6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
bambi napsal(a):
Šišu,
to přebalování s rouškou mě pobavilo :-)) a přitom jsou to často chlapi, co jsou schopní sedět na záchodě hodinu s novinama a se svým (dost hustým) smradem, co?
No tak opět hned poránu taková pecka na zasmání
Já byla taky včera na gyndě , mám hodně povolené svalstva pánevního dna, takže musím denně cvičit a za dva měsíce na kontrolu šišulajdo a mám taky tu Azalii, ale ještě ji neberu, takže nemůžu poradit. Ještě mi moje mudra nabízela nějaké injekce na 3 měcíce a těslísko Jinak Deniska má krásné míry
Krti k těm fotkám je to tak jak psala Cizinka a já se určitě nikde neregistrovala, ale možná záleží na stránkách ze kterých si ten metřík děláš
Antí a spí ti Lindička přes den dobře??? Naše malá má takové večerní záchvaty, když toho přes den moc nenaspí. Je unavená, protivná a nemůže zabrat
Cizinko oni ti chlapi mi připadají celkově poprdění z holčiček. Každý by chtěl kluka, ale v holčičkách se úplně vidí My doted když jdeme na procházku se hádáme kdo poveze kočár
Není tady
tak spinkají obě dětičky, žehlení sem si nechala v lonici, kde spěj, tak nemám co dělat tak si zassednu ke knížce koupila sem si knihu - Zmizet - mrazivý, pěkný, uplně mě to pohlcuje, tak sem zvědavá, kolik toho přečtu
taky musím říct, že s narozením Vojtíka pomáhá ještě víc - je úžasný a veliká podpora, když už nemůžu Má rellativně volnou pracovní dobu, takže se může přizpůsobit
tetamon . vydrž, nauč ho co půjde, snaž se ho pořád zapojovat, až uvidí, že mu to jde, tak to bude lepší, ale vydrž, jiank hrozí že se odtrhnete - říká se, že partnerství by mělo být vždy na prvním místě, aby rodina fungovala bez problémů držím palce
holky - jak ste učili dítka na nočník, resp. bez plínky ? Jiřík byl dneska venku bez plínky, pěkně se tam vyčůral, teď spí bez plínky, tak sem zvědavá..jinak kakání je problém, to se radši vykaká do slipečků. Nehortim to, do léta se to snad naučí a když ne, tak až v létě, ale chtěla bych pro to pro něj, aby se cejtil líp - starší a že už to umí atd
Není tady
Ahoj holky,
tak jsem dneska pocítila takové divné pobolívání podbřišku, tak juknu na kalhotky a krev :-( Dostala jsem MS. Po roce-no to je hrůůůůza
Včera jsme byli na očkování, tak malá topila v noci jako kamínka, tak jsme jí zase dali čípek, který vzápětí vykakala, tak znova..no měla skoro 39, ale do dvu hodin jí to kleslo. Dneska je krapet ukňourajnější, tak jsem jí šupla do korbičky a spí v ložnici u otevřeného okna. Já jdu aspoň vyžehlit ty hory prádla, co tu mám
Lici, my se už nehádáme kdo poveze kočár, když jde manža se mnou, tak mě k němu ani nepustí :-) No Lindička mi přes den spinká hezky 2 hodky dopoledne a 3 hodky odpoledne. Pak má tu svojí kritickou dvouhodinovku, kdy nechce pomalu ani pít a pak po vykoupání, nakojení usne v postýlce a v noci mi spí celkem pěkně. Dokonce už odpadlo jedno noční kojení,tak jsem ráda. NO jsem zvědavá jaký bude dneska v´podvečer
Není tady
Krti mi jsme baz plínek tak zhruba od Nikčíných 2let ale do auta na delší cestu jí ju dávám, ale máme problém s kakáním to si donese plínku a řekne že chce bobka a na noc ji ju dávám taky po obědě mi už nespí od 1roku. A když jsem se ptala mudr. skrz to kakání tak řekla a´t to zatím neřeším , že si to musí sama v hlavičce urovnat. A je pravda , že viděla od sestřenky její holčičku která už chodí do školky a ta ji ukozovala jak chodí čůrat sama na záchod a jak vylézá na něho tak ta naša čučela jak puk a teď chce chodit jen na záchod a pořád to piluje jak vylést sama.
