze uz je to menej ako v tyzdni.

Není tady
Ahoj holky prosím Vás co mám komu poslat děkuji za info.
Mám v tom jakýsi chaos.
jak jsem psala že denča nekakala už týden tak včera byla 3pos... doslaova durch i s dupkama a bodýčkem

Není tady

šišu Lazurce pošli v SZ váhu a míry ( 3 týdny, 6 týdnů, 3 měsíce, atd.... ), bude dělat tabulku pro srovnání 
Na e-mail zimni@centrum.cz pošli fotku maličké ( měla by být v zimním oblečení, nebo v čepici ), Stvorlistok bude dělat koláž na nástěnku 
To je myslím vše
Není tady

fotka(y) poslány!!!
Holky, jak moc přes den spí vaše ratolesti? Tomino vydrží tak 1,5-2h a pak si na necelou hoďku dáchne.Te´D večer jsme přetáhli strunu a nebyl schopný se ani nabaštit, řval jak tigr.
4lí, ve stolici máme kde co
Někdy i bílé kousky i hleníky.

Není tady
Holky tak resty moje veškeré splněny, kdyby něco chybělo tak mi písněte. Díky
4lí mi máme taky pokaždé něco ve stolici , ale mudr, mi řekla že je to normální u plně kojeného miminka.
Já brouzdám na netu a hledám na mimibazaru oblečení na Denču začíná nám být toho hodně malýho po Nikči.
A jak jsem psla že mám kámošku s dcerkou v Olomouci na Jipce tak je pustili dneska domů , naštěstí je v pořádku jen ještě budou jezdit na kontroly a nějaká vyšetření. Tak si oddechla jen mi psala , že je strašný to prožit...
Není tady
holky diky za info o kakani, vecne tema, hned po chlapoch 
sisu este ze to dobre dopadlo 
ja som dnes urobila veci, oli spal dve hodky kym boli vonku..aspon trochu som dala dokopy domacnost.
sadi taky rezim mal aj oli do piatku, 2 hodky to uz bolo maximum co vydrzal a uz nemohol moc zabrat, lepsie bolo po hodke a pol dat do postielky a pekne zaspal, od piatku to mame cele rozhadzane po tom ockovani, hodne som ho nosila dva dni, bol uboleny tak si asi zvykol, a ked sa nosi tak nezaspi a len pozera...ale dnes uz spal konecne viac a lepsie.

Není tady
Sadi - Honzík spí úplně stejně, ukládám ho po dvou hodinách, občas je ospalý i dřív a pak spí většinou půl hoďky. Že by si dal třeba dvě tři hoďky jako dřív, to už se nestává, ach jo.. 
Ještě se mi teď potvůrka i víc budí v noci, zahlídla jsem, že to má spousta z vás podobně. Taky úplně přestal chtít dudlíka, to mě docela mrzí, doufala jsem, že narozdíl od Danielky bude dudlíkovej a už ho taky vůbec nechce, když mu ho cpu, tak jen výjimečně mu v puse chvíli vydrží, spíš ho tím většinou naštvu..
Není tady
AHoj holky, tak jsem na mejl poslala Lindy fotky + míry :-))
No co se spaní týče, tak jsem na tom stejně jako vy. Kdysi spala 3 hodky dopo+3 hodky odpoledne. Teď si tak hodku a půl po probuzení hodí půl hodky spánku, po desáty jdeme ven ( jinak by nespala vůbec) a v kočárku tu hodku a půl spí a odpoledne si hodí dvě dvacetiminutovky :-( ALe tak dneska budeme i odpoledne vozit, tak snad hodinu v kuse dá :-) Večer chodí spát mezi půl 7 až 7 a budí se v deset, kolem druhý a kolem půl šestý je vyspáno :-) Ale i na to jsem si zvykla, docela toho dopoledne stihnu než když jsme vstávaly v 8 :-) No jo, na všem se dá najít něco pozitivního. :-)
My byli o víkendu u našich, tak jsem se válela na zahradě a líně pohupovala s kočárkem.
Není tady