Jinak já taky dopoledne vyžehlila stoh prádla Deniska se dívala namě a broukala si, a Nikča ta je celé dopoledne u babičky spíše u tchýně pod náma.
Za chvílu jedeme k našim na kafčo a´t si taky užijí vnuček.
Není tady
Krti...u nas to slo u Maxika skoro samo...mel casto zacpu, takze pro nej bylo pohodlnejsi kakat na nocniku...tim padem se to naucil strasne rychle uz nekdy pred druhyma narozeninama. Kazdy decko je jine a potrebuje byt zrale na nechani plinky...kazdopadne je urcite nejlepsi obdobi v lete
Antal to ti mala spi pres den hezky, to Sophinka dava desetiminutovky... No ale v noci spi krasne...i kdyz spala krasne, ale na brisku...to se budila jednou za noc. No ale kvuli tomu riziku nahleho umrti se ji snazim naucit na bok nebo na zada a to se mi potvurka vic budi, ach jo
Není tady
Cizinka napsal(a):
Krti...u nas to slo u Maxika skoro samo...mel casto zacpu, takze pro nej bylo pohodlnejsi kakat na nocniku...tim padem se to naucil strasne rychle uz nekdy pred druhyma narozeninama. Kazdy decko je jine a potrebuje byt zrale na nechani plinky...kazdopadne je urcite nejlepsi obdobi v lete
Antal to ti mala spi pres den hezky, to Sophinka dava desetiminutovky... No ale v noci spi krasne...i kdyz spala krasne, ale na brisku...to se budila jednou za noc. No ale kvuli tomu riziku nahleho umrti se ji snazim naucit na bok nebo na zada a to se mi potvurka vic budi, ach jo
a spí s tebou v posteli? já jsem vypozorovala, že když spí se mnou, tak spí dýl,ale já se prd vyspím. Beru si jí až nad ránem a dávám si jí na bok a dneska v noci jsem jí dala na bříško a tak se jí to líbilo, ale pak si hlavu zaborila přímo do matrace, tak jsem se bála..dala jsem jí hlavu na stranu a zase si jí zabořila, tak jsem jí raději dala na bok.
Holky, my po tom očkování máme ve stolici jakoby hleny :-( je to normoš?
Není tady
Ahoj,
jdu se na vás po sto letech podívat. Teď už je mi fajn, ale cítila jsem se docela bídně. Místo radosti z miminka pocity strašlivýho smutku, pak zase střídání nálad, vztek, lítost, všechno dohromady. Snad už je to za mnou. Chodila jsem se sem na vás občas dívat, ale vůbec jsem nedokázala dát o sobě vědět a něco napsat.
Sem tam jsem něco dočetla, snad jste všichni v pořádku, detaily nestíhám. Taky jsem koukala na fotky, máte holky krásný miminka Tak jsem se dokopala k tomu hodit ukázat vám naši Berušku, to jsem předtím už vůbec nezvládala.
Uploaded with ImageShack.us
Je docela zlatíčko, v noci se budí jenom na mlíko a i přes den docela spinká. Sice zabere jenom v kočárku nebo v autě, takže čaasto spí na balkóně. A nebo když leje jako dneska tak jsem ji udrncala rovnou v ložnici Přednání do postýlky nehrozí. Ale máme za sebou zběsilé období, kdy usínala kolem 11 v noci. Taky ji trápí bříško, teda teď už se to snad lepší, ale bylo to fakt síla. Jako s Tobíkem, a že prý na to holčičky trpí míň. No nevšimla jsem si
Upravil(a) kitkat (17. 3. 2011 14:12)
Není tady
Ahoj Kit ráda tě mezi náma zase vidím. Zrovna nedávno tě tady kdosi vzpomínal. Beruška je nádherná a je dobře, že už je ti líp a doufám, že mezi nás zavítáš častěji.