Ahoj holky!!!!! My zase dnes vstávali v půl 7
Jinak to máme asi tak jako vy. Po 2 hodinách už je unavená, tak si jde na třičtvrtě hodky dáchnout. Jen v kočárku mi dokáže odpoledne spát i 3 hodiny 
Dneska máme zase lítání. Jdu na VZP zeptat se na příspěvek na rotaviry a plavání kojenců. Prý dávají 500,- na rotaviry, ale až od dubna a my už jsme naočkovaní od března, tak jsem zvědavá, jestli ho dostaneme
No a odpoledne jdeme oční, kvůli toho očička co jí od porodu hnisá. Asi to bude neprůchodný slzný kanálek
Uvidíme, jestli jí ho budou zprůchodnovat už dnes 
Není tady
DObré ranko, za chvíli vyrážíme na úřady, mám nejvyššlí časabych i už požádala o rodičovskou, pořád jsem to odkládala tak dneska jdeme.
Bambi mě spí Dorča úplně stejně, taky třikrát denně asi 45 minut, v kočárku déle. Ale venku musím pořád jedit, doma usíná sama v košíku. A v šátku mi spí poořád, usne chvilku po navázání a celou dobu spí. Budí se jen pokud se delší dobu nehýbu 
TAk jsme dosnídali a vyrážíme, pápá
Není tady
Liciáš napsal(a):
Ahoj holky!!!!! My zase dnes vstávali v půl 7
Jinak to máme asi tak jako vy. Po 2 hodinách už je unavená, tak si jde na třičtvrtě hodky dáchnout. Jen v kočárku mi dokáže odpoledne spát i 3 hodiny
Dneska máme zase lítání. Jdu na VZP zeptat se na příspěvek na rotaviry a plavání kojenců. Prý dávají 500,- na rotaviry, ale až od dubna a my už jsme naočkovaní od března, tak jsem zvědavá, jestli ho dostanemeNo a odpoledne jdeme oční, kvůli toho očička co jí od porodu hnisá. Asi to bude neprůchodný slzný kanálek
Uvidíme, jestli jí ho budou zprůchodnovat už dnes
lici, pak sem písni co ti řekli..my taky nechali malou v únoru naočkovat..
Není tady
jé, Liciáši, taky mě zajímá to plavání kojenců!! napiš co ti řekli, ju?
Není tady
Tak jsme zpátky, začíná tam být pěkně teplo. Papíry mám, nakoupeno taky, Terezka šla vedle ke tchýni a Dorča mi ještě dospává v šátku...uf....
Holky držím vám palce aˇod té VZP něco dostasnete, já jsem z nich pro Terku nedostala ani korunu, vždycky už peníze neměli... NAkonec jsme přešli ke ZPŠ a je to úplně něco jiného. CO slíbí, to opravedu proplatí, nebo alespoň přispějou. A hlavně na ta všechno očkování.....atd.
Tak už se mi tu malá vrtí. Jdem kojit a vařit 
Není tady
Šmankote, já poslala fotky na ten email na centrum, ale tamy jsem měla poslat váhy + míry že?
Kam tedy ty fotky?

Není tady

Maryt klíííííd
Fotky na e-mail, míry Lazurce v SZ 
Není tady

Abby já právě taky uvažuju, že od VZP odejdu. Nejspíš k Revírní bratrské. Dnešní návštěva pojištovny nejspíš rozhodne 
Není tady
Liciáš napsal(a):
Maryt klíííííd
Fotky na e-mail, míry Lazurce v SZ
Děkuji
Hotovo

Není tady

Maryt napsal(a):
Děkuji
Hotovo
![]()
Paráda

Není tady

Abby21 napsal(a):
Lici, jo Revírní je fajn, já bývala u Hutnické. Ještě tam je dobrá myslím Agel, nebo tak nějak. Bohužel ani jedna z nich není tady v čechách, tak jsem musela přejít k jiné...
Já se na to budu muset podívat. Vážně už mi leze krkem to, že člověk několik let odvádí peníze do systému a p.r.d. z toho. Ještě se na tebe dívají pomalu jak na nějakou socku, že si dovolíš po nich něco chtít. Já právě nejsem ten typ, který se dožaduje všeho co mu náleží ( ani krabici od gyndařky jsem nedostala, protože mi bylo trapné si o ni říkat
), ale ted je každá kačka dobrá a proč jim to nechávat že!!!! 
Není tady