Antí nevím jestli je to normální po očkování, ale malá má normálně sem tam ve stolici hleny
Moje dítko momentálně sedí v autosedačce a čučí na televizi Sice je to hrozný druh zábavy pro tak malé dítě, ale dneska je to jediná věc u které zatím vydržela dýl jak 10 minut
Není tady
Teta u nás je to spíš o postupném zapojování tatínka do dění kolem mimina. Moc se do toho nehrnul, ani teď ho na nějaké blbnutí kolem malé neužijou, ale postupně se to lepší. Prostě to chce čas, hledá si k ní sám cestu. Kdybych to na něj nasunula všechno hned od začátku tak ho otrávím a naštvu. Podle mě si i ten tvůj musí zvyknout na to, že má dítě, co všechno to obnáší a naučit se to dělat. Navíc v jejich kultuře to podle mě není tak moc obvyklé, aby tátové hopsali kolem miminek a měnili plínky. Neboj, on se to naučí a půjde to, dej mu čas
K těm nosítkům - teď mám na malou Babyvak, ale už ho moc nepoužívám, docela protestovala. Jinak máme Ergo nosítko a bylo bezva. Jen co poporoste a bude líp držet hlavu budeme ho zase používat.
Elastický šátek je podle mě na malinkatý miminko. Teď už je prckům trochu víc a podle mě by tak za měsíc dva nebyl aktuální. Ale nejsem odborník, zkuste hodit dotaz na maminky mošenečků.
Ani klasický šátek nemusí být pálka. Já jsem kupovala na http://sanami.cz/ a bylo to levněší než takové ty super vymakané šátky pro profi nosičky Taky jsem ho moc nepoužívala, mě se osvědčilo ergo.
Není tady
kitkat - myslela jsem na tebe, je dobře, že už je líp Máte krásnou holčičku
Není tady
Bambi monitor nemam, tady to nejak nefrci. A cetla jsem na to, ze kdyz je to ta nahla smrt, tak uz stejne mimiskovi nepomuzes, ze ten monitor je spis na apneu....zasrzovani dechu. Takze na brisko prej ne, no blby no.
Kit clovece..jsi asi mela nejakou slabou poporodni depresi ne? Tak snad uz je to zazehnano...ona ta zima v cr tomu taky napomaha, ale uz se chysta jaro!
Není tady
Cizinka napsal(a):
Kit clovece..jsi asi mela nejakou slabou poporodni depresi ne? Tak snad uz je to zazehnano...ona ta zima v cr tomu taky napomaha, ale uz se chysta jaro!
Asi, každopádně to nebylo dobrý období. Měla jsem to u prvního dítěte taky, první tři měsíce byly období nervů a smutku. Tak jsme si myslela, že už to jako zkušená matka zvládnu líp, a stejně mě to dostalo.
Holky díky za přivítání, je to milé
Není tady
kit: jeee, ja si myslela, ze neco takoveho asi, tak hlavne, ze uz je lip. bercik je kouzelna...
a jak krasne pase.. my dnes dostaly u dr za ukol vic to trenovat, jeste je vachrlata...
Upravil(a) tetamon (2. 1. 2013 18:33)
Není tady
ahojte
kit vitam ta, super ze si zavitala berenika je krasna
u nas dnes kriiiza pomoooc filipek posledne dva dni je od 5.30 hore a cez den nespi mame strasne dlhy den, stale pozeram len na hodinky..oli dnes sam nemoze zabrat a je nejakz nesvoj..vcera mal oli pravdepodobne alergicku reakciu na pamycon.. ked to beriem dozadu mali sme asi hned na pohotovost.. bol v tvari ako spaleny, totalne cerveny, kolecko cez celu tvar ay po usi a bradu... podvecer mu to zacalo trosku ustupovat a teraz uz to ma len okolo nosa.. ja som si az pred vecerom dala dve a dve dokopy a vysiel mi ten pamycon... chuda moje male snad sa mu nic neposkodilo..bol ako prasteny panvickou choval sa normalne tak snad je vsetko v poriadku.
mojej kamaratky maly spava na bruchu od narodenia, ma stzri mesiace, ye ho chodila kontrolovat co 15 min..ale ja bz som to neriskla...nas oli je vyvaleny na chrbte ako na plazi, ruky hore
u nas s pomahanim sa viac zapajal u filipka prebaloval, krmil ked uz bol na flaske, kupal... ale u nas s olim je to tak ze pomoct prebalit, okupat nepotrebujem, a hlavne muza zamestnava filipek, od kedy je oli na svete filipek je o hodne viac s nim, ale zas mi pomaha viac s domacnostou... muz robi s olim srandicky, nosi ho ... takze to prebalovanie mu odpustim on uz aj zabudol ze filipka tak malickeho prebaloval, aj kupal... som odpozorovala ze si zvykol na filipka ze je vacsi jeho kupe v pohode u oliho a neni si tak isty s manipulaciou... ono ked su uz dvaja tak neni cas ho zaucat teto neval nanho vsetko naraz ale dohodnite si zo zaciatku napr. jednu vec.. u nas to bolo u filipka ked bol mimino, ze len on ho kupaval, ked bol cely den prec tak nech su aspon pri kupani spolu a este ho po veceroch nosieval alebo filipek na nom spal tupne a moc nekritizovat a ked to nevidel doma o to je to tachsie ale nevzdavaj to...
teto pos
k nositku, doporucujem ergo, mali sme od tretieho alebo 4teho mesiaca, super vec .. rychlo hore rychlo dole, vesala som s nim aj pradlo, on yaspal a prelozila som ho do postielky ... k satu mam elasticky moby ale stale nie som si ista uvazom, a nemam cas studovat ale este davam tomu sancu, ale praktickejsie je ergo, manduca...
Není tady
Ahoj holky,
koukala jsem na tu přehlídku krásných fotek, to je úžasný, jaký máme krásný dětičky
Kitkat - taky jsem na tebe myslela, co s tebou je, tak snad už to bude jen lepší a lepší a budeš sem chodit častěji! Berenika je kočka
Tetamon - já ti psala, jak jsem to měla s chlapem já, dost podobně jako s tvým.. A já jsem asi taky podobná jako ty, nemám na to trpělivost, nervy a sílu.. Když byla Danielka miminko, tak jsem na něj byla strašně naštvaná, ublížená, čekala jsem, že se bude starat, sám od sebe pomáhat apod. a on si místo toho žil prostě stejně jako dřív. Ale pak to bylo takhle - i přesto že jsem ho neuměla nijak přimět k tomu, aby se v tom nějak změnil, tak jak Danielka rostla, tak si o jeho pozornost začala sama říkat a taky s ní pak začala bejt legrace, takže ho to k ní samo táhlo. A taky jak byla větší, tak už si s ní uměl mnohem líp poradit, nebyla závislá na kojení, nebyla s ní těžká manipulace a od doby co dokáže sama říct co potřebuje, tak není problém.. Takže o Danielku se je schopnej postarat perfektně, blbnou spolu, často má i lepší nápady než já.. Takže i když s miminkem ti pomáhat nebude, je dost velká pravděpodobnost, že až bude větší a bude říkat táta a bude s ním řádit, že se angažovat začne... A s tím mamutem - já to pochopila tak, že on ještě studuje, nebo ne? Takže perspektiva do budoucna by nějaká bejt mohla, ne?
My dneska byli na 3-měsíční kontrole a očkování. Honzík má 7160g a 65,5 cm. Za měsíc přibral jen 670g, tak mám radost, že už nešpekatí tak rychle
Manducu mám taky a můžu jedině doporučit, zrovna dneska jsme s ním byli u tý doktorky, pak jsem šla zpátky asi půl hodiny pěšky a pohoda. Ale s šátky nemám zkušenost, takže to nemůžu srovnat..
a taky vám sem prsknu jednu fotku, jinak další mám na rajčeti..
Není tady
zuzík22 napsal(a):
ježiš pardon, je nějaká obří jak jí zmenšit, to fakt nevim
Aspon nejsem jediná kdo vkládá obří fotky :-)
Kit - ahoj :-)))))))))))
Není tady
Kit, Berulka je kóča :-) a ty naušničky jsou super. Jsem ráda, že jsi se k nám přojila - a nemysli si, já jsem měla stavy, kdy manžel ráno odešel do práce a já cítila úzkost z toho co jako budu s tím miminkem dělat a dokonce ( a to jsem nikomu neřekla) byla Linda několik dní, tuším kolem 7 týdne, mojí povinností a více méně jsem spoustu věcí dělala automaticky. A ze začátku jsem s ní seděla v náruči v rozkramařeným bytě a čekala na mámu, protože jsem fakt nevěděla CO :-( Moc jsem se těšila, až budu mít miminko a pak jsem byla akorát zaskočená, že vození kočárku je opravdu jenom ta třešnička na dortu.
Není tady
Tet, jak říká moje známá: bordel v bytě=spokojený dítě :-)))))
Není tady